Forever Her Name

Beautiful Betrayal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Asamael 15.01.2018
Riffittelyssä oikein makoista pientä koukkua jatkuvasti. Ammattimaisesti sovitettu ja sävelletty, ainoastaan tuotannosta puuttuva pieni "se jokin" erottaa tämän isojen lafkojen bändeistä. Laulaja taitaa olla nyt se heikoin lenkki ainakin lausumisen osalta, mutta kertoo matskun laadusta jotain, kun laulukin on oikein hyvää.
0   +1 +2
 
9
enrich 11.07.2015
Kaikki toimi hyvin ja solistilla hieno ääni. Taidokasta soittoa bändiltä. Kyllä tästä ainakin 9 tulee.
0   +1 +2
 
HumongousFungus 18.04.2014
Hmm..kommentoinkohan just äskön saman bändin tekelettä? =D dont know... muttamutta...tässä mun mielestä laulussa on tarpeeks jotenki munaa (joojoo on nainen on). Ihan hyvä meininki.
0   +1 +2
 
HiljaisElo 24.10.2013
Hyväää soittamistaaa... Melodiat on tosi kivan kuuloset... Lauleskelutki rullailee ihan hyvin... Kaikki soundit tuntuu olevan hyvin kohillaan... Ihan jeppis metallia...
0   +1 +2
 
Kostiainen 23.06.2013
Jotenkin tutunoloinen alku. Hyvin jytisee rummut. Tuotettua Radio Rock -tasoista matskua. Tarttuvuutta löytyy. Ei vaan muhun täysin uppoa..
0   +1 +2
 
8
Kaikki osa-alueet hyvin hanskassa ja musiikki kuulostaa hyvältä. Vastaavankuuloista tuotantoa taitaa olla jo aika paljon liikenteessä, että ei tämä mitään uniikkia ole sentään.
0   +1 +2
 
8
Miksar 27.11.2012
En ole kyllä tämän genren ystviä mutta mielestäni ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
Osterifucker 28.08.2012
Tämä olikin jo paljon toimivampaa kamaa raskaammalla otteella. Tästä tykkään enemmän, aika paljonkin. Jatkakaa samaa rataa!
0   +1 +2
 
9
Cecce 18.03.2012
Kiinnostava kappale. Hyvä vokalisti. Taitavaa tekemistä ja soundit kohdillaan. Hieno soolo-osio. Parhaimmistoa ehdottomasti.
0   +1 +2
 
9
ainakin alku on lupaava, ja jatkuukin kivasti, huippua kaiken kaikkiaan! i dig! voi jumalauta miten seksikäs ääni laulajalla!! pakko faniutua!
0   +1 +2
 
Snacke 18.08.2011
Soundimaailma on vähän minigrip pusseihin pakattu, jotenkin monta, pikkuisen sliipattua elementtiä päällekkäin. Sliipattuahan tämä kama saa olla, se on jopa suositeltavaa, mutta basari - muut rummut - basso - akseli ei saisi missään nimessä kuulostaa erillisiltä. Sävellys mukiinmenevä, laulaja jopa hyvä.
0   +1 +2
 
8
DJ_JIIKOO 06.06.2011
En kyseistä genreä kuuntele joten en ala sen kummemmin arvostelemaan, mutta kyllähän tää joltakin munkin korvaan kuulosti, joten kasi tulee :) käy tsekkaa munki biisit ja nakkaa kommenttia ja arvosanaa! : http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
Chrimera 14.04.2011
Mukavan proget rummut, joskin saundit ovat turhan konemaiset. Melodiat ovat hyvät ja mieleenpainuvat. Wahin käytön kanssa ollaan pysytty hyvän maun rajoissa. Lauluääni sopii biisiin erittäin hyvin. Jotain tästä kuitenkin puuttuu, siksi vain, alleviivaan VAIN 9.
0   +1 +2
 
Kaffi 08.03.2011
Niin kuin edellisessäkin biisissä, hyvin tuotettu ja miksattu.
0   +1 +2
 
argon 11.11.2010
Heti putkeen samalta orkesterilta toinen biisi, nyt vähän painokkampi biisi. Melodiset elementit on edelleen hyvin esillä ja kaihoa löytyy kiitettävästi. Soittotaitoa on myös vallan hyvissä määrin noiden hyvien lauluraitojen lisäksi, eli kaikki perusasiat on kunnossa - biisi on tässäkin tapauksessa varsin hyvänkuuloista menoa, vielä kun sen ihan oman elementin tähän saa mukaan niin johan lähtee ja lujaa!
0   +1 +2
 
MOHICAN 24.06.2010
Biisi tuotantopuoli on kunnossa. Soittajat ja laulajat osaavat hommansa kaikesta päätellen. Voimakkaat mielleyhtymät Evanesenceen tulee. Biisin tilutus kitarasoolo ei tuo riittävästi mielestäni tähän lauluu mitään uutta ja kiinnostavaa, joten miettisin vielä, että tarvitaanko sitä. Muuten leadikitara heittää kyllä hyvää lisämaustetta biisin läpi biisin. Hyvin tehtyä musaa, jossa kaikki on päällisin puolin kunnossa. Minä en kuitenkaan vielä lentäny perseelleni tästä kuuntelukokemuksesta.
0   +1 +2
 
walkaway 05.04.2010
-kerta kaikkiaan hienosti toteuttua melodic metal musaa ,vieläpä naisäänen koristamana hienoa!
0   +1 +2
 
J Kolme 18.03.2010
lausumisessa pieniä puutteita, mutta kyllähän tämä laatua selvästi on.
0   +1 +2
 
9
watt 22.02.2010
hemmetin hyvä biisi pitkään aikaan täällä ringissä.tää toimii!!! soundit ja kaikki on kohilaan tykkäsin!!!
0   +1 +2
 
Piru Kange 26.01.2010
Taidokasta metallia. Naislaulaja sopii tähän hyvin. Soundimaailma on ehkä hitusen liian kliininen? Tämä kuulostaa jopa turhan puhtaalta, mikä osaltaan tekee musiikista "elottoman".

Soittaaa te osaatte. Siinä ei ole mitään ongelmaa. Sävellys kattaa kaikki tarvittavat koukut. Jotenkin se kuitenkin jättää etäiseksi, eikä iske ainakaan minuun täysillä.

Kohtuullista jälkeä kuitenkin. Tuotanto on huippuluokkaa.
0   +1 +2
 
9
Kuulostaa älyttömän paljon Dark Moor nimisen bändin musiikilta
0   +1 +2
 
maaninen 27.07.2009
Papa Roach tuli mieleen alkuriffistä. Laulumelodioita voisi kyllä kehitellä, yksitoikkoisia olivat vähän. Soundit hyvät. Laulajan ääni oli kiva.
0   +1 +2
 
9
Fillari 27.04.2009
Hyvä alkuintro, mukava kuunnella, kiva laulajan ääni, Toimii ja tykkään, piisi on melko raskas, mutta silti melodinen eikä örinöistä tietoakaan vaan herkkää enkelin laulantaa...hyvä veto ja oli kiva kuunnelle. Laittaudun faniksi että muistan palata myöhemmin tähän.
0   +1 +2
 
9
Akeli 01.04.2009
Noniin! Nyt tuli asiallista kamaa. Älkää pliis laittako lauluun jotain toista stemmaa terssin päähän, se on pelleä. Kuulostaa helvetin hyvältä ilmankin. Mutta joo, ei kai tästä mitään oikeen keksi sanottavaa. Soitto toimii helvetin hyvin ja rankasti, ja laulu soundaa hyvältä. Miesörinä olis vielä kruunannu tän paketin \,,/
0   +1 +2
 
Transparent 19.03.2009
Kävin tän kuuntelemassa jo kommenttiringin ulkopuolellakin=) Todella hieno alkuriffi ja muutenkin musiikkipuoli kulkee kuin takavuosien Lacuna Coil konsanaan. Laulusta en ihan tiedä. Tuo falsettityyppisen laulun kiinnostavuus on vähän päivästä kiinni meikäläisellä. Tässä se kyllä ihan toimi. Tähän kipaleeseen saattaisi silti sopia paremmin vielä vähän rohkeampi yskäisy.
0   +1 +2
 
9
Shooweri 07.02.2009
Hyvä biisi kokonaisuudessaan. Soolo ihan ok, tuli vaan tosi puun takaa. Hyvä laulaja teillä. Oisin ite kattonut komppikitarasoundia enemmän, kun se on ihme puuroa, mutta ehkä se ei teidän musiikissa ole se pääasia.
0   +1 +2
 
9
kake1962 17.12.2008
Biisistä ei voi oikeastaan sanoa mitään, se saa kertoa kaiken itsestään omalla painollaan!!! Kaunismelodinen ja tasapainoinen esittävän bändin näköinen sävellys!
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 05.12.2008
johan oli pöhöttynyttä ameriikan hollywoodheviä. en nyt osaa sanoa mitään. miksi suomessa tehdään tämmöstä. Ainakin fanittajia riittää kun tehdään asiat täsmälleen kuin esikuva. hyvä pojat, ja tytötkin, hyvä biisi kyllä.
0   +1 +2
 
zenri 28.11.2008
Soundien ja timmiyden puolesta ponnahtaa heti esiin tästä mikserin keskivertokaurasta. Itselle ei tällainen musa niinkään uppoa, joten en löydä tästä sellaista koukkuja, joka erottaisi tämän muista saman genren bändeistä. Eli jotain sellaista selkeästi omaa kun tähän vielä lisäisi, niin voisi itsekin sitten selittää jollekin, että Beautiful Betrayal on sellaista plaaplaa. Toisin sanoen piirtyisi paremmin muistiin.
0   +1 +2
 
10
Black Dog 23.10.2008
Lyhyestä virsi kaunis tai jotain siihen suuntaan. Helvetin hyvin tehtyä ja toteutettua musaa.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 09.10.2008
Tää on varmaan jo neljäs teidän biisi mitä kommentoin. Äh en osaa sanoa tähän enää mitään uutta. Aika samankuulosia nämä teidän biisit on.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 30.09.2008
KAuniisti biisi soi ja tuotantoon selkeäästi panostettu. Kiva meininki alussa, kiva meininki lopussa!!
0   +1 +2
 
8
Lasa 28.09.2008
ihan toimiva biisi, ei kuitenkaan teidän parhaita. kaipais jotain kunnon koukkua.
0   +1 +2
 
Room21 28.09.2008
Hienoa työtä jälleen! Kappale starttasi mukavasti ja kantaa loppuun asti vaihtelevuudellaan. Äänenlaatu on tälläkin kertaa mitä mahtavinta ja kehitystä on tapahtunut monella saralla. Kompit rullaa tukien kappaletta taitavasti. Kitaramelodiat ovat myös koskettavia, C-osa upposi mukavasti tuplabasarit pauhaten ja kitaristi tuntuu tuntevan soittimensa paremmin kuin omat taskut. Laulu on tälläkin kertaa kunnossa, mahtavan kuuloista. Mitäpä tässä muuta, hyvä paketti! Jatkakaa!
0   +1 +2
 
8
Epoche 27.09.2008
Tämä on mielestäni pirusti parempi toinen sama-aikainen biisi teiltä. Menoa jo on, mutta silti sanoisin jotta vaihtakaa laulajaa - anteeksi vaan, mutta ei voi mitään..
0   +1 +2
 
Mr Fobias 26.09.2008
Hyvä biisi ja komiasti soi. Tarkoin harkitut rakenteen osiot täydentävät toisiaan ja hienosti edetään niissä. Kappale on yhtenäinen ja sopivan mittainen radiosoittoon, mutta jää vähän sellainen fiilis, että oishan tätä voinut pitemmäksikin kehitellä esim. joku irrallinen tajunnan räjäyttävä, temmoltaan nopeampi säkeistö laulajan ohjaamana ja muun poppoon seuraamana, sulautuneena loppuhuipennukseen.

Ihanaääninen Laulaja tuo taas aivoihini kivat sävärit, vaikkakin aika kitsaasti sitä saa kuulla. Vähän ihmettelen, että miksi näin, koska nyt se on kuin instrumentti muiden joukossa ja hänen pitäisi olla tämän tyylilajin biiseissä enemmän esillä. Maku asia tietenkin. Hyvin vetää kyllä vastuu alueensa.

No asennetta ja energisyyttä tuntuu olevan soittopojilla, joten hyväksyn heidän esillä olon hampaat narskuen tuplabasarin tahdissa. Perusvarmaa soitantaa, jossa on yritetty välttää karikoita ja ylilyöntejä, mutta kuitenkaan ei mennä liiallisen kliseisyyteen.

Melodiapuoli on sitten hankalampi. Toimii kyllä ja kuten sanoin biisi on hyvä, mutta missä on se kiinnekohta mihin tarttua. Skitat eivät kauan kannattele riffeillä/sooloilla, ja vaikka laulaja olisi huippu, jos ei ole melodiallista kiinnekohtaa, ainakaan minulla. Kuuntelin tämän monena päivänä ja useampaan kertaan, mutta en vaan saa niitä lopullisiakiksejä, vaikka kuinka haluaisin. Voi olla vika omani ja odotukset olivat ehkä kuitenkin liian korkealla.

Kehitystä on tapahtunut ja tuotanto puoli on kunnossa. Joku saa tästä niitä kiksejä, joita jäin itseltäni kaipaamaan. Radiosoitton vallan mainio ja silloin tällöin tätä mielellään kuulisikin, mutta jatkuvaan kuunteluun ei kestävä.
0   +1 +2
 
10
Telaketju 25.09.2008
Bändillä kuulostaisi tapahtuneen kehitystä edellisiin biiseihin verrattuna ja niin sitä pitääkin. On valmiinkuulosta tavaraa ja en edelleenkään pahaa sanottavaa keksi!
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 21.09.2008
No niin, tässähän on radiosoittomittainen biisi ja mukava sellainen, ei tässä mitään ole poistettavaa... minusta aivan hyvärakenteinen ja kuitenkin kiinnostava. Hyvät laulut ja soitosta nyt ei aina jaksa sanoakaan teidän kohdalla: se jyrää !!!
0   +1 +2
 
9
pommikaitsu 20.09.2008
intro antaa ymmärtää hieman väärin mitä tuleman pitää.
introsta päätellen on räimettä ja munakasta sellasta mutta hieman tasapaksuksi jäi introa seuraava osa.
laulun tullessa mukaan alkaa biisin todellinen luonne tulla esiin.
mutta pitääkö niitä kitara sooloja tunkea joka väliin ??? kysyn vaan.
vai eikö ko osiin ole laulu osuuksia onnistuttu sovittamaan.
muutama kitara tilu pätkä olis voinut rakentaa bridgen muotoon josta kertosäe oli lähtenyt paremmin ja räjähtävästi käyntiin.
ja taas pitkä soolon pätkä joka ei tuo biisin mitään uutta ulottuvuutta.
vähemmän soolopätkiä niin saadaan biisiäkin lyhennettyä ja vain yksi soolo joka podutta paskat housuun matti nykäseltäkin.
terästä -
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 03.10.2008
tuotantoon on kyllä panostettu näissä uusissa. herranisä mikä kehitys näkyvissä. Kuuntelin tässä vanhoja ja uusia vuorotellen. Tuotanto todellakin parempaa näissä uusissa.

Vokaalit kehittyneet myös. :)

Ehkä näissä biiseissä on se vika, ettei ole kovin omaperäisiä sävellyksiä, mutta se nykyaikana on melkeenpä mahotonta keksiä jotain uutta, mitä ei olisi jo tehty.
0   +1 +2
 
Dexteri 22.11.2008
Melodiista Mettallia on kommenttiringissä niin paljon kuuneltavissa. Kitarat on ainakin tyylileen uskollisia ja soundit on ainakin tarpeeksi jyräävät. Ihan kelpo biisi.
0   +1 +2