Dushmatic

Zitric Powder

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
DJ_R2 10.10.2005
jeespox biisi, hieno syntikka tää on koppaamisen arvonen muitten psytrancen sekaan
0   +1 +2
 
Snoze 02.04.2004
Genre ainakin antaa odottaa paljon.. mutta.. ihan hauska psykesynailuidea tossa alussa.. kuitenkaan ei ehkä tarpeeksi tunhanuta takaraivooni.. Mutta nyt kun lähti toi goa liidi niiin siinä ei ollut mitään vikaa.. Jotenkin toi biitti ei ollut mulle mieleen.. ehkä vähän blaissu.. Ja noi melodiatkin tuntu vähän sinne tänne sorkituilta.. Ehkä tää toimis jossain sharewarepelin taustamusiikkina. Olihan tässä hyvin toimivia juttuja pari mutta joku isompi juttu puuttui.. en tiedä huono sanomaan mitään oikeestaan kun kuulen saippuakipoista saundit niin en miksauksesta pysty mitään sanomaan, mutta hienoa että joku muukin yrittää psykeillä (toimi.huom. mun paskat).
0   +1 +2
 
Zachary 02.04.2004
Kompin tultua mukaan sai biisikin uudet ulottuvuudet. Ei hullumpaa. Ei tosiaan. Tämä toimii. Alkoi biletyttämään. Jalka nytkyi. Mycket bra.
0   +1 +2
 
marccus 02.04.2004
Intro oli hiukkasen pitkä, ja biississä toistettiin samoja teemoja ehkäpä liikaa. Toisaalta se on kyllä ominaista tälle genrelle yleensäkin, mutta olisin toivonut enemmän vaihtelevuutta. Soundivalinnat olivat kokonaisuudessaan kuitenkin ihan ok.
0   +1 +2
 
kudusai 02.04.2004
Oikeastaan varsin mukavaa meininkiä. Pituutta löytyy, mutta ei kyllästynyt. Pidin.
0   +1 +2
 
9
Salminen 02.04.2004
Makoisaa psytrancea, pituuttakaan ei ollut liikaa vaikka 9 minuuttia aluksi herättikin pahoja aavistuksia. Jotkut vinkunat tulivat vähän turhan kovalla, napsauttaen takaisin normaalimaailmaan kappaleen luomasta liki hypnoottisesta tilasta. Muuten kyllä erittäin kova biisi.
0   +1 +2
 
Aleksis XVI 01.04.2004
onkohan tämä nyt varmassti psytranceä?kuulostaa enemmän joltaki syntpopilta tai jotain muuta vastaavaa.kiva synaleadi.rummut komppaa kyllä vähän huonosti.alkuintro oli todella hieno.muuta tässä ei ollut erityistä mainitsemisen arvoista.
0   +1 +2
 
8
Botro 01.04.2004
alun venkoilu lupaa hyvää... sitsutus vähän häiritsee... syntikka ihan okei,.. koska biisi alkaa?.. nikutus häiritsee... alkaa tuntua tylsältä.. kaipaisi munaa. ok, nyt alko junkutus joka on iha okei... vähä liian rosoinen vaihto mut muuttui melkein paremmaksi, silti melko tylsä, ei tapahdu oikein mitään... puolessa välissä ihme avaruusääni, jatkuu kuitenki samana... nyt alko tykitys mut silti aika lässähtänyyt.. ei tuu mitää... Selvää Idols-kamaa- pitäisi haukkua valtakunnanverkossa koko kansan edessö.
0   +1 +2
 
WaurioRocks 01.04.2004
Outoa vääntöä.. Alkoi toi vääntösoundi pahasti ärsyttämään. Peitti jotenkin koko biisin alleen. Biisi muuttui kyllä huomattavasti paremmaksi parin minsan jälkeen.. Liian pitkä tosin mun makuuni.
0   +1 +2