Segertåg

Mörker - Working on album #3!!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Groathor 04.10.2009
Tässä on kyllä ihan menevä biisi, vähä turhan melodista ainakin omaan black metal makuun, tosin ei kovin tullu mieleen mikään noista edellä mainituista yhtyeistä ehkä trollechilla on samantapaset rumpusoundit ja soitti tyyli mutta ei muute. Biisi rullasi tosi hyvin loppuun asti ja nää on vissiin nauhotettu ihan studiolla kun on tälläset turhan hyvät soundit, ehkä pikkasen paremmin olisi pärjännyt karummilla ja suttusimmilla :) Mutta hyvää tää on silti. Ja nyt tuli laulusta sit hiukan mieleen Summoning :) joka on tosiaan ihan hyvää :P
0   +1 +2
 
8
Azag 05.10.2008
Aika melodista tavaraa. Soitto on tarkkaa ja kyllä tämä ihan toimiva sävellyskin on. Saundit hiottu todella hyviksi. Vokaalit toteutettu myös hienosti. Hiukan tuli tsekkiläinen Trollech tästä mieleen.
Eihän tästä mitään valittamista keksi, mutta minuun tämä ei ihan parhaalla tavalla kolahtanut vaikka tästä hölmömpikin kuulee, että potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
8
Pesusieni 20.08.2008
Alun koskettimista tuli mieleen niinkin yllättävä nimi kuin Sonata Arctica(!).
Mutta sitten kun kappale lähti rullaamaan, mielikuvat viipyilivät Ensiferumin hitaammissa teoksissa. Tämä ei ole moite. Hyvin tunnelmallinen biisi, jotenkin päähäni muodostui näky jostain shamaanin näköisestä hahmosta kapuamassa jyrkkää tunturia ylöspäin auringon laskiessa. Biisi on kuitenkin erittäin toimiva tapaus omassa kastissaan. Ja sehän toimii kuin junan vessa.
0   +1 +2