Keuhkot

Moukka

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Epoche 04.10.2008
Koska kerran kommenttini Aioniin aiheutti kehoituksen kuunnella vähemmän homahtavaa lauluesitystä niin näin toimin, ja toisaalta kyllä nyt on paljon parempi. Vieläkin kyllä sanoisin laulajan olevan se heikko lenkki joka ei ole muun bändin tasolla, varsinkin kun laulaja on aika pinnalle miksattu niin maneerit joita on kuullut radiosta liikaakin paistavat läpi. Biisikin on aika yksinkertainen, mutta kuitenkin kokonaisuutena sanoisin kappaleen olevan helposti kuunneltava ja hyvä - valitettavasti myös nopeasti unohtuva. Nyt ei jäänyt halua kuunnella muita biisejä, vieläkään..
0   +1 +2
 
9
Pohjois-Korea 05.07.2008
Suomenkielinen vaihtoehto metalli on aina ollut minulle sellainen genre, jota on mukava kuunnella. Laulaja muistuttaa hieman Herra Ylppöä, mikä on tietysti aina positiivinen seikka. Soitto nyt ei mitään erikoista ole, mutta se toimii. Kyl mie tykkään....
0   +1 +2
 
8
Abasso 05.07.2008
Tykit on saundit ainaki.Ehkä karvan verran mennään tukkosuuden puolelle.Sävellys toimii ja homma tuntuu jokaisella soittajalla olevan hanskassa niinkuin pitääkin.Aivan ylimmäinen huippukohta jää puuttumaan mutta se ei kyllä sinäänsä haittaa.Kelpo tavaraa.
0   +1 +2
 
7
kalkkuna 05.07.2008
Perus metallimeininkiä vaikka ei niin minua sytyttänyt..
0   +1 +2
 
9
LPiC 05.07.2008
No nyt törmättiin sit täällä ringissäkin. No eipä tässä paljoa voi enää sanoa. Vitun tiukka biisi. Säkeistöt todella tehokkaat ja kertsi kantaa osansa.
0   +1 +2
 
A.S.H 04.07.2008
Faith for loudness. Pää tiiliseinää vasten limitterillä vasten ohimoo. No vielä teettää töitä.
0   +1 +2
 
sadomatti 02.07.2008
Kaksijakoinen on mielipiteeni, niin kuin musiikkikin. Laulukohdat ja niiden luoma kuva radiokelpoisesta heavyroketista häilyy kun väliin on laitettu metalcoresta lainattuja chuggachugga-väliriffittelyjä. Kyllä homma toimii, mutta mikä tämän kontrastin viimeinen funktio on? Hyvältä kuulostaa muuten ja sounditkin ovat hyvät, tosin tiettyä tuhnuisuutta havaittavissa. Biisin loputtua fiilis oli positiivinen, sillä kyllä homma toimi vaikkei ihan täydellistä ollutkaan.
0   +1 +2
 
Pitk 02.07.2008
Hyvin toteutettua mättöä. Genremaininnasta voisin ihmetellä kohtaa alternative. En oikein löydä mitään poikkeavuutta nykymetallista. Ominta biisissä on laulajan vahva ote ja plussaa laulamisesta eikä örinästä. Laulussa myös hyviä melodioita ja rytmityksiä jossain suomalaisen kansanmusiikin hengissä.
0   +1 +2
 
8
ratpatbat 01.07.2008
Vahva tuotanto, miksaus jyrää niin ku pitää näissä jutuissa. Laulaja aluksi hieman nickelbackimäinen, mut ois voinu vetää vielä enemmän sydämmestä. Ihan kiva biisi muuten, tosin ei oikeen erotu massasta. Bändillä kuitenkin potentiaalia, ja soundipuolelle plussaa
0   +1 +2
 
8
Nyky-metallia. Ei ole koskaan itselleni täysillä iskenyt, eikä tämäkään tee poikkeusta. Hyvinä puolina kuitenkin sanon, että vokalistinne osaa hommansa ja omaa persoonallisen, toimivan äänen. Sanotaan näin, että tämä bändi on sen verran osaavan kuuloinen että saatatte olla Suomi-metallikentällä varsin potentiaalinen menestyjä. Vielä jotain tarttuvampia koukkuja kun saatte messiin niin hitti on syntyvä.
0   +1 +2
 
10
Lihis- 20.06.2008
Runttaavampi kuin Negatiiviset Ajatukset, ja laulajan epävarmuus on tiessään. Loistavaa menoa!
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 27.06.2008
Melkoisen moukkamainen metalli murahtaa... Hyvinkin luolamainen äänikuva välillä pilkistää ja muutenkin pidän tämän tyyppisestä erikoisemmasta musiikista!

Sanoituksessa seikkaillaan epätoivoisessa tulevaisuudessa, joka saattaa olla pahimmassa tapauksessa totisinta totta vielä...

Positiivisen ahdistavaa ja samalla vapauttavaa!
0   +1 +2
 
Black Dog 25.06.2008
Aika täyttä kamaa kuin V.S.O.P. whiskey. Tavaraa on paljon ja taajuudet on käytetty tarkasti hyväksi. Laulussa nykymittapuun mukaan kompressointia sekä efektiä, muttei sentään liikaa. Tanakkaa!
0   +1 +2
 
8
Tempsa 27.06.2008
On muuten vitun hyvä bändin nimi.. soundit sitä samaa mitä kaikki suomimetalli tänäpäivänä.. biisikin ok yli keskitasoa.. vokalistilla makea ja jokseenkin karismaattinen soundi.. rumpusoundeihin olisin ehkä vielä puuttunut.. mut kyllä tätä kuuntelee..!
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 03.07.2008
Hyvää mättöä, joskin pienimuotoinen rauhallisuus joissain välissä olisi tuonut tähän lisää nyansseja ja samalla rikastuttanut biisiä entisestään. Olihan tässä ns. rauhallisempiakin kohtia, mutta niissä oli silti jonkinlainen raskaus silti mukana. Kokonaisuutena kuitenkin oikein kiva tekele, jossa pidin erityisesti biisin vaihtelevasta rakenteesta. Riffittelyosio oli varsin kiva, mutta itse riffi jäi jotenkin hieman vaisuksi. Paras osio on ehdottomasti tuo, jolla biisi alkaakin. Siinä laulumelodia ja kitaraointi ovat hienossa yhteistyössä.
0   +1 +2
 
jasca 28.06.2008
Laulajalla hyvä ääni. Rumpu työskentely oli hyvän kuulosta. Kitara riffitkin oli ihan toimivia.
Biisi alkoi ehkä turhan nopeasti, heti mentiin asiaan. Monipuolisuutta olisin ehkä vähän kaivannut.
0   +1 +2
 
Begemot 28.06.2008
Hyvin lähti liikkeelle. Tykkäsin jopa tekstistä, jotenkin profetiaalinen, ja miksei ajankohtainenkin. Jotain toista näkökulmaa tai hieman runollisempaa sanastoa, niin olisi ollut kyllä kiitettävä arvoinen teksti. Musakin toimi ihan hyvin, äänityskin laadukas. Laulajalla mielyttävä ääni, vaikka välillä vedetään post-grungesti amerikan malliin.

Tiivis hyvä paketti. Mainio ep-raita.
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 26.06.2008
Siisv täähän toimii vallan perkeleen hyvin. Meitsi tykkää kovasti laulutyylistä ja stemmoista. Murisee myös kitarat. Kerrankin vireistä laulantaa. Tästä orkesterista tulee yksi suosikkejani. Ysi. Ja listalle. Inisen miksauksesta joskus toiste.
0   +1 +2
 
9
Trize 26.06.2008
Jykevää meininkiä, hyviä riffejä ja metallin makua. Kuuntelin toisenkin biisin ja hyvältä kuulosti sekin.
Toimii mainiosti kaikilla osa-alueilla.
0   +1 +2