The Scoundrel

Groke's Clan

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fuu 13.01.2010
Aikas kovaa tavaraa on kyseessä. Riffit on melkolailla a-luokan kamaa ja rumpalikin paahtaa niin perkeleenmoista kyytiä että huh. Biisikin on vielä siinä mielessä hyvä että jaksaa mielellään kuunnella loppuun saakka vaikka yleensä tällainen musiikki ei olekkaan niin lähellä sydäntäni. Soundipuolesta sen verran että laulua olis voinut vähän nostaa. Ainoa asia mikä tässä häiritsee on laulajan lauluääni mikä on melko tylsähkö ja laulu muutenkin voisi olla vähän monipuolisempaa. Noh ehkä se vielä tulevaisuudessa parantuu.
0   +1 +2
 
9
Kallemania 10.05.2009
Kitarasoundi on sangen rouhea, hyvin valittu. Laulu voisi ehkä olla hieman isommallakin. Laulussa olisi voinut olla enemmän vaihtelua, siittä ei jäänyt paljoa mieleen mitään. Tiukan kuuloista soittoa.
0   +1 +2
 
10
makes69 13.10.2008
Anteeksi pyyntöni ekanakin tästä kommentin wiivästymisestä mutta ootte varmaan pärjänneet ilman minuakin.Fanittamani bändi tekee hyvää jälkeä kiitos.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 03.09.2008
Olen näitä biisejä jo kaikkia kommentoinut, mutta nyt hetken kuunnelleena tuumaan:

Koettakaas perkele tehä ees yks biisi studiotason soundeilla. Biisit on hyviä mut nää kellarisoundit eivät anna oikeutta millekkään musiikkityylille. Kunnon jytäsoundeilla toimisi niin perkeleen hyvin tämä musiikki!

Onhan se toki kallista, mutta siitä voisi olla teillekkin hyötyä tulevaisuutta katsoen!
0   +1 +2
 
9
Holic 25.08.2008
Perkele pojjaat tehän rässäätte, kun Bay Area 80 luvulla. Riffit toimii, rumputus toimii ja laulu toimii omalla räkäisellä tavallaan. Tuo laulu kyllä hieman hämää räkäisyydellään, mutta eikai tässä auta ruveta kitisemään, kun biisi on sen verran kova. Ehkä jotain sooloja voisi.... Joo Keep on Rässäämistä!!!
0   +1 +2
 
9
Blinkki182 03.08.2008
Joo. Nyt pääsis tsekkaa mikä tää on miehiään....Oikeen hyvä veisu. Riffit on meneviä ja biisi kulkee oikee sujuvasti. Lauluääni on hyvä, oikeestaan yllätti että lähtee tollanen. Jatkakaa vaa samaa malliin!
0   +1 +2
 
9
TTanj_ 02.08.2008
No ohhoh! :o Nyt taisinlöytää jottain hyvinkin erikoista! Tykkäsin hyvinkin tästä biisistä eikä oo yhtään mitää valittamista.
Tämmösellä meinigillä pääsette viellä hyvinkin pitkälle... :)
0   +1 +2
 
10
Anskuli89 05.07.2008
wou aivan mahtavaa lisää tällästä :)
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 24.05.2008
Menometallia.. Hyvä rykäys, ei paskin eikä heikoimmasta päästä. Mikseristä tutuksi kiitettävä siihen nähden millaista huonoimpina päivinä löytyy.

Vakuuttavia yksilösuorituksia kultakin instrumentilta, mutta erityisesti haluaisin nostaa ylös vakaan yhteissoiton: se on taito joka monilta mikseribändeiltä puuttuu.

Balanssit ja stereokuva oli kohdillaan ja kitaroissa oli mukavan täyteläinen saundi. Toisaalta saundit kuulostivat ohuilta ja voimattomilta, koska tästä konfiguraatiosta puuttuu tyystin matalalla möyrivä basso. Tämä jakaa mielipiteen kahtia siinä määrin että botnen "puuttuminen" tekee kappaleen kokonaiskuvasta ilmavamman, mutta toisaalta en voi välttyä siltä ettei mieleeni tulisi puhkikuluneet hevipumput - Metallica esimerkiksi.

Biisi oli rakenteeltaa yhtenevä ja tehokas, ja sen nitoivat yhteen yksityiskohtaiset kitara- ja rumpufillit. Kuitenkaan siitä ei riittänyt kappaleen loppupuolelle. Laulajan esille tuominen olisi ehkä parantanut sijaa.

Reipas ja tehokas kappale.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 24.05.2008
No kyllä tätä rässiksi sanoo :)
En rässimiehiä ole mutta onhan tämä hyvä biisi,ei siitä pääse mihinkään.
Ei niin omaperäinen tai muutenkaan koukuttava, mutta toimii.
Rumpalin sovituksesta pidin ja laulaja hoitaa tonttinsa suht asenteekkaasti.
Kitarat eivät erikoisuuksia tai mitään mieleenpainuvaa tarjoa.
Kiip on rässing.
0   +1 +2
 
IconW 24.05.2008
Ui saatana ku o hyvää riffittelyä! Päheetä meininkiä. Taas on niin komiasti kaikkea et melkee menee sekasin. Samalla tuo lienee teidän kompastuskivenne ku alkaa olla hiukka liikaa kaikkea. Vähän vaikea välillä ottaa selvää. Jos hiukka tiukentais, selventäis ja pistäs kasaa kunnon tappovyörytykset ni sitten ois melkein henki pois. Nyt hiukan kirves hipoo mutta ei tapa vaikka kuin rässää. Sattu kyl! Mutta eiköhän nääki raidat pelaa livenä hemmetin hyvin!
0   +1 +2
 
9
Sikkisemppa 23.05.2008
mukavan kuuloista paahtoa. biisi lähti nätisti käyntiin ja sit ku laulu tuli mukaan nii oliki jo paskat housussa. tykkään kyllä laulusta erittäin paljon. hyvää kitarointia ja runpalointia. välillä kyllä vähän kuulostaa et rumpalilla meinaa lähtee homma lapasesta mut silti ei sitte kuitenkaan. biisi pysyy hyvin kasassa. välisoitto oli ihan jees.
0   +1 +2
 
9
Ipah 23.05.2008
Biisi lähtee mukavasti käyntiin, ja basso kolisee mukavasti taustalla. sitten tuleekin aijempaa kovemmat vo-Kaalit kehiin.. tää iskee kyllä, tälläsellä agressiivisemmalla vokalisoinilla pitää teidän ehdottomasti jatkaa. kivat välisoolot ja toine kertsi lähtee jylläämään. hyvin sovitettu biisi mielestäni. Basari napsuu mukavasti, ja yhteissoitto kyllä pelaa mainiosti! Soolo ei ollut huono ollenkaan, mutta jokin siitä puuttui.. olisin odottanut ehkä enemmän jotain vanhanliiton shreddausta ja tilulilua mutta eipä siinä mitään. Ehdottomasti kova demon avausraita
0   +1 +2
 
9
lavascale 22.05.2008
oikein mukavalta tämä kuulostaa ... alku mukavan mielenkiintoinen, eikä biisissä kerkee kyllästyä kyllä muutenkaan, kuunneltavuus säilyy loppuun asti :) kivat vokaalit, saundit vois ehkä olla vieläkin paremmat mutta kyllä nämäkin potkii lujaa, kitarisoinneista puhumattakaan ! plussaa myös siitä ... riffittely toimii ja biisi pysyy hienosti kasassa koko raidan ajan ... menevää meininkiä oikealla asenteella \,,/
0   +1 +2
 
10
Sian kives 22.05.2008
Kyllä potkii perkeleesti!
0   +1 +2
 
10
Urokhtor 22.05.2008
Aivan mahtava raita. Ja kuten muutkin sanovat, täyty minunkin kompata: laulu on kehittynyt sitten viimekerran ja tällä kertaa kuulostaa jo aivan mahtavalta. Itelle ainakin tulee ihan Stone mieleen välillä. Myös muuten kuin laulujen osalta. Biisinähän tuo on murhaavan mahtava ja riffit on kyllä kohallaan. Sounditki on ihmeellisen hyväks saatu hiottua. Tämmöstä laatua kun saa kotistudiossa aikaan niin ei ole kuin ajan kysymys kun tulee levy-yhtiö kolkuttelemaan ovelle.
0   +1 +2
 
8
Torkkis 21.05.2008
Aika hyvän kuuloistahan tämä on. Laulu on parantunut sitten edellisen demon ja soundit on aika mukavasti kohillaan varsinkin kitaroiden osalta. Soolo oli vain jäänyt vähän turhan pienelle. Soitossa ei juurikaan ollut moittimista, paitsi rummut tuntui vähän laahaavan joissain kohdissa. Biisiin ois kyllä toivonu enemmän jonkinlaista koukkua tai temponvaihdosta... tai jotain vaihtelua, mutta kyllä tää tällaisenaankin rokkaa ihan mukavasti :)
0   +1 +2
 
8
Azag 21.05.2008
Laulu on tosissaan kehittynyt. Tämäkin kappale on täynnä kekseliäitä riffejä ja hyvä kevyehkön mättämisen meininki säilyy koko kappalen ajan. Soitanto teillä tosiaan on hanskassa. Siinä siis kehut ja mitään huonoa palautetta tästä ei oikein osaa antaakkaan.

Kehitystä edellisestä on siis tapahtunut, mutta vielä tästä puuttuu se jokin, joka sais meikäläisen antamaan kympin.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 21.05.2008
Ihan menevää rässiä.

Laulu on kehittynyt kivasti, on jo mukavan kuuloista rässihuutelua. Rumpalilla on myös tapahtunut kehitystä. Oikeastaan joka osa-alueella on tultu taas eteenpäin, silti tässä puuttuu se jokin tarttuva, joka kappaleessa foul fellowsissa oli. Laitetaan kakkosbiisi soimaan ja kuunelleen joskos siinä löytyisi jo hittikertsi. Biisin lopetus oli veikeä.
0   +1 +2
 
9
Sammutin90 18.05.2008
Johanneksen laulusta tullu mukavan agressiivista! \,,/
0   +1 +2
 
9
BC Rich Beast 18.05.2008
Kuulosti aivan mielettömän hyvältä! Oli hieman erilaista tuo musiikki tällä kertaa. Eniten minua jäi tässä kappaleessa vaivaamaan soolo. Se meni vain ohi (kertoen, että se oli hyvin lyhyt). Laulu on makuasia, että tykkääkö siitä, mutta hyvä biisi muuten.
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 27.05.2008
Vaikka thrash ei olekaan se ihan suosikkityylilajini metallin saralla, niin tämän nyt jaksoi kuunneella ihan ongelmitta. Instrumentaalipätkään oli panostettu muutakin kuin mahdollisimman monta 1/16-nuottia kitaran nauhoilta 12-21(tai 24). Menevää riffittelyä, ja melodiaakin löytyi jonkin verran. Juuri melodisuuden puute on se syy miksi en tästä lajista niin paljoa perusta. Tyylilajille oltiin muuten kutakuinkin uskollisia, välillä ehkä turhankin paljon, sillä minulle ainakin olisivat vieläkin omaperäisemmät ratkaisut maistuneet. Teknisesti vakuuttava suoritus, ja tuotantokin oli kiitettävää tasoa. Kannatti kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Holic 29.05.2008
Hilpeästi lähtee käyntiin ja perinteiset nykymaailman rässiriffithan sieltä kajahtaa korville. Kitaroissa on hauskoja kikkoja korvia särkemään. Hiukan ehkä liikaa pinchejä, mutta eipä siitä voi syyttääkään. No niin, hyvin kulkee ja jaksaa pitää otteessaan hamaan loppuun saakka bridge kohtauksen sävellajin korotus oli pirteää kuunneltavaa. Soolo jäi hiukkasen turhan lyhyeksi... lisää tiluliluleita vaan. Niin laulaja on hjuva, ja biisikin. Ehkä jotain selkeämpää kertsiä voisi toivoa, mutta en moiti taiteilijoita... olen hiljaa ja kuuntelen päätäni heilutellessa. Good job.
0   +1 +2
 
seppo_taalasmaa 29.05.2008
Jepjep, tämä biisi voisi tosiaan löytyä Tempo Of The Damnedilta, ainoa merkittävä ero vokaalit, jotka tässä biisissä kallistuvat hieman hc:mpaan suuntaan. Soitto kulkee, rummut olisi voinut ehkä miksata alapään osalta paremmin. Tärkein kuitenkin jäi puuttumaan eli se että pää alkaa heilua. Mikseristä löytyy tuhat tällaista rallia, periaatteessa kovaa kamaa, mutta jokin jää vain puuttumaan. Omaperäisyyttä, pojat.
0   +1 +2
 
Jööhannes 04.06.2008
Kylläpä pistää vihaksi tuo pommikaitsun ylimielinen ja umpipaska kommentti.

Eihän siinä mitään jos meidän musiikki kuulostaa jonkun mielestä vaikka Dr. Bombaylta, kaikillahan on toki oikeus ilmaista mielipiteensä. Se alkaa kuitenkin kyrsimään, kun tullaan vittuilevaan sävyyn esittämään faktana että oltaisiin yritetty tietoisesti plagioida jotain toista artistia. Etenkin kun siinä ei tässä tapauksessa ole mitään totuuden perää. Noh, eipä jää tuollaisten kommenttien jälkeen Pommiradiota ikävä.

Kiitoksia kuitenkin muille kommentoijille tähänastisesta palautteesta, keep it coming :-)
0   +1 +2
 
10
Ravenhead 06.06.2008
Ok, joku jo sanoikin, että kuulostaa Exodukselta, omasta mielestäni lähinnä laulun puolesta joka toimii ja potkii hyvin, vaikka en itse sinänsä ole ihan näin aggresiivisen laulun ystävä. Ja menosta ja meiningistä tulee mieleen myös Testament soitannon osalta. Joku muu oli kommentoinut, että ei mitään uutta ja omaperäistä, mutta ketut siitä, eiköhän kaikki trash-riffit oo jo kertalleen tehty, vaikee se on ihan täysin omaperäistä kamaa tähän genreen tehdä.

Te teette homman hyvin, toimii kaikilla osa-alueilla, saattaisin jopa ostaa demon pois kuleksimasta. Ainoa kehitettävä asia voisi olla kitarasoundi, siitä voisi tehdä ehkä vielä asteen verran terävämmän ja erottuvamman. Mut oikein hyvää kamaa!!!
0   +1 +2
 
8
GoSu 06.05.2009
Hyvin rokkaa biisi, lähtee käyntiin tarttuvalla riffillä ja etenee kelvosti, sounditkin tuntuu toimivan. Vokaaleilta olisin kaivannut enemmän melodisempaa lauluosastoa, ei tunnu omasta mielestä tämä huutolaulu sopivan tähän bändiin. Helvetin tiukkaa kitarointia kyllä tuntuu olevan siellä sun täällä, todella mukavia koukkuja käytetty. Pitänee tsekata muutkin biisit, sen verran rupes kiinnostamaan.
0   +1 +2
 
9
Breeding Sky 29.05.2008
Tosi hyvän kuulosta! Hyviä kitarariffejä satelee koko ajan ja laulajan laulu erittäin hyvän kuuloista. Ei tästä kyllä mitään huonoa oikein keksi. Jatkakaa samalla linjalla!
0   +1 +2
 
pommikaitsu 30.05.2008
taidatte tosta bodomista digata.
vaikutteet on liian selvästi esillä. 'tehkää omaa juttua älkää imitoitu muita. laiho vaikute taitaa kuulua tossa laulussa parhaiten.
häiritsevää.
0   +1 +2
 
8
Metallicheart 25.05.2008
oikein messevää mättöä kuuntelee ihan mielellään laulu jää vähän taakse... ite kaipaan tähän jotain uutta kun tälläistä tavaraa löytyy keksikää joku erikoinen veto tähän ni tempoo mukaansa paremmin +++ oikein hienova ukot jatkakaa....
0   +1 +2
 
9
vjr1970 25.05.2008
Hyvinhän se kulkee !
0   +1 +2
 
9
Neo.1 20.05.2008
Harvemmin rässi uppoaa mutta kyllähän tätä kuuntelee ihan mielellään. Soitto vedetään asenteella, riffit tykittää mallikkaasti. Lauluista pojot nousee reilusti, huimaa edistystä tapahtunut. Kaiken kaikkiaan varsin rokkaava tapaus.
0   +1 +2