The Game

Myastenia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Haarni 03.07.2008
Toimii! Ei nyt oikein mitään kritiikkiä osaa antaa tähän aikaan aamua mistään, mutta erityishatunnosto vokalistille, ääni istuu tähän tyyliin helvetin hyvin!
0   +1 +2
 
solesurvivor 06.05.2008
Oikein mukavaa menoa ja meininkiä. Laulaja vetää aika antaumuksella, tosin varmasti vieläkin voisi sitä vähän persuuksille potkia, josko sieltä vähän vielä lähtisi lisää;) Tosin ihan hyvää jo nytkin. Biisi on aika peruskauraa, joitakin pirun hyviä juttuja tuolla seassa helminä, esim. bridge, josta olisi kyllä odottanut vähän äkäisempää lähtöä kertsiin. Tai olisin odottanut sellaista selkeämpää kertsiä, mutta se on niin makuasia mistä pitää. Ei siis kummempia motkottamisia, ihan mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
pallomember 05.05.2008
Rakenteissa ja sovituksissa on käytetty ajatusta ja kelvolliset ideat hakevat raastamisen lomassa selvästi paikkansa. Hommaa kuseekin sitten teknisen toteutuksen kanssa, enkä niuhota soundien perään. Tai siis niuhotan kyllä vähän niistäkin mutta yhteensoittamista pitää treenata ja yksittäiset virhepickit, epämääräiset fillit ja tahtivirheet karsia ainakin nauhoituksista veks. Laulajan saundi on oikein kiva, mutta joku kiukunpuuska ei tekisi pahaa, koska koko keuhkokapasiteetti ei kuulostaisi olevan käytössä. Riffeissä kuulostaisi olevan nokkeliakin ideoita, mutta sitä soittotarkkuuta peräänkuulutan.
Enemmän treeniä ja kokeilua porukalla (ja mielellään paremmat soundit :P) niin varmasti hyvä tulee!
0   +1 +2
 
8
Ben Pakarinen 19.04.2008
Hyvä ralli! Aika "basic " kamaa, mutta toimivaa. Aavistuksen vitutti/aa Zakk Wylde huilu äänten viljely, liikaa..Hidas välisoitto/kohta: PARHAUTTA! Enemmän semmosta..toimii!!! Mun mielestä...
0   +1 +2