Killed Faith

Exoar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
evinrude 08.04.2008
Nyt on meininki ihan vitun kohillaan. Hyvää matskua ja tykkään paljon. Jatkakaa samaa rataa....
0   +1 +2
 
Begemot 08.04.2008
Äänityksenä hieman tuhnu. Taustariffittely kuulosti hyvältä, mutta laulun tulo oli pikkainen pettymys. Ehkä tälläsessä odottaa aina että James käy laulamaan. Laulu vedetty ilmeisesti treeniksellä yhdellä otolla. Ei helppo suoritus, mikä toisaalta kuuluu vällillä äänessä.

Ok trässiä, kitarat riffitteleväy mallikkaasti.
0   +1 +2
 
rumpoint 08.04.2008
kun en tällaisesta musiikista perusta enkä pidä niin ei tämäkään iske lähellekkään...
kamala virveli
0   +1 +2
 
Black Dog 08.04.2008
Soundit on aika kuivat, joten valinta on tietoinen ja rohkea...mutta ne oikeat rummut tekevät jo paljon. Genreen tyypilliset örinät sieltä löytyy. Minusta kitarat olisivat voineet olla enemmän esillä.
0   +1 +2
 
nyt ei kyllä oikein toimi rummut kuullostaa kauhealta ja laulu on todella huonosti miksattu. ei toimi
0   +1 +2
 
8
Joopa joo... Laulaja on kyllä miksattu ja oikeastaan hän laulaa aika heikosti... Taustalla ihan toimivaa riffittelyä jokseenkin aika persoonatonta, oikeastaan ehkä tämä biisi kaipaisi enemmän uusia tuulia... 2 minuutin kohdalla alkaa ihan hyvä rumpu kohta ja sitten alkaa jonkinlainen kitara soolo... Ihan mallikkaasti ja hyvänlaista "sulautumista" siinä on, mutta kaipaa enemmän rajojen rikkomista ja uudenlaisia muotoja... Esim, Ihan viemällä äärimäissiiin kokeellisiin soundeihin olisi biisi ollut mielenkiintoisempi... Näin jäi vähän sellaiseksi liian kevyeksi koko homma...

Biisi kaipaa enemmän materiaalia itseensä jotta se vaikuttaisi paremmin... Soittajat kyllä osaavat soitta, kuhan vain soittaisivat toisellalailla...
0   +1 +2
 
7
Harulf 08.04.2008
Kyllä osaatte soitaa ainakin. Lauluun kaipasin vähän enemmän vaihtelua, nyt se oli aika monotoonista touhua.Varsinkin biisin alku toimii hyvin. Mutta ihan lupavalta muuten. Pakko kuunnella teidän muut biisit : )
0   +1 +2
 
7
Harulf 08.04.2008
Kyllä osaatte soitaa ainakin. Lauluun kaipasin vähön enemmän vaihtelua, nyt se oli aika monotoonista touhua.Varsinkin biisin alku toimii hyvin. Mutta ihan lupavalta muuten. Pakko kuunnella teidän muut biisit : )
0   +1 +2
 
7
Martti Pop 08.04.2008
Onhan tämä todella taidokkaasti soitettua mutta laulu ei kyllä iske yhtään. Se on jotenkin vaan puolittaista örinää, josta puuttuu kunnon muna. Laulutekniikka ei ehkä paras mahdollinen. Ja oikeata rumpalia todellakin tarvitaan ja kunnon soundeja sen lisäksi, jotta biisi potkisi kunnolla.
0   +1 +2
 
Zim0 09.04.2008
soundejen puolesta voin sanoa sen verran että nuo rummut kuulostavat himean huvittavan konemaisilta ^^. aika perus biisi jossa on ehkä omaperäisin nimi ever ja laulaja laulaa vähän miten sattuu. lyriikoitakaan ei hirveästi voi kehua. mutta jos jotain positiivista täytyy keksiä niin ainakin ihan hienoja kitara riffejä.
0   +1 +2
 
Gartza1962 09.04.2008
Ihan hyvää meininkiä eikä noi konerummut ihan niin pahalta kuulosta (paitsi ehkä joissakin kohdissa, hyvä sanoo kun ite tekee rummut koneellisesti...)! Tietenkin ihan oikia rumpali on se! Tästä puuttuu jotenkin se viimeinen puristus, ehkä basso ja skitta vois olla jykevämpiä!
0   +1 +2
 
7
Avaddon 10.04.2008
Vähän väsynyttä laulantaa. Tuntuu kuin olisi ärjytty penkillä istuen kytäten tietsikanruutua odottaen juuri oikeaa hetkeä päräyttää se oikea sana oikeaan hetkeen.
Siis aijoituksessa vähän tuntuu olevan kökköä.
Tuo parin minuutin kohilla käyvä instrumentaali osuus sen sijaan jyrää heikkomieliset tieltään. Se on rautaa!
Rässiä jolle ei mankelia ole näytetty.

Jotta sellaista sanottavaa.
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 10.04.2008
Vaikee arvioida, kun hyvin vähän tulee kuunneltua trashia tai metalliakaan. Lauluun ainaskin vaan vielä lisää örinää ja asennetta. Mun mielestä soitto on ihan hyvänkuuloista, tietenkin rumpusoundit olis oikeilla rummuilla paremmat. Väliosa oli kiinnostava..
0   +1 +2