...

Breeding Sky

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jööhannes 23.05.2008
Taidokas biisi tekijän ikään nähden. Löytyy hyviä rihveleitä sekä melodioita, ja sävellykset tulevat varmasti kehittymään huimasti kun vuosia tulee lisää. Soitostakin voisi sanoa, että yllättävän tarkkaa kun ottaa huomioon, että koko paketti on yhden 14-vuotiaan aikaansaannosta. Bändiä kun alat kasaamaan ympärillesi, niin muutamassa vuodessa voisi tulla hyvinkin potentiaalista matskua aikaan.
0   +1 +2
 
8
A-X 27.04.2008
Ihan jees saundit oot saanu aikaan. Nyt kun olen puoleen väliin päässyt, niin on kyllä pakko sanoa, että tämä ei toimi instrumentaalina. Laulua kaipaa aika kipeästi. Mukavaa riffittelyä kyllä on, ja kehitystä on tapahtunut taas varmaan joka osa-alueella.

Bändiä vaan kasaan...
0   +1 +2
 
7
Black Velvet 16.04.2008
Ei paha! Mutta vokaaleja tämä biisi suorastaan huutaa toimiakseen kunnolla... Kitara soundit silleen pikkusen liian "löysät"... Niitä ko pikkusen korjailet että saat vähän lisää selkeyttä tämmöseen biisiin. Ei muuta. seiskan läväytän xD
0   +1 +2
 
6
Duality 11.05.2008
Pakko on nyt todeta, että tämä ei oikein iskenyt. Palikkameiningillä veivattua rokkia satunnaisilla metallivaikutteilla. Ilman vokaaleja sävellyksen ohkaisuus/sisällöttömyys korostuu entisestään. Amorphisin vanhat sävellykset kuuluvat vaikuttajina jonkin verran. Itse henkilökohtaisesti kaipaisin musiikista rytmistä koukkua ja melodista viehkeyttä, tässä sitä ei valitettavasti ollut.
0   +1 +2