Morality Of Mutilation

Chaos Creation

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Panzerfaust_ 22.07.2012
Speed uppoo aina! :)
0   +1 +2
 
Downton 03.05.2010
Hieno synkkä clean kitara intro. Tosin olisi saanu riffi jatkua kun muut soittimet yhtyvät biisiin.
0   +1 +2
 
funlike 13.04.2010
Biisin alun kitarat aivan kuin Destructionin eräästä biisistä :D
0   +1 +2
 
sikabill 30.03.2010
paskalla ruotsilla lausuttuna menee hiukka ohi hilseen... muuten mageeta paskaa...mulla toimii muuten mutta kelttiläinen ruotsi savoksi lausuttuna on liian tyttömisen kuulosta...
0   +1 +2
 
7
Akeli 06.10.2008
On muuten kyllä seksikkään kuulonen alku, mukava tunnelma päällä. Sitten lähdetäänkin paahtamaan vähän rankemmalla kädellä.

Laulusta en kyllä tykkää yhtään, mutta kaipa se on mielipidekysymys..

Yleisestikään tämä biisi ei meikäläisen kohdalla kyllä mitään erityisempiä kiksejä aiheuta..
0   +1 +2
 
7
Rottenperkele 06.05.2008
Hyvän kuullosta. Kaikki riffit toimii ja hyvin soitettu, mutta laulu kusee ääntäminen kuullostaa kauhealta ja tuo laulu itsessään ei sovi tähän, mutta muuten kelpo musaa.
0   +1 +2
 
8
Jaakkokujaakko 30.03.2008
Kommentoinpa näin:

Hyvä intro: skeban efekti oli mukavankuulonen ja bassolinjat oli muhkeet.
Biisin saundit ja balanssit oltiin väännetty kohdilleen mallikkaasti, joka on ehdoton plussa.

Laulu sen sijaan olikin sitten jotain aivan muuta. Falsettikiljasut olivat aika provokatiivisia siinä määrin, että itse en välttämättä niitä yhdistäisi tähän kappaleeseen. Huudot olivat ihan kelpuutettavat, mutta mielestäni ne olisivat saaneet olla enemmän uskottavat. Treeniä vaan.

Soolo olisi saanut olla mielenkiintoisempi.
Se oli mitäänsanomatonta tilutusta.

Yhteensoitto kuitenkin sujuu hienosti ja biisi on rakenteeltaan hyvä, sillä sitä kuunnellessa en tuntenut pitkästyväni. Osissa tuli hienoja variaatioita ja koukkuja.

Tässä on kyseessä bändi jolla rahkeet riittää vielä korkeammallekin kun tähän mitä nyt ollaan saavutettu ja sitä mielenkiinnolla odotellessa ei voi sanoa muuta kuin että "Bon!".
0   +1 +2
 
9
opaWASTED 25.03.2008
kaikki toimii pirun hyvin. paitsi pari mainitsemisen arvosta asiaa, ensinnäki laulajan lausuminen on aika rallikuskimaista, jopa häiritsevällä tasolla. toinen, en tiedä onko päässä vikaa vai missä, alussa kuulostaa että tuo tättärätätätätätä -sahaus laahaa, loppua kohti joko paranee, tai korva tottuu.

muuten aivan helvetin kovaa meininkiä, tulee mieleen välistä brasilian slummit. ja se ei oo huono juttu ;)
0   +1 +2
 
9
Törmenttör666 18.03.2008
No ei kyllä turhaan ole viikon biisi. Pirun toimiva veisu.
0   +1 +2
 
8
aika hyvä,en oo mikään hyvä arvostelemaan mutta tykkään!
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 15.03.2008
Biisi lähti käyntiin varsin lupaavasti, verkkainen alku oli jotain mitä ei arvannut odottaa tässä yhteydessä. Soitto ja tuotanto olivat korkealaatuisia. Omaan korvaani laulu tökki jotenkin ikävästi, tuntui ettei se ainahin istunut taustoihin, erityisesti kertosäkeessä, mikä oli varsin huono juttu. Riffittelyssäkin oli toivomisen varaa sen suhteen, että mitä kauhean omaperäistä ei päässyt tuossa reilun neljän minuutin aikana tapahtumaan.
Intro oli biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 14.03.2008
Laulu parantunut huomattavasti,tai sitten on laulaja vaihtunut,taas :D
Noh,Tämähän on menevä ralli ja kiljasut on parhautta. Olen tämmönen "kilju" ihminen.
Voksuihi ois johokin kohtiin kaivannu vähän munaa mutta kyllähän tämä näinkin tuntui toimivan. Kun kappale lähti uudestaan pyörimään niin introhan oli aika kova juttu, Tykkäsin tuosta basso kuviosta!
CC alkaa pikkuhiljaa toimimaan,Kuut.
0   +1 +2
 
9
Moridin 12.03.2008
Tiukkaa menoa! Hyvät saundit ja laulun suhteen on tapahtunut myös parannusta, aikaisempi laulu kun ei ainakaan meikäläiselle iskenyt. Pro meininkiä tässä biisissä!
0   +1 +2
 
8
Pesusieni 11.03.2008
Alun melodinen osuus johdattelee hyvin riehakkaampaan sahaukseen. Alun kiljaisun perusteella olisi voinut odottaa Metal Thrashing Mad-tyyppistä biisiä, mutta sittenhän se jo lähtikin liikkeelle karskinkuuloisilla vokaaleilla.
Hyvin rakennettu biisi, jossa ei kyllä ole mitään turhaa.
+2   +1 +2
 
Disintegr8 11.03.2008
Huh! Tiukkaa vääntöä, sanoisinpa jopa että Mikserin speedmetalkärkeä. Erinomaisen tunnelmallinen intro ja loistavaa tykitystä siitä lähtien. Laulu oli ihan mallikasta ja äänestä tuli mieleen hieman Machinae Supremacyn Robert Stjärnström, mikä on mielestäni ainoastaan positiivinen asia. Taidokasta, jatkakaa samaan malliin.
+2   +1 +2
 
10
Spathi 07.05.2008
Hyvin potkii biisi eteenpäin. Laulaja vetää helvetin hyvin!
0   +1 +2
 
10
MGynther 05.03.2008
Intro kuulostaa lupaavalta. Biisi jyrähtää komeasti käyntiin hienon bassolinjan kanssa. Nopeampi runnominen alkaa mielenkiintoisella riffillä. Kaikenkaikkiaan riffeissä on omaperäistä otetta, mikä on erittäin tärkeää tässä tyylissä. Soitto kulkee tiukasti kaikilla koko biisin ajan.

Laulu herätti toiveita Painkiller-tyylisestä kiljumisesta, mutta sille linjalle ei sitten lähdetykään. Olisin itse pitänyt melodisesta laulusta enemmän. Ainakin paikoitellen laulussa olisi saanut olla melodiaa. Se olisi tuonut enemmän ulottuvuutta biisiin. Kokonaisuutena kappale kuulostaa todella hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Holic 16.03.2008
Intro piruilee Panteran suuntaan(The Sleep) hyvin vankasta. Säröt pistetän mukavasti päälle. Ensimmäinen rässimpi riffi tekeekin sitten jo poikaa. Mikäs hitto toi kirkaisu oli... Angel of Death??? Laulaja vetelee aika ilkeän kuuloisesti, ja kertsi toimii: "Morality of Mutilation!!!" Komea riffi tossa 2:30 suunnillee, luo hyvää vastapainoa. Sooloa saisi tyrkätä vielä hieman kovemmalle, kun taitoakin kerran on. Varsinkin soolon loppu oli komeata kuunneltavaa. Sitä helvetin nopeata sahausta jäi kyllä kaipaamaan... Olisi ehkä sopinut johonkin kohtaan, vaikka outroksi. Mutta eip mitään olette selvästä päässeet jo siitä ajasta eteenpäin, toisin kuin allekirjoittanut. ;) TOIMII kaikesta huolimatta. Good job.
+4   +1 +2