Minä olen tie

KATARA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Samara1 19.06.2014
hyvä kappale ja tosi tarttuva kertsi ! :) asennetta piisaa.. välikohta sopi tosi hyvin kappaleeseen- käykää kuuntelemassa myös meidän musiikkia jos kerkätte. http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
PutteAtte 23.05.2009
Alku ei toimi meikäläiselle. Laulussa on kyllä hyvä meininki. Toi rauhallinen osa toimii paremmin mulle. Erittäin hyvät nuo moniääniset vokaalit. Kitarasoundit ovat siinä ihan ok, voisi olla hieman tummemmat ehkäpä. Rauhallisen kohdan jälkeen tulleessa Wah-kitarasoolo on kyllä aika hyvä, toimi tuo Wah siinä todella hyvin. Bassoraita on koko biisin läpi hyvä ja rumpujen soitto mallikasta. Ei kyllä oikeen meikäläiseen uppoa, mutta olihan tässä siistejä juttuja.
0   +1 +2
 
9
Fillari 08.04.2009
Aika raivoista meininkiä, särmikästä ja asenteella, laulajan ääni on ehkä liian möreä, mutta tämä on genrejuttu, itse asiassa asenteella vedetty ja silloin en moiti. Sanoamakin on laitettu lyriikkaan.

Täytyypä tsekata teidän matskua enemmänkin.

Vaikkei menekkään ihan genreenkin, käyhän kuuntelemassa mun koho ja päivätyöpiisit, t. Fillari
0   +1 +2
 
9
Transparent 03.03.2009
Veikeä melodia. Hyvä kertsi. Laulu jätti hieman kylmäksi, KUNNES päästiin herkistelypätkään. Erittäin kaunis äänenväri. Hienot stemmat.
0   +1 +2
 
Rehvake 12.02.2009
Staminamainen alku kyllä biisissä. Väliosassa olisi ollut bassolle enemmänkin kikkailtavaa, nyt seurasi turhan jäykästi basaria. Dreamt Theatermaisia tilujakin saatu ujutettua tänne ja kertsi on kyllä toimiva CMX-mäisine soinnutuksineen. Aika oiva sekoitus kaikenlaista, tosin rauhallinen kohta tuntui vaan olevan ihan jostain muusta biisistä, rikkoi hieman tunnelmaa.
0   +1 +2
 
8
A-X 08.02.2009
Täähän on rankka, kuten sade kappaleessa:D Saundin on juuri sopivat tähän ja synat tuovat loistavasti tunnelmaa ja syvyyttää. Laulajakin hoitaa homman todella hyvin. Omaperäisestä saundistanne plussaa. Ohoh! Väliosa oli todella positiivinen yllätys ja tämä toi biisiin sopivaa kontrastia, jota niin usein kaipaan, mutta jota niin usein jään ilman. Tosi hienon kuulosta. Tätä seuraava osa on sitten itselleni ihan liian progressiivinen, joten se ei oikein enää iskenyt. Laulun alkaessa uudelleen homma toimii taas. Loppu on kyllä loistavan kuuloinen kaikkine sooloiluineen.

Tää oli siis tosi hyvä, mutta se turha progeilu laski arvosanani kasiin.
0   +1 +2
 
9
Akeli 06.02.2009
Hyvä biisi, hyvä asenne. En nyt oikein muutakaan tähän keksi :D
0   +1 +2
 
--mono-- 23.01.2009
Jykevät soundit ja rankkaa menoa heti alusta alkaen. Ihmettelin hetken, että loppuiko biisi näin lyhyeen, mutta ei sentään, sitähän seurasi vielä osa jos toinenkin. Biisirakenne kuitenkin mietityttää, että olisiko pitänyt pitää simppelimpänä kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 29.12.2008
Hyvää meininkiä ja sanomaa. Hieno yllätys että biisi tuli puolessa välissä alas. Sovituksesta plussaa siis. Outo sekoitus kyllä teillä, mutta ei se väärin oo. -Perälän Betoni
0   +1 +2
 
10
itsrecording 23.12.2008
*ammattimaista meininkiä
*tiukkaa soittoa
*synasoundit hauskat
-lyriikat ovat kovaa tekstiä, liian kovaa tekstiä(?)
-soundit voisivat olla vielä paremmat
*c-osassa hyvää kontrastia mättöön
*tosi hyvät stemmat, ehdotonta plussaa
*kaiken kaikkiaan älyttömän hyvä biisi
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 19.12.2008
Soitto on hyvää. Soundit ovat ihan kohtuulliset. Soitossa on jopa ihan kunnianhimoista otetta. Ongelmia löydän siitä, että biisi on vedetty aika överiksi noissa alun raskaissa kohdissa. Rauhallinen väliosa on mukava piristys. Kontrasti noiden kahden osan välillä on vaan turhan rankka. Sama mättöosuus toistuu biisin lopussa. Samat pätevät siihen. Tekstikin on minun makuuni hieman liian julistava ja kliseitä sisältävä. Teknisesti se on kuitenkin oikein toimiva, eikä missään nimessä Mikserin mittapuulla huono - päin vastoin, selvästi keskitason yläpuolella. Kokonaisuutena bändi on ihan lupauksia herättävältä vaikuttava, mutta vielä olisi jotain kauneusvirheitä hiottava. Tai sitten meikäläisen olisi vaan opittava arvostamaan enemmän tällaista raivoisaa musiikkia. :)
0   +1 +2
 
Teawisher 06.10.2008
Ehdin jo melkeen valittaa liiasta staminamaisuudesta, mutta se rauhallinen kohta tuli aika yllättäen. Hyvä biisin nimi ja lyriikat tuntu muutenkin suht omaperäisiltä. Soundeissa, tai soitossakaan ei valittamista.
0   +1 +2
 
8
Modnar 25.09.2008
Toimivaa ja vauhdikasta metallia vähän Stam1nan tyyliin. Mättöosuudet ovat hyvin toimivaa kamaa, mutta varsinkin hidas ja kevyt väliosio tuo kontrastia mukaan. Hieno kappale.
0   +1 +2
 
Lasa 24.09.2008
Tää ei kyllä oo ihan mun musaa. En oikeen tykänny mutta ei tää nyt kuitenkaan ihan huono ollu.
0   +1 +2
 
8
Latent 23.09.2008
Kautta linjan noi syna soundit on vähän kornin kuuloset. "Rautaa rajalle niin perkeleesti" on hauskasti huudettu, tykkäsin. Kuulostaa ihan osaavalta laululta ja soitolta, eikä sounditkaan nyt demoksi ole mitenkään huonot. Ei tä muhun ihan täysin iskeny, mut varmaan joku tykkää kovasti.
0   +1 +2
 
Satta Timo 18.09.2008
Vittu tuo urku on hullu.

Hajoaa pää. Vitun agressiivista paskaa. Herranen aika.
0   +1 +2
 
7
J.R No 11.09.2008
Progemetalli tuntuu olevan kovassa nousussa, tosin kovasti tästä löytyy myös ihan nykymättömenoa. 7/8 käännökset lienevät genren klise, mutta menköön tämän kerran, kun perseelle potkitaan ja vitutusta tuntuu olevan hyvin hyvästi. Aika takavasemmalta mennään hempeilyyn, kohta toimii itsessään hyvin, mutta antaako sitten liian kovan kontrastin. Hmm. Vähän niin ja näin sen kanssa.
0   +1 +2
 
9
sake85 15.08.2008
Tämä on tätä uutta Suomalaista metallia ála Stam1na, josta ei vaan voi olla pitämättä. Todella näppärää lyriikointia. Psykoottinen kitarasoolo kolisi. Tahtoo nähdä livenä.
0   +1 +2
 
argon 06.08.2008
Vähän Radiopuhelimien ulosanti tulee parhaimmilla hetkillä mieleen ja silloin bändi on ehkä omimmalla alueellaan. Rauhallinen osiokin kyllä toimii hyvien stemmojensa ansiosta. Heveimpien riffien kanssa taas ei kulje ihan niin hyvin, tuohon punk vs hiljainen tunnelmointi -vuoropuheluun kannattaa ainakin meikäläisen mielestä panostaa!
0   +1 +2
 
axismundi 06.08.2008
Progressive metal -genre 99% tapauksissa tarkoittaa valitettavasti sellaista helvetin muniinpuhaltelua, joissa ei tehdä muuta kuin otetaan itseltä suihin. Onneksi tämä biisi ei ollut sellainen. Rauhallinen väliosakin oli tehty tyylikkäästi sortumatta mihinkään turhanpäiväiseen. Erittäin toimiva progemetallibiisi, jossa myös sanalla "metalli" on merkitystä.
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 28.07.2008
Idearikasta ja kulkevaa soitantaa hyvillä soundeilla höystettynä. Omaan makuuni ehkä turhan dramaattiset sanat, mutta tässä on kuitenkin joku mukava juttu, mitä ei voi eritellä.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 25.07.2008
Vahvaa soittoa ja laulua.
Soundit saisivat olla vielä vahvemmat, kitarat jäävät hieman liian hennoiksi biisiin tunnelmaan.
Eri osien soundien erot on tehty rohkeasi todella erilaisiksi. Taiteellisesti hieno, toimii varmaan keikallakin. Bändi soittaa molemmat osuudet hyvin, osoittaa taitoa ja muuntautumiskykyä, kudos!
0   +1 +2
 
Badmad 23.07.2008
No oli tässä meininkii, mutta laulun takia ei iskeny mulle. Sanat ja laulajan ulosanti ei vaan kolissut.. vähän väkisin ympätyltä kuulosti toi hissutteluvaihe välissä...
0   +1 +2
 
zenri 14.07.2008
Tulee mieleen aika voimakkaasti Sakaran bändit, mutta eipä se mitään. Hyvää meininkiä. Ehkä juuri sitä omaa persoonaa pitäisi vielä jotenkin saada tähän mukaan, jotta sais vähän enemmän pesäeroa Stam1naan. Tuo välissä tuleva hempeilykohta on juuri sellainen, joka tuo erilaisuutta.
0   +1 +2
 
sadomatti 03.07.2008
Hardcorea ja metallia hammond-henkisillä uruilla ja cmx-kertsillä? Olen hämmentynyt. Kun periaatteessa kuulostaa hyvältä, mutta kuitenkin kuulostaa niin helvetin hämärältä. Ja sitten taas seikkaillaan ihme pehmohomoilussa ennen kuin potkaistaan takaisin ihme uriah heep/suomihc&thrash/soad-helvettiin. Ei, tämä on liiallista pogoilua jotta toimisi. Pieni linjanveto olisi paikallaan, kuitenkin pitäen tuon luovan hulluuden paikallaan. Nyt tämä on kuin System of a Down, Mokoma, Uriah Heep ja CMX kohtaisi hullujenhuoneen päiväretkellä Kouvolan Lakritsitehtaalla...
0   +1 +2
 
9
petersadul 19.06.2008
Agressioiden purkua! Jos demon nimi on rautaa rajalle, niin silloin ollaan suomalaisen miehen sielun ytimessä! Hieno tunnelma koko biisissä. Bändillä tuntuu olevan taitoa vaikka mihin. Mitä tulee itse biisiin, niin tuo hidas kohta hieman hämmensi. Ei oikein sopinut biisiin, mutta ehkäpä vika on vain minussa (todennäköisesti). Vakuuttavaa matskua jokatapauksessa. KAndee tsekata bändi nimeltä proteesisäätiö. Teillä on vähän samanlainen maailmankuva. Suosittelen.
0   +1 +2
 
drlecter 19.06.2008
Kovaa paskaa! Soundit vielä paksummaksi niin mokomat on poljettu suohon.
0   +1 +2
 
Paulus 23.05.2008
Aluksi ote oli raivoisa. Mitään ei pyydelty anteeksi ja naapurin kasvot muovattiin kauniimmaksi kyynärpäällä. Tämän jälkeen täyskäännös ja seesteistä menoa väliin. Sitten taas viitonen silmään ja aitaa kaatumaan. Kyllä toimi, viimeiseen vetoon asti jonka kruununa komea kirkaisu.

Kiitos KATARA.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 15.05.2008
Tiukkaa kamaa, ei voi muuta sanoa. Asenne kunnossa ja homma polkee eteempäin sanomaa tukien. Jaksetaan silti vielä maalailla hiukan kevyempääkin tunnelmaa. Hyvä!!!
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 14.05.2008
Kiipparisoundit ovat aivan kamalat ja sanat kohtalaisen typerät. Alku perusmallin nykyaikaista suomiheviä, semmoista c-luokan Sakara-meininkiä huuto/melodinen laulu vaihteluineen, en diggaa. Herkistelyosa ei istu biisiin yhtään. Lopun soolo oli hauska.
0   +1 +2
 
9
((((-!-)))) 06.04.2008
Persoonallista, jos ei muuta. Kuin psykoottinen Mokoma. Tämä on nyt vaan jotenkin niin outoa, ettei oikein osaa suhtautua. Ihan hyviä juttuja tässä. Jatkakaa oman tien kulkemista. Minäpäs annan ihan ysin kannustukseksi. Eroavaisuus on avain, älkää hukatko sitä. Ja plussaa kitara ja urkutyöskentelystä.
0   +1 +2
 
8
Zim0 05.04.2008
tämähän kuulostaa ihan hyvältä materiaalilta ajattelin alun alkaen. tuli soitanta tyylistä ja sanoista pikkasen mieleen kotiteollisuuden alku ajat ja toki tarkoitan tätä positiivisessa mielessä. myöskin ehkä stam1na kurkistaa. ehkä tuo keskikohan hiljainen hetki oli turhaa. biisi olisi toiminut oivasti jos sekin olisi samaan tahtiin mennyt mutta pienellä muutoksella. ehkä.
0   +1 +2
 
rumpoint 04.04.2008
no eipä tää varmaa omassa sarjassaan oo mikään huono mut vähän vierasta musiikkia mulle. hidas, hiljanen pätkä on kyllä ihan mahtava et siitä plussaa! siin on fiilistä!
0   +1 +2
 
9
hoksploks 01.04.2008
Laulajanne on aivan pirun uskottava. Repesin tossa "mihin vittuun maailma on menossa" -kohdassa. Soundipuolesta tulee vähän vanhempi CMX mieleen, väliosasta "Pirunmaitoa". Miksaus on aika tasapainonen vaikkei ihan nykymittakaavassa tykitä. Teidän paketti toimii kyllä tosi hyvin!
0   +1 +2
 
9
kake1962 31.03.2008
Aggressiivista, välillä rauhaisaa ja lisäksi vielä vähän kantaaottavaa mielenkiintoista metallia... Pulputtava kosketinsoolo olisi voinut olla huomattavasti raaemmilla soundeilla!!!
0   +1 +2
 
Jea... samoilla linjoilla mennään, kun mitä aiemminki tältä orkesterilta oon kuullu.. toimii alallaan. Rock!
0   +1 +2
 
8
karateadonis 27.03.2008
Mulla on vahva tunne että oon tän ennekin arvostellu(ringissä)... noh, enivei en kappaleen sanomasta tiedä mutta hyvältä kuulostaa noin niinkun musan puolesta! Ja proge on aina plussaa..
0   +1 +2
 
Zebhyr 27.03.2008
Biisi on kuin jakomielitautinen jonka mieliala vaihtelee synkimmän epätoivon ja suurimman riemun välillä täysin estottomasti.

Teknisesti ja taidollisesti varsin moitteeton riuhtaisu.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 27.03.2008
Slowari kohta oli ihan hieno, ja kuorolaulu kohdat. Riffit ei oikein jääny mieleen välistä.
0   +1 +2
 
7
Martti Pop 26.03.2008
Asenteellista tykitystä, mitä olisin mielelläni kuunnellut loppuun asti väliosan tissuttelun sijaan. Aikamoinen sovituksellinen ratkaisu, joka mun mielestä ei toiminut. Hyvää oli se, että sanoista sai selvää.
0   +1 +2
 
9
T.Rautakari 25.03.2008
Ei omaa genreä, mutta olen täysin vakuuttunut siitä, että tämä ryhmä tekee työnsä täysin ammattimaisesti.
Sen verran osaa keski-ikäinen mieskin sanoa.

Ihmettelin kovasti, että laulun sanoista saa selvän. Sanoissa jopa sanomaa ~ positiivinen piirre.
Valmista kamaa.
0   +1 +2
 
8
Mynthoon 25.03.2008
Genremäärittelyn mukaisesti kyseessä on progemetalli, siinä tapuksessa melkein ajattelisin, että puhdas laulu sopisi paremmin koko biisiin, mutta mä en ärjymisestä välitä muutenkaan. Eli parhaita kohtia olivat hitaat puhtaasti lauletut. Muuten hyvä biisi ja asennetta löytyy!
0   +1 +2
 
9
Veiled 24.03.2008
Meno on kovaa! Hyvä biisi, jossa on useita hyvin yhdessä toimivia puolia. Hidas väliosuus yllättää niin tiukan alun jälkeen. Skittasoolo on vähän kuin Metallican Blackenedistä :) Kertsissä on hyvä sointukulku.
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 22.03.2008
Hyvät sanat ja plussaa siitä, että niistä saa selvää. Hyvin soitettu ja sovitettu. Kaipaa ehkä vähän syntikkaa taustalle tuohon rauhallisempaan kohtaan, muuten en keksi valittamisen aihetta.
0   +1 +2
 
esw 21.03.2008
Äh, tämä on niin "asenteikasta ja aggressiivista", että alkaa suorastaan väsyttää. Ja kun politiikkakin vedetään soppaan mukaan, niin keitos ei ainakaan minussa herätä erityisen positiivisia ajatuksia. Biisin keskivaiheen pehmeä "balladiosuus" oli kyllä yllättävä veto, sanoisin. Omaperäinen, muttei mielestäni paras mahdollinen ratkaisu, vaikka vahvan kontrastin muun biisin kanssa muodostaakin. Pituutta on biisillä hitusen liikaa, pitkähkö ja hidas keskivaihe vaikuttanee tämän havainnon syntymiseen... Kappaleen käytännön toteutus on kuitenkin varsin laadukasta ja hyvin onnistunutta. Soitto rullaa ja soundikin toimii riittävän hyvin. Varmasti tälle löytyy kuuntelijakuntansa.
0   +1 +2
 
8
kilkka 21.03.2008
Staminalta soundaa. Biisi oli ihan jees kyl. En ite kyllä jaksa tällaista musaa kuunnella. Ihan hyvä idea toi että biisi rauhoittuu puolessa välissä. Laulaja vetää onneksi vireessä.
0   +1 +2
 
8
Lenno 21.03.2008
No joo. Kyllä tätä kuuntelee, mutta tällaista on sen verran paljon, että ei oikein eroitu joukosta. Paitsi synan käytöllä, muttei sekään nyt ihan uusi asia metallin saralla ole. Myös rauhallisempi kohta on ihan hyvä ja nämä vähän erilaisemmat soinnutukset kertovat, että kyllä säveltäjäkin on läksynsä lukenut. No joo. Kyllä tästä kasin laittaa.
0   +1 +2
 
8
Periaatteessa ihan hyvän kuuloista kamaa, heikkoja lenkkejä ei itse soitosta ja laulusta löydy. Jokin tässä kuitenkin häiritsee kokonaisuutta. Ehkäpä biisin rakennetta pitäis jotenkin tiivistää/viilata?
0   +1 +2
 
8
No nyt se sitten tuli Kataran energia ei nyt toiminut minulla... Bändillä on järjetön energia tässä biisissä jopa omat delirium vaiheensa... Mutta se ei enään jaksanut kiinnostaa...Soittajat soittaa hyvin ja soundi on kunnossa... Ongelmana on vain se, että bändi ei pysty antamaan ainakaan nyt tälle mielentilalle mitään uutta... Sooloilua kevyttä lentoa ja kovaa energiaa... Tämä on se biisi jota odotin Kataralta kuulla aikasemmin, mutta nyt haluan jotain vielä uuteen laitaan ja uuteen tasoon... Monessa mielessä paras biisi tältä projektilta, mutta muiden teidän biisien seassa biisi ei ole enään mikään tajuntaa laajentava kokemus...

Nooh... Ehkä paremmin tykkäisin eri tunnelmassa...
0   +1 +2
 
mustalitku 19.03.2008
Biisi menee samoilla linjoilla kuin orkesterin aikaisemmat biisit: Meno on erittäin tiukkaa ja skittasoundi on omalaatuinen & kertsin puhtaat laulut ovat asialliset. Tässä biisissä kuulen kylläkin ekaa kertaa tältä bändiltä hidasta matskua - ei hullumpaa. Hitaan osuuden jälkeinen pätkä ennen laulun alkua on hyvä!!
0   +1 +2
 
8
Bassotaiteilija 19.03.2008
Ihan rankkaa menoa, homma toimii. Vähän kyllä menee tuonne Stam1na / Mokoma osastolle vaan huonommin tuotettuna, jollain sieltä tarvitsisi erottua. Hidas osa kyllä erottui biisistä, mutta ei mielestäni edukseen. Vähän kiireinen fiilis jäi biisistä, huolellisemmin sovittamalla ja tuottamalla olisi voinut saada parempaakin jälkeä aikaan.
0   +1 +2
 
8
MGynther 19.03.2008
Tällä kertaa kertosäkeistö kuulostaisi istuvan biisiin paremmin. Ehkäpä alan tottua bändin tyyliin. Puolentoista minuutin kohdilla kappale rauhoittuu yllättävästi. Biisin rakenne on melko hajanainen tuon hiljaisemman osan ympärillä. Biisi jättää vahvan ristiriitaisuuden tunteen. Pakko kuunnella uudestaan. Toisen kuuntelun myötä yllättyvyys vähenee, mutta kappaleen rakenne ei edelleenkään kuulosta luontevalta.
0   +1 +2
 
Begemot 19.03.2008
Oliko tämä viikon biisivalinta? Tämäkin tuo mieleen Staminan (tästä saatte varmaan kuulla kyllästymiseen asti;)). Rakenteessa ihan hauskaa progemaisuutta, vaikka jotkut ratkaisut on aika klisee tasoa, mutta sehän musa on. Yllätyin puhtaasta laulusta, hyvin vedetty. Toisaalta väliosa oli ehkä hieman liian pehmeä, alko tulemaan jo gospelit ja eppunormaalit mieleen. Ja sen jälkeen taas aivan jotan muuta, on kai makukysymys onko tässä jo liikaa. Synasoundit olivat ainenkin liikaa:).

Onhan tämä laadukasta. Eri asia mahtuuko Suomeen enää yhtään tälläistä bändiä...Voin vastat itse, että mahtuu.
0   +1 +2
 
Black Dog 19.03.2008
Tämähän on siis tosi hyvin tehtyä! Pidin jykevistä soundeista ja koskettimien sekä basson, kitaran yhteiskokonaisuudesta. En pitänyt siinä päällä olevasta kirkkaammasta särökitaran soundista. Rauhallinen osuus on hieno suvanto "kosken" raivon jälkeen, kunnes palataan jälleen itseasiaan. Biisi kulkee ja siinä on sopivasti vaihtelevuutta.
0   +1 +2
 
8
Abasso 19.03.2008
Taitaakin olla jo bändin kolma biisi kun tulee arvosteltavana vastaan.Sen verran oon jo oppinu tuntee tätä hommaa et tunnistan jo bändin saundin.Edelleen samoja juttuja tulee mieleen mitä muistaki biiseistä.Sanoista tuli vähän vaivaantunu olo.Elkää kysyky miks :D en tiiä itekkään sanoo suoraa syytä.Liplatteleva väliosa oli mukavaa vaihtelua väliin ja olihan sinne armotonta tilutustaki saatettu sekaan.Menee meikäläisen asteikolla siihen kasin paikkeille.
0   +1 +2
 
8
Freyelise 19.03.2008
Tsiuh ja biisi käyntiin ovelasti. Menoa ja meininkiä piisaa ensimmäisen minuutin, ja sitä seuraava hitaampi kohta tulee just kohdallaan. Sanoistakin sain vähän selkoa.. rankkaa tekstiä ja hyviä piikkejä valtaapitävien silmiin ym. Biisin rytmitys on onnistunut, sillä pituus tuntuu juuri oikealta. Palaset loksuvat paikoilleen, eipä tästä muuta voi sanoa. Vielä jos fanittaisin tällaista musiikkia niin varmaan kympit napsuis, mutta kyllähän se vähän rauhallisempaakin kaveria kasin verran innosti. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 19.03.2008
Hyvä biisi tämäkin Kataralta. Vähän nuo säkeistöt jossain määrin muistuttavat joka biisissä toisiaan, tosin ymmärrän että tällä tyylillä vähän hankala melodioita kauheasti keksiä:) Mutta kertosäe on taas pirun toimiva, väliosa on oikein mukava piristys ja laulaja näyttää uuden, hienon puolen taidoistaan. Stemmatkin toimivat mahtavasti. Väliosasta eteenpäin siirtyminen ehkä aavistuksen tökkäsi, jotain soljuvampaa siirtymää sinne kaipasin. Lyriikat kanssa kalskahti aavistuksen liikaa korvaani noissa säkeistöissä, ehkä hieman liian kliseiset ja "saarnaavat". Kertosäkeessä lyriikatkin iskee hyvin. Hieno biisi kertakaikkiaan kuitenkin tämäkin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.03.2008
Nyt ei noussut tie pystyyn vaan bändi esittää väkevää ja tunnelatauksella varustettua rokketti rollia mukavilla melodioilla.
0   +1 +2
 
Laikka 14.03.2008
Kunnon polveilevaa progemeininkiä. Pidän erityisesti siitä väliosan tuottamasta kontrastista.
0   +1 +2
 
8
rleinone 23.04.2008
Muuan lemiläinen orkesteri tulee kovin mieleen. Rauhallinen osuus toimii äärimmäisen mukavasti raivareitten välillä ja urut ja taustalaulut luovat oivaa tunnelmaa. Urkusoolot ovat kuin eri biisistä, samoin bassokuviot sen taustalla, mutta kyllä ne tähän hyvin sopivat. Rytminen kikkailu on makoisaa kuultavaa. "Mihin vittuun" tökkäisee korvaan. Ehdottomasti kuuntelun väärti, jo vaikka tunnelmanvaihtelun vuoksi.
0   +1 +2
 
evinrude 08.04.2008
hyvvää materiaalia. Selkeästi tämän nykygenren aallonharjalla ratsastetaan, mutta tyylikkäästi....toimii
0   +1 +2
 
8
Blondiapina 08.05.2008
On muuten aika raskasta menoa. Tuo hiljainen kohta tuolla jossain keskivaiheilla loi todella kivan kontrastin muulle raskaammalle väännölle. Ja kun kappale nousee kitaran myötä uuteen alkuun, se oli varsin onnistunut momentti. Laulaja hoitaa työnsä myös varsin mallikkaasti.
0   +1 +2
 
kehittymisvaraa!!!
0   +1 +2
 
Vähän diskanttinen biisi ja taustalla oleva organ ei oikein sovi kuvioihin.
0   +1 +2
 
9
Holic 24.03.2009
Proge metallia. Hyvillä saundeilla tyrkkää käyntiin. Laulussa Mokomaa rankkuutta, hyvä laulaja siis kyseessä, voisiko vielä hiukan rääkäistä vielä. Paljon tässä ainakin kyvellään kirosanoja, ei lapsille sopivaa siis. Tuo kliiniin kohtaukseen vaihto oli aika hassu, kun rummut soitti silleen ta-ta-ta ja sitten vaihtui, mutta jäipähän mieleen, hyvä koukku siis. Onko teillä oikeasti rumpali leadi laulaja vai kiippari hemmo, no johan on epätavallista. Toimii siis sekin hyvänä koukkuna. Kiippari soolon alla oli mainio riffi, eikä soolossakaan mitään vikaa ollut. Eipä ihme, jos Soundissakin tykättiin. Kyllä tätä on mukava kuunnella. Numeroksi antaisinkin 9+, koska uskon että pystytte vielä parempaankin.
0   +1 +2
 
9
Agggressiivista menoa, tuo "karuselli"-syna ei ihan sointunut omiin korviin muuhun äänimaailmaan. Tämä "balladi"-tuokio oli hieno hetki biisissä (hyvä stemma) Ammattimaista jälkeä.
0   +1 +2
 
SirKeke 04.06.2008
Häröt syntikat kun seurailee tuota riffiä. Iskevä biisi kaiken kaikkiaan. Progeilu jäi tosin vähän vaisuks, lähinnä eri osien vaihteleva tyyli oli suurinta progea tässä. Lisää kieroutta sovituksiin ja riffeihin ni kyllä lähtis. Hyvin soitettu koko porukalta.
0   +1 +2
 
lovefactory 22.04.2008
Staminat, YUP:t ja mokomat on kuunneltu. Suomeksi vedetty ärjyntälaulu ei meikäläiselle kolahda ollenkaan ja sitä progeiluakin olisi saanu olla enemmän! Soittaa kyllä osaatte ihan pätevästi, ei käy kieltäminen. Stemmalaulut ja kertosäkeen(?) melodisempi laulu olivat ihan mukavaa kuultavaa. En vain kestä nykysuomi"metallia", että voisin antaa numeroa tälle. Soundit olivat ihan ok.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.06.2008
Hienoa suomalaista vokaalipolitiikkaa, eteenkin kertsi potkii palleille aikas kybällä. Hyvää kritiikkiä sotakoneistoa kohtaan, mulle putoaa. Livenä varmasti erityisen toimiva paketti.
0   +1 +2
 
Pääskynen 22.11.2008
No lähtihän täällä kommenttiringissä joku biisi sentään potkimaan heti alussa! Aika yllättävä toi rauhallisuuteen lasku. Komia ääni laulajalla jopa noissa puhtaissa kohdissa. Ei voi muuta kuin kehua tätä biisiä, musta tuli fani!
0   +1 +2
 
7
The Escapist 22.11.2008
Asennetta löytyy! Sounditkin jyrää mukavasti. Erityistä plussaa tuo bassosoundi. Väliosa tuntui jotenkin irralliselta.
0   +1 +2
 
9
apache 17.04.2008
Laulajan ulosannista pidin, kunnolla jyrääviä kitaroita jäin kaipaamaan. Biisissä oli mukavasti vaihtelua. oikein muikeaa menoa!
0   +1 +2
 
repulse 03.12.2008
Erittäin jyräävää meininkiä. Biisissä hyvät melodiat ja sopivasti rankkuutta....lyriikat toimiiiiii...eli vitun hyvä biisi....yeah.
0   +1 +2
 
NapalmHead 07.06.2008
Kitaroissa on jännä soundi. Ne on kuitenkin jätetty taka-alalle, mikä on tyylilajin huomioon ottaen mukavaa vaihtelua. Urut tuovat lisää kieroutta muutenkin suhteellisen kimuranttiin meininkiin. Rakenteellisestikin biisi on kummallinen. Hiljaiseen osioon siirtyminen ei ole yhtä luonteva kuin muut siirtymät, mutta eipä tuo hirveästi haittaa. Kokonaisuutena biisi on kuunneltava, mutta omaan henkilökohtaiseen makuuni se ei valtavasti iske. Alan harrastajille tämä kolahtanee.
0   +1 +2
 
Telaketju 28.05.2008
Mokoma meets Hammond-soundit. Ei allekirjoittaneelle tämä mokoma/stam1na-linja oikeen uppoa. Himmailukohta tuo plussaa vaikkakin olisi saanut olla progahtavimpikin mutta sehän on kuitenkin mielipidekysymys. Potentiaalia tavarassa on vaikkakin en itse tästä diggaile. Soundit on hyvät!
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 03.12.2008
Katu-uskottavaa snickers-street team kamaa. Eiköhän sillä suosiota tule. Ihan hyvä biisi genressään kai, en tiiä. Hyvä että tuolla vedetiin jotain pehmeämpää kamaa välissä. hyvä hyvä pojjaat.
0   +1 +2
 
6
opaWASTED 06.03.2008
mitään muuta tässä biisissä ei ole ku laulu, sekin kuivuu tossa rauhallisessa kohdassa, saundit on liian konemmaiset. sanotukset on kyllä jossain määrin mokomamaiset, siispä niistä tuleekin toinen plussa. ite kokonaisuus ei kuitenkaan säväyttäny hirveesti.
0   +1 +2
 
8
Killing Kind 19.09.2008
saanko minäkin olla tie? suomen kieli ei itselle nappaa mutta kaikesta muusta 8
0   +1 +2
 
Snacke 27.04.2008
+suomeksi
+hyvä äänenlaatu
+kertsi
-pitkä
-kiroilu =) höhöhöö
0   +1 +2
 
10
St Fungus 06.03.2008
KUNNON MENOA! =D
0   +1 +2
 
raiwoband 28.04.2008
Kiehtova konsepti. Biisi alkaa vähän punkahtavalla otteella, muuttuu fiilistelyksi ja siitä taas mättöön. Tämä on kyllä sellaista musaa, josta voisin diggailla enemmänkin. Soundit vähän ohkaiset ja varsinkin rummut kuulostaa turhan luonnottomilta paikka paikoin. Paremmalla tuotannolla voisi olla melko valmiin kuuloista tavaraa! Soittotaito kunnossa ja visiotakin löytyy!
0   +1 +2
 
evilove 03.05.2008
Ihana kappale... :D
mie tykkään...
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 10.04.2008
Alku ja loppu on kyl perususkottavaa mättöä, laulu on vedetty tosi hyvin. Ehkä rumpusoundit ja muutkin ei oo ihan parhaat mahdolliset. Väliosa on mun mielestä jo liiankin iso harppaus tyylien välillä, vaikka progressiivisuus onkin yleensä mun makuun. Alku ja loppu kasattuna lyhyemmäksi biisiksi olisi tässä tapauksessa kuitenkin tiukempi ja toimivampi ratkaisu..
0   +1 +2
 
9
Avaddon 10.04.2008
Emmä osaa sanoa tästä mitään edistävää.
Viinimarja sentäs.
Mahtava sävellys. Erittäin pätevä laulaja. Vähän höpöhöpö-sanat joissain kohdissa. Löytyy niistä sanomaakin.
Penteles asennettakin löytyy. Soittimet hallussa.
Niin, vittu.
0   +1 +2
 
rene 25.05.2008
Olipas kantaottavaa tekstiä. Soitto on hyvin kasassa ja tälläisessä muodossa varnaan aivan hyvä. Osiakin oli riittävästi, jotta mielenkiinto säilyi loppuun asti. Kosketinsoittajan loppusoololle lisäpisteitä.
0   +1 +2
 
9
Petey_alien 26.06.2008
Tämä lähtee samantien listalle. Luin arvostelun soundista ja taidan jopa antaa ysin. Ei mulla ole mitään fiksua sanottavaa. Tähän pitää uppoutua.
0   +1 +2
 
Dexteri 17.11.2008
Suomenkielistä proge metallia. Yllätävää on kappaleessa se, että osiointiin on nähty vaivaa.Sanoitukseen en puutu sanallakaan.
0   +1 +2
 
Pitk 01.04.2008
Asennetta ilmoilla stounerhenkisissä raameissa. Hyvää tahtilajikamaa pohjalla, siitä pisteitä. Laulajalla forsea ja monipuolisuuttakin löytyy. Puhtaassa osiossa hyvä idea, mutta toteutus jää jää lakoniseksi ja laulukin kärsii vireongelmasta, jota ei räyhäosuudessa ollut. Hyvä kuitenkin, että yritetään, sillä nuo ovat täysin korjattavissa olevia kohtia. Taite lähtöön jotenkin tökkää. Hahaha, riffi on "Peter Gunn from Hell!"

Usvaa putkeen!
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 10.04.2009
V'''U! mikä energiapommi tää on! Jos tän pystys energialaitos nappaamaan talteen niin siitä riittäs sähkö koko Suomelle vuosiks eteenpäin!
0   +1 +2
 
10
Ibanez man 13.04.2009
No niin. Tässä on hyvää staminamaista jytää. Loistava biisi! En lähde sitä enempää analysoimaan.
0   +1 +2
 
Axmanic 15.04.2008
Kaikenkaikkiaan hyvä biisi. Alun uhkaava ja painostava pumppaus katkeaa hetkeksi ja alkaa taas. Toimii kyllä.
0   +1 +2
 
9
hobocore 26.05.2008
Erityisesti sanoitus pistää korvaan tässä, ja positiivisesti. Suvantokohta ei jää irralleen vaan sopii kuin kirves uhrilampaan korvien väliin. Tai jotain.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 03.04.2008
En ole mikään metallimättämisen ystävä, mutta pitää sanoa että möykkäävä laulaja on siitä harvinainen, että kuulostaa uskottavalta ja sanoista saa selvää. Yleensä nämä mikseri.netin hevimättötuotokset ovat huonosti tuotettuja ja epämääräisiä, eikä niitä oikein voi ottaa tosissaan. Tästä kyllä kuulee että soittajat ovat täysillä asiansa takana ja hyvä niin. Plussaa myös siitä, ettei kitarasoundi ole genrelle ominaisella tavalla täysin tukkoon särötettyä sekamelskaa. Ja tosiaan uskottavan kuuloisesta rähinälaulusta myös.
0   +1 +2
 
bize 03.04.2008
Hyvin toimivaa raskasta raskaassa sarjassa. Tästä kappaleesta ois saanu kaksi biisiä, en tiiä toimiiko puhdas ja likainen niin hyvin toistensa kanssa tässä biisissä.
0   +1 +2
 
10
marccus 04.04.2008
Toimivaa tavaraa. Vokalisti on uskottavan agressiivinen, ja taustojen hektisyys tukee hyvin vokalistin tulkintaa. Biisi muuttaa luonnettaan onnistuneesti noin 1.25 kohdalla, ja laulaja muuttaa tulkinnan todella herkäksi. Kappale on kaikkinensa monipuolinen ja pirun hyvin sovitettu. Upea suoritus!
0   +1 +2