Remains Of Human Decay

New Futile Dawn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Akeli 18.02.2009
Ihan komeaa vääntöä suht ok soundeilla. Enemmän oisin ehkä kaivannu tarttuvia ja päällä olevia melodioita, mutta toimi se näinkin.
0   +1 +2
 
8
Burden 27.12.2008
Ihan toimivaa settiä, miksaus ei ole tosiaan kovin hyvää. Asennetta löytyy kyllä vaikka muille jakaa. Itse en hirveästi melodeathia kuuntele, mutta kyllähän tälle kuuntelijakuntansa löytyy. Vokaalit ovat aika mainiot, välillä jopa black metalliset. Soittamisessa ei ole mitään vikaa, tosin riffit eivät ole kovin omaperäisiä ja kitarat saisivat olla selvemmin esillä
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 05.04.2008
Jaahas. Ihan ok teknistä vääntöä. Harmi, ettei ollut varsinaisesti mitään joka olisi räjäyttänyt potin. Kyllä tälläisen kuitenkin biisilistalle kelpuuttaisi. Soitto näyttää sujuvan mallikkaasti ja sovituksissakaan ei ole mitään vikaa.

Miksaus sen sijaan onkin sitten jäänyt vähän vaiheeseen. Biisi puuroutuu ja kuulostaa vähän tunkkaiselta ensikuulemalta, mutta eiköhän tähän totu.
Laulu olis saanut olla kovemmalla, koska se jopa kuulosti hyvältä. (vai oliko tarkoitus jättää se noin hiljaiselle)

Lyriikka ei napannut ollenkaan. Toisaalta se on tyypillinen maamerkki tälläiselle musiikille. Yleensä paskaa lyriikkaa tulee paskan musiikin kanssa, mutta nyt tilanne on että tulee paskaa lyriikkaa hyvän musiikin kanssa. Että mikä paradoksi.

Rokrok vaan. Lisää vaan biisejä ja tässä vaan odotellaan sitä uudelleen miksattua versiota.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 31.03.2008
Soolo oli über lame. Ihan hyvää soitantaa ja vähintääkin kiero alku.
Vokaalit muistuttivat paikoitellen vanhaa kunnon Arch Enemyä kun se huotra ei ollut mukana. Jööttepor metallihan on kaikkea muuta kuin loistavaa ja tässä on päästy aika lähelle ruottinpoikia.
Ei tätä tee mieli haukkua mutta ei myöskään mieli kehua.
Tasapaksu,massaan hukkuva,mutta silti hyvä pökäle on väännetty.
0   +1 +2
 
8
DonutArnold 15.03.2008
Homma ei kaadu heti naama eeltä paskaan vaan jatkaa ilman kummempia kommelluksia eteenpäin. Kuitenkin ihan perus örinämetallia, mutta ei minun makuuni. 8 pointtia. Jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
Noh, olihan tämä aivan mukava musiikillinen trippi. Ei löytynyt hirveästi valitettavaa, muttei kyllä sitä vastoin pahemmin kehuttavaakaan. Tämä on kaikin puolin melko tavallinen black/death kipale, mikä ei oikeastaan ole kovin kivasti sanottu mistään biisistä.

Intro on sopivan ärsyttävä, se pakottaa kuuntelemaan, mitä biisin edetessä on tulossa; antaa ehkä pienen toivonkipinän jostain mukavammasta. Tämä toive ei onneksi toteudu ainakaan sanan varsinaisessa merkityksessä; se tietysti riippuu kuulijasta.

Säksättävät kitarasoundit ovat aina plussaa, ja muutenkin tällainen lopunaikoihin viittaava tunnelma on kyseisen tyylisille kipaleille omiaan, ja siten myös positiivista. Vokalistikin tuntuu pistävän kaiken peliin, ja onnistuu lisäksi kuulostamaankin hyvältä.

Teknisellä puolella kaikki on kutakuinkin kunnossa; soitto sujuu ja vokaalitkin ovat todella kuunneltavat. Ehkä pientä häiritsevyyttä löysin äänenlaadusta, mutta kyllä siihenkin tottuu, kun kuuntelee.

Kokonaisena biisinä tämä sen sijaan ei tarjoa paljoa erikoisuuksia; tätä voi kuunnella muiden samankaltaisten kipaleiden yhteydessä, mutta ainakin henkilökohtaisesti arvelen, etten suurta eroa huomaisi, jos tätä ei sillä soittolistalla olisikaan.

Numeroksi annan nyt kuitenkin kasin, sillä ei tämä oikeastaan huonokaan kipale ole, hieman liian tavanomainen vain.
0   +1 +2
 
8
Fist 28.02.2008
Hieman on hiomista tässä timantissa vielä..Biisi ei oikeen ollut balansissa..Varmasti toimivaa mäiskettä pikku treenin jälkeen..Niin ja miksaukseen kannattaa panostaa.
0   +1 +2
 
9
Sandman 28.02.2008
Varsin toimiva paketti, vielä kun saatte saundeja pikkasen paremmiksi ja selkeimmiksi, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
8
Groovy-Guy 28.02.2008
Alotus ei kieltämättä kuulostanut kauheen hyvältä, mutta sit kun säkeistö alko, niin rupes kuulostaa jo paremmalta. Pieniä soittovirheitä siellä täällä. Soolo oli mielestäni ihan hirvee. :D Mutta kyllä biisissä ideaa ja potentiaalia on! Pienillä parannuksilla ja viilailuilla + paremmalla nauhotuksella, miksauksella ja masteroinilla, biisiä voisi jopa kuunnella ihan omassa mp3:ssa. Vokaaleista erityisesti tykkään, niistä plussaa.

8+
0   +1 +2
 
9
J-Salminen 27.02.2008
Pienellä varauksella lähdin tätä kuuntelemaan, mutta posiviitisesti kyllä yllätti.

Alku oli jotenkin outo, mutta sopiva tuohon alkuun. Kokonaisuutena mielenkiintoinen ja hyvä biisi. Ainoat miinukset tulee laulusta (ääntäminen) sekä hiukan hätäisestä miksauksesta. Kitarat ja koskettimet olisivat saaneet hiukan olla paremmin pinnassa.

Ihan en vielä fanita, toinen saman tasoinen biisi niin voisi pian siihen joukkoon liittyäkin. Jatkakaa samaan malliin.
+1   +1 +2
 
9
Tero-Antero 27.02.2008
Hyvällä aseenteella vedetty biisi, Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
accent 27.02.2008
Niin ja lisään vielä että tuo maininta miksauksesta on ehkä ihan täysin personal preferenssi, ehkä jotkut "aidot" metallimiehet eivät siitä välitä mutta itselleni instrumentaalipuoli on aina se tärkein asia biisissä.
0   +1 +2
 
9
accent 27.02.2008
Hurrrrrrrrr

Eli onhan tämä ihan menevää tykitystä. Hieno alku, plussaa tuommoisesta omaperäisyydestä. Kaikki soittajat rutistavat oikein tehokkaasti ja laulut toimivat. Ei oikeastaan muuta valittamista kuin että itse olisin kaivannut ehkä vähän vähemmän puuroista miksausta, rummut ja kitarat eivät erottuneet niin hyvin kuin toivoisi.
0   +1 +2
 
8
PahaArkk1tehti 27.02.2008
olihan tuossa ihan näppärää tekemistä, laulajakin oli mielestäni ihan mukavan käheä, ei sitä nyt aina niin mainstreamiltä täydykkään kuulostaa :P Alku oli piristävän ambientti.. mikä ikinä. Mukavan progehtavia kohtia löytyi matkan varrella.

eiei paha.
0   +1 +2
 
Begga(R) 27.02.2008
Suht eeppistä tykitystä. Jatkakaa vain samaan tahtiin, niin johan ne naapurin mummotkin oppivat arvostamaan.
0   +1 +2
 
6
Azag 26.02.2008
Vähän ihme alku, mutta kun sitten tuo itse mättäminen lähti käyntiin, sehän toimi vallan mainiosti. Tosin laulu vois olla vähän enemmän brutaalimpaa, mutta ei siinäkään mitään suurempia valittamisen aiheita. Ihan toimivaa.
0   +1 +2
 
10
Outlander 25.02.2008
öriöri. ei miulla muuta.
0   +1 +2
 
10
Outlander 25.02.2008
öriöri. ei miulla muuta.
0   +1 +2
 
10
Outlander 25.02.2008
öriöri. ei miulla muuta.
0   +1 +2
 
7
Jackon 25.02.2008
Erikoinen alku, mikä hyvä juttu. Biisi oli muutenkin paljo parempi mitä anto odottaa, tosin ei aivan minun musiikkiä tyylin mutta hyvää silti. Rumpu soundit ok mutta kitara soundit ei niin hyvät. Sooloakin olis ehkä voinu viellä miettiä ehkä vähä lisää. Kokonaisuudessaan iha ok.
0   +1 +2
 
Choda 25.02.2008
Nyt valitettavasti kommentit ja arvostelut hävisivät, kertokaa uusiksi tuntojanne jos siltä tuntuu.
0   +1 +2
 
rokkineiti 02.03.2008
Miellyttävät soundit biisissä, ainakin osaksi. Kaunis alku ja loppu. Lauluosuus vähän ns. hukkuu paikoin taustoihin..tai ainakin neiti ajautui liiaksi soundien vietäväksi.
0   +1 +2
 
9
timopee 11.03.2008
jjooo. lopputulos yllätti positiivisesti, varsinkin kun tiesin miten olitte äänittäneet mm. rummut. hyvä biisi ja ehjä kokonaisuus, jossa eniten korvaan särähtää useamman kuuntelukerran jälkeen kuivakka vokaalisoundi. jotain platekaiun tyyppistä maustetta lievällä predelaylla siihen kaipaisi, mutta tuo on toki ainoastaan subjektiivinen makuasia. säkeistön niskalaukausriffi saa aikaan ns. kananliha-efektin, joka on tällaiselle paalujunttaorientoituneelle ja kitaraa lyömäsoittimena käyttävälle ihmiselle biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.04.2008
Jäykähköä ja kireää. Tiukkuus ja gruuvi hakevat vielä paikkaansa.

Hapuilevan ilmaisun alta on kuitenkin joitakin mielenkiintoisia tunnelmia aistittavissa. Ajan kanssa ne luultavasti löytävät muodon joka palvelee niitä parhaiten.
0   +1 +2
 
10
Outlander 26.02.2008
jopas tuli muutama arvostelu :D
0   +1 +2
 
7
Ank3rias 06.03.2008
Diggasin tästä biisinrakenteesta kokonaisuutena, synat kertosäkeessä osuvasti kuin nenä naamassa. Nämä riffit olivat todella hyviä.
Vokalistin äänenkäytön ero kertosäkeen ja säkeistön välillä on melko iso. Pidin kertosäkeen rääyistä kovasti, mutta nuo säkeistön örinät jättivät vähän kysymysmerkiksi.
Soolo lähti hyvin, mutta soolon lopussa olin kuulevinani muutamia virhesäveliä (duuri) ja soolo oli tuohon väliin biisiä hieman liian lyhyt. Tuplasti pidempi soolo tai vaihtoehtoisesti tuplasti nopeampi/perseillympi soolo olisi mielekkäämpi.
Soundeista sen verran, että ehdottomasti kitaroita ja vokaaleita soisin kovemmalle. Pelkästään se voisi mahdollistaa jo huomattavasti isommat arvosanat tästä rallista.
0   +1 +2
 
8
Fist 04.05.2008
monipuolinen biisi ihan jees..hienoja rytmityksiä joisakin riffeissä, mut saundit on kyl hieman sotkuiset..
0   +1 +2
 
8
Törmenttör666 04.03.2008
Ihan hyvä biisi, kertsistä etenkin tykkäsin. Soundit vain tässä tapauksessa latistaa kappaletta, samoin pari vähän "turhemman" kuuloista riffiä. Mutta muuten ihan hyvä veto.
0   +1 +2
 
Jezebel 09.03.2008
Ihanan mielipuoliset kitaraujellukset alussa, sitä seuraavat melodiat olivat myös mieleeni. Vireasiat olivat kunnossa. Alun rauhallisuuden jälkeen alkaa mättö, joka varmaan toimisi keikalla oikein hyvin. Laulu voisi olla enemmän ehkä pinnalla, samoin rummut muhkeampia. Oikein lupaavaa matskua!
0   +1 +2
 
9
j33 04.03.2008
ihan helvetin menevä nakki tämäkin.. ainuu kritiikki mitä tästä löydän on noi "örinä" osuudet... ei tule se örinä niin örinällä.. vähän sellasta wnb örinää ^^ itse rääkymis osuudet toimivat tässä biisissä äärettömän hyvin.
0   +1 +2