Kriegführung

Noison

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

SolidBass 22.02.2008
Asialliset voksut! Järjentöntä mättöä alusta loppuun, joka ei päästä kuunteliaa rauhouttumaan hetkeksikään laakereilleen, mikä on tietty hyväksi HC:ssä. Oma musamakuni olisi vaatinut hieman enemmän melodiapohjaista, tarttuvaa ääntä mihin keskittää kuuntelunsa. Tämäkin on vain makuasia eikä HC:ssä suinkaan välttämättömyys. :)

Nintendo äänet on hauska lisä ja oiva keksintö, joka antaa mukavaa vastapainoa ankaralle rallille, vaikkakin olisin kaivannut siihen jonkinsortin järkeenkäypää melodiaa. Mutta toisaalta, ehkä tämä Nintendo sekasorto kuvaa juuri sitä, sekasortoa, mikä tässä viisussa vallitsee. Enkä tarkoittanut sitä negatiivisessa mielessä vaan sitä, että jos olet raivoisaa menoa hakenut tällä biisillä, niin loistavasti oot siinä onnnistunut. :)

Teknisesti häiritsi ehkä se, kun pistit kickejä potkimaan tiukassa sarjassa joissain kohin, särö kävi mielestäni liiallisen kovaksi ja sekoiseksi hilloksi. :D
Jos nyt osasin edes kuvailla sitä oikein...

Kaikenkaikkiaan hyvä ralli, jossa olet saanut vangittua haluamasi tunnelman. Tuntuu että tää biisi olisi uudelleenkuunneltava jossain vihaisessa tilassa, jolloin olisi tasapainossa biisin kanssa. :D Nyt kun on perjantai ja viikonloppu vasta aluillaan ja ilo suuri, niin ehkei ollut paras hetki kuunnella tätä. :P

Kuitenkin, jatka samaa rataa ja pistä armotonta mättöä ilmoille, samalla kehittyen biisi biisiltä!
0   +1 +2
 
MKDELTA 20.02.2008
Heh. Hyvä tuo kameransuljin/nitoja-soundi. :D Kauitinkuuntelulla basari dominoi ehkä jopa vähän liikaakiin. Ehkä basariin olisi voinut virittää jotain LFOta tai kiintoisampia fillejä niin se ei välttämättä olisi edes paha asia.

Ja nintendosoundeja. :D Jes. :D Tosiaan, ironinen lisä. Aika rankat sotapelit on menossa. Melodia on aika sekopäinen, mut sillainen jotenkin haahuilevan oloinen. No joo. Sopii oikeastaan suht hyvin tälläiseen matskuun, vaikka joku synkempi olisi ehkä sopinut paremmin.

Mättää kuuntelijan elottomaksi, et eiköhän tää ole kelpo corea ;D
0   +1 +2