Death Of The Bee/Violent Poetry

Graceful Guest

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Jaakkokujaakko 29.03.2008
Osiossa jäätävät välispiikit.

Äänen laatu nyt on vähän mitä on ja miksauskaan ei ole parhaita mahdollisia; rummut on tosi ponnettoma - vähän kun jostain iskelmäbiisistä paitsi snaren kohdalla, kun nakutus päinvastasesti puskee yli (joka vähän kuulosti kattilan pohjalta).

Mutta puuroset balanssit annettakoon anteeksi kerta kyseessä on live. (?)
Skebasaundeihin sen sijaan on löydetty kerrassaan rouheet saundit.

Yhteissoitto sujuu mallikkaasti, ja rakenne toimii. Kappaleeseen on sovitettu jopa korvaa miellyttäviä stemmoja - oman dimensionsa ja sävynsä tuoden. Laulajalle maininta eritoten hyvästä äänen käytöstä.

Sanotus sen sijaan olikin sitten jotain aivan muuta. Voisi miettiä päivät pitkät sitä millä intertekstuaalisella tasolla liikutaan laulaessa "ampiaisen tappamisesta". (?)

Itse en pidä englanninkielisestä lyriikasta, koska surullisen usein voi vaan todeta kuinka niin harvittavan monet ug -bändit laulavat paskalla lontoonkielentaidolla puhkikulutettuja fraaseja, mutta tässä tilanteessa voin tehdä jopa poikkeuksen. En nyt puutu mihinkään ääntämisiin tai muuhun foneettiseen paskaan, vaan meinaan että hyvä että nyt ollaan kaukana mainstreamista. pisteet siitä.

Yhteenvetona: kompakti ja toimiva paketti. Enää vaan puuttuis että menisitte ja tekisitte oikeesti studioäänityksen.
0   +1 +2
 
p3na 26.02.2008
kiitosta!
0   +1 +2
 
9
jasuman 13.02.2008
Maukas kertsi. Iha Faith No More.
0   +1 +2
 
masi2 10.02.2008
Tätä laulajaa kuuntelisi mielellään enemmänkin! Näin taviksen näkökulmasta kokonaisuus toimii paitsi tomit hyppäävät minun silmilleni silloin tällöin. "se oli siinä" :D Asennetta selvästi löytyy.
0   +1 +2
 
tonttu_79 18.02.2008
Noi spiikit on kyllä todella rääväset :D Lauleluista pojoa. Saundit ei mitkään huimat, mutta ymmärtää toki live äänityksestä. Toi alkuriffi on ihan tosi häiritsevän kuulonen omaan korvaan ainakin. Kertsi on kyl tosi jees. Välillä pieniä virheitä havaittavissa mutta nekin menee livevedon piikkiin. Hyviä jee!
0   +1 +2