Come To Me

Pigswill

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
.:.Keira.:. 26.01.2009
jaa jaa tällasta ... yleensä en tykää rockista mutta tämä teijän juttu on hyvän kuulosta en tiiä mikä täs on se ... mut sanotaan näin ... te pääsette todella pitkälle ! :D harjotelkaa reenatkaa nii uutte oleen monta muuta parempia mun on pakko antaa ......10
0   +1 +2
 
10
Mr. Doom 03.09.2008
Hyvällä riffillä lähdetääm liikkeelle ja sitten alkkaa erittäin kaunis tunnelmointi. Tästä pidän!
0   +1 +2
 
7
Eetu Karioja 22.05.2008
Laulua saundi on todella hyvän kuuloinen. Laulajalla on hyvä ääni, jossain kohtaa tuntui että mennään korkeuden äärirajoilla, mutta hyvä fiilis jäi laulusta. Kitaran särösaundi ei ole ihan niin hyvä kuin laulusaundi, mutta ajaa asiansa. Soitto kulkee kyllä, rumpalin tatsi voisi olla ehkä hieman tiukempi. Sävellyksellisesti voisi olla paljon monipuolisempi nyt tuntuu että biisi ei lähde oikein kunnolla "lentoon"
0   +1 +2
 
Peikkoneito 01.03.2008
En ole kauheasti rokkia kuunnellut ja aluksi suhtauduin tähän hieman kriittisesti, mutta täytyy kyllä sanoa, että todella yllätyin positiivisesti.

Alussa aivan mahtavat säröiset kitarat, se tuo tähän sellaista ihanaa "renttumeininkiä". Pelkäsin, että ilmoille pöllätää seuraavaksi punkahtava karjuntaääni, mutta sieltä alkoikin kuulua kauniin heleää naisääntä. Aivan mahtavaa, olen myyty.

Muutenkin hyvin tehty biisi, miksaukset, sovitukset ja kaikki ovat biisiin sopivia.
0   +1 +2
 
8
rokkineiti 23.02.2008
Voittaa We Gotta Go Now biisin. Tässä on miellyttävät soundit, jotka antavat ns. tilaa laulajan herkälle/kauniille äänelle. Pidän myös sanoituksesta.
0   +1 +2
 
7
Marjamaa 22.02.2008
Soundi puolella ei ole moitittavaa ja laulajattaren laulu on Hyvä. Melodiassakaan ei ole moitittavaa kyllä tää ihan pro meiningiltä kuunnostaa.Sanoitukset ehkä vähän liian tyypilliset muistuttaa vähän jotenkin evancenceltä tai mikä sen bändin nimi olikaa tollaset masennus epätoivo sanoitukset biisi on ehkä vähän liian pitkä ja soolo ehkä vähän tylsä mut kyl tää vaniutumisen arvonen bändi on
0   +1 +2
 
8
Stone Of Death 21.02.2008
Biisi on hyvä...tempo vähän ailahtelee. Siitä hyvästä 8!
0   +1 +2
 
9
tarutuulia 16.02.2008
kaunis fiilistely kipale! kokonaisuus toimii. tykästyin kyllä (:
0   +1 +2
 
10
Nina-- 15.02.2008
Osu ja uppos muhun. Tykkäsin ihan mielettömän paljon!!! Loistavaa työtä.
0   +1 +2
 
9
Draamajumala 12.02.2008
Muuten on kokonaisuus suhteellisen hyvin hallussa, mutta se mikä korvaani iskee on rumpujen paikoittainen takkuilu ja ongelmat taimissa pysymisessä. Siihen rumpalin kannattaisi kiittää erityisesti huomiota niin kokonaisuuskin vahvistuisi, kun muiden soittimien olisi helmompi soittaa tahdilleen. Muuten on kyllä hyvänkuulosta musaa ja tykkään laulajan äänestä.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 12.02.2008
hyvin soi ja kaunis kappale...
0   +1 +2
 
9
chakkimatti 11.02.2008
Hyvähyvä tytöt ja pojat <3 Aivan mahtavaa.. Saundit toimii, laulaja on ihan jees ja sopii tohon tyyliin :) Tän biisin intro kyllä lupaili vahvempaa rock-hengeä, mut tykkään ^^
0   +1 +2
 
8
mahan 07.02.2008
Jeps!
Suurinpiirtein kaikki kehusanat käytetty tästä biisistä, ei voi sanoa muutakaan että hieno biisi, ja fantastinen laulajatar jonka voimalla tämä biisi pysyy hengissä. Rumpusoundit pistää silmään epämukavilla soundeilla joka saa ne kuullostamaan töksähteleviltä, basari ja virvelisoundit liian kuivat tällaiseen balladibiisiin, pitäis miksata taaemmas, liian pinnalla nyt ja vie huomion pois muulta soitannalta. Hyvän laulun ansiosta annan 8 pojoa tästä , muuten jäisi kutoseen!

Hyvä bändi ja varmaan parempaa tulossa, oppia ikä kaikki!

t. mahan
0   +1 +2
 
8
Alkaline 06.02.2008
Ensimmäisenä pisti korvaan että auttakaa laulajaa siltä loppuu happi. Ääni on melkoisen tukossa, mikä vähentää sinänsä hyvän äänen vaikuttavuutta kyllä melkoisesti. Tuskin siihen paria laulutuntia enempää tarvisi käyttää kun muuten ihan hyvä. Biisi alkoi ihan kivasti, mutta ehkä liiankin seesteinen tunnelma ei aivan loppuun asti kantanut. Soitto ajoi asiansa ja saundit ok. Siitä se lähtee...
0   +1 +2
 
9
integratio 03.02.2008
Biisi on mieluisaa kuunneltavaa ja mielenkiintokin pysyy yllä lähes koko kappaleen mikä ei ole kovin tyypillistä vastaavan laisessa musiikissa. Plussaa tulee myös lauluista mitkä olivat nuotissa!
0   +1 +2
 
Begga(R) 03.02.2008
Kaunis lauluääni. Tunnelmallinen biisi.
0   +1 +2
 
10
-Dushead- 03.02.2008
Aivan mahtava biisi...... ihan kivat lyrikat ja laulajalla on hyvä laulu ääni. Kitara kuulosta myös todella hyvältä. :)
0   +1 +2
 
10
ii_naaa 02.02.2008
paraneeparanee... täs laulat vahvemmi mut yhtä hyvin tai itseasias paremmi.
paras sun biisi, kitarat taas kuulosti aivan mahtavilta ;> kaikki toimii täs, no kyll muissaki :D 10* ..tiekkö mie faniudun ;D jatka samoin vaa ja lisää kehii
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 31.01.2008
Huh! Ajattelin että mitähän teiniansgtia tältä tulee, mutta eka kitarariffien soundi sai tosi uteliaaksi ja laulajan ääni tipautti täysin. Upeasti soittava bändi ja nimenomaan BÄNDI. Piisihän on upea. Sävellys, sanat, sovitus mainioine kitairoineen ja jousineen, rakenne toimii. Äänityksessäkän ei töki yhtään mikään. Ammattimaista ja taitavaa!
0   +1 +2
 
8
Intohimo 29.01.2008
Mahtava, sydeemi tää. Kirjotin jo 5 riviä niin softa hukkas kirjottamani kun soitto loppui.. Noh, ihan leppoisa tunnelma.
Vähän jtk irlantilaistakin tulee tästä mieleen. Laulu on kirkas ja ihan kiva. Tuo kuorotyylisyys on kiva. Jees pitää lopettaa ennen ku teksti taas katoo.. (hyvä tekosyy lopettaa?) Ihan ok. Ja keikkaaki pukkaa? Niin se pitää! Eiku iha oikeesti, nii se pittää ja sit vaan keikkaa naapuripaikkakunnille tms. Kerranki muutaki ku s-tanan metallia..
0   +1 +2
 
9
merri- 28.01.2008
Toivottavasti en nyt toista edellisiä kommentteja, mutta olen vähän laiska lukemaan.

Tämä biisi yllätti erittäin positiivisesti! Aluksi kuuntelin että jotain peruskauraa jota kuulee joka tuutista, mutta jo pelkästään rämisevien sähkökitaroiden ylivallan puuttuminen saa minut taatusti kuuntelemaan lisää! Laulajalla tosi kaunis, heleä ääni. Lauluun olisin toivonu ehkä vähän erilaisia sävyjä äänenkäytössä, ettei biisi mene läpilaulamiseksi. Esim. kertsissä olis voinu laulaa hiukan voimakkaammin ja muutenkin käyttää dynamiikkaa tehokkaammin. Myöskin instrumenttidynamiikka olis voinu käyttää hiukan enemmän, esim. kertsiin siirtyessä olis saanu olla vähän enemmän munaa, tai jotain, mitä sanaa tuossakin käyttäis =D Laulajalla tarkka ääni, pysyy sävelessä. Kitarakuviot loistavia, tykkäsin myös vähän bongomaisesta, afrikkalaistyylisestä rumpukompista säkeistössä. Keskivaiheilla on kohta, jossa oli pelkästään basso ja rummut, sinne olisi voinut tehdä mielenkiintosemman bassokuvion ja antaa bassosoolomaisempaa ilmettä. Biisin tehdyissä koukuissa, tauoissa ja sellasissa kuulin Lullacry:ta ja hokasinki sitte että se on teidän bändillä vaikutteena. En tarkota että kuulosti kopioinnilta, vaan tyylillisesti samanlaiselta, hyvältä. Toimii! Tykkäsin biisistä kokonaisuutena vaikka kommentti kuulostaakin ehkä vähän ylikriittiseltä =D kuuntelen taatusti lisää!
0   +1 +2
 
9
djNK 28.01.2008
hmm...
saundit on hyvän kuulosia ja muutenkin soitto on tarkan ja harkitun oloista noinkin nuorelta bändiltä.

hyvä puoli on se, että ette ole ladanneet biisiä liian täyteen vaan olette tyytyneet vähän yksinkertaisempaan sovitukseen mikä tuo nimenomaan hyvät laulumelodiat esiin.

sanotaanko että jos joku kävi korvaan niin nuo kitarahuiluääni leadit ..
jotenkin turhan kliseiset.. ei ne välttämättä biisiä huononna mutta jotenkin vaan tuli sellainen "ennenkin kuultu" olo.

tämä ehkä toimisi jonkin elokuvan rakkaudenhiipumiskohtauksessa hyvinkin.

eipä tässä juuri moittimisia ole.

sanotaanko että olen sävellykseltään hienompiakin balladeja kuullut eli tämä ei varsinaisesti omassa asteikossani yllä kappaleeksi jota mainostaisin muille mutta täytynee kuunnella muita biisejä ja katsoa mitä niistä kehkeytyy
0   +1 +2
 
9
Spathi 27.01.2008
Hyvää fiilistelyä. Kaikin puolin tasapainoinen ja toimiva rokkibiisi. Tyylillisesti tosiaan muistuttaa hieman Cranberriesiä, mutta bändin oma persoonallisuus tulee myös riittävästi esiin.
0   +1 +2
 
Pagan 27.01.2008
Teknisesti hyvin tuotettua. Kaunis ääni laulajalla ja kuten joku edellä mainitsikin, kitaraa oli käytetty varsin kivasti tunnelman luojana.
0   +1 +2
 
9
Katherine 26.01.2008
Melko peruspehmeää rokkia, mut siinähän ei mitään pahaa ole :) Laulu puhdasta, ihanan läpikuultava soundi. Kitara herkkänä elementtinä, kaunista kaunista! Kuuntelee mielellään.
0   +1 +2
 
9
optiikka 26.01.2008
kitarasta tykkäsin paljo, tosin komppi olis saanu olla vähäsen nopeempi. mun mielestä. laulu oli hyvä. rohkeempi äänenkäyttö olis plussaa ollu kyl.kokonaisuudessaan toimivaa.
0   +1 +2
 
7
janiceps 25.01.2008
Tässäkö suomen Evanesence? Hyvinhän typykkä laulaa. Paremmin kuin edellä mainitun bändin vokalisti. Melko amerikkalaisen kuullosta eikä valitettavasti millään omaperäisellä tavalla :(
Hyvin äänitetty ja soitettu mutta kaikki vakioratkaisut sisältävä rockballadi ei oikeen muhun iskeny.
0   +1 +2
 
10
Arde1 23.01.2008
ei nyt jaksa kirjotella mitään, mutta toimi =) kaikinpuolin toimivaa materiaalia. fanitukseen menee!! 10 tästä.
0   +1 +2
 
10
Pumm1 23.01.2008
Haupitsin kanssa aika pitkälti samoilla linjoilla. Biisin intro on kyllä erikoinen tähän biisiin, mutta siihen on jo useamman kerran kappaletta ennenkin kuulleena tottunut. Ehkei näin yksittäisenä "single"-vetona kuunneltuna toimi alussa niinkään hyvin, mitä kokonaisen demon osalta. Yllättävän paljon tuo särökitara tuo kyllä kontrastia näinkin rauhalliseen biisiin, alussa olisi voinut vannoa, että lähtee jotain vanhan Sabbathin tyylistä settiä käyntiin :P

Heidin ääni on jälleen kehittynyt noista aiemmista äänityksistä huimasti ja uusia "aseita" on löytynyt sillä saralla, ainakin falsetin käyttö oli tosi vakuuttavaa. Ääni on edelleenkin tumma, mutta siltikin vahva ja selkeä (tosin kuin monilla kilpakollegoillaan nykyään).

Biisin suvantovaihe on ehkä sävellyksen hienoin kohta, josta kasvetaan hienosti kitarasooloon asti. Se ei nosta biisiä kuitenkaan mitenkään uudelle tasolle, mutta sopii kuitenkin siihen erittäin hyvin. Kaikenkaikkiaan todella kypsää työtä näinkin nuorelta bändiltä.

"Kyllähän sitä aika tyhmä saa olla, jossei tästä tykkää"
0   +1 +2
 
7
Coivisto 22.01.2008
No tässäkin pahaa pliisuilua tuntuu olevan jo haitaksi asti.
Pitäisikö tämän olla jonkin sortin voimaballaadi? Tai angstin purkaus hoilatus?
Miten tahansa jättää kylmäksi ponnettomalla tasaisuudella.

Mikään ei pomppaa positiivisesti korvaan muttei tosin hirvittävän negatiivisenakaan. Se on tosin jo erittäin pahasti kun silloin alkaa olla erittäin vaikea antaa rakentavaa kommenttia.

Silloin kun soolo jättää kylmäksi tietää ettei mistään voittajakappaleesta ole kyse...

No bändi on nuori ja niin ovat jäsenetkin.
Tästä voi kehkeytyä todella hyväkin bändi.
0   +1 +2
 
9
FairyWhisper 22.01.2008
Tää toimii kyllä paljon paremmin kuin ylempi. Diggaan laulajan äänestä ku vetää nyt korkeemmalta. \,,/ Antakaa sen revittää vielä enemmän jotain monipuolisia melodiakulkuja niin tästäkin biisistä vois saada vielä enemmän irti!
Nättiä fiilistelyä<3
0   +1 +2
 
8
Onhan tämä melko kaunis biisi. Itse en kyllä erityisemmin naisvokaaleista tykkää, mutta täytyy sanoa, ettei tämä kyseinen neito ole ollenkaan huonoimmasta päästä, edes minun mielestäni. Jotkut kohdat ehkä saattoivat mennä korkeammalta kuin ääniala salli, mutta aika hyvin nekin oli hoidettu.

Biisin alku kuulosti joltain jopa doomahtavalta melankoliafiilistelyltä, mutta sittemmin tämän kaava kyllä muuttui aika radikaalisti. Melankolia säilyi, mutta esitystapa muuttui eteerisemmäksi ja enemmän laulumyönteiseksi.

Sanoissa oli joitain kivoja pikku huomioita, kuten tuo "hide me in your pocket", mutta muuten ne olivat melko peruskauraa. Ehkä niihin voisi jotain erikoisuutta lähteä hakemaan, kun nämä vokaalit nyt kuitenkin ovat aika isolla jalustalla tässä, ja teidän muissakin biiseissä.

Kokonaisuudesta tekninen puoli tuntuu olevan hyvillä kantimilla, kuten myös soitto- ja laulutaidot. Kyllähän tämä muutenkin melko oman kuuloinen kipale on, mitä nyt noihin sanoituksiin olisin kaivannut jotain hieman erikoisempaa pohdiskelua; tämä aihe on kenties liian 'helppo'.

Numeroksi voisin antaa kasin. Parin numeron poisjättöä perustelen sillä, että en tavallaan löytänyt tästä itseäni eli en osannut samastua oikein mihinkään, ja sillä että nuo sanat olivat hieman liian kliseiset. Muuten aivan ok.
0   +1 +2
 
9
johannn- 25.01.2008
eipä oikeen tämä oo mun musaa... ihan hyvä biisi .. vähä laulajan ääni jossain kohti jotenki hassusti menee tai jjotain. mut muuten aiva jees vaikken tykkääkkää musiikki tyylistä
0   +1 +2
 
8
1809 25.01.2008
Laulajalla on hyvä ääni, pidän kovasti. Kappale on ehkä vähän liian tasainen, mutta toisaalta se on myös sen vahvuus. Kappaleessa on kiva tunnelma, mutta ehkä se jokin josta kappale erottuisi on se mitä kappale kaipaa.
Soittopuolessa ei mitään vikaa kuulu, tosin minä en ymmärrä esim. kitarapuolen hommista mitään.
0   +1 +2