Vapaa

Pääoma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Daimonion 17.02.2008
ihan jees suomirokkirallatus. vähän tylsät sanat.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.02.2008
Tuntuu kun olisi sanonut tämän kommentin moneen kertaan aikasemminkin kommenttiringissä: Hyvät saundit, laulaja ihan ok, kaikki tuntuu olevan kunnossa jne jne. MUTTA näitä suomirokki -kappaleita on mikseri täynnä. En erota biisejä toisistaan, enkä artisteja. Vain laulaja tuntuu vaihtuvan silloin tällöin. Hieman omaperäisyyttä ja koukkuja ensi kerralla mukaan!
0   +1 +2
 
Jamsteri 16.02.2008
Muuten oikein kiva suomirock-teos, mutta täytyy sanoa heti kättelyssä, että laulajan ääni ahdisti minua suunnattomasti. Bändi kyllä soittaa hyvin ja laulukin menee(saundista huolimatta) nuotilleen, mutta jokin tässä ei oikein iskenyt. Ehkä saattaa johtua siitä, että tämä oli hiukkasen "iskelmänomainen" teos. Sointukulusta ja sanoituksista tuli mieleen hyvin vahvasti jokin gospel-kappale, jonka olen joskus kuullut. Myös Leevi & the Leavings(tämä on positiivista) ja Mamba(tämä ei ole ollenkaan positiivista) nousivat myös mieleeni. Kappaleen parasta antia mielestäni oli lopun kitarasoolo ja lopussa esiintyvä hidastus.
0   +1 +2
 
6
Vokalistin ääni ei toimi omaan korvaan sitten ollenkaan. Tulee mieleen joku Tommi Läntinen joka on ensimmäistä kertaa studiossa. Eikä tää nyt ole mitenkään pahalla sanottu, itselleni tuo ulosanti ei vaan toimi lainkaan.

Biisi oli ihan menevää kevyttä rokkia, jotain koukkua olisin kaivannut mukaan vielä. Soolo toimi moitteettomasti. Ei nyt iskenyt mitenkään kovin hyvin tämä kappale, mutta ehkä ensi kerralla on parempi onni matkassa.
0   +1 +2
 
marccus 15.02.2008
Puhdas miksaus, koskettimet ovat hieman turhankin iskelmämusiikkimaiset, varsinkin tuossa alussa. Tämä on kyllä lähempänä country rockkia, kuitenkin ihan onnistunut ja viihdyttävä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
7
SirKeke 15.02.2008
Peruspoprokettia pukkaa. Toimiva biisi ja palikat kasassa ja tasapainossa. Laulajalla vähän ongelmia artikulaation kanssa, sanojen alut ja loput nielastaan välillä aika pahasti.
Jos genre uppoaa,niin varmasti tämäkin on mieluista kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 15.02.2008
Kivasti soi pääoma (ei kuitenkaan minun kukkarossa) Hyvää ja aistikasta suomi rokkettia. Tuttua ja turvallista.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 15.02.2008
Löysä yleisilme jäi. Harmi, koska biisissä on aineksia hienon kertsi melodian takia parempaan. Sanoitus on niin moneen kertaan tehtyä/kuultua että omaperäisyydestä ei voida puhua, mutta kaikesta huolimatta ne toimii biisin tunnelmaa mukaillen. Mutta jotenkin tämä biisi menee puolivaloilla ja keskinkertaisella rallatus aseenteella eteenpäin. Kuunneltava, kertsinsä ansiosta jää hiukkasen päähän soimaankin, mutta niin jo tehtyä suomirokkia tämä on, että m....a tähän olisi voinut laittaa :)
0   +1 +2
 
9
Guitarwall 15.02.2008
Vähän pelolla odottelin laulun lähtemistä, se kun tällaisessa menossa yleensä jää muusta bändistä jälkeen helposti. Säkeistöissä ei ole sitä vaadittua karismaa, mutta kertsi on paljon paremmin reviteltyä. Noihin säkeistölauluihin pitäisi jostain saada lisää voimaa, sekä paikoitellen ohi nuotin menevät kohdat kuriin.

Instrumentaalisesti sopivan letkeätä menoa, jokainen tukee biisiä hyvin, ja kitarasoolo kyllä yllätti! En ihan tuollaista odottanut, mutta posiitiivista oli! Ihan letkeätä meininkiä, sopisi parhaiten sunnuntai-aamun musiikiksi, mutta meneehän tuo näin perjantainakin varsinkin kun on vapaapäivä =)
0   +1 +2
 
8
Animal 14.02.2008
Laulusoundi ja teksti rytmillisesti vähän sanoisinko oudohkot, mutta ihan toimiva rallihan tää on..
0   +1 +2
 
cheez 14.02.2008
Perustoimivaa poppisrockia. Mukavat ja korvaa miellyttävät soundit; sopivat hyvin biisiin. Toimivaa tavaraa genressään, löytää kohdeyleisönsä kyllä! Hatunnosto
0   +1 +2
 
7
Paronie 14.02.2008
Aika perus pop/rock biisi. Kertsi iskevä niin kuin aina tällaisissa biiseissä. Vokalisti kaipaisi hieman harjoitusta. Tuntuu että vähän pidättelee liikaa. muuta jatkakaa...
0   +1 +2
 
8
-Z- 13.02.2008
En pidä paljoakaan kevyestä rockista. Propsit tulee osin lauluäänestä.
0   +1 +2
 
8
Mynthoon 13.02.2008
Raikasta poppia. Laulu ehkä lievästi epäselvää, vaikeaa saada sanoista selvää. Muuten palikat suurin piirtein kohdallaan.
0   +1 +2
 
kristian_horna 12.02.2008
no joo näitä on paljon mut tämä sopii hyvin joukkoon..
0   +1 +2
 
nitrokiss69 12.02.2008
Kovin sinisilmäinen ote hommaan. Huolettomuus kuuluu vähän liiaksi läpi. Rummut laiskat, harvemmin näin päin, koska yleensä kiilataan. Pikkasen treeniä lisää. Ja parempia biisejä. ;)
0   +1 +2
 
Jules Varjola 12.02.2008
Laulajan äänessä olen kuulevinani vähän arastelua vielä julkituoda ajatuksia. Saattaa kyllä johtua siitä että tässä on aika rohkeita vetoja tuolla laulupuolella. Ja saattaa johtua laulajan artikulaatiostakin. Mene ja tiedä. Tehokeinona hyvä, vallankin kun laulajan ääni ei ole korvaani paras mahdollinen, mut ei ihan joka kertsiin kannata laittaa tuollaisia varovaisia fraseerauksia.

Kappaleen toteutuksessa ei ole moitteen sijaa tässäkään. Kaikki toimii kivasti. Tosin sen soolon olisi voinut jättää pois tai ainakin selkeyttää. Nyt tuntuu vähän... Oudolta tähän ympäristöön.

Positiivinen kuva jää kappaleesta vaikka sovitukseen olisi voinut kiinnittää vähän enemmän huomiota. Hyvä.
0   +1 +2
 
satakatinen 11.02.2008
Aika hempeetä jokapäivästä kevytrockia. sanat olivat jotain jokapäiväistä myös. Laulaja on aika lailla aloittelijan kuuloinen. skebasoundit oli ok.
0   +1 +2
 
8
VekkaK 11.02.2008
Kitaran svengi on mainio ja kertsi huokuu positiivisuutta. Hyvin voisin kuvitella kuuntelevani tätä jenkkilän interstatea avoautolla huristaessani. Biisi myös tiivistetty mukavasti hittimittaan. Lauluun vähän lisää rohkeutta ja potkua niin 'vot! Laulaja vaan rohkeasti kokeilemaan hullujakin juttuja, sitä myötä peruslaulu saa pieniä uusia ulottuvuuksia. Kertsi toimi jo hyvin, mutta menikö sitten verse osat liian matalalle? Anywayz kuuntelin kahdesti läpi ennen arviota ja se kertoo biisin kiehtoneen.
0   +1 +2
 
7
Gartza1962 11.02.2008
Soitto kulkee, laulu on vähän keskinkertaista, kertosäkeissä toimii paremmin! Hyvä kitarasoolo, voisi olla enemmän esillä.
0   +1 +2
 
8
Grazy Mama 09.02.2008
Hyvät soundit, hyvä sovitus. Hyvä balanssi, hyvä draivi. Laulu toimii edelleen. Pääoma toimii, kyllä.
0   +1 +2
 
Phunck 08.02.2008
A good rock track with a a nice lazy atmosphere. But i think i like your other tracks better.
0   +1 +2
 
7
element of peace 08.02.2008
Joo hyvän kuulosta muuten, mut tulee vaan sellanen meininki et tää on kuultu jo. Eli vähän omaperäsyyttä mukaan.
0   +1 +2
 
MeloDeeli-Psy 06.02.2008
Tiukkaa settiä, tulee leevi and the leavings mieleen, ja mamba.. mut led zeppeliinit ja Queenit jää valovuosien päähän tämän parhaudesta.. ihan saatanan nerokasta musiikkia, tästä tulee varmasti seuraava leevin korvike..! täys 10
0   +1 +2
 
8
kimkorho 11.02.2008
Melko mukavasti rullaavaa poppirokkia. Intro tuntui hiukan turhan pitkältä elementteihinsä nähden. Stemmalaulannasta kertsissä tulee kiintiöplussaa, ne soivatkin ihan nätisti! Ehkä tämä biisi hiukan keskitien kulkijaksi jää, mutta kuitenkin leppoisan mukavaa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
Muistikuva 09.02.2008
Ilmavaa ja kaunista soitantaa. Laulaja ei valitettavasti ole kovin vakuuttava. Kertsi on oikein hyvä. Rytmipuolelle hieman tarkkuutta ja bändin yhteissoittoa tiukemmaksi, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
7
Abasso 08.02.2008
Mitä on ihan perseestä kuulla omasta biisistään?ihan kiva.Tää nyt vaan oli semmonen.Ei mitään huippuhetkiä eikä mitään järkyttävää paskaakaan.Vähän sama ongelma ku kaikissa suomirokki biiseissä;laulu ei oo paras mahollinen.Myös saundit on just sellasta tasasta jöötii.Kepee syna taustalla,akustista kitaraa,pikku nostatus kertsiin, joka ei kuitenkaan kunnolla repee käyntiin.Mutta kuten sanoin, ihan ok.Ns. välimallin jätkä.
0   +1 +2
 
Begemot 08.02.2008
Ja lisää pääomaa. Tämä alkaa jotenkin eri tavalla kuin muut biisit, mukavan duurinen meininki. Kyllä tämä on tähän mennessä paras biisinne. Jotenkin tulee sanoista mieleen Bruce Springsteen. Biisin pituus rakenteeseen nähden sopiva. Kertsin stemmoissa oli hyviä painotuksia. Kolme minsaa on se legedaarinen poppis biisin muotti ja hyvä sisältö siihen oli saatu. Mitä nyt lopussa oli pientä tiluttelua;).

Hyvä biisi. Laajentaa sopivasti teidän matsua.
0   +1 +2
 
Black Dog 08.02.2008
Erittäin hyvät ja tasapainoiset soundit. Tämä tuntuu olevan hyvin perus-härmä-rockia, jopa enemmän maanläheisempää kuin esim. Eput koskaan. Perus, hyväntuulen rock on aina mukava kuunnella, mutta siinä voi olla joidenkin mielestä se huono puoli, ettei siinä ole särmää.
0   +1 +2
 
7
rene 08.02.2008
Intro on aivan liian pitkä, ennen kuin laulu alkaa. Sen voisi jättää puolet lyhyemmäksi. Lauluun vireeseen voisi myös hieman kiinnittää huomiota. Myös laulu voisi olla rohkeampi. Pysäytys olisi voinut tulla mielellään fraasin loppun eikä keskelle. Biisin lopetus oli myös jotenkin vähän puolitiessään. Fade-out olisi voinut toimia paremmin.
0   +1 +2