You are my Sky

SpeCi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
MetsäBotnia 08.01.2008
Mä tykkäsin himu paljo (:
0   +1 +2
 
8
Rites 05.03.2005
Ihan kelpo rallatus.
0   +1 +2
 
6
Kafetist 14.09.2004
erittäin junnaava kokemus ottaen huomioon että alun nosto ei onnistunutkaan saamaan minua leveleille. teknisesti melkeinpä loistava väsäys mutta biisin rakenteessakin on onhelmia. jotkut syntikat olivat turhan muovisia. hyvä kiksubiisi ilman 'sitä jotain'..
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 23.01.2004
Alusta tuli just sellanen "ohhoh"-fiilinki, kun kuulosti sen verran laadukkaammalta jotenki alusta lähtien kun tuo Lord of Destruction... Basarista diggailin ja bassokuvio sekä haitsut toimii erinomaisesti. Myös tuo alun acid on hyvä. :)
Itse en pidä tuosta melodian feidaamisesta sisään, ihan hyvä melodia on muuten kyllä. Aika näppärästi pyörii ja skulaa. Meisinkiä löytyy taas ja hyvin rullaa biitti eteenpäin. Tuossa 1:55 odotin jotakin tosi rauhallista vedätystä, mutta tuokin ratkaisu toimii mukavasti, ei tarttee aina niin kaavamaisesti mennä kuitenkaan. Mukava väliosahan tuo on. Paljoakaan mitään kovin häiritseviä tekijöitä en tästä kyllä löydä, paitsi se ainainen pieni liiallinen toisto... noh, kyllä tämä silti erittäin kuunneltavaa materiaalia on! Hyvä! :)
0   +1 +2
 
8
Sun T 30.07.2003
Laadukkaan kuulosta matskua! Hieman mun makuun liikaa eurodance painotteista, ja makuasioistahan ei kannata väitellä;) Tää huuta vokalia....eli jonkun kaunisäänisen naisen vocalit kun kehität tohon päälle niin johan alkaa levytyssopimuksia tulvimaan...Hyvä idea jopa kaupallisesti kunhan jaksat hieman fixailla ja keksit hyvät vocalit:)
0   +1 +2