Mannerheimintie

Poppikone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
--mono-- 29.11.2003
biisi ihan ok, sovitettu vain turhan täyteen - vähemmän olisi enemmän mielestäni
0   +1 +2
 
Vesa H 28.11.2003
Ilmeisesti :)
0   +1 +2
 
10
shutankhamon 31.10.2003
Siis mitä vittua?! Voiks joku olla tosiaan noin fiiliksissä manskusta?!
0   +1 +2
 
8
Noisy 15.08.2003
Rento fiilis ja biisi oli sopivan "suuresti" sovitettu. Vokaalit toimi mielestäni tässä paremmin kuin tuossa Valovoimaa -kappaleessa, mutta silti laulu oli jotenkin turhan hentoa. Ensimmäisessä A-osassa oli jotenkin anssikelamainen tarinankerronta, joka toimii tässä. Rumpujen tuplatempo-osuuden olis voinut vaikka jättää kokonaan pois. Lopetus oli ehkä hiukan töksähtävä. Kokonaisuutena mielestäni kasin arvoinen.
0   +1 +2
 
Vesa H 28.07.2003
Olen myös toiselta taholta kuullut, että lo-filla laulut kuuluvat hiljaisella. Vaikea mennä sanoittajana sanomaan, saiko niistä todella selvää :-/.
0   +1 +2
 
8
rasmus 28.07.2003
ihan kiva ..... mutta mun kaveri tykkäs et sanat ei kuulu tarpeeks hyvin
mutta mä taas tykkäsin ett ääni oli sopiva tälle laululle ,eli semmonen aika rento
0   +1 +2
 
8
rasmus 28.07.2003
ihan kiva ..... mutta mun kaveri tykkäs et sanat ei kuulu tarpeeks hyvin
mutta mä taas tykkäsin ett ääni oli sopiva tälle laululle ,eli semmonen aika rento
0   +1 +2
 
Khimil 28.07.2003
Niin, ja numero jäi tosiaan antamatta uuden arvostelukäytäntöni vuoksi.
0   +1 +2
 
Khimil 28.07.2003
Soundit ovat jo tutuksi muodostunutta Poppikone-tyyliä, äänimaisema on rikas mutta tasapainoinen. Stereokuvassa aika laajalti sijoiteltu raitoja, mutta nimenomaan hyvän maun sisäpuolella. Rupesi tuo ensimmäinen säkeistö todenteolla mietityttämään. Onko laulu tarkoituksella tuollainen "heinytpitäskailaulaajootosiaan"-tyylillä vedetty sinnepäin-juttu? Sinänsä se ei häiritse, mutta kai tuo uusiksi vedettäisiin, jos lopputulos ei olisi juuri se haluttu? Kertosäe on aika herkkua erityisen rikkaan sovituksensa ansiosta. Melodia on perin tarttuva ja vaakkukitara sopii mukaan erinomaisesti, kuten se itseasiassa sopii biisiin yleensäkin todella hyvin. Toisen A-osan d´n´b-rumpukomppi on, kuten sanoin, kornihko, mutta tässä yhteydessä juuri ja juuri toimiva. Jos vaihtoehtona olisi jonkin sortin humppaus, niin enemmän mielellään tuota kuuntelee :). B#2:n jälkeinen ganstavälike kuulostaa huokuu Bo Kasper´s orkesterin musiikkia Hammond-riffistä aina pienimuotoisiin rummuttelufiilistelyihin asti unohtamatta tietenkään vaakkukepitystä. Soolo-osuuksissa on aika paljon samanlaista settiä, kuin Valovoimaa -kappaleen vastaavissa. Ihan toimivia juttuja siltikin. Mainitsemani ganstavälikkeen jälkeinen kertosäe kitarointeineen on tunnelmallinen ja ikäänkuin biisin kohokohta. Kattavan soolottelun päätteeksi biisi loppuu jokseenkin seinään, joka on vähän tylsä ratkaisu. Sovitus on, kuten jo mainitsinkin, kiitettävän monipuolinen. Kertosäkeen Rhodes-tilutukset, kuten myös lukemattoman monet muut pikkujutut ovat osoituksia kehittyneestä ja tyylitajuisesta sälä-ajattelusta. Vaakkukitara on aikamoinen herkku ja kitarapuoli on muutenkin asiallisessa kuosissa. Sanoitukset ovat sinänsä kiinnostavia. Tekstit toimivat hyvin taustan huomioonottaen. Tuo väen seassa juokseminen jäi vaan vähän epäselväksi, onko moinen tapana useinkin? :). Yleiskuva biisistä on positiivinen. Sävel- ja sanapuoli ovat molemmat toimivia ja jokseenkin virheetön soundipuoli kruunaa tapauksen. Djembe-rummutuksistakin saitte pahimmat kämmit leikattua kuulemattomiin :). Ja niin, jos oikeasti luit alusta loppuun tämän tekstin, muista mennä pyytämään Apea laittamaan biisikommenttien kappalejaot mahdollisiksi. Aikamoinen jöötti.
0   +1 +2
 
cozmo1 28.07.2003
Ei lofina mitään erityistä herkkua.
Kannataa ladata, jotta pääsee nauttimaan stereomatskua.
0   +1 +2