Morning (Original Schizophrenia Mix)

Shine Fish

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 21.12.2007
En tiedä mistä tämä johtuu, mutta jotenkin tulee itselleni ahdas olo päässä miksauksen puolesta. Johtuuko tämä sitten noista kompressorien tempuista. Ei ehkä lajityypissään niin suuresti mielytäkään, vaikka onkin genressään melko oman kuuloista. Tosin tässä on vahvat trance-vivahteet mukana, mikä ei ole ollenkaan paha asia ainakaan minun kirjoissani.

Yleiskuva jää biisistä positiiviseksi. En kuitenkaan pitänyt jankkaavasta vokaalista (pidemmän päälle käy ärsyttäväksi)... jotain kikkailuja olisin sen osalta kaivannut enemmän, kun muuten biisin kikkailee efektien ja soundien suunnalta vahvasti.

Potentiaalinen biisi kaikinpuolin, vaikka vähän ohi itseltäni menikin. Kuuntelin tässä tämän toiseen ja kolmanteen kertaan ja nyt jotenkin korva alkaa tottumaan paremmin. Nytkyttävä tyyli on plussaa. Kyllä tästä biisistä jää jotenkin hyvä mieli.
0   +1 +2
 
10
apollo0100 07.12.2007
Ei voi muuta sanoa kuin uskomatonta työtä, veezay!
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 07.12.2007
Alussa vaikuttaa perustrancelta, shuffle on kuitenkin sen verran isolla, että menee siinä suhteessa tonne housen suuntaan enempi. Fiilikseltään kuitenkin sen tyylinen tuo alkuosuus, jota ATB teki tuossa vuosia sitten. Ilmapiiri on raikas ja sidechain maistuu aina, sekä tietty groovi basso.

Basari jää tässä kuitenkin turhan tehottomaksi, jos kerta 40 kompressoria on käytössä :D . Olis sieltä suunnalta varmaan voinu lainata tehoja tällekin soundille. No, ei siinä sen suurempia valitteluja, sitä basarin potkua aina kaipaa kuitenkin, varsinkin tällaisessa pumppaavassa biisissä.

Kyllähän tämä silti on varsin mallikas biisi, ja maistuu aina vaan paremmalta kun voi todeta, että tämän tyylisiä biisejä ei mikserissä ole lähes ollenkaan. Vertailukohtana nyt käy kuitenkin "Roger Sanchez - Another Chance", jossa on samantyylistä fiilistä kuin tässäkin, simppeliä sointukuviota, mutta kuitenkin niin iskevää. Basari ja liian iso shufflaaminen verottavat hiukan pisteitä, mutta muuten kyllä ammattimaista otetta tarjoillaan. GJ
0   +1 +2