02_Ipsen

Shokun - Napalm EP

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

DjLime 02.01.2006
Erittäin kivan kuuloista rytmittelyä alkupuolella, mutta sitten jossain vaiheessa alkaa ihmettelemään, että eikö tässä nyt muuta enää tulekkaan. Tuo tuossa jossain 2:30 alkava rytmittely ja mikälie bassosoundi ei kyllä nappaa enään yhtään ja loppu ei oikeen nappaa enää ollenkaan turhan iloisuuden takia. Alkupuoliskon meno kuitenkin erittäin loistavaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 27.10.2003
Kyllä tä sen verran tiukkaa on että en lähde sen kummemmin halkomaan. Alkupuolella oli taustalla joku tatuudaadi juttu joka hieman ehkä minua hämäsi, kun se luuppasi silleen. Kyllä tää on Sangen hyvää rytmiä ja tätä mielikseen kuuntelee.
0   +1 +2
 
Incolumis 17.08.2003
Jatkoa EP:lle reippaalla meiningillä. Hyvin groovaava ja mukaansatempaava meininki tässäkin. 02:20:n kohdalla alkava narinabasso on maittava ja kokonaisuuteen sopiva. Kuten jo mainittu, ehkäpä puheosuuden olisi voinut jättää pois puolestavälistä, ja esimerkiksi esitellä sen paikalla esimerkiksi jonkin kieroutuneen synakoukun. Tämä on kuintenkin hyvä kipale, sopivan pitkä ja kovasti potkiva.
0   +1 +2
 
8
bze 12.08.2003
Kolisee ja paukkuu mukavasti mutta ei sisällä oikein mitään koukkua mihin vois kunnolla tarttua. Rankempi draivi / intensiivinen biittikikkailu tai joku melodiaelementti ois piristäny tätä yksilöä kummasti. Jumittelujamitteluna toimii mainiosti.
0   +1 +2
 
Stocco 26.07.2003
Lisää mukavia vokaaliälähdyksiä. Loistavaa säätöä. Maukkaan kuuloista narinaa bassossa jälleen. Puhe osuudet olivat tosiaankin turhia kai. Niiden aikana narahdukset pääsivät kuitenkin sopivasti esille. Kompittelu on tarpeeksi monipuolista, ettei tylsisty ja kuitenkin samalla koomaavaa. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Nyhde 24.07.2003
Vokaalit olisi voinut jättää pois. Sopivan pitkä. Olet mennyt eteenpäin ihan huomattavasti. Vielä kun masteroisit nämä vähän tuimemmin, niin johan rupeaisi tipahtelemaan.
0   +1 +2