Vastatuulessa Ft. Sofisti & Kultakurkku

JouGGis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
JuniorD 15.02.2008
jeaaa ihan ok biisi
0   +1 +2
 
coin` 22.01.2008
kylhä se kuulostaa hyvältä ku o sellaset asialla jotka osaa hommansa.
ainoo mikä vähä härnää on tää biitti :D ku se on nii kuultu. tai johtunee varmaa siitäki ku itekki oon tehny samaan biittiin =)
mut juu ei valittamista. hieno biisi.
0   +1 +2
 
9
ttintzu 18.01.2008
Ihana biisi!
0   +1 +2
 
10
Pros 14.01.2008
nonni, vau biitti oli hieno. niin kiireä että kuunella kerkesin, kaikki sällit sopi hyvin lyrienkaa ja flout ja asenteet kohallaan. kaikki tuntu pelaavan ! pitkästä aikaa - ja näin hyvää.
0   +1 +2
 
-B- 07.01.2008
Tiiät varmaa itekki sanomatta? Toi läähätys pois. Perus kuraa mikseri tasoo.
0   +1 +2
 
10
pottis_ 04.01.2008
tää on nii ihana kipale<3 ei tähän kyllästy koskaa ihana on<3
tälläsii biiseij lisää..
0   +1 +2
 
10
Rapsu 19.12.2007
paras biisi mikseris hip hopin puolelta kolmeen vuotee
0   +1 +2
 
10
--lxf-- 03.12.2007
Aivan tajuttoman hyvä biisi!!! Flow on parasta tääl mikserissä!!Biitti on ihan ok tommonen rento , sanat on teknisesti hyvät äänen käyttö lähes täydellistä. tuplaukset kohillaa ! 10 tiputan. peace

Lappeenranta kuittaa.
T:Väiski
0   +1 +2
 
10
4N5KU 02.12.2007
Huh, tää vetäs sanattomaks.. Jos nyt jotain yrittäis silti.
Tää eka Sofisti, kuulosti vähän just sekaselta, mut jotain potkua siin oli mistä diggasin! Lähinnä alotus kuulosti vaan karulta, kun JouGGis alotti biisin sen verta pehmeesti.
JouGGis vetäs kyl hyvin. Sanat saa ison plussan.
Kultakurkku vetää mut neutraaliks, täs ei ollu sellasta mikä olis kolahtanu täysin, mut en kyllä löydä valittamistakaan. Flow toimii.
Kokonaisuudessaan kyl hyvä biisi, vaikkei biitti mikään hirveen erikoinen ollu.
0   +1 +2
 
8
jjasa 01.12.2007
Sofisti
Ihan jees setit ja hyvä flow..
Natsaa iha hyvi..
Vähäsen "sekasta.."

JouGGis
Settisi sopii tähä todella hyvin..!
Sanoista propsit..!

Kultakurkku
Ihan hyvii biisei jäbällä ollu mutta tää ei mun mielestä parasta ollut.
Ei oikee tunnu siltä että olisi fiilistä ollut..

Hyvät miksit ja äänen laatu jees.
Biitti nappaa settien kans..
Vähä vaa erinlaine flow kaikilla..
Melko sekavaa.

Ja sori en nytten jaksanut pahemmin kaikista kommentoida..
Heitin jotain pientä..
0   +1 +2
 
Sofisti 30.11.2007
no olihan se ny räkänen veto sitte :D nou selityksiä, sulavampi heitto ens kerralla ^^
0   +1 +2
 
9
Ainty 29.11.2007
Ekalla jannulla, Sofisti?: on suht hyvä ja tekninen flow mutta toi yli menevä huuto ei sovi tohon rauhallisesti vedettyyn kertsiin ja kun tää jannu huutaa nii tulee sellane vaivaantunu olo vaikka verse itsessään on ihan hyvä. Tähän ois pitäny kiinnittää huomioo koska se vie biisistä tunnetta tosi paljo pois.

Jouggiksen verse on perushyvä tekninen verse suht syvillä sanoilla.
Edelleen haluan mainita kehityksestä joka on todella iso.

Kultakurkku?: Äijällä aika syvät sanat myös ja tykkään äijän flowsta tosi paljon. Mun mielestä on hienoo että suomesta on suht paljon karsiutunu varsinkin "UG skenessä" sellaset perusämseet jotka vetää sillä yhdellä tyylillä ja aina peruslaineja. Tässä versessä myös siis hyvä VETO!

Biitti on juuri tämmöseen aiheeseen sopiva pimpottelu eli ihan perus pimpom hyvää:)

Kokonaisuudessaan hyvä biisi paitsi toi huutoverse menee ikävä kyllä pahasti yli. Muuten Good work:)
0   +1 +2
 
10
Jambo^^ 29.11.2007
Loistava. en osaa mitää negatiivist kommenttii kyl nyt sanoo :)
0   +1 +2
 
mika_element 29.11.2007
biitti tosi tylsä, missä kaikki potku?

kertsi: ei toimi oikeen tollanen laulusysteemi, ja ei mee oikeen kaikki raidat kohilleen, en tiiä montako raitaa tai tuplausta on käytetty mut kaikki ei mee kohilleen ja teet ja koot menee eri tahtiin, ei hyvä.

sofisti: tosi huutomainen, ei natsaa tyyli tähän biisiin mun mielestä. tosi monotoninen meininki.

jouggis: jotenki erittäin mitäänsanomaton, ei mitään sanottavaa, ei iskeny

kultakurkku: ihan mukavia multiriimejä ja paras osa koko biisiä, ei siinä muuta. digaan tyylistä, mut on parempaaki kuullu herralta...
0   +1 +2
 
10
Sonzuuu^^ 28.11.2007
Ihan sika hyvä :)<3 en osaa antaa mitään kritiikkiä. kaikki täydellistä :)<333333
0   +1 +2
 
9
JenniZ 28.11.2007
tykkään :) <3
0   +1 +2
 
10
Arde1 28.11.2007
hyvä biisihän tää on kaikkien osalta! dikkasin sofistin versestä, tietenki muutki oli hyviä mut se iski muhun hyvin.. mut pitää fiilistellä tätä enemmä himas rauhassa!! :)

-Arde
0   +1 +2
 
10
Johny-Boy 27.11.2007
Makeeta haikeeta! Sanoituksiin on laitettu aikaa ja mahaa ja se kuuluu, toimivat eikä lähe aiheest liitelemään omille teilleen. Biitti simppeli ja toimiva, ei sanomista, pistää varmaa itse kunkin miettimään asioita tää vetäisy. Pakko tästä on 10 laittaa ku ei löydy mitään negatiivista mainittavaa.
0   +1 +2
 
Kare_ 27.11.2007
En oikee tykänny :S Muistelisin et joku on ennenki vinkannu sun laulutaidoista :D ei siis nii, mut nyt toi puoliks laulaminen ei toimi kun menee niin hyvin nuotin vierestä. En tykkää tästä sun uudesta tyylistä muutenkaan, kummaa sössötystä vähän kärjistettynä

Säikähin pirusti tuota sofistin verseä ekan kertsin jälkeen (huutoa) , riimit sofilla ehkä parhaat täs biisis. Pikkase monotoninen versu, mut toimii kuitenki. En tiä mut suomi kuulostaa jotenki huonolta hänen osalta. Ulkomaalaistausta? Emt.

Kultakurkku ei sen kummemmin aiheuta tuntemuksia muutakun täydellisellä mitäänsanomattomuudella.

En tiä odotinko liikaa vai mikä tässä mättää mutta petyin :D no, ei kai se haittaa jos minä en yhestä biisistä niin piittaa
0   +1 +2
 
10
*jOeL* 27.11.2007
Huh.. Huh huh.. Aikamoine rykäsy.. Pistää iha hiljaseks.. Pitäis vähä aikaa pitää taukoo tost kuuntelemisest ku tulee kommenttii skriivaa.. :D Mut koitan nyt järkevää ja rakentavaa juttua selittää.. :P
Aluksi, biitti valinta on mahtava.. VTZ:n biitit on aina melkein hyviä ja omalle korvalleni ainaki sen hitaat toimii pirun hyvin.. Niin ei myös tässäkää tapaukses petä. Aihe on hyvä ja ja.. Hmm.. Millä sanal ny sitä kuvais.. Noh sanotaanko että sillee jokaiselle ihmiselle varmasti tuttu aihe ja jokainen jotenki omalta osalta tuntenut myös elämänsä aikana tuollaista.. Ja se on hyvä purkaa musaa ku sen vielä osaa tehä tyylillä.. ;)
Räpit.. Ne.. NE TOIMII! Perhana sentää.. Iha kateeks käy että kui jätkä porukka pystyy tekee kimpas tommose biisi..
Mutta sitten jokainen erikseen. Sofisti räppää ehkä hiukan liian lujaa.. Pakko myöntää kyl että rohkea äänen käyttö jannul mut biitti jää vähä varjoo.. :D Mut mikäs siinä, kuuluu sanat ainaki selvästi.. ;) Mut jokainen ei pakol tykkää että räpit hakkaa päälle.. Sofistin ääni on kyllä hyvä ja niinku hhuomaa kuunellessaa nii äänen käyttöki on hyvä.. ;P Muutamassa kohdassa pistin merkille että vähä tulee kiire sanois että pysyy biitis. Pistää vähä korvaa mut ei paha ei paha.. =) Persoonallinen tyyli vetää ja hyvä niin.. Helvetin kova rykäisy sofistilt!
Jouggis taas veti omaa tuttuu tyylii.. Tunteella ja helläl äänel.. Perus jouggist, eli perskuleen hyvää.. ;P Sanat ovat hyvät ja flow tosi hyvä.. Taitaa sanat kertoo omasta elämän tilaanteesta?! Hmm, pistää miettii.. Jätkä osaa kyl nää tunteilu biisit.. ;) Kolahtaa joka kertaa suoraa sisimppää ja se on se mikä tässä sun musiikissa kiehtoo ja jaksaa kuunella.. =) Jatka samaa mallii ja lippu korkeel..!!
Sitten kultakurkku viel.. Aijai mä tykkäsin sanoist.. Rimmaavat nii hyvin ja jotenki nii sulavat. Sit toi ääni ja tyyli vetää nii kuulostaa nii hyvält.. =) Rauhallinen ääni ja sopii pirun hyvin feattaa tämmösee jouggiksen biisii!
Sen verran ammattilainen jo taitaa olla että biitis pysyminen eikä muukaa teetä mitää vaikeuksii.. Vaan tollasta rentoo ja myls sekä pientä kikkailua sanois.. =)

Jea, hatun nosto jätkille että saitte kasattuu tämmösen biisin..!!
Tästä ei oo mitään pahaa sanottavaa.. Olis joskus tulevaisuudes mukavaa kuulla teilt viel jotai yhteist.. ;) Mut tässä on teille pientä iltasatua nyt luettavana.. :D Alkaa sormet olee jo tunnottomii nii lopetan tän nyt tähän.. :P
0   +1 +2
 
9
nortti_ 27.11.2007
Tää on hyvä :P
0   +1 +2
 
10
Melodia 27.11.2007
"nappi silmään" :D Eli kuinka hyvin ;:D xD
Joo eli hjyvä biisu on!
0   +1 +2
 
10
Koo.Koo 27.11.2007
... Meinasin noi pisteet tohon jättää ku ei sanottavaa oo. Biisi toimii vitun hyvin. Tykkäsin kaikkien jäbien vedoista, tausta toimii ja sopii biisin ku nappi silmään.

P's
--Koo.Koo--
0   +1 +2
 
7
Die_Alone_ 11.03.2008
sofistin ja sun äänes kyllä käy yksiin tosi hyvin. :)
0   +1 +2
 
9
Peysface 03.11.2008
Kokonaisuutena tää biisi on hyvä..

Sofisti: Sun aggressiivinen äänes on ihan sika hyvä. Mä diggaan Sofistin versestä _reilusti_ eniten näistä kolmesta.. Se jotenkin on niin kontrolloitua ja varmaa, ei mitää lällyttelyä :)

Jouggis: Muuten tosi hyvä, mutta sä vedät liikaa ässän ja teen päälle, kuuloftaa aika oudolta ja sellaselta teennäiseltä. Puhutko fä famalla tavalla? :) Läpät on hyvoä ja flow ihan kuud.

Kultakurkku: Täs ei oo mitää mikä ärsyttäis, koska tää vetää selkeesti omalla tyylillään. Se ei yritä äännellä ässää tai muitakaan kirjaimia jotenkin epäselkeesti, vaan vetää sillee luontevasti. Läpät on ihan hyviä ja sillee..

Mutta lopputulos: Sofistin versen ansiosta ysi, ilman sitä sais numeron 7
0   +1 +2
 
10
hula 12.05.2008
hyvää vastapainoo antaa sofisti ja kultakurkku sun osiolles tässä. sanat toimii ja biittiki on jees :)
0   +1 +2
 
10
-MirGGu- 29.04.2008
millon laitat tähä biisii sofistin osion sanat? :) aivan loistava biisi, yks parhaista! :D
0   +1 +2
 
10
blader 29.10.2008
millon tulee sofistin versen sanat ja helvetin hyvii biisei muutama näist kuunnellu koht puol vuotta näit biisei eikä niihin kyllästy koskaa ((:
0   +1 +2