To Err Is Human But I'm Just One Big Mistake

Eltanin

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

EETEE 14.07.2008
Hieno biisi. niinkun useampi tällä sivulla. Kuitenkin mielenkiinnolla venaa, että mitä mies saa aikaan muutaman vuoden/viskipaukun jälkeen:D ainekset nimittäin on olemassa melkeempä mihin vaan. laula poika, LAULA!

lyhyykääsesti: kovaa kamaa.
0   +1 +2
 
Valandir 29.03.2008
Ensinnäkin pahoittelen kommenttini pitkää myöhästymistä. Ei vain kertakaikkisesti ole ollut aikaa kommentoida kenenkään kappaleita, joten vilpittömät pahoitteleni siitä.

Alkaa erittäin kivasti, juuri tuollaisella kirkkaan ja raikkaan kuuloisella kitaranrämpyttelyllä mistä pidänkin erittäin paljon. Laulun tullessa mukaan laulu kyllä kuulostaa hyvältä, mutta vähän siltä, että se hukkuisi musiikin sekaan. Ehkä hieman kumisuutta siinä on mukana, joten laulukin olisi voinut mielestäni olla hieman kirkkaampi. Laulu on kyllä todella hyvää jälleen kerran, ei siitä pääse mihinkään. Sanoituksessa ollaan myös onnistuttu tosi hyvin, koska kappaleessa ei todellakaan ole mitään klisheistä. Alusta loppuun erittäin nautittava teos ja kaikinpuolin hyvä biisi. Tämä on se syy miksi fanitan, mahtavaa.
0   +1 +2
 
10
Johann 20.11.2007
Oot sä kyl perkeleen hyvä laulaja! Biisi toimii hyvin, ei voi muuta kun hattua nostaa.
0   +1 +2
 
10
MARIKAE 19.11.2007
mä vaa aina muistan, et miks oot paras ku kuulen näit sun biisei ! <3
no ootsä muutenki. (: tän oon kuullu joskus iha livenä, ja sillon tottamooses toimii paremmi, mut menee tää näinki. <3 oot iha ykköne! n__n
0   +1 +2