The great journey

Electrical Shaman

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Method 16.01.2009
töö on kyl hianoaa mun mjielesst
0   +1 +2
 
10
Borborygmia 10.08.2008
....Tätä ei pysty kuvailemaan.... Tämä menee koko ajan vain pidemmälle, sinne jonnekin,,, Hämmästyttävät sointukierrot seuraavat aivan peruskiertoja, selkeät kitarat täyttä äänimaailmojen anarkiaa, hiljaisuus ja hämy galaksien yhteentörmäystä. Ei voi olla totta.

Kuulin tämän teoksen ensi kerran muutama kuukausi sitten, mutta tämän kappaleen sisäistäminen vei hyvin kauan.
0   +1 +2
 
10
Holic 12.10.2007
Kerrassaan mieltälaajentava kokemus. Mielestäni parasta antia oli osa kaksi "Get out of your body". Kerrassaan mahtava trippi... Kaikki kunnia näin kolossaalisen eepoksen tekijälle...
0   +1 +2
 
10
Finalize 27.09.2007
Oihh.. oihhh! En sanaani suusta saa, sen verran kaukana mieleni vaeltaa etten ajatuksistani selvää enää lue.. Makoilin sängyllä ja jotenkin värit vaelsivat silmissäni palkkeina.. heh. Muistan konkreettisesti lähes ainoastaan alun AIVAN USKOMATTOMAN MAHTAVAN bassokuvio systeemin ja sitä omistavat synajutut.. tämä kappale on.. sanoinkuvaamaton. Shamaani. Uskomatonta. Loistavaa. Silmään vesi nousee, ja karvat pystyyn lähtee kun tätä ajattelee.

Tämä kappale taas järjestelee mieleni lokeroita ja avaa ne, avaten maailman asettamat lokerot uudelleen. Tämän pitäisi soida joka koulussa, yhden tunnin ajan, jokaisen kuunneltavana. Saataisiin vähän avoimuutta, rentoutta, omaperäisyyttä, itsenäisyyttä maailmaan, kun ihmisten lokerot avautuisivat; ei enää lokeroituneisuutta.

shamaani, tämä kappale on. En voi kuvailla tätä. 10+
0   +1 +2
 
MKDELTA 06.09.2007
Suuri? On joo.
Matka? Kyllä.
Parissa kohtaa oli melkoisen siistejä juttuja, esim tuo about 6 ja puolen minuutin kohdalla ollut raskaati efektoitu kitara. Pituutta alkaa kyllä olemaan jo ehkä liiankin kanssa, mutta onneksi tässä on sentään suht paljon vaihtelua.
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 06.09.2007
Huh. Aikasta kunnianhimoinen. Mutta multa tulee respektiä. Paras sun teoksista mitä oon tähän mennessä kuunnellu! Diggasin kahesta ekasta osasta, varsinki tokasta. -Jaw
0   +1 +2
 
kimkorho 07.09.2007
Pikkaisen vajaat 50 minuuttia. Ei hassumpaa. Valitettavasti tämä ei kiskaise allekirjoittanutta mukaansa siinä määrin, että jaksaisin lähellekään tuota aikamäärää tämän parissa käyttää.
0   +1 +2
 
eki pop 07.09.2007
Sorry, mutta en kokonaan ehtinyt/jaksanut kuunnella. Tätä musiikinlajia en ole oiekin pätevä arvioimaan, mutta Sähkökitarointi oli aika ovelan kuuloista. Bassokin kivasti laukkasi taustalla. arvosanaa en kuitenkaan osaa antaa.
0   +1 +2
 
10
NinjaBaka 16.12.2007
Pakko sanoa, että skippasin alun heviosuuden, koska halusin lähteä heti matkalle! (pisteet 7)

Harvemmin kokeellinen musiikki on kuulostanut jopa näinkin hyvältä! Mitään turhaa plörinää tai ylimääräistä sekoilua ei ollut havaittavissa muutamaa pientä kohtaa lukuunottamatta ja kokeellisuudessa on ollut ideaakin. Muutamista kohdista tulevat mieleen Vangeliksen uniset ja ajattomat mestariteokset -- MAHTAVAA! (pisteet 8)

Keskivaiheen kitaraosuudesta tuli paikoitellen ihanasti mieleen Diablo pelin legendaarinen kylämusiikki <3 (pisteet 9)

Lopussa lähdetään synaoopperan tähdittämänä suurelle viimeiselle taipaleelle, jossa näemme mahtavia, ihmeellisiä, outoja ja miksei
myös hieman vaarallisia paikkoja.

Tämä matka on ollut ainutlaatuinen kokemus ja hienoista matkoista jää aina kaihoisa olo johon haluaisi aina palata, mutta menneisyys sen lukitsee viimeisen kerran ja jättää meille vain muistot siitä mitä jäi taaksemme. On mentävät valitettavasti eteenpäin siirryttävä seuraaviin paikkoihin, mutta mahtava matka säilyy aina sydämissämme! BRAVO! (pisteet 10)
0   +1 +2
 
Zebhyr 08.09.2007
Megalomaaninen tuotos, jota ei varmaankaan monella ole kiinnostusta kuunnella kokonaan. Toivottavasti artisti ei ole ladannut teokseen kaikkea osaamistaan ja energiaansa.
0   +1 +2
 
Begemot 09.09.2007
Katsos shamaania pitkästä. Äsken tuli vastaan yli tunnin pituinen kappale, sinnen on vielä sullakin matkaa;). Oho, uusi soundi skebassa. On tää parempi kuin se edellinen munaleikkurisoundi. Ootko hankkinut uusia vehkeitä, kun kaikki soundit tuntuu parantuneen. Kehitystä havaittavissa. Hieman tuli jopa Primal Scream mieleen.
0   +1 +2