Kantajat

Koalitio

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Fillari 29.04.2009
Veikeä kipale, raakalla asenteella, mutta jotenkin huumori pilke silmäkulmassa. EN tiedä onko tämä tarkoitettu näin, mutta aavistuksen verran löysin vedosta huumoria ja kodiaalisuutta, hauskoja nuo hiljaiset kohdat, jonka jälkeen otettan taas luulot pois. Laulajan asenteinen ääni on kyllä kova juttu. Ei mikään suuren yleisön piisi, mutta pro-asteikolla annan tästä 8, koska osaamista on mukana (sillä harrastelijoiden asteikolla tämä on 10)
0   +1 +2
 
7
Dexteri 27.01.2009
Yllätävän melodinen tuo biisin alku ja sitä olisi kuunellut enemmänkin. Onhan biisin rakenteessa toki nyansseja, mutta sanoitus ei ole oiken minun mieleeni. Lisäksi laulusolistin suoritus oli todella tulikinta jos mikä...ei saa selvää. Ihan kohtalainen biisi jos pakottaisin jonkun arvion heittämään.
0   +1 +2
 
9
lavascale 09.12.2008
No tämähän on ihan mukava ralli, vaikka aika rauhallisenoloinen onkin. Ei tässä valittamista oo, lyriikat hyviä ja lausunta oikeenkin selkeetä. I like \,,/
0   +1 +2
 
7
Ketjukuula 03.09.2008
alku oli kyllä todellakin ihan kaunis ja örinäkin vielä menee. mutta puhas laulu oli omaan kyllä aika epävireistä ja yritetään selvästi laulaa paljon matalampaa mihin ääniala antaa periksi. kaipa todella treeniä.
soittopuoli tosin tuntuu onnistuvan ja siitä ei mitään kritiikkiä. ainut miinus tässä tuo puhdas laulu oikeastaan oli. seiskan annan.
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
Tämä oli erikoinen paketti, missä ei ollut tyydytty tavanomaisiin ratkaisuihin. Solistilla hyvä ääni ja selkeä ääntäminen, siitä plussaa myös.
0   +1 +2
 
8
Sikkisemppa 13.12.2007
hyvä biisi, mielenkiintonen. ja laulaja on loistava. paremmin miksattuna tää potkis varmasti vielä paremmin.
0   +1 +2
 
8
Cerefi 19.11.2007
Suorastaan piristävän omaperäistä. Ankea ja junnaava rumpukomppi, vielä angstisempi lauluääni, ja synkät sanoitukset. Meikäläiseen ei oikein ole ikinä iskenyt tällainen melankolinen ja synkkä laulutyyli, mutta kyllä tämä on ihan yleisestikin keskivertoa parempi. Kitarariffit sekä alussa että lopussa oli vähän yksinkertaiset, mutta sopivat kyllä hienosti tämän biisin muutenkin koruttomaan yleisilmeeseen. Musiikki on kyllä juuri bändin näköistä.
0   +1 +2
 
7
((((-!-)))) 04.11.2007
Progeilevainen alku, jotenkin arvasin että seuraavaksi pistetään kaikki odotukset p*skaksi. Ei minulla mitään metallia vastaan ole, mutta nuo agrepurkaus-kohdat eivät vaan nyt mielestäni toimi. No jaa, asennoitumiskysymys kaiketi. Vokaalit ei jaksa vedota, vaikka ne on ihan hyvin hoidettu. Kenties kaipaisi pientä hienosäätöä tuotantopuolella. Ehkäpä en vain kuulu kohderyhmään.
0   +1 +2
 
8
Latent 18.10.2007
kuulostaa ihan toimivalta, vaikka välillä on hieman haparoivan kuulosia kitarointeja ja vaihdoksia noihin hissutteluihin... laulaja on ihan uskottavan kuulonen
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 27.09.2007
Laulaja on kyllä vahva. Herättää koko biisin eloon. Lisää nauhoitusta vaan paremmalla tuotannolla ja soundeilla niin kuulee mihin bändistä todella on.
0   +1 +2
 
7
Hatesociety 10.09.2007
Biisi on tylsä,Loppua odottaa kokoajan,turhaan.
Vokaalit ovat heikot,tiedä mitä kunnon miksaus tekisi.
Kokonaisuudessa heikkoa kotiteollisuus/stamina matkimista.
Mutta sanotaan nyt viellä että biisi on pitkä ja monipuolinen,Siinä on usea eri osa eikä mikään perus ababc.
Kyllä pojat osaavat soittaa.
Rumpali oli erityisen miellyttävä minun korvaani.
0   +1 +2
 
7
Needless 08.09.2007
Alussa laulu oli ihan jees... jos suomeks v oi hyvin laulaa....
0   +1 +2
 
7
Art Alta 01.09.2007
Intro herätti toiveita, mutta siitäpä sitä sitten lähdettiin taas niin kovin tavanomaiselle linjalle. Valitettavasti rauhallisempi tatsi ei toiminut enää laulun kanssa, vaan epävireisyyteenkin sortunut laulu - tai ehkä paremmin tapailu - lähinnä häiritsi. Toisaalta sävellyksessä ja erityisesti sovituksessa oli ideaa mukavasti. Toivoisin ehkä vähän vielä rohkeutta ja tarkkuutta tuotannossa.
0   +1 +2
 
7
Iguaan1 31.08.2007
Kliinien laulujen kanssa kliinit kitarat, mikä on ihan kiva, mutta örinälaulujen kanssa voisi vastaavasti olla myös reilusti raskaat kitarat, nyt saundi on ohut eikä lähde potkimaan.
0   +1 +2
 
8
Jebusa 31.08.2007
Vähän tylsä tuo näppäilyalku. Laulaja käyttää hyvin ääntänsä örinöissään mun makuun, kuulostaa kuin Hyrden pikkuveljeltä ördätessään. Cliinit kuulostaa epävarmalta, vai lieneekö tämä jokin taiteellinen tulkinta? Kitarasoolo on aika turha, ja soundimaailma on kuiva minun makuun + loppu vois tulla jonkin verran aikaisemmin, viimeistään säröjen lopussa. Ihan mainiota huttua, uskallusta ja suht erikoisia ideoita riittää, siitä iso poonus.
0   +1 +2
 
8
thunderbaum 31.08.2007
Onnistuneempi ja vakuuttavampi biisi kun aikaisemmin kuuntelemani seuralainen. Sellanen voi v***u veneenpohja vuotaa meininki! Kiits -Jaw
0   +1 +2
 
8
Kedorlaomeria 30.08.2007
Alotin kuuntelemisen Univelkakierteestä ja nyt tässä biisissä jo saan sanoistakin paremmin selkoa. Vaati vissin harjottelua mulla. Tosin aika perussettiä lyriikat. Metaforia, A.W Yrjänämäisiä kielikuvia yleensäkin kaipailisin. Lyriikat on ainakin mulle henk.koht. pirun tärkeet. Niissä pitää olla sitä jotain. Niiden pitää olla semmosia joihin voi samaistua. Ei näissä tosin sinäänsä vikaa, perussettiä. Tosin oma mielipiteeni tämä, teidän bändi. ;)
Intro iski, outro also.
En ehkä faniudu vielä, mutta odotan mielenkiinnolla lisää. Ja TULEVAT livevedot haluan tsekata paikanpäällä. Lycka till!
0   +1 +2
 
8
eki pop 30.08.2007
Metal musaksi ihan hyvää. Löytyi tästä omaperäisyyttäkin. Alku intro oli jopa kaunis. Olen kuitenkin sen verran kalkkis, että yleensä kritisoin metallilaulun korinaa, koska se hukkuu jo massaan, siinäkin voisitte ottaa omaperäisemmän tyylin. Muuten bändi toimii niin kuin pitää.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 02.09.2007
Ei tästä heti kyllä osannu metallia olisi osannut odottaa, jos sitä tossa ei selkeesti olisi lukenut. Hiukan soundipuolella tarvittais jotain lisäpotkua. Biisinä tämä sopisi perjantain viinanhuuruisiin hengailuihin livekeikalla. Hyvää tavaraa.
0   +1 +2
 
10
Drummolisti 03.09.2007
Suorastaan järisyttävää!
0   +1 +2
 
8
Sikkisemppa 17.12.2007
nyt täytyy kyl sanoo et tää biisi vaan paranee mitä enemmän tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.09.2007
Mukavasti ja taidokkaasti rakenneltu kappale. sellaista kivaa ja aistikasta soitantaa!! Toisaaltaan biisissä lyödään välillä se ässä pöytään ja kunnolla!!
0   +1 +2
 
7
Alku on ihan mielenkiintoinen sen jälkeen alkaa sellanen tylsähkö hevi pamputus... Jossa tapahtuu jotain mitä en ymmärrä alkuunkaan... Joo no ei ihan mun musaa todellakaan... Vähän jotain muutakin kuin tykitystä biiseihin niin olisin enenmän kuin tyytyväinen...
0   +1 +2
 
Ohoh! Alku hämäsi aika paljon. Melkein säikähdin kun biisi lähti oikein kunnolla käyntiin. :D Olisin halunnut kuulla kyllä jotain rauhallisempaa loppuun asti. Alku oli erittäin lupaava. 1:20 kohdalla aika erikoinen väliosa.
0   +1 +2
 
MKDELTA 02.09.2007
Olenkin odotellut että milloin rinkelissä tulee vastaan Veneficuksen alt. metal pändi Koalitiota. Eka on jotain ihme fiilistelyä, ja sitten alkaa ryminä. Laulajan laulussa on munaa! Se on hyvä asia se. Sit jotain melankolista fiilistelyä. Tällänen poukoilu taitaa olla tämän alternative metal genren ainoa yhdistävä tekiä? Välillä noissa osioissa joissa ei ole huutolaulua vokalisti ei enää kuullostakkaan niin hyvältä. Mut joo, tässä riittää paljon kaikkia tapahtumia mutta tämä on loppujen lopuksi ehkä vähän liian perinteikestä metallia upotakseen minuun 100%. Ei tässä mitään vikaa ole, ei vain ole oikein omaa musiikkiani. Jotenkin hieman pettynyt fiilis itse asiassa. Oletin että tulisi suht helvetin häröä settiä kun bändissä on sentään herra lukkomies mukana. Loppujen lopuksi aika perus melanko-agressiivinen teos. Noh, poikkeaa kuitenkin metallin suorasukaisimmista teoksista.
0   +1 +2
 
8
mirveli 12.06.2008
Hieno keikalla-mukaan-karjuttava kertsi. Muutenkin varsin toimiva kipale kun on kuunnellu enemmän!
0   +1 +2
 
repulse 15.01.2008
erittäin asiallista musaa väännätte. kaikinpuolin homma toimii ja tyylitajussa löytyy...good work.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.11.2007
Laulu liian kovalla. Soittimissa aivan hirveät soundit (ei mitään munaa niissä). Aika perussävellys. Koukkuja lisää seuraavalla kerralla.
0   +1 +2
 
8
Jon K.F. 06.10.2007
Ihan ok biisi, ja siinä oli ihan selkeästi ideaa. Nyt ei vaan toteutus oikein toiminut. Tarkemmin ottaen miksaus oli aika kuusessa. Musiikki oli aika tasaisesti miksattu mitänyt rummut oli vähän ohuet, mutta noi vokaalit oli ihan liian kuivat ja edessä. Musiikki oli hiljaa tuolla taustalla, tälläisessä mätössä sen pitäis olla edemmässä ja kovemmalla. Uudelleenmiksauksella tästä tulisi aika hyvä. Biisistä itsestään diggasin, toteutus ei vaan iskenyt.
0   +1 +2