Liian kaunis

Routaraja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Fillari 01.04.2009
Hyvän kuuloista. tykkään. Basso on ehkä aavistuksen liian vallitseva ja samea - en tiedä. Tykkään tuosta akustisesta kitarasta, joka on nauhoitettu vielä kivasta stereona. Sanoituksesta tuo "monoseni" sana jotenkin häiritsi - en tiedä miksi takerruin siihen. Kuitenkin diggaan. Kertsissä voisi olla hieman poveria tai siinä voisi olla mukana korkeampi naisääni.
0   +1 +2
 
Embio 23.03.2009
Soundit kohdillaan ja on ihan hyvä basso/basaripoljenta joka pitää biisin liikkellä.

En anna arvosanaa koska ei oikein omaa genreä,
0   +1 +2
 
9
Holic 22.03.2009
Tiukka riffi on alussa. Ei ole muuta kuin 150% rock. Kun laulaja aloitti niin tuli ihan Neumann mieleen, mutta jatkosta ei enää tullutkaan. Riffit on tosiaan tiukkoja. Lauluun toivoisin hieman iskua, muuten gruuvaa mielestäni mukavasti. Soolossa oli muuten tyyliä... aika paljonkin tyyliä. Sivujenne taustakuvasti tulee tietysti lisäpisteitä ja näin päästäänkin ysiin.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.03.2009
Laulussa oli käytetty kiintoisaa ratkaisua. Siinä on melkoisen paljon kaikua, mutta se kyllä sopii ihan hyvin. Sovitus on muutenkin omaperäinen. Teknorummutusta, groovaava funkbasso ja syksyinen kitarointi. Tällaiset sekoitukset ovat todella piristäviä. Se mikä tässä on hienoa, on kaiken maailman soittimet ja niitten sekoittelu. Viheltely, kliseinen syna ja jotain hauskoja perkussioita.
0   +1 +2
 
Jokke- 18.03.2009
Laulusoundista tuli mukavasti mieleen Gösta Sundqvist. Jotenkin tuntui että kertsissä komppi pilasi tunnelman, samalla kun säkeistöstä rummut uupuivat kokonaan. Kertosäkeen lyriikat olivat hienoja vertauksia.
0   +1 +2
 
deeizzy 13.03.2009
Melodiasta diggasin. Aika jännän melankolinen tunnelma
0   +1 +2
 
rleinone 12.03.2009
Nyt pääsi biisi yllättämään. Eihän tämä ole Routarajaa? No ei todella olekaan, kuten pian selvisi.
Viatonta poppia, mikä ei aiheuta tuntemuksia juuri mihinkään suuntaan. Hyvä bassolinja kertsissä.
0   +1 +2
 
Olppa 07.03.2009
Laululle en oikein lämpiä, se on pakko sanoa näin aluksi. En saundillisesti enkä sanoituksellisesti. Muuten ihan rempseän kuuloinen kipale.
0   +1 +2
 
zenri 01.03.2009
Tämä on jotenkin hellyttävällä tavalla kömpelöä kasarimeininkiä. Vähän campiksi menee omissa korvissani, vaan en sitten tiedä, onko sitä sitten haeuttukin. Persoonallistahan tämä toisaalta on, että kyllä tämä aina sellaisen puolivillaisen keskivertokaman pieksää, vaikka itselle tämä ei sitten uppoa yhtään.
0   +1 +2
 
8
Hillo-munkki 27.02.2009
Aika Leevi and The Leavings maista. Johtuu kai laulajan äänestä ja sanoista. Biisihän toimii kerrassaan mainiosti. Erittäin tarttuvaa.
0   +1 +2
 
7
daredevil 25.02.2009
Ok.. joo mä en oikein hirveästi digannut noista syntikkasoundeista kun ne oli vähän liian "paljaat" tai kuinka sen nyt sanoisi.. sellaiset "casiomaiset", niinkuin perinteisessä tanssimusiikissa voi kuulla. Mutta ei tämä nyt oikein tanssimusiikkiakaan ole, vaan tällainen poppis biisi. Tulee mieleen jokin vanha Neon2 tai joku tämmöinen. Ehkä vähän kehittelemällä voisi saada paremman jos sellaista vielä jaksaisi..
0   +1 +2
 
pallomember 25.02.2009
Ysärihenkinen synapop menee mulle äärimmäisen harvoin mutta jotain pointteja:
Tuotantohommiin ja elektronikkaan on nähty vaivaa, se on jees, ja bassolinjat kulkee. Taitaapa vielä olla orgaaninen basso josta propsit. Hyvän kuuloisia melodioita siellä viljellään kuulemalta myös.
Mutta vokaalit menee päin honkia ja lauluäänikään ei niin säväytä. Akustinen kitara on kömpelön kuuloinen enkä vanno että ihan vireessäkään on. Lisäksi tuo joku laulumelodiaa mukaileva synakuvio riipii hermoja. Siinäpä se menee.
0   +1 +2
 
GxBx 20.02.2009
Aik poppii vähä imel'ät vokaalit ja toi kitara soundi v'h' imelä' aik imelää miksausta ja masterointi makee :DD:D vois olla vähemmä npurkka opettele saatan soittamaa! ja laulutunnti viutn nenästä laullamista <:D
0   +1 +2
 
9
hyvää meininkiä ..soitto kipale ja laulu hyvää..oikeen makeeta !!!
0   +1 +2
 
8
Blondiapina 19.02.2009
Laulajalla, ei millään pahalla, on aika lailla samantyylinen ääni kuin Dingon Neumanilla. Ja biisikin on tuollaista 80-luvun poppia, mistä itse tosin pidän. Tykkäsin noista taustan kitaroista, mutta laulu tuotti pienen pettymyksen.
0   +1 +2
 
Begemot 14.02.2009
Konekomppi ja akkarit on hankala miksata fiksun kuuloiseksi. Laulu on samaan aikaan sympaattinen ja kökkö. Hauska yrity sinänsä yhdistellä koneellista soundia peruspoppiin, mutta ei ehkä ihan mene aina nappiin. Sanat olivat aika iskelmää, mutta sopivat aika hyvin tähän fiilikseen. Teillähän taisi olla joku keikkakiertue täällä Joensuussa?

Tässä oli aika paljon hyviä ideoita ja yritystä, mutta ei ehkä ihan kokonaisuutena osunut maaliinsa.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 14.02.2009
Laulusta kyllä tulee välistä kovasti Gösta Sundgvist mieleen. Sanoitus on myös sitä tyyppiä. Soundeissa on tiettyä ärsyttävyyttä. Hiomalla lauluja ja soundeja biisi olisi erittäinkin hyvä.
0   +1 +2
 
A-X 07.02.2009
Ihan jännä biisi. Alusta kun basso soittaa tulee Mike Oldfield mieleen jossa ei ole mitään huonoa. Laulajalla ihan jees saundi, mutta vähän tarkkuutta enemmän. Vähän oli nyt epävireisyyksiä. Ihan hauska tällanen iloisempi biisi. Tai oikeastaan tässä on aika monta tunnetilaa, välillä vähän iloisempaa ja välillä taas surullisempaa. Hyvää kontrastia siis havaittavissa. Siitä plussaa. Mutta tää on tällanen keskiverto, vähän tylsähkö biisi.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 22.02.2009
Mukavat soundit ja suorastaan herkullinen kertosäe. Ja suomipoppi soikoon.
0   +1 +2
 
Maxhine 23.02.2009
Aika vahva Miljoonasade-leima iskeytyy. En tykkää siitä. Ehkä jos jotain mistä pidän, niin suomeks laulettu iskelmäpoppi aina jotenkin on sympaattista
0   +1 +2
 
solesurvivor 15.03.2008
Biisi on nätti ja rauhallinen, kitarointi ihan mielekästä kuunnella. Tuo discobiitti tuolla kertosäkeessä kyllä omaan korvaan kalkahtaa aika paljon, jotenkin rikkoo biisin linjan. Laulajalla jonkin verran epävarmuutta äänessä, ikään kuin ääni "tärisee" välillä, joten siihen ja tulkintaan varmaan vielä voisi kiinnittää huomiota. Ilman tuota biittiä olisi koskettanut minua kunnolla tämä kappale, nyt jäi vähän pinnalliselle tasolle.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 14.03.2008
Jotain suomalaista miehistä menttaaliteettia sanojen muodossa biisi kajauttaa ilmoille. Kaikki ne mollivoittoset ainekset/kikat ja soitin/äänivalinnat mitä tämän tyylisessä suomirokissa on mahdollista, on kaivettu esille tähän yhteen teokseen. Ei tiedä onko tämä tehty pilkesilmäkulmassa tosissaan, vai radiosoittoa suomipopilta toivoen. Ihan iloisella mielellä surullisen kaihoista biisiäsi kuuntelin ja kyllä tämä olisi Leevillekkin saattanut kelvata.
0   +1 +2
 
PAtelle onnea valitsemalleen tielle ;) toimiva kertsi. taustalaulujen lisäystä vois harkita?
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 09.03.2008
No joo.. Biisin komppi, joka ei soundeineen oikein kolahda, tuo mieleen lähinnä 90-luvun diskopopin, jolle allergisoiduin aikanani.. Muuten ihan perushyvä genressään ja akustinen kitara on toimiva ratkaisu rumpubiitin vastapainoksi.
0   +1 +2
 
7
Epoche 07.03.2008
Eipä ole sen tyylistä jota vapaaehtoisesti kuuntelisin. Ihan hyvin tehdyn kuulosta, vaikka soitto ja laulu onkin varsin epätarkkaa. Ei helvetti, en tykkää..
0   +1 +2
 
8
MGynther 05.03.2008
Hyvällä tavalla kornia materiaalia. Rumpukomppi ja kertsin sanat ovat suorastaan hauskoja. Bassolinja on menevä. Kuitenkin basso saisi olla aksentoivammin soitettu, jotta tanssijalka lähtisi tosissaan vipattamaan. Laulu on mielestäni liian vaatimattoman kuuloista. Voimakasta tulkintaa ei edes yritetä, vaan mennään varman päälle. Hauska biisi.
0   +1 +2
 
Carpenter 29.02.2008
Laulu on kuin Leevi konsanaan! Bassolinja on kova. Kertsin kasarisynat aiheuttivat repeämisen. Tämä toimisi hyvin kännissä festareilla. Mutta jos bassotaiteilija alkaa sooloilemaan, nii missä on bassosoolo!!
0   +1 +2
 
8
Shadow_fox 29.02.2008
Bassotaitelijan soolo kuulostaa vaaralliselta yritelmältä, mutta lopputulos ei kuitenkaan petä. Saudeissa on aika paljon parantamisen varaa, ja ehkä miksauksessa myös, mutta potentiaali on olemassa. Tulee Leevi & The Leavings mieleen :D
0   +1 +2
 
8
Lenno 29.02.2008
Kitarasaundi on miellyttävä. Olisi toiminut oikeilla rummuilla huomattavasti paremmin. Laulajan ääni ei miellytä, jotenkin puolivillainen soundi. Hienosti sovitettu biisi, ja myös sävellyksellisesti kelpo poppia. Kuitenkin tällaista musiikkia on PALJON. Ja tämä on suurin heikkous. Akustiset kitarat + leadsynat toki erottavat vähän joukosta, mutta ei se kuitenkaan täysin uusi keksintö ole. Ihan asiallista tavaraa, ei tästä kuitenkaan kasia enempää voi antaa.
0   +1 +2
 
9
Grazy Mama 29.02.2008
No mutta piru, tää on hyvä biisi. Laulukin sopii tähän, vaikka on vähän ns. heikko ja kevyt tyyli. Tosi hyvä. Mulle tulee nostalginen fiilis tästä:) T. Ritchie
0   +1 +2
 
9
Grazy Mama 29.02.2008
No mutta piru, tää on hyvä biisi. Laulukin sopii tähän, vaikka on vähän ns. heikko ja kevyt tyyli. Tosi hyvä. Mulle tulee nostalginen fiilis tästä:) T. Ritchie
0   +1 +2
 
Paronie 28.02.2008
Konepohjainen musa ei ole minun juttuni ollenkaan joten en lähde pahemmin arvioimaan tätä. Tämmöinen perusradiojumputushan tämä. Hankkikaa tonne taustalle oikeat rummut ni johan vois toimia :) jatkakaa...
0   +1 +2
 
Black Dog 28.02.2008
Laulussa on aluksi hieman pidättelyä, vaikka kertsissä jo ääni jo avautuu. Kappaleessa laulettiin kaukorakkaudesta, joten siihen nähden pidättelevä laulutyyli sopii hyvin. Taustat olivat moninaiset, ehkä kappaleen tunnelmaan nähden olisi voinut kokeilla myös pelkistetympääkin versioita.
0   +1 +2
 
8
Abasso 28.02.2008
On tainnu Loose jonkun näkösen lahjuksen laittaa mikserin suuntaan ku ei muuta täältä vastaan tuukkaan.Onko tää nyt se biisi millä vallataan nuorisotalojen diskokentät?Tuli nimittäin jostain kumman syystä neon 2 mieleen.Tämmöstä diskobiittii jos on luvassa nii kai se on sinne teatterille tultava.Siellähän saattaa olla pirkkoja heikkona ja lähes sukan varassa jos tämmöstä materiaalii tuutataan.
0   +1 +2
 
Gartza1962 28.02.2008
Hah! Aika jyhkeät bassot on! Välillä aikas discomainen meininki... "Liian kaunis ruusutarhaan..." alkaa soimaan väkisinkin päässä! Melko lällätystä, mutta perskeleen hyvin tehty! Sopiva hittipituuskin ajan puolesta... Tämä seuraaviin Euroviisukarsintoihin!!!
0   +1 +2
 
Daimonion 02.03.2008
ompa ihmeellinen soundimaailma, jotenkin tosi epämääräinen mutta ihan toimiva! liian poppia minulle.
0   +1 +2
 
9
Hyvä idea, aluksi luulin kuulevani jotain transsimusaa. Laulamisen alettua yllätyin. Vähän kertsissä kaipaisin selkeyttä (ehkä miksaus tai jotain vähemmälle), muuten hieno ja hyvin Leevi and the Leavings-tyylinen repäisy, tarttuvakin vielä.
0   +1 +2
 
katara 05.03.2008
Kasari tuli kovasti mieleen, varsinkin laulusta. Ihan nätit kitarat taustalla.
Vähän toi bassokumina häiritsi, toimisi ehkä paremmin napakammalla basarilla?
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.08.2007
Biisi olisi kaikessa komeudessaan ansainnut paljon paremman päälaulun. Vaatimaton vokalisti luuttuaa biisillä lattiaa.
0   +1 +2
 
6
Art Alta 25.08.2007
Kasarisäkeistöt toimii, mutta ysärikertsit ei niinkään. Muaah...
0   +1 +2
 
10
makes69 24.08.2007
69-lukuu ? Eire Apparent tyylistä kamaa ainakin taustat. Letkeetä.
0   +1 +2
 
7
engine 24.08.2007
Pientä epävireisyyttä olen havaitsevinani laulussa, muuten mennään ihan mukavalla meiningillä. Soundit on Ok.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Poppia. ihan laadukkaan kuuloista tavaraa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 23.08.2007
Aijaijai... laulusta tulee väkisinkin jonkinlainen köyhän miehen Neumann -tyylinen assosiaatio mieleen. Ja se on valitettavaa. Biisistä ei sitten taas ota ihan selkoa, olisiko tämä tosiaan jonkin sortin parodia 80-luvun musiikista? Ainakin sanoitus menee jopa vähän Pulkkisen Ruusulaulun henkeen. Tavallaan siinä mielessä sympaattinen tekele. Hankala sanoa, mitä tästä ajattelee. Sympaattisia ja ärsyttäviä elementtejä kun on sekaisin, se jättää myös ristiriitaisen fiiliksen kuulijalle.
0   +1 +2
 
7
eki pop 21.08.2007
Liian kaunis.....Biisi ei ollut liian kaunis, mutta ei rumakaan. Ehkä hieman tavanomainen melodian kulku enkä ihmettelisi jos kuulisin tätä radiosta. Säestys moitteeton. laulaja sinänsä hyvä, mutta tuli tunne, että olen tuon äänen kuullut satoja kertoja.
0   +1 +2
 
apache 20.08.2007
Tiukka bassokuvio on. Täytyy myöntää. Tuo laulu- ja sanoituspuoli ei minulle toiminut, mutta plussaa täytyy antaa selvästi omaa tietänsä kulkevalle bändille. Kitarat kuulostavat aika kytyisiltä ja muutenkin soundit tuntuvat aika tuhnuilta, mutta jotenkin lopputulos kuitenkin lämmittää.
0   +1 +2
 
hirvone 19.08.2007
Biisissä on mukava Leevi And The Leavings -meininki. Rumpukomppi on suorastaan raivostuttava ja akustiset kitarat eivät kuulosta kovin hyvältä. Kyllä tämän kerran läpi kuuntelee, mutta siihen se sitten jääkin.
0   +1 +2
 
8
No ei ole ihan mun mieleen... Tai on tässä jotain hienoa mutta nyt en saa sanottua mikä se on... Mielenkiintoinen biisi todellakin... Mut nyt ei iske ihan täysillä... Mutta jatkakaa samaan menoon... Vähän kokeellisuutta niin nami nami...
0   +1 +2
 
6
jaskak 18.08.2007
imeläähän tämä toki oli ja sitä sen varmaan on tarkoituskin olla. laulu jäi kertsissä vähän muun massan alle.
0   +1 +2
 
sikki-six 17.08.2007
Akkariin on kyllä saatu maittava soundi. Ikävää sinänsä että laulut ovat otteeltaan niin epävarmat. Taustoissa on juustoa ainakin tarpeeksi.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 17.08.2007
Säkeistö on oikeastaan aika hauska sekoitelma nuotiokitaraa ja jotain ambient häröilyä. Vähän olisi saanut olla eläväisempi tausta, jotta olisi ollut hyvä. Kertosäe taas on vähän tylsähkö minun mieleni. Laulaja muutenkin vähän oudohko ja sattuu korvaani hiukan. Tosin, se on makuasia, koska kyllä se nuotti sieltä löytyy pääsääntöisesti.
0   +1 +2
 
Snacke 17.08.2007
discohumppaa joka uppoaa aina joskus. laulajasta tulee mieleen joku juha torvinen tai kukas niistä se ny oli ku laulaa baarikärpäsen, tai oisko tää sittenkin sen john fogertyn liveversion laulusuoritus. pantse se oli? no kummiski ihan ok, akkareitten soundi on tosin kamala piezogay, mikillä vaa vaikka 57 parempi ku yhenkään kitaran ykskää mikki.
0   +1 +2
 
8
marccus 16.08.2007
Melankolista meininkiä. Hiukkasen mielenyhtymät menevät Leevien suuntaan vokalistin laulutyylin perusteella. Sovituspuolella synat ovat hauskan lelukauppamaisia, ja poistavat liiallisen synkkyyden tunnelmasta. Kokonaisuus on ihan viidyttävää menoa.
0   +1 +2
 
10
Jeejjeee, onhan taas niin routaista rajaa kuin olla ja voi :)

Ihana fiilis biisissä, jotain tuttua, jotain vierasta ja jotain hyvin universaalia...

Laulaja on hurmaava, sanoitus on tärähtänyt niin paikoilleen sana sanalta, että kade olen, melkein. Hyvä kertsi, jää mieleen, soi, soi, soi ja kertautuu vielä kerran päälle.

Biisin rakenne on erittäin onnistuntu ratkaisu, se soljuu niin mutkattomasti kuulevaisen korviin, että ei ole mitään kitistävää, ilo sekin.

Teitin biisisarjassa hyvin omanlaisensa kaunotar, johon tykästyin vallan kovasti.

Kiitos :)
0   +1 +2
 
7
kimkorho 15.08.2007
Biisi on kohtalainen, ja sovituksessakin joitakin naiveja, mutta mukavia ideoita. Soundeissa häiritsee erityisesti ylenpalttisesti kaiutettu laulusoundi, joka tulee jo pikkuisen liiankin kaukaa katakombeista. Missäs rumpali oli kun tätä tehtiin?
0   +1 +2
 
7
Zagaar 15.08.2007
Jännästi yhdistetty tollast jumputustyylistä bassolinjaa ja suorempaa kitaraa.
Ei tää soundi kyl oikein uppoo.
Kertsi on ihan mukiinmenevä melodialtaan. Tarttumapohjaa löytyy jonkin verran.
noi oikea vasen kitara panoroinnint ei toimi musta ihan koko ajan. Oisko oikee puoli hiukan liian kovalla.
Lämpesin tälle hiukan enemmän loppua kohden.
Toi syna-juttu lopussa loppu ihan kesken.
Ihan ok veto. Hyvää ideaa oli kitaroissa.
0   +1 +2
 
Pitk 15.08.2007
Vai disco. Jotain Leevi and the Leavings-tyyppistä ilmoilla. Ei tästä oikeesti pysty sanomaan, onko tämä rautaa vai silkkaa hudaa! Apua!
0   +1 +2
 
9
Sikakreisi 10.03.2008
Noi rummut ja sit lohtaja ja sit se on ryövänny lateqin kyrvän ja pistää päälle tsiissii ja pari ysii. Basso on liävästi parralta toi kakka.
0   +1 +2
 
6
fheratus 23.08.2007
pop pop pop ja pop suomi pop on pahinta poppia ikinä mut joo jotkut tykkää äidistä ja jotkut isästä ja toiset siskosta :)
0   +1 +2
 
Mukelo 13.03.2009
Onko tää nyt se Matti Nykänen joka ei saanut sinkkua ulos? No mutta oikeesti, jos jossain tutussa lähikuppilassa kuulisin tällaista, olisin positiivisesti yllättynyt. Omaksi huvikseni en tällaista kuuntelisi.
0   +1 +2
 
7
discordance 25.08.2007
Yllättävä biisi. Leevi and the Leavings goes disco. Sanoitukset eivät erityisemmin iskeneet, vaikken kyllä saanut kaikesta täysin selvää. Kokonaisuus ihan ok.
0   +1 +2
 
cheez 05.03.2008
Onhan tämä mukavan kuuloista suomipoppisrockia kaikinpuolin. Ei osu omaan genrehaarukkaan, mutta toimivaa genressään. Tuntuisi olevan instrumentit hallussa ja soitto soi hyvin yhteen. Kyllä tällaisella tavaralle aina takuuvarmasti kuulijakuntansa löytyy!
0   +1 +2
 
7
Ibanez man 25.03.2009
Basso kantaa hienosti biisiä eteenpäin... Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman lisää energisyyttä ja vaikka kitaraa tukemaan suuremmassa roolissa bassottelua...
0   +1 +2
 
8
Akeli 04.02.2009
Aika mukava rallihan tämä. Bassokuviot on hauskat, biisissä on hauska panorointihäröilyä, hienoja efektejä ja soundeja. Sanatkin olivat ihan hyvät, mitä nyt päähän jäi. Ainoa mikä nyt vähän kyrsi, oli nuo rummut..
0   +1 +2
 
Transparent 22.02.2009
Melodia on jopa kaunis, mutta laulu ei kyllä sitten millään. Kertsin ysäri diskovemputtelu ei myöskään oikein kolahda. Akustiset kitarat ovat ehdottomasti biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
Animal 03.03.2008
Heh, nyt on todella vaikea sanoa, että tykkäänkö tästä vai en. Tässä oli kyllä jotain tosi "koukuttavaa" tossa kertsissä, mutta sitten taas sovituksessa jotain vastaanhakkaavaa, vaikka se kekseliäs olikin...
0   +1 +2
 
Animal 03.03.2008
Heh, nyt on todella vaikea sanoa, että tykkäänkö tästä vai en. Tässä oli kyllä jotain tosi "koukuttavaa" tossa kertsissä, mutta sitten taas sovituksessa jotain vastaanhakkaavaa, vaikka se kekseliäs olikin...

Heh tuli vahingossa kahdesti..ku meni väärälle puolelle ens
0   +1 +2
 
Guitarwall 03.03.2008
Rumpujen konemeiningistä en tykkää yhtään. Vähän ontto on laulajan soundi, irtiotot puuttuvat kokonaan. Rekisteri ei vissiin kovin laaja ole, tai sitten sitä ei vain käytetä tehokkaasti.
0   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 04.03.2009
Mitä, onko Tommy Loosekin mukana tässä rojektissa? No sitten on pakko antaa yksi pykälä lisää tälle :D On se tommy kyllä kova jätkä. :D Juu tuota. Ihan kaunista radiokamaa. Toisaalta ei kyllä tämmönen musatyyli ole koskaan herättänyt mitään tunteita, ei housujen puolella eikä korvien välissä. Se on jännä homma, vaikka olen erittäin herkkä kaveri. biisi on helkutin hyvä, ja soundaakin mehevältä.
0   +1 +2
 
8
Freyelise 11.03.2008
Onpas hempeetä tavaraa, oijoijoi :) Saundimaailma on minimaalisuudessaan onnistunut ja antaa kokonaisuudelle paljon. Eritysesti ratkaisut rumpuraitojen kanssa ovat toimivia. Semmonen "käsintehty" fiilis soitossa on tietenkin, mutta eihän se minua ainakaan haittaa, lisää vaan biisin herkkyyteen. Kyllä me basistitkin osataan <3
0   +1 +2
 
8
fluffyband 17.03.2009
Kyllä kuullostaa Leeviltä niin viimeisen päälle. Tietyllä tavalla kornia matskua, mutta jotenkin kyllä pidin kappaleesta. Hassu juttu, että vaikka tässä ilmeisesti vähän melankoliaa haetaan niin silti alkoi hymy kareilla huulilla.
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 08.02.2009
Aika naiivi meininki tästä tulee ekana. Vähän oldskoolsuomirokkijumputtelu. Ajatusta kyllä löytyy.
0   +1 +2
 
9
Artturi 20.03.2009
Tämä on kyllä jotain niin helvetin sympaattista. Yksinkertaiset synasaundit ja karaoke laulu= tappoyhdistelmä. Ehdottomasti piristi päivääni
0   +1 +2
 
SirKeke 25.03.2009
Laulun epävireisyys häiritsee paikoin turhan paljon. Laulua lukuunottamatta omassa lajissaan lienee ihan kelpo rullausta. Basso kyllä on ainakin kuulokkeilla kuunneltuna miksattuna todella pintaa, liekö ihme kun bassottelijan biisi? :) Rytmielementtejä sais tuoda enemmän pintaan.
0   +1 +2
 
4
Argyle 11.02.2009
Miksi ihan toimiva akustinen kitara ja mukava synaulina aloitetaan tollasella jyntäntyntän kompilla? Sanoituspolitiikka tuntuu aika kuluneelta, kuultu liian monta kertaa. Muutenkin biisissä ois saanu olla ideaa, jossei noita hirveitä dance-juttuja olis väkisin liimattu päälle kertseihin. Laulaja kuulostaa tollaselta hauraalta nuotiokitara-osastolta josta ei jää mitään käteen.
0   +1 +2
 
8
Rauzka 18.08.2007
Kun alun kuulin meinasin jo klikata pois, mutta sitten alkoi laulu, joka kuulosti hyvältä. Ärsyttävä Dancepopitus rumpukomppi, koskettimet ihan hyvän kuulonen, tuli jotenkin mieleen Leevi and the Leevings mieleen. Kitarat ei kovin isossa osassa mutta kyllähän nekin sieltä löytyvät :) Sanoituspuoli ei oikein iskenyt.

+Äänenlaatu
+Miksaus
+Koskettimet
+Hieno lauluääni
+Basso hieno ja kitaratkin löytyy :)

-Sanoitus
-Ärsyttävä rumpukomppi

Tästä siis 8 :)
0   +1 +2
 
mustalitku 12.03.2008
Ei hullumpaa kamaa, vaikka en lukeudu kyseisen musiikkilajin suurkuluttajiin. Laulu tunttuu sujuvan ilman ongelmia ja basso tietenkin :)
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 26.08.2007
Musiikin puolesta hyvää settiä, biitti on aika ajoin kaamea. Vokaalit ja lyriikat on aika hirveet, mutta voihan niihinkin totutella. Eivät ole kuitenkaan liian pinnassa. Tänään on aika avoin fiilis, kun tekisi mieli kehua tätäkin. Onhan tää aika trippaavaa kamaa. Pop psykedeliaa. Palataan nyt sen verran karun maan pinnalle, ettei heitellä ysejä tai kymppejä. Se on hyvin ansaittu kasi.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 26.08.2007
Jahas. Kamalat saundit. Epämiellyttävää laulantaa. Hiukan kälysitä Beatles tunnelmaa yhdistettynä kehnosti Leeviin. Toi konediscobiitti tarttis ainakin heti saada pois. Ei iske, ei millään tasolla.
0   +1 +2
 
Bassot ihan hyviä ja nuo konerummut toimii. Silti tässä kappaleessa on vähän turhan koominen saundi. Ei tämä nyt oikein kolahda.
0   +1 +2
 
6
jabsonik 19.08.2007
Laulumelodia toimii, laulaja itse hiukan heikommin. ;) Tässä olisi göstamaista potentiaalia, mutta ilmeisesti sanoitus on tehty tosissaan? ...
0   +1 +2
 
6
Modnar 10.02.2009
Konerummun hypnoottinen vivahde on hyvä lisä kappaleessa. Koneellisemmat saundit toimivat, mutta kitarat ja laulannat eivät ihan yhtä kovasti pure. Melodiat toimivat, toteutus vaan hieman jää puolitiehen.
0   +1 +2
 
Dexteri 03.02.2009
Todella puhtaat soundit. Sävellys toimivaa, mutta sanoitus on todella ....jotain käsittämättömän, no en pysty edes ilmaisemaan mitä laulusolisti hakee tuossa sanoituksessa.
0   +1 +2
 
Rehvake 03.02.2009
Bassottelu mukavan kuuloista, mutta mistään muusta en sitten tässä biisissä pitänytkään.
0   +1 +2