Chainstation

Backstabbing Bastard

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Guitarfreak 17.06.2008
Lois-ta-va kappale! Mikserin parhaat puhtaat metallilaulut, ja todella hyvät örinät! Riffit oli kultaa! Wau.
0   +1 +2
 
ROCKWAY 17.06.2008
Soundit on kohdallaan, soitto toimii, laulukin ok. Sanoista olisi kyllä kiva saada paremmin selvää ainakin melodisemmissa pätkissä, ääntäminen ei ole kovinkaan selkeää. Tai väliäkö tuolla, sanoitus taitaa olla pitkälti samaa diediedie-huttua, kuin useimmilla muillakin alan yrittäjillä.

Perusongelma on omaperäisyyden ja riskinoton täydellinen puute. Soundit ja riffit ovat siistejä ja moneen kertaan kuultuja, väliosa half-tempossa ennalta-arvattava ja meininki ylipäänsäkin turhan kliinistä. Verenhimoisuus ja vaarantuntu puuttuvat.

Bändissä näyttää olevan paljon porukkaa, joten taustalauluihin olisi varmaan mahdollista panostaa vähän lisää. Ajoittain monet päällekkäinmenevät melodiat kuullostavat hienolta, mutta karjuntaosuuksiin voisi tuoda vaihtelua isomman kuolemaatekevän mullikuoron korinalla.

Jos tällainen musa on lähellä sydäntä, niin kyllä Chainstation varmaan miellyttää. Valitettavasti tällä rallilla ei vielä massasta erotuta.
0   +1 +2
 
8
DeManic 23.10.2007
Puhdas laulu tarttee lisää treeniä.. Muuten hyvä ja kertsi on oikeen pirteä liideineen.
0   +1 +2
 
8
GoSu 12.10.2007
Parasta tässä on soundit ja vokalisointi ehdottomasti :)
Kaikki soittajat hoitavat hommansa mallikkaasti, mutta eipä oikeastaan mitään jäänyt mieleen.
Nuo puhtaat laulut tässä nyt vähän itseä häiritsevät ei istu parhaiden mahdollisesti imo.
Kyllä aika melodeathmenoa on että miksi tämä nyt heavy metalliksi luokiteltu :) Ei paskaa ollenkaan, mutta vähän lisää omaperäisyyttä olisi kiva huomata, tosin toimiihan tämä näinkin.
0   +1 +2
 
8
gore 28.08.2007
Jätkät saanu hyvää soundii kasaan, biisi on hyvä ja tykkään kitaroista, toimii kokonaisuutena. Vokaalit toimi, varsinki örinöistä tykkäsin. Hieno pudotus kliinistä murinaan :D. En rupea spekuloimaan siitä että uppooko massaan vai ei, koska mun mielestä hyvä bändejä ei oo koskaan liikaa. Jatkakaa vaan etiäppäin, ku näyttää se suuntakin olevan selvä ;)
0   +1 +2
 
8
Perhama 25.08.2007
Onkohan toi Lofi -alku vähän jo elähtänyttä. Miks mulla tulee tollasesta laulannasta lehmä mieleen? No, toi ei nyt mitenkään kulminoitunut Backstabbing Bastardiin.. Tässä biisissä on mun mielestä hyvät saundit, taitavat soittajat, asiallinen miksaus ja hyvä laulaja. Mitä muuta voisi toivoa? No, kaaliin kolahtavaa biisiä. Ei tää oo mitenkään huono, tai ees tavanomainen pahimmillaan. Mutta tästä olis saanu paremmankin. Isommilla soundeilla. Jotenkin nää on miksattu liian pieneksi. Tässä biisissä on kuitenkin jotain draamaa..
0   +1 +2
 
8
Hra. Kinnas 10.08.2007
Tuota alun lofi -soundia kuunnellessa tuli kyllä sellainen olo että mitäköhän kellarisoundia tällä kertaa tarjotaan, mutta minuahan vedettiin nenästä oikein kunnolla. Soundit ovat enemmän kuin mikserin standardit täyttävä.

Laulu kuulostaa hyvältä. Örinässä on jotain outoa falsetinomaista persoonaa. Varsin tyylipuhdasta heavya tämä edustaa. Taito teillä löytyy. Kysymys kuuluu vain: onko musiikissanne tarpeeksi persoonaa erottuakseen Suomessa hyvin yleisessä heavy metal genressä. Uskoisin silti että kyllä teille kuulijoita löytyy joka tapauksessa.
0   +1 +2
 
9
TheBlindOne 10.08.2007
Mielestäni puhdas laulu tuo hyvää lisäväriä tähän. JEAH. Lopetus on kova.
0   +1 +2
 
8
Metallion 10.08.2007
Ensinnäkin, biisissä on erittäin päähäntarttuva melodia minkä muistaa ehkä parhaiten koko biisistä. Ensimmäinen säe on erittäin menevää mättöä ja laulut kuulostavat hyvältä mutta vähän kyllä epäillyttää puhdas laulanta.. Mutta lisää tällaista, pitää pistää lataukseen hieman lisää. Antaisin seiskapuolen jos saisi mutta kyllä se kasin puolelle kallistuu.
0   +1 +2
 
8
Saarhelo 10.08.2007
Toimiva biisi kaikinpuolin jotain ehkä hieman erikoisempiakin ratkaisuja johonkin väleihin olisin toivonut.
Ja kitaroihin lisää raskautta prkl!
0   +1 +2
 
8
Julukki 09.08.2007
Hienoja juttuja. Tosi tarttuva kertsi. Puhtaassa laulussa ei sinällään ole mitään vikaa, mutta on siinä vielä parantamistakin. Soitto tuntui olevan tiukasti näpeissä ja hyvä mieli jäi kaikin puolin.
No ei vaan, jos kertsi olis ihan loistava niin mulla olis erilainen olo nyt. Sanotaan että se oli "vain" hyvä.
0   +1 +2
 
8
Asamael 09.08.2007
Nohevat saundit, ja kitaroiden säröthän olivat justiin murskaavat. Lisää omaperäisyyttä saisitte lisäämällä puhtaiden vokaalien osuuksia. Ei mitään elämää suurempaa, mutta tällaista easy-listening kamaa.
0   +1 +2
 
8
Paintaster 07.08.2007
Melko mielekkään kuuloista tavaraa. Soundipuolesta voisin sen verran kitistä, että kitaroiden säröihin olisi voinut säätää hieman rankemmat kuviot, mutta toimivat ne kuitenkin näinkin. Puhtaat laulut toimivat myös.
0   +1 +2
 
9
Alistaja57 06.08.2007
hyvän kuuloista en voi muuta sanoa vaikka puhtaat lauluosuudet eivät kolahtaneet niin kokonaisuutena kuiten loisto suoritus -9

samalla fanin kyllä ansaitsitte :)
0   +1 +2
 
9
Versoband 06.08.2007
Göteborg kuuluu kyllä hyvin tässä. Hyvin tehtyä kamaa kaikinpuolin. Melodisemmat osat kaipaisi ehkä vielä jotain lisuketta jotta se jäisi ns. päähän soimaan. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
IconW 05.08.2007
Puhtaat laulut saaneet muilta suitsutusta. Mitäs, mitäs...nehän toimii oikein hienosti. Örinän ja "puhtaan" päällekkäinliimaaminen kuulosti oikein nätiltä. Kuin Scar Symmetryllä ikään. Ördäily myös hyvin hanskassa, ei kuulosta väkinäiselle ja saa jokseenkin selvää sanoista. Laulut siis oikein mallikkaasti kohdillaan. Kitaroihin olisi kaivannut enempi vallia, massiivisempaa tatsia. Rytmikitara on nyt vähän turhan kuiva tai ohut. Jyräävämpää meininkiä. Bassokin vois pikkasen enempi erottua ja rähistä kunnolla. Hankalaahan näiden tasapainottaminen on...Rummut erottuvat mukavasti ja soittotaito vaikuttaisi kaikilla soittajilla olevan kohdallaan. Loppupuolen melodiat kuulostivat erinomaisilta. Pientä vastapainoa rypistykselle. Taustasynat maustoivat kipaletta oikein mallikkaasti.
0   +1 +2
 
10
kiveenkahlittu 05.08.2007
musiikki on aivan sairaan kovaa kamaa. Laulaja on kuin uros karhu, joka karjuu kallioilla, jotta kaikki tietävät, että hän on täällä ja että hän on tämän paikan valtias. Musiikki antaa mahtavan avun tähän karhun karjuntaan. Kitarat ja rummut kuuluvat selkeästi, joten tässä on kamaa jota kaipaa lisää ja nopeesti.
0   +1 +2
 
9
_hAiR 05.08.2007
Tiukkaa menoa, täydellisen toimiva paketti.
Pientä tasapainoa olisin toivonut puhtaiden ja mörinän välille, puhtaat kyllä toimivat mutta loppujenlopuksi peittää mörinän allensa jolloin kuuntelu keskittyy vain puhtaisiin. Mutta eipä tuo merkittävästi tunnu haittaavan.
Ei siinä mitään, hyvää riffittelyä, hyvät soundit, ja soittajat osaavat asiansa = hyvä paketti. (9)
0   +1 +2
 
9
LivedNatas 04.08.2007
Ihan mukavan kuuloinen rallihan tuo. Heti ensimmäiseksi kappaleesta tuli kuitenkin se "ei taas olo" kun homma lähti käyntiin vähän turhankin tutun kuuloisella tavalla. Puhtaissa lauluissi ääni ekan kerran kyllä särähti pahasti korvaan ja kitara sooloa tuli odotettua 4 minuuttia huonolla menestyksellä, vaikka jonkun näköinen tunnelmaan sopiva melodia sieltä puolesta välistä löytyikin. Kuitenkin hyvä riffittely sai myönteisen kuuntelu elämyksen aikaan. Sanat olisi ollut kiva päästä lukemaan kun niistä ei liikaa saanut selvää.
0   +1 +2
 
8
Torkkis 03.08.2007
Hmm.. Rytmiskitat jäi hitusen ohueksi tässä. Odotin sellasta kunnon skittavallia. Vähän jotenkin kuivat soundit ja bassoa ois voinu olla enempi koko mixissä. Örinä oli hyvää, mutta toi puhdas laulu vähän siinä ja siinä... Biisihän on kuitenkin hyvä jotenka siitä plussaa.
0   +1 +2
 
Coivisto 03.08.2007
Tarttee isompaa runttaa laulun taustalle, laulussa on juuri sitä runttaa.
Melodisemmat kohdat toimivat hiton paljon paremmin kuin mättö.

Hämärä idea sekoittaa noin monta laulu tyyliä sekaisin viitaten tohon noidan örinään tossa alussa. Varsinkin örinän ja puhtaan laulun yhdistelmä lopussa nostattaa kappaletta ylöspäin. Tähän vaikutti myös että puhdas laulu ei ollut liian neitimäistä vaan siinä oli kunnon raspia.

Enemmän Runttaa Runttaukseen niin avot!
0   +1 +2
 
8
JM 03.08.2007
Puhdas laulu antaa laulupuolelle kivasti kontrastia ja vaihtelevuutta, riffit toimii, muttei tarjoa mitään sen erikoisempia elämyksiä. Synajuttu alussa tuntui hyvältä, synapuoli ylipäätään tukee biisiä onnistuneesti. Toteutus (tekniset jutut) kuullsotaa hyvältä, ehkä jotenkin "kevyeltä", mikä lie, liian "kliinistä"? lopulta kuitenkin tarttuva biisi ja hyvä toteutus.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 03.08.2007
En ole melomiehiä,mutta ainahan sitä voi arvostella.
Musiikkihan on taitavasti toteuttu.
En henk.koht pidä murinasta mutta eipä teidän laulaja huonompi siinä ole.
Kitarat ja rummut toimivat hyvin yhdessä mutta eipä paljoa koukkuja tarjota.
En minä mielelläni uudestaan kuuntelisi.Mutta hieno viisu omassa genressään.
Ja en voi sietää puhdasta laulua ellei se ole hyvin toteutettu ja gregorista :)
0   +1 +2
 
9
A-X 03.08.2007
Kyllä on hieno biisi!
Loistavia riffejä läpi kappaleen. Saundit ovat hyvät. Örinästä en tässä biisissä jostain syystä pidä. Puhtaat laulut toimii paljon paremmin. Ja bassosta sen verran, että se voisi olla miksattuna vähän enemmän pintaan. Biisi on kuitenkin kokonaisuutena oikein hyvä, ja se vei ainakin minut täysillä mukanaan. Eli enpä tässä muuta voi kuin faniutua.
0   +1 +2
 
10
Metallicheart 03.08.2007
olette kyllä ihan liian kiltin näkösii tossa kuvassa =D jeps uppoaahan tämä todella rouhee örinä on skitta uppoo tosi hyvin kyllähän tässä moshata pitää \m/ tykkään noista väli lauluista tuolla on tosi nam ääni hällä hyvä hyvä
0   +1 +2
 
Begga(R) 03.08.2007
Toimivaa ja energistä settiä. Kappaleen teemat vaihtuvat kiitettävän vaivattomasti ja örinäkin on siedettävää.
0   +1 +2
 
8
Tykinruoka 02.08.2007
Upeita riffejä. Puhdas laulu kuulosti omasta mielestänikin suht hyvältä. Örinästä en piittaa, joten kappale olisi puhtaasti laulettuna saanut itseltäni paremman arvosanan. Nämähän taas on puhtaita mielipideasioita.
0   +1 +2
 
10
Näistä neljästä uusimmista tämä on se paras. Tämä iski minuun kuin miljoona volttia kertsi oli toimiva etenkin
0   +1 +2
 
9
exdeth 02.08.2007
Kitarat vetää aivan loistavaa taravaa, piisi etenee pirun hyvin ja kliini laulu passaa sinne sekhan ko nyrkki poskhen vai mites se menikä, homma toimii loppua myören! Kyllä tästä ny poijjaat ysi läsähtää ainaki\,,/
0   +1 +2
 
9
dödö 07.08.2007
Pakko myöntää että nyt kyllä yllätyin...
Lyhyesti sanottuna "aivan saatanan hyvä"!
Muuten täyskymppi biisi mutta laulajan ärinä hajoilee jotenkin ihan pikkasen paikoittain. Toisaalta makuasioita. Pidän itse korkeasta hajoilevasta kähinästä.
Juu, mut ihan kymppi. Harvemmin näitä jakelen mut nyt on kyl pakko.
0   +1 +2
 
kUOLLUTMIEs 07.09.2007
Antin kanssa oli jo juttuu koulullä näistä, mutta laitetaan se nyt tännekin kun joskus oli silmä silmästä puhetta..

Kun tätä kuuntelee, niin ekana hyppää vastaan se, että äänimaailma on tosi selkee. Kaikki soittimet kuuluu ja erottuu toisistaan suht hyvin ilman että asiaan edes kiinnittää tiukempaa huomiota. Kuitenkin soundeissa tulee myös eka puute minun mieleen. Kitaroissa on rouheutta, mutta terävyys puuttuu lähes kokonaan. Vähän yläpäätä sais minusta olla kitaroissa enemmän. Nyt on pohjaa soundilla tuutata vaikka mitä, mutta kuitenkin kokonaisuus jää ohueks. Tosin harvalla demobändillä on tuotanto lähellekään edes tätä tasoa.

Vaikka tasapaino kaikkien soittimien ja laulujen kesken on suht hyvä, niin vähän kun enemmän kuuntelee, niin ehkä sitä örinää ois voinu pikkusen hiljemmalle laittaa, nin se soljus mukavammin mukana. Ei paha nytkään.. Melkosen Tomi Joutsen maista kurnutusta. Puhtaat on minusta sopivasti paikallaan, mutta ehkä sellanen kaiku, jossa viive ois pitkä ja vaimee, mutta viiveen kesto lyhyt, toimis tässä ja tois lisää pehmeyttä ja sulavuutta.

Kokonaisuutena biisi on tarpeeks mielenkiintonen ja helppo kuunnella, eikä tuu sellasta mieleen, että ois liian hapokasta touhuu. Lisäks mennään sellasella suht neutraalilla metallin saralla vielä, että tätä pystyy kuuntelemaan muunkin musiikkisuunnan ystävät niin vois ihan hyvin luukuttaa vaikka radiossa. Tarttuvuus kun on suunnilleen erikeepperin luokkaa..

Numeroo tästä on paha antaa kun tutun orkesteri kuitenkin, mutta tuopa Antti maanantaina se lätty kouluun, niin korjataan talteen..
0   +1 +2
 
7
Jebusa 29.08.2007
Biisin intro ja kertsi vaipuu samantien peruskaavojen varjoihin mutta verset tuovat heti pientä helpotusta. Soitto sujuu hyvin, vokaalit kuulostaa myös kliininä uskottavalta ja soundit skulaa mutta biisi ei kyllä säväytä, kuultu se on jo ja useasti. Omaperäisyyttä lisää.
0   +1 +2
 
9
-annu- 06.08.2007
Kelpo kuraa: örinälaulut, riffittelyt, rankemmat osuudet ja erityisesti kertosäkeen korkealla soiva riffi nostavat meikäläisen fiilistä. Popimmatkin elementit sopivat mukaan lähes ongelmitta, tosin tuo puhdas laulu soi mielestäni hieman liian kovaa pinnassa vieden tunnelmaa himpun verran liikaa popimmalle puolelle.
0   +1 +2
 
Breeding Sky 01.08.2007
Riffit vaihtuivat aika sujuvasti...Kaikin Puolin Hyvä Kappale Paitsi Puhdas Laulu Jäi Vähän Mietityttämään....Kyllä Tästä 8 Ropsahtaa
0   +1 +2
 
8
Apollon 02.08.2007
Kyllähän tämä oikeastaan lukeutuu ns. nykyajan Pop-Metalliin. Odotin kylläkin hieman rankempaa menoa, mutta kukin tekee mitä itse haluaa...
Ei kuitenkaan paskaa. Älkää ymmärtäkö argumenttejani väärin etten ajautuisi ymmärtämään teitä väärin.
0   +1 +2
 
Ozzi_ 02.08.2007
Toimiva kertsi ja hyviä riffejä.. :)
0   +1 +2
 
8
thera 02.08.2007
Vähemmän kuuntelen örinää mutta tuntuu kulkevan. Alun soundeissa luulin jo kellaribändin mankkademoksi, mutta kun lähti käyntiin alko jyllään ihan kiitettävästi. Pidän ns. normilaulu osuuksista. Vaikka muut on niitä mietiskelleet mulle se uppoo ihan mukavasti. Paskempaakin löytyy listoilta!!
0   +1 +2
 
9
olutvatsa 02.08.2007
Kyllä uusi materiaali kuulostaa vanhaa paremmalta, niin kuin tietysti pitääkin. Raskaiden riffien ja hyvien melodioiden yhdistely toimii länsinaapurista saatujen vaikutteiden myötä helvetin hienosti! Keep up the good work.
0   +1 +2
 
9
Nevermind 02.08.2007
Alkuun ajattelin, että kappale on taas tavallista tusina ärinää, jota löytyy joka kiven ja kannon alta, mutta mitä pidemmälle kuuntelin, huomasin, että kappale muuttui huomattavasti mielenkiintoisemmaksi. Sanoista en aluksi saanut selvää, mutta pidemmälle kuunnellessani korva harjaantui sen verran, että sanat selkenivät ja idea kävi selvemmäksi. Kappaleen tyyli tuntui kyllä paikoitellen olevan hieman hakusessa, mutta koko kappaleen kuunneltuani voin todeta, että yhteen kaikki sopii. Musiikki oli mukavaa, ei liiallista paukutusta, joka sopii kappaleen tyylin erinomaisesti. Suosittelen.
0   +1 +2