Remorse

Faded innocence

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
vatsa 08.08.2007
nyt pitäis saada laulajalta ääni tulemaan, kuulosti ihan siltä niinku joku elävä kuollut olisi mumissu jotain, epäselvää laulua ja laiskaa. nyt pitää ruveta avaamaan sitä ääntä, ettei se tule noin kähisemällä´ja tylsistyneesti. ihan kuin laulajaa ei edes huvittaisi laulaa. tommonen laulu pitää tulla voimalla, puhtaasti ja selvästi.
0   +1 +2
 
Eino Rapids 02.08.2007
Vai että tällaista.. Eihä tämä nyt oikeen mitenkään... Erikoista ole..
Minun mielestäni tämä kuulostaa huonolta mainstreamhakuiselta bullet for my valentine sotkulta johon on sekoitettu paria muuta valtavirran nimeä. Jos pojat aikoo tehdä tämänlaistä mainstreamhakuista materiaalia, tehkää se siinä tapauksessa edes kunnolla. Laulaja on mielestäni suorastaan paska. En ole ikinä kuullut noin laiskoja vokaaleita. Örinästä tulee mieleen Immortal Souls. Tottakai soitto pelaa ja tylsät väkisin väännetyt kitarasoolot pilaavat kokonaisuutta jopa nelosen alapuolelle. Biiseissä ei minkäänlaisia koukkuja, jotka kiinnittäisivät kuulijan huomion. Koukkujen sijaan on käytetty tylsiä kitarasooloja. Lyriikat ovat mielestäni jotain paskaa vaan. Kuulostaa pintaliidolta. Tässä musiikissa ei ole sielua. Kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin rupeaa painattamaan levyjä. Tämä nyt on sanani näistä kolmesta biisistä.

Älkää sitten ottako tätä itseenne.
0   +1 +2
 
8
Jonze 01.08.2007
Hmm.. Soundit kohdallaan.. Hieman rumpuja vois hioo. Basaria eniten... Melodia jees.. Kokonaisuudessaan hyvin sovitettu ja soitettu kappale... Joten, 8 tästä. :)
0   +1 +2