A Distant Place/Nestlé

Ping Ping Killing Machine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
dbgirl 18.11.2007
Kaunista tunnelmointia, niin hypnoottista että meinasi nukahtaa jo ensi sekunneilla. Yksikään biisi ei ole onnistunut vielä tuota tekemään ennen tätä :) Paljon yksinkertaisempaa melodiaa saa hakemalla hakea, mutta ei se mitään kun se on toimiva ja nätti! Tyhjällä, karulla saarella, sen rannalla kävellään ja haikaillaan menetetyn rakkauden perään. Tuo loppuosa on sinänsä itsenään hyvä mutta se ei sovi tähän kappaleeseen ja kaiken lisäksi se ei liittynyt tähän edes hyvin. Töksähti vain siihen yhtäkkiä. Ja loppuukin yhtä töksähtäen. Mielestäni tähän olisi sopinut sitten sellainen klassinen lopetus että annetaan hiipua se vähitellen kuulumattomiin. Mutta ei huono! Oikein miellyttävä, tunnelmallinen pala. Ja loppuosa oli mielenkiintoista, omaperäistä punkkia tai jotain sen suuntaista.
0   +1 +2
 
Zebhyr 26.08.2007
Ikäväkseni täytyy todeta, että pitkästyin pahasti.
0   +1 +2
 
6
Art Alta 25.08.2007
Kumma veto ja hitaasti lähti liikkeelle. Huh.
0   +1 +2
 
8
engine 24.08.2007
Rauhallisen tunnelmallisesti leijailee tämä biisi. Ilman tuota heinäsirkkamaista särinää voisi käyttää rentoutumismusana. Todella hienoja juttuja - mutta kuitenkin yksinkertaista. Hieno teos.
0   +1 +2
 
Eversincetheday 24.08.2007
Suuruudenhullun kuuloinen eeppos. allekirjoittaneeseen ei kyllä iske. Tällaisen läpi saamiseen pitää olla rutkasti nimeä ja taustajoukkoja.
0   +1 +2
 
Piru Kange 23.08.2007
Ristiriitojen täyttämä äänikollaasi. Alun rauhallisuudesta mennään lopun kaoottisuuteen. Hankala biisi kuuntelijalle, enemmänhän tässä yritetään kai välittää erilaisia äänimaisemien muodostamia tunnelmoita. Sinällään kiintoisa teos, joskaan oma ymmärtämiseni ei tähän ihan täysin riitä.
0   +1 +2
 
eki pop 21.08.2007
Biisi eteni mielestäni liian pitkään muuttumattomana. Sitten kun biisi viimein muuttui jäi odottava fiilis, enkä odottanut turhaan aikamoinen yllärihän sieltä tuli mutta sit se vain loppui. Omaperäinen
0   +1 +2
 
apache 20.08.2007
Ihan mukavaa taustamusiikkia, mutta allekirjoittaneelle vähän liiankin hissimusiikkimaista. Näin kuvittelin siihen reiluun neljään minuuttiin asti. Sen jälkeen ihastuin biisiin täydellisesti :)
0   +1 +2
 
8
hirvone 19.08.2007
Jotenkin tästä tuli ensimmäisenä mieleen Anime ja Final Fantasyt. Ei taida olla sattumaa, että vaikutteista löytyy Nobuo Uematsu :) Biisin alku- ja keskiosa on todella kaunista kuunneltavaa, mutta lopusta en pitänyt alkuunkaan. Biisi olisi hyvin voinut loppua 3:48.
0   +1 +2
 
10
Kaunista myrskyn ja aaltojen välissä putoilua ja nousemista... Neljän minuutin kohdalla musiikki kohtaa jonkun uuden muodon.... Ehkä myrsky nielaisee minut sisäänsä ja näen sen jälkeen kuoleman!

Kaunista...
0   +1 +2
 
7
jaskak 18.08.2007
erikoinen biisi joo. alussa monta minuuttia mukana kulkenut kummallinen sirinä alkoi käydä rasittavaksi. loppupäässä melko yllätyksellistä mättöä!
0   +1 +2
 
sikki-six 17.08.2007
Todella tunnelmallista settiä, joka sai unohtumaan omiin ajatuksiin. Tämä voisi toimia hienosti esim. elokuvan soundtrack-matskuna.
0   +1 +2
 
Snacke 17.08.2007
fiilistelyä ja maalailua, jonka pianosoundi on vähän electro mun makuun mut mikäs tässä siristellessä.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 17.08.2007
Fiilistelevää pianoa utumaton päällä. Ei mitään järin omaperäistä, mut ensiluokkaisesta tunnelmasta täydet pisteet. Soundeista lisää propseja + nimestä muutama extra. Pituudesta pitää antaa vähän miinusta, vaikka yleensä olen pidempien kappaleiden ystävä, mut nyt ei jaksa näin simppeliä tavaraa näin pitkään. Kyllä se onneksi sitten kasvaa, mut kasvaa vähän liian myöhään ja liian vähän.

Mut neljän minuutin jälkeen sitten tapahtuukin senkin edestä. Onneksi. Vähän liian puuroa tosin, että saisi kunnolla selvää, mut aika mielenkiintoinen irtiotto. Olis ollut loistava kappale, jos olisi rakentunut vähän paremmin tuohon lopukkeeseen. Vähän johdonmukaisemmin. Nyt se vähän niinkuin vain on siinä. Noh, seuraavaksi sitten.
0   +1 +2
 
marccus 16.08.2007
Kappaleessa on turhan paljon toistoa, eikä se oikein tunnu lähtevän käyntiin. Loppupuolella percussiot ryhtyvät sitten takomaan nopeammin, ja tuntuu siltä kun tässä olisi väkisin yhdistetty ideoita, jotka eivät tyylillisesti sovi samaan pakettiin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 16.08.2007
Jännä biisi jossa mielikuvat pääsevät valloilleen. Suorastaan kiva juttu näin kesäpäivään.
0   +1 +2
 
7
fheratus 15.08.2007
ihan hyvää uni terapia musaa :) toimis ehkä sound trackinä johonki leffaan
0   +1 +2
 
seveli 14.08.2007
Aika erikoinen eepos. Lopun mättö oli ehkä vähän överiä tähän. Mielestäni biisi olisi kannattanut pitää ambient-tyyppisenä.
0   +1 +2
 
8
Rauzka 14.08.2007
ERITTÄIN uskomaton ja mahtava (eli homoillakseni IHANA) pianoalk... hetkinen, mikä alku? Tämähän on piano koko biisi. Mutta silti aivan mahtava sellainen. Hienot kuoro/string soinnutus taustalla, rumpuefekti sopii hyvin synkkään tunnelmaan, kuitenkin tuo sama pianokulku alkaa jossain vaiheessa pitkästyttämään. Onneksi se pelastaa tilannetta että muutamassa kohtaa se soitetaan oktaavia alempaa. Loppupuolella lähtee sitten aivan erilainen biisistä joka synkistää vähän lisää tunnelmaan, rumpukomppi vaihtuu, ja onkohan tuo kitara mikä surisee niin oudosti aluksi että tulee mehiläinen mieleen. Sitten kaikki tuo surullisenkaunis sävellystyö muuttuu täysin ihan lopussa uskomattomaksi mätöksi jota ei ole miksattu kunnolla. Basso tuntuu tulevan kajareista läpi. Eikä ollut edes kiinni BASSBOOST kajarit!! mitäköhän helvettiä tapahtuu niillä jos tätä kuuntelee? :D Oikein hyvä biisi kaikin puolin kuitenkin. Faniksi menen, mutta tarkastetaanpa numero:

+Piano
+Surullisenkaunis ja synkkä
+Kuoro/String tausta
+Vaihtuu
+Vaihtuu taas

-Miksaus loppupuolella
-Piano alkaa pitkästyttää vaikka välillä oktaavia matalemmalta sen soittaakin

Khyllä tästä kasi nyt tulee ;)
0   +1 +2
 
Pitk 14.08.2007
Hmmm. Sähköpianoa ja tauhkaa. Mihin tällä pyritään? Digitaalisuuden myötä TV-kanavien "tarjonta" kasvaa ja mobiilipelien taustamusan tarve siinä sivussa. Sinne ehkä?
0   +1 +2
 
10
Modnar 14.08.2007
Kaunista ja tunnelmallista maalailua. Yksinkertainen mutta sitäkin iskevämpi fiilistely. Sopisi hienosti elokuvamusiikiksi ja ihan taustallekin mukavan synkeitä tunnelmia luomaan.
0   +1 +2
 
5
toveri Stahanov 13.08.2007
tämähän on taidetta... eli aika mauton rakenne :D yli neljän minuutin intro ja sitten minuutti mättöä. Tai sitten vain hyvin mielenkiintoinen outro.
0   +1 +2
 
Fata morgana 13.08.2007
HIenon kuuloiset pianomelodit, joilla tosin koitetaan pärjätä neljäänkin minuuttiin saakka ilman mitään sen kummempaa. Toi ajan jaottelu oli vähän kummallista ja mielestäni ton ei niin kauhean hyvän loppurymistelyn olis suosiolla voinut jättää pois...
0   +1 +2
 
7
Jamsteri 12.08.2007
Aluksi tuumasin, että onpas hyvä ja rennon rauhallinen kappale tulossa, mutta jossain vaiheessa alkoi jo suorastaan unettaa kun teos pysyi varsin minimalistisena. Koko kappaleen alkupuoli on jotenkin ambientmainen ja koko ajan odottaa, että milloin alkaa tapahtumaan, mutta jo pelkkien rumpujen "heräämistä" saa odottaa 4 minuuttia.

Lopun mekastus ei oikein minuun iskenyt yhtään, johtuen lähinnä siitä, että se aivan kuin eri maailmasta kuin muu kappale. Se myös ärsytti, kun viimeinen ääni katkeaa kuin veitsellä leikaten, eikä se esim.häivy hillitysti.
Nimestä voisi tietenkin päätellä, että tässä on kaksi kappaletta joutuneet pakkoliitoksen uhriksi, mikä kyllä kuuluu itse teoksessakin.

Tässä olisi ollut kyllä ainekset hyväänkin teokseen, mutta koska tämä oli venytetty aivan liian pitkäksi ja loppuun oli ympätty se rymistely, niin tämä jää vain aluksi taustamusiikkiasteelle ja lopussa "radio kiinni"-asteelle. 6½
0   +1 +2
 
Guitarwall 12.08.2007
Enpähän tähän oikein osaa sanoa mitään. Ei nimittäin liikauttanut suuntaan eikä toiseenkaan. Tylsä.
0   +1 +2
 
7
kimkorho 12.08.2007
Ihan nättiä äänimaisemaa, sekä pianointia. Kokonaisuus jättää kuitenkin odottavan olon: alusta saakka odottaa, milloin biisi herää henkiin, eikä sitä oikein missään vaiheessa tapahdu. Leffan soundtrackilta tällaista varmasti voisi löytyäkin, mutta ei houkuttele minua kuuntelemaan toiseen kertaan.
0   +1 +2
 
6
katara 12.08.2007
Alku kuulostaa kuin sotaleffan lopputekstien musalta, sitte joku ampuu tykillä ja yhtäkkiä onki iha hiljasta... ai se biisi loppu jo.. ;) mä en pysyny ihan täysillä mukana, mutta jollekulle tää saattaa kolahtaa! ;)
0   +1 +2
 
8
daredevil 12.08.2007
Tästä tulee vähän mieleen Future Sound of London jota on tullut vähän kuunneltua. Sehän on vähän sellaista ambient kamaa jossa on vähän biittiä mukana. Tämäkin tuntui olevan vähän tällaista kokeilevaa kamaa. Kyllä tämä mielestäni on ihan kohtalaisen hyvä juttu. Melodiat on ihan kauniit. Ennen 4 minuutin täyttimistä alkava biitti on aika hieno. Mutta sitten biisi muuttuu yhtäkkiä aika erikoiseksi... Jos tuo biitti olisi jatkunut tuosta vaikka sanotaan nyt.. 3-4 min niin sitten olisi ollut mielestäni ihan tosi hieno. En oikein tykännyt tuosta erikoisesta lopusta.
0   +1 +2
 
Soulburn 11.08.2007
Hienoa yksinkertaista tunnelmointia. Tunnelma oli haikean yksinäinen. Mieleeni nousi kuva usvaisella nummella vaeltava hahmo. Loppupuolen kehitys synkempään suuntaan oli lupaavaa, mutta autotalli saundinen mäiske ei toiminut. Siinä olisi pitänyt säilyttää jotain teemaa aiemmasta.
0   +1 +2
 
Seloste 11.08.2007
tosi tunnelmallista kamaa, maalasi kuvan jostain merimaisemasta.

eka piano loppu. ok. tunnelma hieman romahti, mutta pian oli epätasaiset kolvaukset unohdettu ja päästiin mukaan. MUTTA SITTEN. toi loppu ei oikeesti ollu kovin nerokas. tällä kertaa ei ollu kolvia käytetty ollenkaan.

toi sivun tausta on pöllity jostain, oon nähny ennenkin.
0   +1 +2
 
8
Jezebel 11.08.2007
Kaunis surumielinen kappale. Tuntui pitkän aikaa, ettei toivoa ole ollenkaan. Sitten meininki muuttui täysin ja heräsin kuvitelmistani. Kappaleen toinen osa jäi minulle liian irralliseksi ja soundeissa olisi parantamisen varaa. Laulua ei juuri kuulu ja muutenkin soittimet kuulostavat puurolta, treenikämppämeininkiä :) Minulle tuli mieleen, että ehkä b-osa kertoi kaukaisen paikan pimeästä puolesta... Joo, pakko oli höpöttää ihan höpöjä.
0   +1 +2
 
9
Zagaar 11.08.2007
Hyvä nimi pojektilla... :) Piano-intro on ihan toimiva. Biisi antaa odottaa itseään ja lähtee hitaasti liikkeelle bassolinjan laahustaessa paikalle. Toi hiukan muuttuva pianolinja on itse asiassa todella lumoava.

Soundimaailma on hieno. Hommassa on maailmanlopun tuntua.

Biisi kasvaa mielestäni aika taitavasti. Kaikkia juttuja, joita hommaan liittyy ei edes huomaa vaan ne tavallaan lipuvat paikalle. Tää juttu toimii hienosti.

Leukani osui lattiaan, kun runttaus alkoi. Mitä helvettiä?! Mä en osaa muodostaa mielipidettä siitä oliko lopun juttu toimiva vai ei.

Tämä oli hieno sävellys. Kuuntelu oli kuin matka. Pidin siitä, kuinka hommassa osattiin pitää mielenkiinto, vaikka miltei sama kuvio pyöri koko ajan. Pidin todella paljon tästä.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 11.08.2007
Mukavan rauhallinen alku. Pelkään kyllä, että tämä vielä räjähtää johonkin hirveään trance-jumputukseen. Wait for it... Waaaaiiiit for it... Hmm, ei kai sitten. Samaa rataa tunnutaan jatkavan. No mikäs tässä, parempi näin. Taitavaa jälkeä, biisin taika löytyy mielestäni taustalla vellovista pulputuksista. ...Ja sitten alkaa uhkaavasti musa siirtymään agressiivisempaan suuntaan. Ei, mutta tämähän toimii. Ilmankos löytyy Sonic Youth vaikutteista. Jesh, asiallista räminää loppuun.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
tylsä, mitäänsanomaton, merellinen, henkäilevähkö, pop-vaikutteinen, köyhä ambient, sävellykseksellisesti aika löyhä, huono groove, ei edusta musamakuani sitten millään lailla
0   +1 +2
 
6
discordance 25.08.2007
Nätti ja tunnelmallinen biisi, mutta junnaa alussa liikaa paikallaan. Neljän minuutin paikkeilla tunnutaan pääsevän asiaan, mutta lopun melusaaste sitten pilaa tunnelman. Harmi, tässä on kuitenkin ainesta.
0   +1 +2
 
5
jabsonik 19.08.2007
Tämmöinen hämäysbiisi tähän väliin... Ensin kliseistä pimputusta ja sitten suttuista sahausta. Ei toiminut meikäläiseen millään tasolla. Sorppa.
0   +1 +2