P.e.t.t.u.r.i

Rikkalapioon tarttuneet sävelmät

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
D-Beat 13.08.2007
Oikein hauskaa 80-luvun synapoppis-fiilistä tässä on. Mukavia melodioita ja vaikka paketti on simppeli niin kuitenkin sopivasti vaihtelua ja hyvin yhteensopivat saundit.

Sanatkin toimivat ihan hyvin ja äänikin kuulostaa kivan pehmeältä, joskin tosta kaiusta tulee mieleen sellainen kesäöinen karaokemeininki mökillä. Toisaalta hyvää pössistä sekin lisää. =)

Alku ei sinänsä ollut paras mahdollinen, että kappale lähtee vaan nousemaan jostain hiljaisuuden syövereistä. Hilpeä ja piristävä veto tämä biisi kyllä on kaikinpuolin. 8½
0   +1 +2
 
chucky 21.07.2007
Jees...eli eli mun mielestä tuli kans mieleen "Movetron"...
Mut joku täs iski.. en tiiä mikä...kai se rauhallisuus + muut !
Synan kaijut ei ole kohillaan mielestäni ja alku feidaus ei tahdo ottaa kuulijaa.
Eli teet alku intron ja vähennät kaikuja..niin johan paranee =)
0   +1 +2
 
rikkalapio 21.07.2007
Pohjosen tyttö niiaa niksauttaa!
0   +1 +2
 
9
keefer07 21.07.2007
Minulle tuli mieleen enemmänkin 80-luvun alun soundit ja äänimaailma, tietty uuden aallon vapaus tässä biisissä henkii. Ehkäpä jopa punkin pientä kipinää. Ja sympaattinenhan tämä on kuin mikä. Pohjoisen poika antaa ysin.
0   +1 +2
 
starts 21.07.2007
En halua pahemmin puuttua tuotannollisiin seikkoihin, varsinkin jos kappale on hyvin sävelletty. Ja tässä biisissä on juuri näin. Sävellyksenä toimiva, hyvin tasapainoinen kappale. Kaikki osaset kiinnittyvät toisiinsa luontevasti ja kappale etenee määrätietoisesti. Luontevaa. Mielenkiintoista. Erityisesti pidän tavastasi vaihdella äänenpainoa ja -korkeutta luodaksesi vaihtelua muuten samoille melodioille ja sanoille. Hyvin valitut soundit siitä syntikasta- rock-henkinen biisi jossa on draivia. :) Kritiikkiä? Noh, jos nyt jostakin, niin tuo alun feidaus ei ihan toimi- mutta ehkä siihen ei pitäisi puuttua- mainitsin kuitenkin. Ja siitä esityksestä sen verran, että muuten hyvin tulkittu kappale, mutta jäin kaipaamaan pikkuisen lisää särmää, räväkkyyttä johonkin kohtaan. Hyvä biisi, mutta tosiaan tasainen niin hyvässä kuin pahassa. Sellainen "piikki" olisi johonkin kappaleen loppuosaan ollut kiva. Pidin kuulemastani, tätä jaksaa kuunnella useitakin kertoja. Hienoa!!
0   +1 +2
 
Draamajumala 21.07.2007
Minun korvaani kappaleessa on hyvin 90-lukulainen meininki. Ensimmäisenä tuli mieleen popimpi versio Movetronista. Itse en henkilökohtaisesti pidä puhekielellä kirjoitetuista lyriikoista, mutta tässä oli kyllä muutamia hauskoja kohtia jotka saivat hymyilemään, kuten "Ei kantsi soittaa jos sun sänkys kylmenee. Ja pyykkivuoret sä saat kantaa äidilles." Noinhan se oikeassa elämässä menee, kun miehet ovat näin uusavuttomia kuin mitä minäkin :)

Lauluun voisi kokeilla hieman erilaista kaikua ja nostaa sen tasoa taustaan nähden, mutta muuten ihan menevää rytkettä on tämä.
0   +1 +2