Horns out of icons

KRANK

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begemot 24.02.2023
Olisi joskus hauska kokeilla miksata tälläistä musiikkia. Mutta hyvinkin autenttista industrialrockia, ei täysin vieras genre omassa levyhyllyssä. Tämä taisi olla hieman vanhempaa tuotantoa.

Mutta ei mitään huomauttamista, selkeä onnistuminen tässä genressä.
0   +1 +2
 
9
VaraMörkÖ 19.03.2017
tämä jää elämään digimaailmaan, kuuntelen mielelläni toisenkin kerran. oiva melodia tuolta ahdistuksen takaa..diplomaatti.
0   +1 +2
 
enrich 11.07.2015
Aika epäselvältä kuulosti. kovaa siellä mentiin, mutta en saanut oikein mistään kiinni. Solisti olisi saanut kuulua voimakkaammin.
0   +1 +2
 
HumongousFungus 18.04.2014
Perus industrial-meininkiä mikä ei erityisesti säväytä suuntaan eikä toiseen... ehkä olsin kaivannu snadisti selkeyttä noihin vokaalisouuksiin (tiedän että tyyliähän tuo no..mutta ihan ees pikkuriikkisen:))
0   +1 +2
 
Kostiainen 26.11.2013
Hyvin polkevaa industriaalia kyllä. Miksaus tulee jotenkin maanalta, ettei saa yksityiskohdista, esim. vokaaleista selevää. Mutta ehkäpä se on ollut tarkoituskin..
0   +1 +2
 
Tää tyyli ei purase, mutta aika räväkkää kamaa tuntuu olevan. Agressiivista tunnelmaa, mutta laulun köhinästä ei sanomasta selvää saa.
0   +1 +2
 
9
Devil's Acolyte 05.02.2013
Ompas väkivaltainen ja rujo äänimaisema. Biisin puolessavälissä hoksasin, ettei tässä taida olla kitaroita laisinkaan :D Kyllä vaan oli hyvä teos. Onko nuo laulut tarkoituksella vähän hiljaisemmalla muuhun äänimaisemaan nähden?
0   +1 +2
 
7
Miksar 27.11.2012
En ole kyllä tämän genren ystviä mutta mielestäni ihan hyvä.
0   +1 +2
 
10
Osterifucker 28.08.2012
Tämä oli mielenkiintoinen kipale, tykkäsin tästä jotenkin oudon paljon. Hienoa. Jatka samaa rataa! Loistavaa kamaa.
0   +1 +2
 
R-iQ 18.03.2012
Menee vähän yli mun ymmärryksen, ei vaan aukea tämä.
0   +1 +2
 
zenri 21.11.2011
Tässä on aika härskin raju meininki. En nyt välttämättä ole hirveämmin tällaisen menon ystävä, mutta rispektit annan kuitenkin.
0   +1 +2
 
Snacke 18.08.2011
Tiukka teksti, miinus kliseeriimi horns - thorns. Toimii mulle, mielleyhtymistä rakennettu tuote ikonia, sanoistusta ja äänimaailmaa myöten.
0   +1 +2
 
Dexteri 18.05.2009
Ei erotu oikein mikään osa-alue. Joku Guru saatta ymmärtää mistä on kysymys, mutta minulle ei valittetavasti auennut.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 06.08.2007
Joiltain osin tuli Kovenantin Animatronic mieleyhtymiä sävellyksen ja vokalisoinnin puolesta. Saundit ovat taaseen sitä ehtaa tyylikkäästi särjettyä kauneutta mitä aikaisemmillakin tuotoksillasi. Itsekin pidin sanoituksista. Infernaalinen jytke vain kasvattaa tarinaa ja minusta vokaalien taustalla pysyminen on tässä tapauksessa onnistuneempi ratkaisu kuin että asiat olisivat toisinpäin. Ei tämä ihan niin kovin kolahtanut kuin Golems Arrive. Sanotaanko että hyvä kuitenkin.
0   +1 +2
 
HW 26.07.2007
Muistutti aika tukevasti Rammsteinia niin soundeiltaan kuin vokalisoinniltaankin. Jos tämä olisi laulettu saksaksi, olisin torunut. Nyt tyydyn rykäisemään vienosti ja mumisemaan epäselvästi jotain omaperäisyydestä.

Soundeissa oli minun makuun vähän turhan paljon säröä. Se tuntui vähän puurouttavan lopputulosta. Elementtejä oli runsain mitoin mutta kun kaikki rutisi samansorttisesti, oli vaikea saada otetta mistään. Noista kirkkaista syna-asioista tykkäsin, ne loivat kivaa kontrastia muun äänimaailman rujoudelle.

Hämmennyin tavattomasti kun löysin sopivan kuunteluvolumen (siis sen jossa kaikki elementit erottuvat suhteellisen vaivattomasti) kun väänsin äänen mahdollisimman pienelle. Tämä huomio pakottaa minut väittämään että jossain kohdassa miksausprosessia jokin on mennyt metsään.

Rakenne tuntui ihan kohtalaisen monimutkaiselta mutta vokalisoinnin yksipuolisuus loi illuusion siitä että tässä toistettiin muutaman väliosan ympärillä yhtä ja samaa osiota. Eli laulupuoli olisi minun kannaltani katsottuna kaivannut vähän enemmän eloa.

Kokonaisuudessaan tämä oli varsin pätevää indua joka oikeassa mielentilassa kuunneltuna ottaa kuulijan tehokkaasti haltuunsa mutta minua jäi kiusaamaan se että tästä olisi pienellä vaivalla saanut paljon, paljon paremmankin. Sanalla sanottuna tämä tuntui minusta jotenkin neutraalilta. En inhonnut enkä hurmioitunut.
0   +1 +2
 
JM 21.07.2007
Soundeiltaan aika "perinteistä" industriaalia, muttei huonoa. Laulu kuullostaa hyvältä, mutta on aivan liian hiljaisella. Biitti rullaa kivasti, mutta soundeihin kaipaisi välillä jotain hieman vähemmän käytettyä eli omaperäisyyttä, nyt kun tämä tuntuu tyylillisesti kumartavan genrensä suurnimiin turhankin lojaalisti. Sanoitukset on aika hyvät, siksikin harmittaa laulun miksaaminen noin kuulumattomiin. Aika hyvin tämän parissa aika kuluu, ei missään vaiheessa päästä keskittymistä herpaantumaan, vaikak hieman lepotaukoa antaakin. kaikenkaikkiaan erittäin hyvä biisi, suurimpana miinuksena laulun volyymin puute.
0   +1 +2
 
jere|korva 17.07.2007
Minusta on kivaa kiipeillä puihin ja kaapata sieltä oravia, jotka vien kotiini. Kotini on entinen myyrän kolo, jonka olen sisustanut mieleisekseni juuri näillä oravien ruhoilla. Tietenkin ensiksi revin niiltä raajat.
0   +1 +2
 
MKDELTA 17.07.2007
Uhhuh, uutta KRANKia! Tätä olen odotellutkin. Mieleen tulee että tämä on puhtaamman kuuloinen kuin nuo aikasemmat kappaleet (tai sitten aikainen dementia iskee, johtuu varmaan alzheimerkanavan kuuntelusta), mutta kyllä tässäkin on se metallisen, myllertävän mutta hallitun kaaoksen fiilis. Itse asiassa tuo tietty soundien puhtaus luo hieno kontrastia tuohon muserrettuun rikkobiittin. Tykkäänkin tuosta rikkobiitistä paljon, mieleen tulee itse asiassa toinen tarkistamisen arvoinen mikseriläispoppoo joku pyörii nimellä Spiracle...puhdas tamburiini ja parit erittäin konemaiset soundit ja lopun venkulointi olivat erikoishienoa. Hieno kappale jossa on todella paljon soundien vaihtelua. Pidän, pidän erittäin paljon.
0   +1 +2
 
9
Darkel 05.03.2008
Rakastuin Suomi-Industrialiin.
0   +1 +2
 
9
Fillari 03.06.2009
Omassa genressään hyvin tehty, artikulaatiota haluaisin selvemmäksi. Aika rauhationta menoa soundillisesti, mutta lienee tarkoitushakuista.
0   +1 +2
 
10
Hannibal Hate 22.09.2007
Aivan loistava biisi. Luulin ettei Golems Arrive-biisiä parammaksi voi pistää mutta näköjään olin väärässä!!!
0   +1 +2