Holding You

Without A Fear

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Timo JM 08.02.2008
Eihän tässä mitään uutta ole mutta on vaan kaikin puolin niin pirun hyvin tehtyä. Nää biisit on myös suorastaan erinomaisia, ei siitä pääse mihinkään.

Tän paremmin ei tää paketti vois olla kasassa. Heikkoa lenkkiä ei löydy vaan kaikki toimii kybällä - sen enempiä yksilöimättä.

Prkl, pitäisköhän ihan ottaa ja faniutua...
0   +1 +2
 
9
Reikaleipa 08.02.2008
Tuotantopuoli on kyllä näpissä, mutta biisi (kuten tuo by your sidekin) on sovituksellisesti makuuni vähän turhan tasapaksu. Se lopullinen räjähdys ja lentoonlähtö jää vähän odottamaan itseään. Laulajakin voisi tulkinnallaan tuoda vähän nyansseja selkeämmin esiin. Tällaisenaan tämä (ja yhäkin by your side) on vähän tällaista 'koko perheen metallia', mikä ei varmasti ketään tämän ah niin kuuluisan 'hevikansan' (oli pakko käyttää tätäkin termiä) jäsentä suututa, mutta ehkä juuri siitä syystä ei minua henkilökohtaisesti niin sytytäkkään. Rohkeampia ratkaisuja about kaikkeen kiitos! Eipä sillä, tämän biisin soidessa taustalla olisi kyllä kiva rakastua. Kuitenkin ihan esimerkillistä toimintaa, nine points.
0   +1 +2
 
9
myrsky 07.02.2008
Sanoisin tästä vähän samaa kun By Your Sidesta. Eli taas kerran todella toimiva ja tarttuva biisi mutta persoonallisuus ja omat ideat antavat vielä odottaa itseään. Biisi olisi voinut myös kestää vähän pidempään. Nyt tuntuu kun se loppuisi jotenkin kesken. Kitaristina annan tietenkin hyvästä soolosta plussat.
0   +1 +2
 
9
Henzoman 07.02.2008
Edelleen todella tarttuvalla otteella vetää tämä bändi!! Taitoa porukalta löytyy melkoisesti ja sitä vieläpä osataan käyttää!! Hyvä melodia jää mieleen soimaan pitkäksi aikaa, eikä asiaa auta yhtää loistavasti sovitettu kitara-tremolo. Stemmat käyvät melodiaan kuin nyrkki silmään. Ja kyllä, onhan biisissä (itselleni vielä oudoksi käsitteeksi jäänyt) "peruskuvio", mutta kyllä siitäkin saa aikaan loistavaa materiaalia, kuten pelottomasti tämä porukka sen meille antaa ilmi!! Jatkakaa samaa rataa!!
0   +1 +2
 
9
Kimble82 07.01.2008
Tuplabasarin takia 9... :D Yhdyn herra halen_ kommenttiin:) Laulu on kaunista ja ammattitaitoista (niinkuin muukin soittaminen) Mutta henkilökohtainen mielipiteeni on että lauluun sais ehkä "munaa" (sano toi nyt naiselle :D) enemmän jos kokeilisit vetää joitain kohtia särö äänellä! tämä on tietenkin maku asia ja jakaa varmasti mielipiteitä, mutta kokeilkaa... :) Hienoa kuuneltavaa loppujen lopuksi!!!
0   +1 +2
 
9
Hukkapätkä 18.11.2007
Ihan helvetin kova ralli! Löi nassuun kuin kakkosnelonen konsaan.
Ladies & gentlemen, the rock is now rollin'.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 14.09.2007
Erittäin kaunis kappale kaikenkaikkiaan. Aikas perus biisi rakenne, mutta laulajan ihana ääni ja loistava soitanta/saundit tekevät kipaleesta tyylilajissaan keskiarvoa paremman korvissani. Loistava melodia, tunnelma, hieno tremolo "kikka" skitassa. Vaikutteista tulee mieleen lähinnä Sonata arctican/Altarian jotkut biisit ja lähinnä noista kitaroista saa sellaisen vaikutelman. Menee soittolistalle.
0   +1 +2
 
9
Kuasi 08.09.2007
Todella hyvä kappale, For my pain ja Entwine sieltä jotenki tuli mieleeni. Kaunis ääni laulajalla. Ysin arvoinen repäisy.
0   +1 +2
 
10
GrandElemental 16.09.2007
Teillä on kyllä aivan täydellisyyttä hipova laulaja, soundit on huippuluokkaa ja biisitkin todella iskevää kamaa!
0   +1 +2
 
10
Vincenso 28.08.2007
Aivan loistavia melodioita ja lyriikatkin sovitettu ja mietitty hienosti. Kitara kikkailut sopi hyvin yhteen. Laulajan ääni oli loistava. Ei tässä oikein perkele voi muuta sanoo kun että aika loistavaa työtä!! Tosi laadukkaan kuulosta, tykkään!
0   +1 +2
 
10
halen_ 14.08.2007
Nonnii...Mistähän sitä lähtis liikkeelle ku sanottavaa riittää. Biisi on kokonaisuutena todella hyvin onnistunut! Se on hyvin miksattu, mikään instrumentti ei jyrää toista alleen. Tässä asiassa on omien projektieni kanssa vielä paljon parannettavaa... Laulu on todella kauniin kuuloista ja sopii hyvin tämän tyyliseen musiikkiin. (Ennemmin mä Haitsun olisin Nightwishiin laittanu ku Aneten! :D) No juu... Soundit on todella hyvät, eikä musta kyllä yhtään niin "konemaisia" kuin jo joku oli jo aiemmin todennut. Mitähän vielä... Melodiat oli myös todella hyviä, samoin stemmat. Kitarasoolo ei pitänyt sisällään mitään ylimääräistä kikkailua ja ehkä juuri siksi kuulosti niin hyvältä!:) Lopusta löytyvä tuplabasarijyskytys on loppujen lopuksi ehkä maailman käytetyin kikka (heh...kuka taas puhuu...), mutta teki kyllä tähän kipaleeseen sellaisen pienen "lisäsäväyksen". Jos nyt on PAKKO jotenkin yrittää hakemalla hakea jotain negatiivista, niin laulussa olisi saanut olla ehkä hieman lisää nyansseja ja loppuun ehkä myös hieman eri melodia tai kenties jopa modulaatio. Mutta mun on kyllä ihan turha tässä valittaa yhtään mistään, ite en koskaan pystyis samaan. Jatkakaa! :D
0   +1 +2
 
10
Ank3rias 13.08.2007
Kertakaikkiaan upea viisu. Tämä jo ansaitsee täyden kympin.
0   +1 +2
 
9
Mak 07.08.2007
Oho, aika hyvä! :D Soundit on aika konemaiset, mut toimii silti. Plussat laulajalle, vetää hyvin! Ehkä vähän monimuosempia laulumelodioita vois olla. Ja oikeet rummut ;) Mut kyllä aijon kuunnella vielä uudestaan. Ja ajan kanssa voisin noita muitakin hieman katsastaa...
0   +1 +2
 
8
DetLa 25.07.2007
Ihan mielenkiinnosta tulin katsastamaan tän biisin, kun hieman eri tyyliä mitä olen mikserissä kuunnellu.
Ihan hyvänkuulonen biisi kyllä, laulu toimii hyvin ja ei soitossakaan vikaa.
Kaikinpuolin hyvä, ei tosin välttämättä sellaine biisi, että jäisi päähän soimaan, ilmotelkaa kun lisää tulee. Mielenkiinnolla mukana.
0   +1 +2
 
10
The Kaamos 25.07.2007
Jumalauta mitä tälläinen vielä mikserissä kuppaa,levytyssopimus pitäis olla jo taskussa,loistava biisi!
0   +1 +2
 
8
Mikael83 18.07.2007
Erittäin hyväsoundista keskitempoista melodista metallimusiikkia. Nätti melodia introssa ja ilmeisesti väliosassa säkeistöjen välissä. Laulu toimii hyvin. Kertosäe voisi lähteä vielä iskevämmin jotta kertosäe nousisi selkeästi hienoimmaksi hetkeksi kappaletta. Hieman vielä hienosäätöä niin tulos on tosi hyvä. Kitarasoolo ehkä hieman perus, tulee mieleen että se on siinä paikalla vaan siksi kun sen "kuulu olla". Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
10
SunShade 17.07.2007
oi eihän tästä saa tarpeekseen! hyvää työtä kerrassaan. o/ ehdoton 10.
0   +1 +2
 
10
Iced_Earth 17.07.2007
oi herran jumala!! laulaja<3 tämä biisi on niin loistava, ettei mitään rajaa.... diggaan tosta lead kitarasta... kaunista, kybää tulee :)
0   +1 +2
 
10
musicman85 16.07.2007
Melko timmi veisu! Soundit knapsusti kohdillaan, ei mitään valittamista siitä. Soitto rullaa ja laulaja hoitaa hienosti hommansa. Vielä paljon lisää omaperäisyyttä kaivataan sillä nykyisin näitä naislaulajalla varustettuja metallibändejä tuntuu tulevan ku ryssiä rajan takaa joskus silloin sotien aikaan. Lisää vaan parempia ja parempia sävellyksiä niin johan se lähtee!!
0   +1 +2
 
Diggailen noista tremoloista ihan kybällä. Olenkos mä kuullut tän pohjan ennestäänkin? On kyl komiaa. Kyl mä silti toivosin vähän vähemmä kitaravallei ja enemmä sisältöä. Sovitus ja kaikki mukavuus enemmän esiin. Tosi hyvä kitarasoolo. Varsinkin se miten se lähtee tollai trrr! En nyt kovasti sanoitukseen kiinnittänyt huomiota, kun en ole mikään maakari sillä osastolla itsekään, mutta joitakin kovin kliseisiä lauseita korvaani kolahti sieltä. Joo, toisen kerran jo kuuntelin ja en saa otetta niistä, jotain englantia se hoilaa. Hyvä ääni tosin. Jeh.
0   +1 +2
 
10
HeartlessLeper 16.07.2007
Komia biisi.
Kertsi on aivan viimesen päälle hittikamaa ja muutenkin rokkaa.
Soundeista mä en sano mitään, kun ei niistä voi sanoa mitää muutaku hyvää :)
0   +1 +2
 
9
Andaeon 16.07.2007
Aivan mahtava biisi..! Eipä ole lisättävää tuohon ylempää kommenttiin kylläkään.. Biisin kuulin aluks pelkkänä instrumentaalina.. Laulu osuudet parantivat biisiä!
0   +1 +2
 
9
Iceberg Eyes 26.07.2007
erittäin valmista soittoa, hyvin selkeät äänimaailmat ja lauluääni heleä mikä parasta ei ainaista väkisin rautalangasta väännettyä suvantovaihetta.. toimii!!
0   +1 +2
 
10
Jerzu 30.07.2007
Alku kuulostaa jo tosi lupaavalta. Kaunisääninen naisvokalisti. Kaunis biisi kaiken kaikkiaan. Tosi lupaava biisi...
0   +1 +2
 
10
-annu- 17.07.2007
Kuulas kaunis lauluääni, erinomanen tsibale. :)
0   +1 +2
 
9
The_Rauhala 19.07.2007
Hienoa! Omasta mielestä intron lead-kitara tarvitsisi jonkun hienon lisäyksen, tai sitten komppipuoli pistäis muutaman erikoisuuksen tai vastaavaa? Melodiat olivat todella hyviä, mutta tämmöstä musaa kun tehdään tarvitsisi melodioiden jäädä paremmin mieleen :). Soolo oli melko normaali, mutta menee erityisesti tämmösessä musassa. Laulajalla hyvä ääni mutta ehkä oisin miksannu vielä vähäsen sinne jotain, joka tekis lisää "tunnetta" ;D. Eipä siinä, erittäin hyvä biisi = 9. =)
0   +1 +2
 
10
paperinukkeS 31.07.2007
oikein hyvä biisi, kaunis ääni vokalistilla..soolo oli sopivan melodinen..kyllä levytys sopimus pitäis olla jo ..
0   +1 +2