White Rain (Acoustic Dreaming Version)

Misty Steps

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Valandir 17.07.2007
Juuri sellainen kitara mistä itse pidän ihan pirun paljon. Improvisoituna teoksena suorastaan fenomenaalinen, koska kaikki miellyttää kyllä omaa korvaani todella paljon jo heti alusta alkaen. Erittäin kivasti on tuota reeverbiä tuohon kitaraan pistetty, juuri sopiva määrä joten enpäs pääse siitäkään tällä kertaa valittamaan. Melodiakuviot ovat kaikessa rauhallisuudessaan erittäin hyviä ja biisi myös etenee mainiosti. Kiva lopetuskin biisillä onkin ja kokonaisteema pysyy hyvin paketissa koko kappaleen ajan. Ei tästä nyt voi oikein mitään muuta sanoa, erittäin hyvä biisi kaikenkaikkiaan. Ei ole epäilystäkään siitä, miksi sinua fanitan.
0   +1 +2
 
10
T-Sync 16.07.2007
Eikä tämä mikään ahdistava ole..? Tyhmä se on kuin saapas joka niin väittää >:)
0   +1 +2
 
10
T-Sync 16.07.2007
Tämä toimii minusta itseasiassa tämmöisenä jopa paremmin kuin pianolla. :') tulee oikein talvinen fiilis varsinkin 1:07 ->

Juuri näin kuvataan musiikillsesti talven hidas tulo :)
0   +1 +2
 
7
pieslice 15.07.2007
Eipä tästä mitään pahaa sanottavaa jää, mutta hiukan ehkä menee vaan korvista läpi. Rauhoittavaa taustamusiikkia maarit tastulan tv-ohjelmiin =)
Ei kyllä kuulosta kitaramusiikilta, sävellyksellisesti tästä tulee ennemmin mieleen cembalo.
Biisissä on varmaan käytetty kaikupedaalia kun tollainen ahdista jatkuva möyriminen, vähän kiertoääntä muistuttava, kuuluu jatkuvasti läpi. Sopisi varmaan pianosoundiin paremmin.
0   +1 +2
 
9
mantsikka:> 15.07.2007
Aika rauhoittavaa. Mukavaa vastapainoa sille tavalliselle pianoäänelle :) Melkein puijaannuin luulemaan että soitit oikeasti kitaralla.
0   +1 +2
 
odkid 14.07.2007
Kylläpä sopii melkein liiankin täydellisesti musiikki siihen mielentilaan missä on.. Sanattoman rauhallista ja oikeasti tämä tuntuu kummunneen soittajan sisäisestä maailmasta. Hienosti tapailtu ammennus ikuisuuden loputtomasta sävelvirrasta.
0   +1 +2
 
10
Loistavaa rentoutumismusiikkia. Kauniit melodiat ja taitavaa soittoa. Tunnelmaa kuvais ehkä parhaiten haikean positiivinen.
0   +1 +2