Tears of a Crack Whore

Hombre Muerto

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

6
Taukohurina 21.03.2011
Tsuubi duubi möykkäbuubi... Olisin kaivannut tähän lisää meteliä. Nyt on ääni hieman ohut tässä. Panee miettimään, onko ehkä ollut raitain vähyys onkelmana, vaiko mikä? Pari tämmöstä päällekäin ja sit vähän juustoa ja leikkeleitä kastikkeen keralla leipästen, tai sienen hattujen väliin, niin olisi paljon enemmän, jota suuhun Panna. nyt tulee sellanen olo, että on lämmitetty seitsemän leivän uuni nakkimakkaran takia. Loppu on hyvä. (se toistuva saundi ja piippaus.) sitä pelkästään kaks ja puol viiva kassataapuol minsaa, niin kymppi olis tippunut.
0   +1 +2
 
10
lavis 20.08.2010
HAHA!! Mä oon täl hetkel iha vitun sekasin.. Ja tää on ihan sairaan hulluu kamaa tähän oloon!! Jumal!! 10+
0   +1 +2
 
10
GxBx 20.05.2007
^ai väität ettei noise ole musiikkia? Eiköhän sitä musiikkia voi tehdä ilman "säveliä ja rytmiä"...

Itse kappale on alun vinkumisen jälkeen (varsinkin se passiivinen kirskunta siellä taustalla) ihan menevä. Erityisesti tuo kahden minuutin kohdalla alkava humina miellytti korvaa.
0   +1 +2
 
4
ZeiPiiPii 02.01.2007
Kyllä minäkin saan äänen kiertämään O:-(
0   +1 +2
 
9
SS Power! 23.06.2006
Mielipuolista Shittii !!!
0   +1 +2
 
Chi-Xi-Stigma 13.05.2006
Liukkaita juhlasalin lattioita, joissa yläasteella on tapana järjestään salibandy otteluita. Joku saa ihan vitusti mailasta huuleen ja sitten se kitinä alkaa. Siinä käy sitten terveydenhoitaja ja matematiikan opettaja lohduttamassa säikähtänyttä huitojaa. Välitunnilla oikeasti sympaattinen siivooja käy ohimennen pyyhkimässä veriroiskeet ja tarralenkkareista jääneet mustat viirut. 1-0.
0   +1 +2
 
Funk-Daddy 30.03.2006
Hauska yhteensattuma: kun tätä soittaa media playerillä ja laittaa visualisoinniksi Plenoptic: Spyro niin siihen tulee selvästi pissaava peenis. Samalla tavalla sinä haluat pissata kuulijan korvaan laittamalla tuon vittumaisen äänen vittumaisesti kaiken päälle. Oletko taiteilija? Onko maailmantuska? 2:15 yllätyi! siinä oli helvetin hyvä ääni. Sit alkoi taas tuo vitun paska kirskunta. Sen kirskunnan vois laittaa sellaiseen muontoon, että se herättää tunteita, muttei silti satu korviin. Riippuu tekijän filosofiasta, mitä hän tällä haluaa ilmentää. Mutta kuulijalle tämä ilmensi kärsimystä. Ei edes kiinnosta kuunnella kokonaan. Lopun linnut kuulostaa paskoilta.
0   +1 +2
 
10
mrleft 29.09.2005
Valellaan pikkulapset bensalla ja tungetaan partateriä kynsien väliin. Ihanaa!
0   +1 +2
 
10
buranaC 09.08.2005
Toi loppu on nerokas...
Mun aivot ei toimi kunnolla tän kappaleen aikana...
eikä oikeen sen jälkeenkää. Pakko koittaa tehä itekki tällasta...
0   +1 +2
 
Drachkin 02.08.2005
Alku oli ihan järkyttävä, mut keskeltä löysin jotain mikä miellytti. Ne olivat kohtia jotka yrittivät kuulostaa edes vähän rytmikkäältä ja pitkät äänet jotka eivät olleet korkealta oli kans ihan jees. Loppu oli kyllä biisin paras osuus.. oi kun olisit jättänyt ton ulisevan äänen pois niin se olis ollut perfect. Tää sopis johonki mielisairaalaleffaan missä jengi friikkais vähän välii ni tää vois soida siinä taustalla. Tää oli kyllä niin pitkä että sain taistella loppuun asti. En viitti arvioida ku en osaa sovittaa sitä tohon asteikkoon :)
0   +1 +2
 
9
JM 28.06.2005
alussa on ihana meininki. kun tulee stereorätinä tuntuu niinku sukeltais johonkin ja se tiukkuus katoaa kunnes se kärpänen lentää tänne paskakasaan (kuulokkeiden välissä) päin.
Kun tuo stereorätinä loppuu, tulee tuo VIU VI VIU VII-II kohta mikä on jotenkin niin "klassista" vain, vaikken paljoa ole noisea kuunnellut ja tässä siinä ei edes hirveästi mitään kummaa ole.
Tunnistan jostain lata huudon ja se kyllä miellyttää korvaa ja ajatuksia alkaa taas ohjautua.
Loppu on loistava, tuo plounk! ääni laskevan vingunnan kanssa, ohjaili hienosti ulos siitä jostain mihin biisi minut sai.
Tämä on kyllä aika hektistä ja monipuolista. Tämän pituus on juuri oikea, mielenkiinto ei katoa. et saa nelosta, saat ysin loistavasta viihteestä.
0   +1 +2
 
8
r-source 10.12.2004
Tässähän alkaa melkein pelottamaan näin yön pimeydessä tätä kuunnellessa. Noisea en ole koskaan ennemmin kuullutkaan, mutta tämähän vaikuttaa hyvältä. Mielenkiintoisia ääniä ja hyvä tunnelma!
0   +1 +2
 
4
krimbe 12.10.2004
mietimpä vaan että kuka saatana tälläsestä korvanrääkkäämisestä voi tykätä!?!? just ja just joku pari-kolme sekkaa uskalsin tätäki kuunnella..enkä varmaa muita ollenkaa uskalla...
0   +1 +2
 
8
Bloodycut 02.07.2004
nO tässä Oli hieNoa meininkiä KesKi vaiheilla!
0   +1 +2
 
4
Rhino 04.03.2004
Voi kristus, taas tätä melusaastetta. Artisti pyytää nelosta. Annan sen mielelläni tästä kärsimyksestä, jonka tämän teoksen kuunteleminen aiheutti, vaikka en yleensä arvostelekaan numeroin biisejä joita en ymmärrä... Jos biisin oli tarkoitus luoda tuskaa ja kärsimystä kuulijalle, niin se voisi olla jopa kympin suoritus. Loppu, siis feidauksen jälkeen, oli paras.
0   +1 +2
 
SarQ- 04.03.2004
no hyi saatana, mikä teiät muute saa tekemää noisea. no makunsa kullakin mut en voi kuvitella et joku pystyy tekemään tätä koska silloha te kuuntelette tätä koko aja ku teette tätä.. no mut tää ei oo mun genre eikä tuu olee.. vaikee site arvostella
0   +1 +2
 
Cazeus 03.03.2004
Kyllä kai minun on tunnustettava epätaiteellisuuteni ja/tai tyhmyyteni sillä tästä en kyllä tajunnut sitten yhtään mitään. Paitsi että surisee ja jurisee... ja paljon.
0   +1 +2
 
4
Jurvanen 04.02.2004
hmmph... Nyt kyllä pitää taas tuolla nelosella tervehtiä. Viimeinen yritykseni ymmärtää Noisea tällä viikolla päättyi tähän. Auts. Ei ei ei. Minä en vain voi ymmärtää. Onhan paskominenin sitten kai musiikkia jos sen äänittää, mutta mutta....
Ei. Ei. Ei. Yritin silti. Lasketaanko se?
0   +1 +2
 
10
Shah 16.01.2004
Spektaakelli (kirjoitusvirhe nicissä?!) kirjoitti: "Ja te haukutte Junkmailia?" HAH. Kerronpa mr. Muertolle; en normaalisti kuuntelee noisea kertasoitoilla, vaan mielellään kokonaisen plätyn verran. Mutta, tässä huumehuorassa oli KAIKKI mitä noisessa tarvitaan. Kerrassaan upea. Ei selittele, ei nöyristele, vaan heittää räät, sperman, hien ja veren suoraan silmille. Bonusta lopun kirskahduksista taukoineen. (Vaikka käynkin biisit järjestelmällisesti alhaalta ylös läpi, joudunkin jo nyt antamaan kympin, sori.)
0   +1 +2
 
6
Infratuna 05.01.2004
Mieleeni palasi ajat jolloin kotonamme oli vielä modeemi yhteys. Yritin soittaa puhelimella mut miten kävi? "IIIIIA SDASD AE R WW ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ WIIIII EI EII AIS IAIDISAFIICCCCII XZZXZXZXZXZXZXX WWQWQWQQW". Niin modeemin äänethän siellä... Oot varmaanki läpälle tän tehny tai jätin ottamatta tarvittavat opiaatit. Kuusipistettä kohteliaisuudesta.
0   +1 +2
 
7
Imp 31.12.2003
sairas muttei huono ;)
0   +1 +2
 
9
So kaiken jälkeen kun sä heräät tosta saatana kaaoksesta , sä huomaat ettttä maapallo on edeleen paikallaan. Mutta piisi oli kaikesta kidutuksestaan huolimattta mielenkiintoinen. KIITOS
0   +1 +2
 
7
Disposition 20.12.2003
Aamulla krapulassa tämä kappale ei ainakaan auta. Noiseahan se oli, mutta kyllä vielä tämänkin teoksen kuunneltuani uskon, että tulen etsimään omat noiselevyni Japanista. Arvosana 7, henkilökohtaisista syistä. Tämä on sitä taidetta, jonka tekijöitä etsin forumissa pari päivää sitten. Loistavaa, että tätäkin todella täältä sivustolta löytyy!
0   +1 +2
 
8
Laktaatti 16.12.2003
Aika paljon musiikillista kuunneltavaa en oikeen tiiä mitä sanoa oon ihan äimästä mykkänä. kutone koska toi oli sillee ja sillee aika noise meininki! sai ainaki selkäkarvat pystyyn. noh annan sittenki kasin koska toi on noh joo unoha!
0   +1 +2
 
7
Planetary 10.12.2003
Tämä ei sitten iskenyt mihinkään.Itseasiassa mitä järkeä laittaa tollaista tänne?No kuitenkin mun mielipide on se että
ihan huono.Toi ei oikeastaan edes kuulostanut miltään.Mutta se oli vain mun mielipide kun joku on varmasti eri mieltä.Nelosta pyydettiin mutta ajattelin antaa seiskan sillä onhan tuo kuitenkin jotain kun sai sen tänne astia laitettua :D
0   +1 +2
 
9
Twight 26.11.2003
Mä en hokaa miten tällaiselle kappaleelle voi antaa nelosen. Kyseessähän on upea noise-teos!
0   +1 +2
 
4
keijo 21.11.2003
tälleen kävi myös mun loisto biisille ku muutin mp3-muotoon.
0   +1 +2
 
7
Täähän on taidemusiikkia! Jossain nykissä modernin taiteen museon kajareist vois kuuluu tätä... kohtuus kaikes! Genrevalinta on aika osuva.
0   +1 +2
 
10
AAAH! Alkaapa mukavasti. Ai että mä haluisin tietää miten tää on tehty. :) Tässähän voisi inspiroitua tekemään itsekin pitkästä aikaa jotakin melua. Ei varmaankaan yllä tämän tasoiseksi mökäksi kun olen niin leppoisa tyyppi... MUTTA SÄ OOT KYLLÄ HARVINAISEN SAIRAS TAPAUS! mitäpä tätä sen enempää analysoimaan. melua on.. melua on... nerokasta sellaista. voi luoja mua sattuu! pitää kai vääntää volaa pienemmälle... ja vielä mitä! perkele! kestän kuin mies. 10!
0   +1 +2
 
d fast 02.11.2003
menetin jossain vaiheessa biisiä kuunnellessa tajuni, mutta sen verran muistan entisestä elämästäni että neljän minuutin paikkeilla oli tämän biisin huippuhetket. rankka biisi, ahdistunein tila tuli tuolla biisin loppupuolella. melkein heitin äitiäni kymmenen euron karkkipussilla korvaan. syvimmät kiitokseni mark t birdille biisin taustatarinan kertomisesta, toi peliin heti mukaan inhimillisyyttä.
0   +1 +2
 
Haava 23.10.2003
Herra selvästikkkin osa tehdä musiikkia paremmin kuin tuntee tekijänoikeuslakeja... Revitään siitä saundista viimeinenkin pisara irti... Heti kun saundista on revitty se viimeinenkin esteettisyyden ripe ja universaalin kauneuden ihanne, niin se vielä kooaa voimassa ja HUUTAA mitä miltä se on itsestääm. Tämä on kaunista... todella kaunista. Raakuudessa on aivan oma estetiikkansa ja tämä tekele pureutuu siihen niin syvälle, että olisi jo luullut puolessa välissä tulleen selästä ulos. Syvä kumarrus... melodiat om tehty tyhmille ihmisille, ja tämä kappale todistaa tuon viisauden taas todeksi. Kiitos. (En kyllä millään viitsisi antaa tälle nelosta, mutta jos todella tahdot, niin pyydä ihmeessä, kyllähän sekin järjestyy)
0   +1 +2
 
10
Pukkapää 22.10.2003
Tämä on ehdoton klassikko!!! Perkeleen tiukka kipale!!! Rok!
0   +1 +2
 
7
Eurydome 30.09.2003
thsthsetrjsteu
0   +1 +2
 
10
Keessi 22.09.2003
vitun hehkeetä!
0   +1 +2
 
10
jimppa 27.08.2003
tää on ihan täydellinen... loistava loppua kohti nouseva tunnelma ja aito elämys
0   +1 +2
 
9
Mitä mä voisin sanoa: Tämä on selvästikin kakofoniaa mutta niin pirun hyvää: Tämä lienee tehty takaisinkytekenäälä. Ehkä 9+ olisi oiekampi .
Sä olet mun mies, siis roheka ja ennakkoluuloton kokeilija.
0   +1 +2
 
6
devastaatio 31.07.2003
sori ku annoin ton nelosen, kuuntelin tän ajan kuluks pari kertaa uudestaan eikä tää mitään ihan hirveetä ollutkaan..
0   +1 +2
 
9
Sofia Darksoul 28.07.2003
Olenko minäkin crack huora koska itken nyt? :)
0   +1 +2
 
6
Gaggu 25.07.2003
Öö, nytten multa meni tämä vähän ohitse. Tuntui kuin koko kone olisi räjähtänyt taivaan tuuliin.. Välillä oli pakko jopa tarkistaa, etteivät ne oikeasti tehneet tuota ääntä oikeasti. Aika hurjamaista menoa todellakin tämä oli. Mutta tää olikin "noisea"(?) Jaa-a, no makunsa kullakin. [Ehkä loppujen lopuksi, mun kajarit pimahti oikeasti!]
0   +1 +2
 
7
spektaakelli 24.07.2003
Ok ylireagoin. Kuuntelen joskus biisin kunnolla ajalla ja pistän parempaa kommenttia. Suuntaa antava seiska.
0   +1 +2
 
VA 19.07.2003
Jo pelkästään hurjasta mielipiteiden jakamisesta tämä kappale ansaitsee kunnioitukseni. Tosin sama jakautuminen on aina mukana näissä erikoisemmissa musiikkityyleissä. Kuitenkin pidän kappaleesta muutenkin, vaikka luonnollisesti tällaista tulee kuunneltua vain tietyissä mielentiloissa (joka tämäkin pitää paikkansa lähes kaikessa musiikissa). Erittäin miellyttävää särinää ja tyylikkäitä efektejä. Hieman 4:00 kohdan jälkeen tuleva laskeva soundi on erityisen miellyttävä. Loppu on hämmästyttävän hyvä. Kappale ei edes ole ahdistava vaan enemmänkin mielenkiintoinen, siitä myös plussaa (vaikka ahdistava musiikkikin on erinomaista tietyissä tilanteissa). Noisea on vaikea kommentoida, mutta kyllä tässä on kyseessä hyvin toteutettu kappale. Killin lisäksi myös minua kiinnostaisi tämän tuotantotapa, suhteelisen puhtaan kuuloista tavaraahan tämä on.
0   +1 +2
 
9
MegaMies 16.07.2003
Ahdistavaa, loistavaa, kaunista. Pajauttaessa tekee mieli hajottaa paikat tätä kuunnellessa, kun sitä koukkua ei löydy. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
10
A.D.I.D.A.S. 10.07.2003
Sopis hyvin Playstation peliin Silent Hill... siinä on vähän samanlaisia ääniefektejä... tai ehkä johonki ahdistavaan leffaan kuten 8mm...
hmm...
jokatapauksessa annan kympin koska se aiheutti mussa niin paljon ideoita... musiikkia tämä ei taida olla mutta tunnelmaa tässä on kyllä roppa kaupalla...
Sitä en kyllä oikein käsitä miten tää on pojat väsätty, oisko ihan impropohjalta vai onks tästä nuotit jossain ??? =) heh...
Oikein poikkeavaa ja oikukasta... hahaaha...
tää on kyllä nerokasta omalla sairaalla tavallaan...
Antaa mielikuvitukselle uudet sfäärit...
Eiköhän se siinä... =)
0   +1 +2
 
7
spektaakelli 09.07.2003
Ja te dissaatte junkmailia, ei voi muuta ku nauraa!!!!!
0   +1 +2
 
4
Stocco 08.07.2003
Aika kesyä. Mut miks ihmeessä noisen pitää aina olla näin klassista et volumet menee hiljasesta (aika harvinaista) niin saatanan moiseen pasuunoiden ja 100 viulun yhteis hässäkäksi, jossa joku ukko vaan heiluttaa käsiään kuin Neon konsanaan. Häh. Mut tää on kuitenkin aika hyvä kun tämä ei ole sellaista tavisrätinää mitä NRJ:ltäkin aina kuulee. Hyvä, että Marko selitti tarinen koska itse en osaa espanjaa. Toisaalta tämä on aika universaalia viestintää. Huh, se loppui.
0   +1 +2
 
4
Vibiz 29.06.2003
No jos oikein pyydät ni...
0   +1 +2
 
9
Rhagfyr FX Zero 26.06.2003
Tämähän on juuri sitä itteensä. Itekin duunaillut tämän tyylistä aikaisemmin.
0   +1 +2
 
Lateksi 25.06.2003
hm, hienoa vinkunaa ja ruosteista kirskuntaa tässä alkupuolella. Koneellisemman, ja siedettävämmän, kuuloiseksi tämä menee vain hetkeksi, antaen kuulijalle vain pienen hetken selvitellä ajatuksiaan. Sitten tuleekin taas olo, että on työntänyt päänsä ruosteiseen, metalliseen ampiaispesään jota joku juuri sahaa moottorisahalla. Oikein hyvää noisea.
0   +1 +2
 
7
GREV 23.06.2003
Aluksi oli vaikea suhtautua biisiin, edes jonkinasteisella kiinnostuksella, sillä en ole oikein tuon musiikkigenren suurin ystävä.

Mutta biisin pari kertaa kuunneltuani, huomasin ettei tämä niin paska olekkaan, mikä ensikuulemalla olin saanut vaikutteet
0   +1 +2
 
6
Taukohurina 22.06.2003
Kappale on mitä lupaakin olevansa. Varsin livenauhoitteen makuinen tunne tässä biisissä on. Ihmiskirkunaa ja vaakasärmiöitä. Jos tämä kappale sattuisi tulemaan pimeällä kujalla vastaan, en jäisi sen matkan tukkeeksi. Riittävästi sillä on mittaa, ja ohikulkevana junana miellettäessä siitä riittää kotiin kerrottavaksi enemmän, kuin "Henkien kätkemä" -elokuvasta. Yhdyn killin lausuntoon siinä määrin, että itse lähtisin todennäköisesti rakentamaan kappaleita tulevaisuudessa "paksummiksi"(tai korkeammiksi) . Meininki oli pippurinen ja rehti, eikä väsyttänyt kuulijaa liiaksi.
0   +1 +2
 
Nyhde 18.06.2003
Kaikin puolin melkoisen päheää meininkiä. En ole ikinä osannut noisea mitenkään siedettävästi kommentoida, mutta sen verran osaan sanoa, että äänimaailma oli kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein mielenkiintoinen ja oikeastaan koko kappaleen ajan myös itseäni miellyttävä. Olisin ehkä kaivannut hieman kerrokseikkaampaa rytinää, jolloin fiilikset olisivat ehkä olleet vielä tätäkin paremmat. Tällaisenaan kappale on oikein kelvollisesti onnistunutta, hieman klassisempaa noisea ja ainakin minä ajattelin tämän kovalevylleni ladata. Lisää materiaalia odottelen mielenkiinnolla. Toteutustavoista olisi muuten kiva kuulla jotain juttua, sillä ne ovat mm. tällaisen musiikin kohdalla kiehtoneet minua suuresti. Kuitenkin, asiallista meininkiä!
0   +1 +2
 
4
CrazyMethods2K3 15.06.2003
Sama kun tunkis Line iniin perse karvan ...
0   +1 +2
 
7
spektaakelli 23.07.2003
.....
0   +1 +2