Therapy Office Blues

TOB

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
tupu44 17.08.2013
hyvä kurvinen asuu meinaan minun naapurissa saman niminen nainen ,tottahan toki kappaletta kehuisin todellinen hitti myös teiltä tämä artisti osaa kyllä täyttää naisen sydämmen.
+2   +1 +2
 
9
Tulee ihan Healeyn Confidence Man mieleen, mikä ei ookaan mikään huono juttu. Kova veto ja hyvin passaa soittajat yhteen.
+2   +1 +2
 
7
rene 24.05.2008
Hieman tuntuu, että alkuun on miksattu osat kahdesta biisistä päällekkäin (laulajan yksinäinen virke). Slap-back delay laulussa on myös aika sotkeva.

Bändin yhteensoitossa ongelma on basistin sekä rumpalin epäsynkkassa. Basisti on paikoin pahoin etukenossa, mikä tekee biisistä levottoman oloisen eikä biisi "lepää". Myös basson rytmitysta voisi paikoin muuttaa sensijaan että jyrätään tasaisesti alusta loppun.
Laulu on jäänyt biisissä hieman velipuolen asemaan kitaran soittaessa puolet teemakierroista. Tälläinen rakenne tekee biisistä tasapaksun oloisen, koska mitään loppua kohti nousevaa fiilistä ei pääse nousemaan. Yksi kunnon soolo biisiin riittää.

Kolmen soinnun perusrokissa voisi tuoda lisää väriä myös sointurakenteen rikkominen toisenlaisella 12 tahdin blues kierrolla (am7|dm7|am7|am7 jne) tai lisäämällä esim F7 kierron loppuun (sikäli kun biisi olisi mennyt A-mollissa)
0   +1 +2
 
Paulus 22.05.2008
Rouheaa bluessia! Laulajan ääni miellyttää. Toimii.
0   +1 +2
 
6
TLaamanen 21.05.2008
Tyylilaji on niin koluttu, että biisin täytyy sisältää jotain todella erinomaista, jotta se iskee. Tästä ei sellaista vain löydy. Livenä varmaan toimisi.
0   +1 +2
 
9
HollowOne 18.05.2008
Heh, joku muukin maininnut että laulajahan on ilmiselvä Pate Mustajärvi :) Ja myös meikäläinen allekirjoittaa nuo viittaukset zz toppiin muiden kommenteissa. Mukavaa ja yhtä aikaa letkeää ja tiukkaa blues rockia. Kyllä tämä tämmöisenä rokkaavampana versiona ainakin toimii.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 18.05.2008
Tiukankuuloista jamia tuntuisi olevan niin että jalka lähtee vipattamaan. Laulun delayta on ehkä liikaa kun sitä on koko biisin ajan, korvani hieman turtui siihen että ehkä mielestäni se toimisi paremmin esim. jos vain jossain tietyssä kohdassa olisi käytetty sitä mutta nämähän ovat vain mielipiteitä.Soundipolitiikka tuntuisi toimivan eikä tuolta haukkumista juurikaan löytynyt, timmiä soitantaakin oli
0   +1 +2
 
8
tengo-monica 18.05.2008
Oi jumalauta mitkä kitarasoundit ! kuolin jo heti introssa, blues on iskevää ja tällä äänellä siitä tosiaan tulee rokahtavampaa, mutta siis hieno ääni, kylmiä väreitä perkele !
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 17.05.2008
aikamoinen pörinä kepeissä. jos veivaatte tällasta, testailkaa toki artisti http://www.mikseri.net... perusmeininki, mut mitä sit. tää on tätä. rök!
0   +1 +2
 
Eversincetheday 17.05.2008
Siisti lead-soundi, lämmittää sydäntä. Laulusoundin delaykin on rohkeudestaan huolimatta toimiva. Laulajalla on ronski soundi, ja homma on muutenkin tiivistä. Jotenkin komppipuolen kitaroiden särö-osasto on turhan rankkaa.
0   +1 +2
 
Zim0 05.04.2008
maittavaa blues rokkia. soundien puolesta hyvää tavaraa. kokonaisuutena olisi ehkä kaivannut jotakin lisää. vähän enemmän väriä biisiin kenties.
0   +1 +2
 
8
Lenno 05.04.2008
Saundit on mitä on, mutta se ei haittaa suuremmin. Eräiden pitkäpartaisten bluusrokkareiden tuotanto lienee aika tarkkaan tutkittu? Yhteneväisyyksiä (vaikkei kuitenkaan häiritsevän suuria) löytyy. Rummut on aika konemaiset, mutta ilmeisesti ihan oikea rumpali taitaa kuitenkin olla asialla. Kitarasoolot on hienot. Kasin biisi joo.
0   +1 +2
 
Avaddon 04.04.2008
Ehkäpä vähän liian raastava lauluääni bluesiin. Muuten jokseenkin aika blues henkeä kyllä löytyy.. (olen käynyt Järvenpään Puistobluesissa).
Mitenkähän toimisi livenä..? Tämän ääniraidan perusteella voisin sanoa että aika hyvinkin voisitte käydä Puistossa revittämässä skebaa.
0   +1 +2
 
rumpoint 04.04.2008
ihan taidokasta soittoa ja mukavaa kuunneltavaa. laulusta tulee vähän mieleen välillä jotkut king crimsonin biisit.
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 01.04.2008
Jahas, itse Topihan se sieltä taas ringistä putkahti:) Enkä valita, mukava meininki jatkuu tässäkin rallissa. Komppikitaran kuviot ovat mukavan nostalgiset ja aavistuksen kliseisetkin, mutta sopivat hyvin tähän. Laulaja vetää taas varmasti ja tunteella, vähän harmitti kun lyriikat tuossa kertosäkeessä liikaa toistuivat, olisi vähän voinut siihen tehdä variaatiota, kun juttu toistuu aika monta kertaa, eikä kertsi ole kauhean hitikäs. Mutta laadukasta bluesia/rokkia, joka hymyilyttää ja saa jalan vipattamaan!
0   +1 +2
 
7
hoksploks 01.04.2008
Heikohkosti tuotettua tavallista blueskaavaa. Haiskahtaa muuten konerummuilta. Kitaristilla on periaatteessa kyllä hyvä musikaalinen ote. Laulaja kuulostaa välillä vähän Lordilta. Sovitukseen fokusta.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 01.04.2008
Ihan menevä biisi. Aika lailla tuli ZZ top mieleen alusta alkaen, en tiedä oliko se tarkotuskin. Ei oo mun musaa kuitenkaa.
0   +1 +2
 
jhns 31.03.2008
Biisi turahtaa mukavasti käyntiin ilman turhia kainosteluja. Kitaristilla on ainakin perinteiset skaalat mukavasti hanskassa. Lauluissa on mukavaa rokkimunaa, mutta ihmeellinen kaiku - vai onko tuo taustalaulu - pistää hieman korvaan. Mutta tällainen kai se deliriuminkatkuinen aamupäivä toimistolla on.
0   +1 +2
 
8
Martti Pop 30.03.2008
Hyvin etenevää bluussia, jossa kaikki elementit kohdallaan. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
8
kilkka 30.03.2008
Ihan mukavan kuuloista meininkiä. Kitaristi vetää ihan hyvällä tatsilla. Ehkä olis voinu olla kuitenkin kevyempi blues. Vähän ykstoikkoista on mut sehän on bluesin henki.
0   +1 +2
 
10
Oujee... Asenteella alkuun ja pistetään samantien lankulla päähän... Intro on vähän ZZ Topmainen taikka Claptonmainen, mutta what ewer... Kova on bluesin meno ja hyvä niin...

Vittu kun ei osaa parempaa kommentoida... Olette vain yksinkertaisesti kova pumppu... Kiitos bluesista...
0   +1 +2
 
9
joskuu 25.02.2008
Kuulostaa tosi hyvält. Tykkään
0   +1 +2
 
8
Nauticus 23.02.2008
Tiukasti liikkeelle lähtevä 4/4 blues. Helvetin tiukka snaresaundi ja peruskomppi! Hyvät kitarafiilistelyt heti alkuun. Mukavasti kaiutettu rouhea laulu ja alla nätisti jyräävä basso potkivat hyvin tässä. Jotenkin tuntuu, että kyseessä kokeneemmat hieman vanhemmat herrasmiehet fiilistelemässä. Kyllä tämä toimii helvetin mukavasti! Täytyy perehtyä enemmän bändiin. Ei mitään ylimääräisiä kikkailuja ja kitaralla tyylitajuista hyväsaundista fiilistelyä. Tässä lajityypissähän ei pyörää uusiksi keksitä mutta jos fiilis löytyy niin se riittää.
0   +1 +2
 
zenri 20.02.2008
Tässä on mukavasti räkää ja meininkiä. Silti paikoin mennään liian geneerisesti eteenpäin, mutta just tuo räkä miellyttää. Sitä siis lisää!
0   +1 +2
 
9
spintonik 19.02.2008
Harlikat laulaa ja pitkät pujoparrat vipattaa, gimme all your lovin... Rumpusoundit on hiukan köykäisen kuuloiset, onkos nää livet vai jonkin sortin syntikan soittamat? Leadkitara rääkyy kuten pitää, samaten laulussa maistuu elämänkokemus. Mukava kokemus,
0   +1 +2
 
Daimonion 17.02.2008
onko teillä pate mustajärvi mikin varressa?? tässä on jo ihan jees meno, kaipas vielä lisää särkää ja rokkia niin je.
0   +1 +2
 
Zoidberg 16.02.2008
Tämähän kuulostaa sellaiselta, että aivan samankaltaisia biisejä on tusinoittain olemassa. Tuntuu kun olisi jo kuullut tämän kipaleen. Laulu on toki hieman erilaista. Laulaja muistuttaa Mr. Lordia!
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 16.02.2008
No nyt tuli vastaan sellainen kappale joka kulkee eteenpäin kuin juna(Tämä ei valitettavasti ole kokonaan positiivista, selittyy myöhemmin). Bändi soittaa oikein hyvin yhteen, lähestulkoon puoli kahteen. Pidän myös oikein paljon laulajan raspikurkkusaundista ja siitä, että laulusta saa oikein hyvin selvää laulajan saundista huolimatta. Myös kitarasoolot ovat oikein mukavan kuuloisia ja sopivat hyvin kappaleeseen.

Biisissä on kuitenkin kaksi huonoakin puolta: Se on aika tasapaksu ja yllätyksetön. Yllätyksettömyys saattaa tietenkin johtua siitä, että tässä turvaudutaan perinteiseen blues-sointukiertoon. Eikä se väärinkään ole, varsinkin kun kyseessä on Blues rock. Sitten tasapaksuudesta: Kappaletta voisi kuvata graafisesti suorakulmiolla; Siinä ei oikein ole huippukohtaa eikä minkäänlaista aallonpohjaa. Alussa se lähtee puskemaan kuin juna ja kulkee alusta loppuun samalla intesiteetillä. Mukavaa vaihtelua luo kuitenkin kitarasoolojen ja laulun vuorottelu.
0   +1 +2
 
9
Nonii, tässähän oli meininkiä perkele! Rokkasi kyllä todella hienosti, laulajan ääni oli vallan mainio ja riffeissä oli sitä munaa mitä kunnon rokkimusassa pitääkin olla. Soundeistakaan ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Varsin messevää menoa, keep on rocking!
0   +1 +2
 
marccus 15.02.2008
Hyvin rullaa, kitarat vetelevät puhtaita blues kuvioita, ja vokalistilla on sopivan raspinen ääni. Delay efekti voksussa tuo tunnelmaan mukavasti ilmavuutta. Perusmeininkiä, mutta silti viihdyttävää.
0   +1 +2
 
SirKeke 15.02.2008
Omassa karsinassaan tämä varmasti toimii. Itse en pahemmin bluespohjasista jutuista perusta. Tämäkin nimittäin kuulostaa kuin olisin kuullut saman biisin jo monelta muultakin. Kyllähän ne kaavat kuuluu asiaan mutta tekee biiseistä kovin tylsiä. Ei siis uppoa, mutta vikahan on lähinnä täällä päässä ainakin tässä tapauksessa.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 15.02.2008
Kivaa blueskaava rokkia TOBilta taas kerran. Laulaja on kuin mies perheen päänä, hienon karhealla äänellään, joka on sopivasti efektoitu. Komppi kitaroissa on hyvät saundit ja soolot toimii komiasti. Rummutus on perus varmaa ja ehkä hiukkasen voisi potkivampaa olla. Mielellään kuuntelee tällaista matskua.
0   +1 +2
 
9
Guitarwall 15.02.2008
Oi kun tuli ZZ Top-fibat heti! Laulajalla on kyllä mukavan räkäinen ääni, mutta vähän vierastan tuota kaikua - ehkä hieman liikaa? Hyvät fiilikset kyllä tulee biisistä, on selvästi ollu hauskaa tätä tehdessä. Kappale on sopivan pituinen, ja laulu- ja kitarasoolo-osuuksien vaihtelu on hyvin tasapainossa. Piristävä kokemus täällä kommenttiringin puolella!
0   +1 +2
 
Paronie 14.02.2008
Rumpu kaipaa ihmisen kosketusta. Muuten oli mukavaa mollimeininkiä. Mukavan rouhea vokalisti. Erittäin hyvää taustamusaa johonki rikosleffaan. jatkakaa...
0   +1 +2
 
8
Animal 14.02.2008
Hyvänkuuloinen setti, laulaja hoitaa hommansa mukavasti (se kaiku on kyllä vähän hassu) Soitto hienosti kasassa..
0   +1 +2
 
6
-Z- 13.02.2008
Siinähän oli kunnon rokkenroll - meininkiä :D Hauska biisi vaikken erityisemmin tykännykkään.
0   +1 +2
 
9
Mynthoon 13.02.2008
TOB:n bluesista olen ennenkin pitänyt, eikä tämä petä odotuksia. Tästä tulee mieleen ameriikan pitkäpartainen trio, mutta positiivisessa mielessä! Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
kristian_horna 12.02.2008
heti alusta tietää mitä on tulossa et se siitä sit..
0   +1 +2
 
nitrokiss69 12.02.2008
Nyt on rouheeta. Hyvä meno. Vielä kun nauhotuspuolen ja miksauksen sais kuntoon, niin tästä sais komiata settiä. Rumpusoundi esim. uskomattoman paska. ;)
0   +1 +2
 
satakatinen 11.02.2008
ylitiukka virveli, ja siisti kaiku laulussa. Tulee lähinnä soolosta mieleen pitkäpartapojat, on löydetty samoja soundeja.
0   +1 +2
 
8
VekkaK 11.02.2008
Laulaja kuulosti eräältä euroviisuvoittajaltamme ensialkuun, joka antoi hauskan kieroutuneen mausteen biisille mielessäni :) Konerumpu syö svengiä, mutta sille on paha mitään tehdä ennen oikean rumpalin hommaamista. Soitto luistaa ja rouheutta on. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 11.02.2008
Hyvä rokkaava bluuskipale, soolo vääntyy! Hyvä raaka lauluääni, voisi vähentää delaytä siitä! Rumpuihin vielä enemmän potkua!
0   +1 +2
 
Begemot 11.02.2008
Tätä olen ennenkin kuunnellut ja jokseenkin dikkaillut. Mukavaa kuulla rootsimpaan kamaa ringissä. Laulussa on pitkä viive tai kaiku, joka kuulosti pikkasen oudolta, mutta muuten on kaikki mallillaan. Hyvä groove.
0   +1 +2
 
maestroxxx 11.02.2008
Kuvauksen perusteella bändissä on ihka oikea rumpali. Rummut on siinä tapauksessa varmaan vedetty Rolandin elektronisilla rumpuhärpäkkeillä. Saundit eivät ole huonot, mutta jotenkin tällaiseen blues rockiin kaipasi ronskimman ja akustisemman kuuloisia rumpusaundeja. Muuten bisii sisältää hyvää blueskitarointia ja letkeää menoa.
0   +1 +2
 
9
Muistikuva 10.02.2008
Hieno zz-top klooni. Sävellys jälleen erittäin omaperäinen : ) Kitarasooloissa oikeaoppisia huiluääniä. Jälleen tykkään.
0   +1 +2
 
8
Abasso 10.02.2008
Komppikitaran särö vois olla parempi.Ei oikein tähän sovi.Ja rumputyöskentelyssä sais olla enemmän ilmettä.Muutenhan tää on takuuvarmaa vanhan hyvä kierrättämistä.Ja kitaraliiditki pelittää niinku pitää.Vähän ronsiutta lisää muuallekkin ku liidikitaraan ja enemmän omaa ilmettä nii kulkuset täräjää!
0   +1 +2
 
9
dominiq 01.02.2008
Biisissä mahtavasti asennetta. Laulajan ääni sopii biisiin loistavasti. Pientä viilausta miksauksessa niin avot!
0   +1 +2
 
Pääskynen 27.01.2008
Leppoisa ote kitaroissa ja biisitä tulee laulajan mukana sopivan rokahtava. Hieno soundi solokitarassa ja hyvä kosketuskin siinä. Oikein hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
herra y 27.01.2008
biisi vyöryy eteenpäin mukavasti, ois mielenkiintoista kuulla tuosta se enemmän blues-versio
0   +1 +2
 
9
Shadow_fox 26.01.2008
Aikas hauskaa musiikkia. Ja suhteellisen laadukas äänityskin. Soittotaitoa löytyy yllin kyllin.
0   +1 +2
 
9
Art Alta 26.01.2008
Kuudes biisi tänään kommenttiringissä ja ensimmäinen sellaista laatua, mistä minä ymmärrän mitään. Kiitos siitä. Ja koska ymmärrän tällaisen musiikin päälle jotain, esitän kriittisiä ja rakentavia kommentteja. Ensimmäisenä ja päällimmäisenä: laulun delay: se ensinnäkin etäännyttää kuulijan teknisyydellään sinänsä juurevan bändin maanläheisestä meiningistä ja vielä valitettavasti toistaa laulajan ääntämyksen heikkoudet. Sama pätee kitaroihinkin: biisi iskisi mielestäni tuhat volttia lujempaa ilman 80-lukulaista ZZ Top - blues-soundia varsinkin, kun kitaraa välillä soitellaan varsin juurekkaasti ja tyylille uskollisesti. Ja ihan oikeasti minä kuuntelin tämän ihan mielelläni pariinkin kertaan, mutta olipahan pakko arvostella, kun kerrankin osasin jotakin rakentavaa sanoa. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
8
phuuskon 25.01.2008
Uskottavaa blues-laulantaa, eli propsit laulajalle. Kitaraosastolla voisi vähän säästää särön määrässä. Tässä musassa miedommalla rosollakin pärjää. Sooloskittasoundi häiritsi hieman riipivyydellään. Muuten mainio paketti näinkin kuluneessa genressä.
0   +1 +2
 
Jules Varjola 25.01.2008
Homma toimii kivasti yhteen tässä menossa. Laulaja on aivan tarpeeksi uskottavaa tälläiseen kevyehköön rokitteluun. Jos ihan totta puhutaan, niin olisin halunnut kuulla tästä sen blues vedoksen ennemmin. Tässä nimittäin nuo kitarat jäävät vähän taka-alalle, mutta ajatus kahdesta komppikitarasta eri kanavissa on aika hauska. Tosin olen sitä itsekin käyttänyt kertaalleen. Tässä vain valitettavasti tuo kitarasoundi on vähän liian säröinen että ajatus tulisi kunnolla ilmi. Ja vähän liian taustalle jätetty. Lead osuudet sitten toimivatkin mukavasti ja soolokitaristilla on mukavasti tunnetta pelissä. Kokonaisuus jättää hyvän maun suuhun ja svengin lahkeisiin vaikka olenkin vielä kalsareissani. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
Zebhyr 24.01.2008
Asiansa osaava orkesteri. Tanakkaa bluesrockia, joka toimii kuin... , noh lentokoneen vessa.
0   +1 +2
 
8
mulsson 13.04.2008
Letkeän kuuloista jamittelua. Soolokitaristi osaa hommansa, kuten tämäntyyppisessä kamassa pitääkin. Kovasti tulee ZZ Top mieleen. Laulu ehkä pikkasen liika kaiutettua mun makuun.
0   +1 +2
 
MacFly 22.01.2008
Hitto, alku lähti tykisti käyntiin - mutta vokalistin Beibeilyt latisti sen siinä sekunnissa. Vokalistina Mr. Lordi? Soitossa hyvä ote ja hieno meno. Tässä perusbluesissa on se vika, että loppujen lopuksi kaikki biisit kuulostavat samalta eikä tästäkään jää jälkeenpäin mitään mieleen. "Se biisi mikä meni niinkuin muutkin biisit"
0   +1 +2
 
7
Steven Riekki 22.01.2008
Uhh! Hyvä meininki. Loisto laulaja. Perusmeininki. Skebat soi just hyvin. Silleen kiva fiilis. Kyllähän tätä kuunteleee...
0   +1 +2
 
cheez 20.01.2008
Tämä yllätti positiivisesti. En ole kyseisen genren suurkuluttaja, mutta tämä kuulosti kaikinpuolin valmiilta paketilta. Ei muuta kuin tukka taakse, nahkatakki päälle ja strato käteen. Hyvä meininki, piristävä lisä "kommenttiringin tarjonnan harmauteen".
0   +1 +2
 
9
Spitfire 20.01.2008
Asiallista meininkiä. ZZ Toppimaistakin vivahdetta oli eritoten tuossa rumpukompissa ja skebardeerin soundissa. Laulajan äänestän tykkäsin. Hyvve hyvve!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 20.01.2008
Mallikasta kitarointia ja suorastaan hunajasuklaamarmelaadi soundilla. Kitarasoundi on jo itsessään niin rock et enpä ole zztopin jälkeen kuullutkaan mitään noin munakasta meininkiä!!
0   +1 +2
 
SamvaisSetä 20.01.2008
Perusrokkikappale, ok. Saundit on ihan kelvolliset, laulusaundissa on tuo kaiku ärsyttävä - ainakin tommosenaan tekee tosta vähän semmosen epäselvän kuulosen.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 14.04.2008
Maukkaan ja mehukkaan kuuloista raato bluesia. Vokalistilla katuuskottava soundi.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 20.11.2007
Tää on kunnon boogie-woogieta! Basari ja basso lyö kun märkä villasukka vasten kasvoja. Tää on niin rehellistä ja suoraa. Kuulee että soittajien soundi lähtee näpeistä ja mulinexien ruuvaaminen jätetään A. Tuisku osastolle.
0   +1 +2
 
10
korpikorppi 08.10.2007
Kyllä tätä kelpaa vetää ihan bluesbändin nimiinkin. Tossa yllä vähän maalailtiin noita esikuvia; heitän vielä yhden > vähän kuivemmalla Gibson-soundilla meno on kuin Tinsley Ellisin *Hell or High Water* albumilla.
Tarina on silkka bluesia samoin kitara - jessus miten nättiä meuhaamista.
Tuo laulun delay on makuasia, josta voi tietysti olla montaa mieltä.
Itse en kokonaisuutena kaipaa tästä yhtään 'bluesimpaa' koska pelaa
kun buicki (mainos) näinkin. Ameriikan raitilla tuntuvat aikapaljon vievän
bluesia tähän suuntaan klubihommissa. Ei voi kybää vähempää antaa!
0   +1 +2
 
8
mahan 26.09.2007
Okkei!

Hyvä meno päällä tässäkin mutta soundillisesti tykästyin enemmän toho 61/49 biisiin. Sain sellaisen kuvan että tästä biisistä on olemassa toinen enemmän bluesmainen versio, ehkä vois meikäläiseen kolahtaa paremmin. Kyllähän tätäkin siis kuuntelee mennentullen mutt mun makuun ja tähän genreen hiukka liian paksut ja kompressoidut soundit. Muut kasin edestä pojot, täythän näihin pojoerottelu saada aikaiseksi.
Hyvä meininki kuiteskii :)

t. mahan
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 25.09.2007
jämäkkää bluesia hyvillä saundeilla. Homma käy kun bändi soittaa hienosti ja soilisti laulaa hyvin tyyliin sopivalla äänellä. Kitarasoolot on vedetty taidolla. Tää rokkaa kympin tältä kuuntelijalta. **********
0   +1 +2
 
9
Jan Shadow 15.09.2007
Therapy Office Blues jytisee,kuten myös Kanniaisen laulusoundi! Tämä on laatumateriaalia! :)
0   +1 +2
 
9
har 16.06.2007
Hieno tuo rannevibra. Yhdistettynä loistavaan kitarasaundiin. Panee munat väpättämään. Ja tekstissäkin lienee sanoma. ?
0   +1 +2
 
9
digius 30.05.2007
Kiva idea on tällanen bändin nimikkobluussi!
Homma jyrää komeasti ganes-zztop akselilla, ja sooloilu tuo lievästi mieleeni jopa
mr. G. Moorenkin, vaikka se monille tuntuu jonkilainen kirosana olevankin..
Miksaukseen pientä fiilausta niin lopputulos olis ollu vieläkin komeempi!
0   +1 +2
 
9
fighter 30.05.2007
Hyvältä kuulostaa...Tulee tsetsettoppi mieleen, mikä ei oo olleskaan huono asia.

Tosi asiallista meinkiä ja lauluki toimii ihan kybällä.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 23.04.2008
Tylsät konerummut (ainakin siltä kuulostavat), perus taustat ilman mitään kummempia koukkuja, ihan hyvää ZZ-top-sooloilua Sharp Dressed Manin tyyliin. Laulajassa on asennetta, mutta ääntämys vähän särähtää korvaan. Soundeja nyt voi aina parantaa. Kaikin puolin perussettiä...
0   +1 +2
 
10
Nonniih, että tällä tavalla soi täällä blyyys, ja hyvin soikin ...

Hyvä keinuttava tatzi, laulajakin on sitä ihteään eli oikea blyyshemmo, ihan selvästi. Vetäsee matkaansa ja vie mukanaan hienosti kuuntelijaa.

Thanks a lot for this piece to you... Great !
0   +1 +2
 
8
rleinone 23.04.2008
Kyllä tämä minun mielestä bluesia on edelleen vaikka suoralla biitillä louhitaankin. Lauluäänessä on mukavaa karheutta ja kitaraosuuksissa ollaan perusasioiden äärellä, niinkuin sietääkin. Rytmiosasto kuljettaa mukavasti biisiä eteenpäin, mutta ehkä sinne kaipaisi jotain pientä koukkua. Mutta hyvää rokkia/bluesia kuitenkin.
0   +1 +2
 
Ärcko 23.04.2008
Kävin tossa keittiössä enkä huomannut kuunnella ihan korva höröllä jokaista yksityiskohtaa, mutta mitä sitä keskivertokuuntelijalta odottamaankaan suurarvosteluja. Kerrassaan viihdyttävä kappale, harvoin törmään näin hyvään ja kuunneltavaan, kuitenkin ehkä lähinnä sinä taustamusana sillä tästä puuttuu jotenkin se herkkyys jota itse sellaiselta 10-kappaleelta odotan. Eli teknisesti hyvä, mutta sielukkuus -sitä yhtään väheksyen- ei välity oikein minulle.
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 07.09.2007
Tässä on hyvä ote ja jokainen hoitaa tonttinsa kunnioitettavalla taidolla. Tätä on ilo kuunnelle. Ei muuta kun lisää biisejä putkeen.
0   +1 +2
 
8
kimkorho 05.06.2007
Varsin jämäkkää menoa. Solistin miehekäs ulosanti yhdistettynä Zeppelinin mieleen tuovaan delayhin toimii hauskasti! Tiettyä viimeistelemättömyyttä, joka toisaalta jossain määrin kuuluu tyyliinkin. Kaljakuppilaan takuuvarmaa kamaa.
0   +1 +2
 
8
petriX 01.04.2008
Kitarat ovat minun mielestä todella hyvät tässä, niistä pidän melkoisesti. Myös laulu tempaa mukaansa. Hyvä biisi, jää minun omalle playlistilleni :).
0   +1 +2
 
8
Mitä, onks Mustajärven Pate ruvennut laulamaan englanniksi? Menevä meininki ja kitarointi on tosi "äijää".
0   +1 +2
 
Pitk 01.04.2008
Hoi! Rokkikaavaa ilman mitään sanottavaa. Perus säröllä soitettua sooloa ja kohtuullisen pykivää komppausta. Ei futaa.

(Sorry, olen kotoisin Euroopan blues-pääkaupungista ;-) )
0   +1 +2
 
AnarchyBurger 19.05.2008
Adult oriented blues, vähän tämmöistä mitäänsanomatonta ja kulahtanutta meininkiä, kuulostaa todellakin terapiamusiikilta. Toivottavasti terapia auttaa ja pääsette vähän vetävämmälle sinisyyden asteelle.
0   +1 +2
 
Phunck 24.01.2008
unstoppable grinding blues rock . Very nice track and blues somehow always works.
0   +1 +2
 
10
Jussi Huhtala 20.05.2008
ZZtop! nostalgia potku persuksille tapahtui juuri, mahtava kipale! valmista studiokamaa, kaikki toimii!
0   +1 +2
 
8
Blondiapina 20.05.2008
Tämähän on aikas kivaa menoa. Laulajasta tulee jotenkin todella etäisesti mieleen mr. Lordi, mutta toimii kuitenkin biisissä aikas hyvin. :D
Kitaran vingutukset toimivat myös kiitettävästi.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 02.04.2008
Minun juttu ei ole oikein tällainen perinteinen kaavamainen rock. Olen väärää sukupolvea siihen. Mutta hyvin tehtyä äijärokkia.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 02.04.2008
valkoisen miehen bluesia... parempi kuin ei bluesia ollenkaan. rokki on poikaa
0   +1 +2
 
Mystiset Luvut 02.04.2008
Hyvin lähtee tämäkin biisi. Nopeahkoksi bluesrock vedoksi menoa voisi olla vielä enemmänkin, ehkä vois olla vielä lisää härskiyttä kitaroinnissa. Tai sitten enemmän jamimeininkiä?
0   +1 +2
 
Rehvake 03.04.2008
Kovat kitarasoolot ja rouhea lauluääni. Rummut melko yksitoikkoiset, ja komppikitarat vähän liian surisevat makuuni. Mutta meininki ja tunnelma helvetin kova!
0   +1 +2
 
bize 03.04.2008
Asiallinen lauluääni ja soundit toimivat omassa ympäristössään hyvin. Bluespohjaisten juttujen asiat hienosti hallussa.
0   +1 +2
 
8
((((-!-)))) 03.04.2008
Nyt on tiukkaa blues rockia. Laulaja seisoo jossain Timo Nikin ja Bryn Jonesin välimailla. Oikein kelpoisaa perusmeininkiä. Ei voi valittaa. Vertailukohdaksi mieleeni nousee Backsliders, ainakin soundipolitiikan suhteen. Mutta siinä missä perusmeininki on aina perusmeininkiä, niin perusmeininki saa myös perusmeininkiarvosanan. Jamittelusta plussaa, mutta biisi ei kuitenkaan vaadi itselleen sen kummempaa huomiota. Sulautuisi huomaamattomasti baari-illan taustameluun George Thorogoodin ja ZZ Topin sekaan.
0   +1 +2
 
Lormas 03.04.2008
joo...ihan mukava...en keksi muutakaan sanotavaa
0   +1 +2