Feast

Aurnir

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Hatesociety 04.08.2007
Äänenlaatuha ei tässä musiikissa mitään parhautta pidä ollakkaan mutta tässä menee jo vähä turhan paskaksi. Kokonaisuutta on hankala arvostella ja laulu mahdoton. Musiikillisesti ihan ok viisu.Kunhan rummutkin kuulisi kunnolla. 2 minuutin kohilla oleva pimputtelu ei oikeen kolahda millään tavalla mutta kyse ei ole siitä mistä minä pidän joten se siitä. Kun parempi äänenlaatuista rienausta tulee niin voisi tarkemminkin tutustua. Arvosana ei tule äänenlaadusta,ei laulusta vaan musiikista. 10- 2 Minuutin pimputus, -Koukkujen puuttuminen ja omalaatuisuuden puute=7
0   +1 +2
 
9
Cadaver 06.07.2007
Tää äänimaailma on mun makuun aika extreme, mutta joo, onhan tämä totaalista satanistihulluutta. Puhdas kitara luonnonhelmassa-osuus rokkaa. Laulu hukkuu särökohdissa aika lailla, mikä on sääli. Debyyttibiisiä raivokkaampi ja monipuolisempi/kunnianhimoisempi kyllä, joten pakko se ysi on tuotannosta huolimatta pistää näin jatkoa odotellessa..
0   +1 +2
 
9
Funereal 27.11.2008
Tämä on tavattoman hieno ja tunnelmallinen vetäisy. Soundit ovat juuri niin raa'at ja repivät kuin kuuluukin - niistä paistaa toivottomuus ja elon julma luonne. Ainoa puoli, josta en pidä, on vokaalit. Pitäisin ehkä enemmän rääytystä tai deathmetalmaisesti muristusta ulosannista, mutta muuten loisto biisi.
0   +1 +2