Casualties

Bublgum Electronics

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
dbgirl 03.01.2009
Lämmin soundi. Rakastan tuota puhetta, se kuulostaa aivan järjettömän ihanalta :) Liian lyhyt! Harvoin tuota pääsee sanomaan, yleensä kaikki vaan pitkittää biisejään :p Tätä olisi kuunnellut pidempäänkin.
0   +1 +2
 
9
eko_forever 27.02.2008
Mielenkiintoiselta kuulostaa. En itse ole mikään elektronisen musiikin ystävä, mutta täytyy sanoa, että tätähän jopa kuuntelisi. Sopivasti UG-henkeä ja hienot soundit. Itsessäni tämän kuuntelu herättää jänniä tuntemuksia, joita en osaa tarkemmin kuvailla. Hieno teos on.
0   +1 +2
 
9
-crime- 28.09.2007
tä on ihan jees vaik en kyl yleensä perusta ootko ite puhunu tähän noi äänet kokonaisuus on mahtava
0   +1 +2
 
9
Dev-ill Beats 25.09.2007
en nyt oikein hirveenä osaa kommentoida tälläista musaa kun ei oo hirveenä tullu perehyttyä.
kivat saundit tässä on enkä löydä miksauksestakaan valittamista.
bassolinja ihan ok mutta ehkä kaipais vielä muokkailua.
kiva kokonaisuus
0   +1 +2
 
10
makes69 18.06.2007
Paul Hardcastele pätkitty lausumaan taustoja , tutunkuuloista matskua jatkat hänen jalanjäljillään joka ei välttämättä ole huono juttu koska tämä laji on "unohtunut". Paul Hardcastle teki biisin Ninetiin 1985 jossa on sama jännä tulevaisuuden fiilis. Kypähän tästä tulee.
0   +1 +2
 
Biisi alkaa kuten hyvin monet biisit yleensä alkavat, alulla. Odotin jännittyneenä kuinka biisi lähtee etenemään, ja etenihän se, äänimaailman kuulaus oli hiukan hmm, en sanoisi, että nyt ihan outoa, mutta persoonallista, ilman muuta persoonallista.

Sen jälkeen nousee ikäänkuin maisemaan jotain kevyehköä ääntä, lienee koneellisesti aikaansaatua, todellakin jokin äänikin, siis ikäänkuin lauluääni sanoo jotain, ja biisin rytmikkyys, hmm, jäin pohtimaan noita sanoja, koska artikulointi on hiukan epäselvää, monesti on käytetty tehokeinona ihmisten havahduttamista lähes ymmärretvällä puheelle, ja sitä tässä oli kyllä osattu käyttää, mainiosti, olisi voinut olla enemmänkin, se teki jännän tunnelman biisiin.

Siis, biisissä on tämä perusjytke, genrelleen tyypillinen, mutta toki toimiva jos on toimiakseen, mutta toimiiko se, sitä jälleen otsa kurtussa mietin, minulla on tätä menoa ryppyjä otsassa, siis biisin edistyessä.

Kivat kilkutukset, ei vallan omaperäistä, mutta tosi kivat, sellaiset monissa biiseissä kuullut, toki, mutta jos osaa käyttää niitä oikein, toimivat, vaan, tässä nyt tullaankin perimmäisten kyssäreiden äärelle, kannattaako kaikessa kilkutella, jos voi kolkutella..

Biisin äänimaailmaa saa ajatukset kiertämään, se johtui varmaan siitä kiertoäänestä, mielikuvitus laukkaa villeille niityille, kesää odotellaan jo, tämä on selvä kesäbiisi, koska ajatuksetkin karkaavat, kuten musiikkikin käsistä.

Tämä biisi, siis, tätähän minä nyt kommentoin, ei vallan nyt kyllä saanut pauloihinsa, ei ansalanka lauennut, mutta hyvällä työllä, harjoituksella sun muulla metkuilla, tämäkin vielä pirtsakan otteen saisi, ehkä miksausta voisi harkita uusiksi, ehkä ei, mistä minä sen tiedän, tuli vaan mieleeni.

Tämäntyyppinen musiikki tekee kyllä ihmiset iloisiksi, ovat kontrastina muulle musiikille, ikäänkuin peileinä heijastamassa, kuulen nyt niin monet biisit aivan eritavoin, Escherismiä musiikin maailmassa, oivaa silmänkääntötemppua, on olevinaan jotain, vaan ei ole, joten tämäkin saattaa olla biisinä aivan muuta, ovela ratkaisu sekin.

Toivottavasti biisin tunnelmat ovat muillekin vastaavia, jää kysymysten äärelle, ja syventyy musiikin saloihin, pyrkii parempaan, itse kukin, ja kenties, hymy huulilla toteaa, minä osaan kuunnella musiikkia, kaikenlaista.

Hmm, jos vertailen, en tiedä, onko nyt kovin sopivaa vertailla, mutta on olemassa todella monensävyistä tämänkin lajin musiikkia, joten variointiahan on, tosin tässä biisissä se jäi vähemmälle, mutta kenties tekijä on ajatellut, että simppeli on kaunista ja antanut biisin kulkea omaa tietään, seurannut sen etenemistä kuin cowboy karjaansa.

Tämä herkistää, todella, itku ei ole kaukana, mutta miksi itkisin, jos voin hymyillä, positiivisuutta kehiin, ja hymyä huulille, kyllä on ilo huomata, kuinka kanssaihmiset musiikillaan ja nimenomaan täällä saavat aikaan tunnelämyksiä.

Tunteiden näyttö on tärkeä asia, ja luulen, en toki voi olla varma, että biisin tekijä on tehdessään biisisä kokenut syviäkin elämyksiä, hmm, mutta toivottavasti on, sillä aina kun tuottaa jotain luomaansa, siitä saa jotain itselleen, ei välttämättä muille avautuvaa, mutta, ahh, niin rakasta.

Jep, kyllä tämä biisi ilman muuta ansaitsee tulla kuulluksi, juuri noiden edellä mainitsemieni seikkojen vuoksi, kirkastaa monen otsan ja katseen, kun huomaa, kuinka paljon kaunista musiikkia onkaan olemassa.

En nyt anna arvosanaa, koska tästä selkeästi kuultaa tekijän rakkaus musiikkiin, mikä minä olisin sitä arvoimaan, ehkä kuuntelijana tietenkin, mutta niih, muut antakoot numeroita ja pisteitä, minä kommentoin sydämeni kyllyydestä.
0   +1 +2
 
8
Bemary 10.06.2007
Täytyy myöntää, että aiempi maininta CSI-tyylin musiikista osui todella nappiin. Sehän tätä kuunnellessa tulee mieleen väistämättä. :) Tykkään kovasti erityisesti biisin alusta, mutten ole mikään suuri vocoderin ystävä, joten se hieman ns. "pilaa" tunnelmaa. Toisaalta kaksipiippuinen juttu, sillä eipä tuohon toisenlaisetkaan voksut olisi sopineet, joten siinä mielessä oikea valinta. My bad kun en tykkää yhdestä osa-alueesta. Sama ongelma tulee vastaan muulloinkin, ei vain tätä biisiä kuunnellessa. :>

Tämä biisi vaati ja tulee vielä vaatimaan itseltäni useamman kuuntelukerran ennen kuin pääsen siihen kunnolla sisälle. Kuuntelen hyvin vähän tämän tyyppistä musiikkia, vaikka jokin siinä viehättääkin, joten en osaa jäsentää siitä loogisia mielikuvia tuolla pääkopassani. Ehkä ei tarvitsekaan. Epäloogisuuskin on joskus vallan hupaisaa! Tykkäsin kuitenkin tästä uudesta vedosta, ja siitä kasi. Teehän lisää tällaista pian, että mäkin opin näitä asiantuntevammin kuuntelemaan. ;D
0   +1 +2
 
Nectino 31.05.2007
Biisi lähtee käyntiin rauhallisen oloisilla ja raikkailla pädisoundeilla.
Tämä kappale osaa kukoistaa minulle sen omaperäisyydellään. Vokaalit tuovat todella paljon tunnelmaa mukaan, ne ovat täydelliset tässä biisissä! Vocoderi tuo myös omanlaista raikkautta biisiin. Biisi omaa osittain kesäiset soundit, mikä on näin kesän alla todella hieno juttu. Alusta loppuun asti jatketaan samanlaisella melodiakuviolla muttei se ole lainkaan huono juttu, sillä ilman vokaaleja samanlainen melodiakuvio voi käydä suhteellisen tylsäksi, vokaalit ovat siis täydellinen lisäys tässä biisissä! Rumpukuvio on monipuolinen, mutta snare saisi mielestäni olla hieman erilainen, vaikka välillä soisi delayn kanssa tms. Soundipuoli toimii kuitenkin erittäin hyvin. Lyhyt biisi, muttei kylläkään kyllästy nopeasti. Kiitos tästä!
0   +1 +2
 
9
Jaycob 16.05.2007
Tuli heti alusta mieleen joku Linkin Parkin biisi, ja sitten kun lähti tuo plugi soimaan, niin Dj Tieston biisi tuli mieleen :) Kivat voksut, aivan kuin puhuttuna jostakin radiopuhelimesta. Rummut toimivat ihan kivasti. Soundeista en nyt sano mitään, koska kuuntelen kajareista. Ihan kivan kuuloista musiikkia. Sopisi johonkin CSI- sarjan kohtaan, missä ne aina tutkii jotakin ihmistä tai todistetta :)
Toimiva kappale!
0   +1 +2
 
9
_whisper 15.05.2007
Nii unohtu sanoo et aika lyhyt oli =S Sais olla pitempi..
0   +1 +2
 
9
_whisper 15.05.2007
Aiva helvetin hyvä!! Jatka samaan malliin! Ihanaa jyskettä...
0   +1 +2
 
9
Cloom 17.12.2007
Tässä oli jotain, mikä jäi kaivelemaan, ehkä se et biisiä pitää kuunnella uudestaan ja uudestaan, eikä selviä mikä jippo tekee kappaleesta koukuttavan. No, oli mikä oli, tykkäsin rouheista soundeista ja tasapainoisesta miksauksesta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
On aina vähän ongelmallista kuunnella eri artistien teoksia putkeen mikseristä; korva tottuu edellisen biisin saundimaailmaan ja seuraavan biisin saundimaailma kuulostaa usein vähän päällekäyvältä. Tämä tuntui ainakin aluksi vähän turhan yläpäärikkaalta.

Tässä on varsin virkistävä tunnelma kyllä, padit, vokaalit ja saundien paletti aiheuttavat mukavia fiiliksiä. Hämmentävä rytmiikka joka pistää odottamaan että biisi varsinaisesti alkaa. Sinänsä just hyvä, voisi kuvitella levylle edeltämään jotain toooooosi paukkuvaa biisiä joka alkaisi jo ensimmäisellä sekunnilla täydellä ilotulituksella. Persoonallinen ratkaisu.

Hyvä pohja, joka kuitenkin jättää kaipaamaan jotain. Tunnelma kaikista vahvin puoli. Modulaatiot olisivat saletisti olleet orgastisia!
0   +1 +2
 
MKDELTA 09.09.2007
Aika jännä...mun on ihan pakko sanoa että tästä tulee mieleen se Johannes Rojolan "Raplh Was Sick" biisi, tuo puhesamplen setä kuulostaa samalta. Sitten mieleeni tulee jotkut Skinny Puppyn biisit, erityisesti se VX Gas Attack. Hämmentävää.

Jotenkin todella levottoman oloinen biisi joka möyrii ja pyörii ja junnaa mutta ei oikein tunnu saavuttavan kliimaksia, mikä on vähän harmi... Cowbellin vääntely tuollaiseksi tilutukseksi on kyllä A+. Mut olisi toivonut että tästä tulisi oikein kunnon perkkaralli. Soundit on muutenkin hienoja ja selkeitä, bassopuoli olisi ehkä saanut olla pikkaisen enemmän esillä. Hmm, tätä on kiva kuunnella mutta jotenkin ei tunnu saavuttavan täyttä potentiaaliaan.
0   +1 +2