Serenity

Flying Mat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Chazzmeinder 22.12.2007
Tullaan soittamaan tää biisi viel joskus teron muistoksi niin että koko maailma kuulee!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
millan 05.08.2007
hei tää on oikeesti aika hyvä! kahden soinnun a-osahilluttelu toimii aina ja se oli sopivan flegmaattinen ennen kertosäettä. tykkäsin kertistä erityisesti... se oli sellanen... purkauksenomainen (?). semmon SPLÄSH SERENITY ja sit taas palas siihen hillumiseen. yleisesti tuli mieleen jefferson airplane, joka täällä jo aiemminkin taidettiin mainita. hmmh en osaa sanoa enää muuta.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 05.08.2007
hienoa kamaa..toimii...
0   +1 +2
 
6
Nightlover 04.08.2007
Pink Floyd? Jo sen nimen kuuleminen saa minut voimaan pahoin. Soitto tässä vielä meni, rentoa soittelua, mut laulu oli jotain mitä en voi sulattaa. Ois toiminu IMO paremmin instrumentaalina, mistä todisteena toi lopun pitkä soitteluosuus. Se oli ihan jeeskuunneltavaa =)
0   +1 +2
 
8
Assi_Ilona 04.08.2007
very nice.. :) tulee tosiaan pink floyd mieleen,joka ei todellakaan ole huono juttu!:) tykkään kyllä,lepposaaaaa...nam:)
0   +1 +2
 
9
exdeth 03.08.2007
hyvän kuulonen jo tämmösenään, tulee saundeista doors mieleen.. Heh, tää puree alitajuntaan. Harkittua rentoutta. Tästä tulee paljon haikeita mielikuvia pää täyteen, erittäin vaikuttava, kyllä tämmönen vois löytyä vaikka elämän soundtrackilta;)
0   +1 +2
 
8
Aika rauhallinen, ja ehkä hieman huomaamaton biisi. Ajattelun taustamusiikkina tämä on loistava, mutta muuhun en ainakaan itse tätä osaisi yhdistää.
Aika harvoin tykästyn tällaisiin hempeilykipaleisiin, enkä oikeastaan tällekään erityisemmin lämpene. Kyllä tästä kauniita melodioita löytyy, eikä lauluäänikään ole mitenkään huono, mutta silti jokin mättää. Ehkä hieman tylsä ja tavoittelematon tämä on; se on jossain kaukana, eikä siitä saa kiinni.
Antaisin ehkä kuitenkin kasin, sillä ei tämä varsinaisesti huonokaan ole, vaatii vain ehkä tarkempaa kuulostelua ja keskittymistä, mihin minulla ei nyt riitä aika tai tahto. Mutta aivan hyvin voisin haikeammissa tunnelmissa tätä kuunnella.
0   +1 +2
 
9
LaraX- 27.07.2007
kyllä tätä tulee kuunneltua, hyvähyvä !
0   +1 +2
 
10
gorgonoidi 02.07.2007
Aika leijuva fiilis tässä on ja niinhän sen psykedeelisessä musiikissa pitääkin olla. Tulee mieleen kaikki vanhat hippi bändit tyyliin Grateful Dead, Jefferson Airplane, Pink Floyd ja 13th Floor Elevators ja jos ei ihan musiikillisesti mene samaan soppaan näiden yhtyeiden kanssa niin ainakin fiilis on sama. Saundit luovat paljon tätä tunnelmaa ja hyvä ettei niitä olla menty pilaamaan. Soitto on myöskin hyvin leijuvaa ja kaunista. Itse sävellys on helkkarin kaunista kuunneltavaa. En olisi uskonut että vielä pystytään tekemään näinkin 60-luvulta kuulostavaa musiikkia. Ihan loistavaa!
0   +1 +2
 
8
Re-mix 16.06.2007
Demo ei vaikuta pahalta! Minun makuuni tämä on hieman mollivoittoinen. Mutta laadukas.
0   +1 +2
 
9
SIAR 15.06.2007
Täähän jyrää! Pink Floyd tulee voimakkaasti mieleen ja se on hyvä juttu se! Joutuu vanittaan ...
0   +1 +2
 
10
Apollon 04.05.2007
lHyvät saundit tulee myöhemmin...kunhan se saadaan se perkl..n soolo. Laulu on hieman vituralleen.
0   +1 +2
 
9
conspiracy 03.05.2007
Oikeesti hyvää materiaalia. Milläs nää on purkitettu kun on näin kovat sounditkin. Hyvää matskua kyllä...
0   +1 +2
 
8
laice 30.07.2007
jaa... Vai että hempeilyäkö tämä on, kuten edellinen kommentti antaisi ymmärtää. Aika helvetin kaukana kyllä sellaisesta. (tosin makuasioistahan ei kannata väitellä)
Mielestäni aikas tyylikästä psykedeeleä. Maukasta fiilistelyä mukavilla soundeilla, tosin mielestäni soittimet voisivat olla paremminkin eroteltuna. Nyt kuulostaa aavistuksen puuromaiselta. Itselläni ainakin syö hieman kuuntelunautintoa.
Laulu on hyvän kuuloista ja sopii biisiin erinomaisesti. Biisissä on kyllä hyvä, "hieman irrallinen" tunnelma, mutta ehkä jotain pientä nyanssia tai pikku kikkailua johonkin väliin olisin kaivannut. Vähän tasapaksu vaikutelma jäi loppujen lopuksi kuitenkin.
Hyvä veto joka tapauksessa, ei kuitenkaan ihan kylmiä väreitä aiheuttavaa settiä minun tapauksessani.
0   +1 +2
 
8
Metallicheart 03.08.2007
Hyvin on rentoa tämä biisi tulee lähinnä biitsi ja lämmin aurinko mieleen joka ei ole ollenkaan paha asia =) toivoisin lauluun hiukan munaa =D se voisi olla kovemmalla. muuten hyvin letkeetä vaikka ei olekkaan omaa musamakua kuuntelin ihan mielellään samaa rataa vaan
0   +1 +2
 
10
Sonera3G1752 25.06.2007
Kyllä on pojat pink floydia kuunnelleet :D. Kyllä tätä mielellään kuuntelee. Hyvää soittoa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.09.2007
Oho, tästähän tulee tosi ihanalla tavalla mieleen 60-luvun hippirokki, ihan laulusaundia myöten (Syd Barrett, anyone?). Siis tooosi Sydin kuuloinen vokalisointi. On siinä kyllä jonkin verran hapuilua ja sävyjä saisi olla enemmänkin, mutta kuitenkin.

Lyriikka on kamalaa englantia, mutta siitä huolimatta toimii, koska kielioppi- ja oikeinkirjoitusongelmista huolimatta teksti sisältää hyvän tunnelman ja herättää mielikuvia.

Muut instrumentit toimivat mukavasti, 60-lukulaisen letkeän rento ja löysä tunnelma toimii täydellisesti eikä kuulosta ollenkaan siltä ettei olisi ollut kykyä soittaa tiukemmin, vaan juuri sopivan määrätietoiselta lötköttelyltä.

Hyvin paljon esikuviensa kuuloinen mutta kun ei tällaista liian usein kuule, niin en voi olla diggaamatta. Suorastaan loistavakin biisi.
0   +1 +2