One Of These Days

Kingdom Gone

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
milo05 08.01.2011
hyvin alkaa rumpusetillä jälleen lauluäänesi pelastaa biisin melodisesti myös varteenotettava biisi,kuuntelee mielellään,alkaa olla kunnon meininkiä hyvä montin ja soolo myös ihan nappiin.
0   +1 +2
 
Rehvake 24.04.2010
Vähän kömpelö tuo siirros introsta säkeistöön, mutta muuten soitto toimii hyvin. Laulussa on laitettu itseä likoon sopivasti. Soundit ovat hieman omituiset, lienee tuosta miksauksesta johtuen.
0   +1 +2
 
zenri 28.03.2010
Tämän tyyppistä hard rockia on mikserissä aika paljon ja tässäkin on vähän ongelmana se, etten erota tätä kovinkaan helposti niistä monista muista. Eli jotain omaperäistä otetta kaipaisin lisää.

Soitannollisesti ja laulun ilmaisullisesti hommaa rullaa ihan hyvin. Biisi ei piirrä selvää muistijälkeä, joten silläkin osastolla olisi terävöitettävää. Paikoin hyviä melodioita kuitenkin. Eli potentiaalia on.
0   +1 +2
 
Snacke 15.03.2010
tässä ollaan mun inhokki bon jovin jäljillä, mut on tää kyl sata kertaa parempi. laulaja on vetäny parit red bullit kyllä ku on niin pirtsakka. suorastaan elektrojänömäinen. rummut super leveellä pannilla, ja soittimet onkin sitte lähes monona. kertsiä vois vähän ehkä vielä kehittää, ei ihan bon jovin imelyyslevelille tietenkään, mutta himpan verran vielä ikimuistoisempi voisi se olla.
0   +1 +2