Oijoi, karu Titityy

jm8k

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

MKDELTA 04.05.2007
Intensiivistä psykedeliaa. Titityy.

Ööö...siis tuota...todella rikas äänimaailma. Tuntuu kuin olisi kokoajan hirveä kaaottinen mutta koossa pysyvä myllerrys menossa. Kumimainen vinkuna on kiva lisä. Samoin alussa ja lopussa oleva tuhatjalkaismainen dyn-dyn-dyn mörytintä-ääni. Puoliselvänäkin tästä irtoaa aika sienimaailma-visioita kun keskittyy.
0   +1 +2
 
10
makes69 27.03.2007
Äänimaisemaa joka kevääseen kypän arvoinen veto.
0   +1 +2
 
9
Olzo 27.03.2007
Jos oisin maksanu itseni kipeäksi omaperäisestä tunnelmasta ja saisin tällaista, olisin tyytyväinen.. ja nyt kun tämä tulee ilmaiseksi niin johan vääntyy suu hymyyn :) Jos ny jotain kritiikkiä pitäis sanoo ni sanoisin että ehkä jotain vaihtelua hieman lisää, vaikka joku osa joka ois selkeesti erilainen (ehkä sellanen rauhallinen) saattas piristää. Muuten tämä on kyllä aivan helmi -> Melodiat, saundit, tunnelma, reipas poljento ja kaikenlainen sälä. Toivotan onnea valitsemallasi tiellä.
0   +1 +2
 
7
accent 26.03.2007
Aika kummat (hyvät) saundit melodioissa. Toimiva draivi löytyy, sitä samaa vanhaa tuttua jm8k:ta. Kevätpsykeä! Onpas paljon kaikenlaista yksityiskohtaa mutta silti rakenne säilyy ymmärrettävänä. Huonona puolena viimeisen parin minuutin aikana tapahtunut kyllästyminen. Kokonaisuutena keskitasoa.
0   +1 +2