Stress

Löyly

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Alussa mielenkiinto heräsi, mutta keskivaiheilla tapahtumien vähäisyys alkoi uuvuttaa. Sävellys ok ja paikka paikoin kiinnostava, taustalla häärivä melodiaefekti jopa hitusen ärsyttävä.
0   +1 +2
 
9
Quicksilver 16.02.2015
Siistiä melodista kamaa. Jää töistä pois, niinku muutkin nii ehtii tekemään musaakin :D
0   +1 +2
 
Akeli 31.03.2014
Loistava kipale! Toi bassosynameininki on vaan yksinkertasesti vitun cool. Mukavasti kasvaa meininki biisin edetessä. Progerumpuilut puolentoista minuutin kohdilla toimii kans helvetin hyvin. Tää sopis helvetin hyvin esim johonki psykologisen trillerin kohtaan, missä agentti Sterling hiipii kohti Hannibal Lecterin taloa :--DDDDDD
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 03.11.2013
Maalailevaa ääniraitailua. Tuo kurnuttava saundi sopii kuin nenä päähän muun vähän perinteisemmän soundimaailman kanssa.
0   +1 +2
 
9
jondaq 28.01.2013
Tää sopisi monenmoisien leffojen taustalle. Arvuutteleva tunnelma, silti rauhallinen meininki alusta loppuun. Hieno!
0   +1 +2
 
8
Asamael 28.01.2013
Hyvin rakentuvaa, jopa avaruudellista tunnelmointia, jonka ainoaksi ongelmaksi muodostuu tukkoisen kuuloinen miksaus.
0   +1 +2
 
8
soundofwood 22.11.2012
Vähän sekavan oloista välillä, ehkä on osittain tarkoituskin. Pianon ja rumpujen yhdistelmä toimii. Kokonaisuudessaan ihan hyvä kipale.
0   +1 +2
 
9
Eddie 25.07.2012
Siisti tunnelma tässä.

Mixin volaa vois nostaa reilusti, soi todella hiljaa. Jousisaundi on aika halvan kuuloinen, sen voisi vaihtaa. 2:06 alkaen homma lähtee rullaamaan varsin mallikkaasti.

Eikä sitä selkeää johtomelodiaa aina edes tarvita, homma toimii näinkin!
0   +1 +2
 
Tapez 03.03.2012
vähä heikohko soundi... mut tunnelmaltaan ihan menevä ja hyvä :)
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 17.11.2011
ihan hyvä julkasutahti! hoh. juu tuota. taas kerran eteeristä kamaa, mitäpä tuosta. windows movie maker päälle ja maisemakuvaa tän biisin kanssa youtubeen, tms.
0   +1 +2
 
DJ_JIIKOO 05.06.2011
ihan hyvähän tämä on, ei huono ollenkaan
0   +1 +2
 
Chrimera 12.04.2011
Aika mielenkiintoinen soundtrack. Sopisi hyvin johonkin hämärään actionpätkään. Vaihteluakin tässä on mukavasti.
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
Tässä oli hieno biisi, mikä laaja-alaisuudessaan voisi sopia monenlaisen liikkuvan kuvan taustaksi. Ekana tuli mieleen X-files ja sitten Uhrilampaat. Tämä on maisemaltaan sellainen, että sopisi myös kunnon scifiin. Hieno kappale, mikä adaptoituu laajalle alueelle, jos niin halutaan. Hyvä!
0   +1 +2
 
Art Alta 28.08.2007
Vähän tunkkainen ja hiljainen, pieni masterointi voisi ehkä auttaa? Tai no, voisi sitä vähän miksaillakin kenties. Tunnelma oli kyllä ihan kohdillaan, vaikka itse en kyllä tästä nyt saanut tällä kertaa oikein mitään kuvaa päähäni. Riippunee mielentilasta.
0   +1 +2
 
10
bdaisy 16.07.2007
Toimii erittäin hyvin pyöräillessä arboretumiin. Humalsiet spugetkin tanssahtelivat rytmissä bussipysäkillä.
0   +1 +2
 
8
Paronie 29.06.2007
Taustaviulut erittäin hienon kuuloisia. Hyvä tunnelma saatu aikaiseksi. Sopivan jännittävä. Tulee mieleen just joku toimintaleffa talvisessa venäjäläisessa urbaanissa ympäristössä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 10.06.2007
Tyylikäs kappale. Aika erikoinen, hieman kun sekoitus soundtrackia, illbienttia ja acid breikbiittiä. Loppupuolesta tulee erityisesti mieleen Apocalyptica. Ajoittain tuli myös mieleen Red Alertin soundtrack, outoa...mutta itse asiaan.

Kun kappale alkaa niin kuuntelija voisi olettaa että nyt tulee ihan puhdasta perussoundträkkiä, mutta sitten epätavanomaisempia elementtejä alkaa ilmaantumaan. Jopa minä olin hetken hieman hämmentynyt, mutta kyllä kappale välittää hyvin sellaista ahdistunutta, traagista, loppuunpalanutta tunnelmaa. Soundit ovat hieman hiljaiset, mutta se ei ole mielestäni mitenkään paha asia tässä kappaleessa, tietty hiljaisuus itse asiassa sopii hyvin tähän.

Tulee mieleen joku elokuva loppuunpalaneesta FBI:n agentista joka murjottaa kotonaan ja ryyppää. Joku myös mainitsi jonkinlaisen junakohtauksen, joten mieleeni tulee myös mieleen että ko. agentti on krapulaisen näköisenä ja hiukset sekaisin metron kyydissä. Kappaleen loppu oli, syystä tai toisesta, mielestäni parempi kuin alku. En oikeastaan osaa antaa parannusehdotuksia.

Sanoisin että onnistunut teos.
0   +1 +2
 
9
Täähän oli ihan mielenkiintoista... Oikeastaan tosi hyvää... Eipä tullut mitään erityisempää mieleen tätä kuunnellessa eli aika päätä tyhjentävää tavaraa! Tosi hyvää...
0   +1 +2
 
Begemot 26.04.2007
Mulla soi ainakin melko hiljaa, en tiedä johtuuko miksauksesta/masteroinnista vai jostain muusta? Hyvät nimet biisillä ja artistilla.

Tunnelma oli tässä kyllä kohdallaan, mutta rytmiikka oli aika tylsä, joka vähän latisti biisin dynamiikkaa. Mutta eipä ole sävellyksesta valittamista.
0   +1 +2
 
repulse 18.04.2007
Tämä biisi jotenkin kietoo sen kuuluisan pikkurillin kuuntelijansa ympärille;) Hieno kokonaisuus ja sävellyksenä huippu...jatka samaa rataa...tykkäsin
0   +1 +2
 
dazzling 16.04.2007
Hieno kappale, kaunis tunnelma. Pidin soundimaailmasta, bassostakin, vaikka se aluksi kuulosti aika erikoiselta. Jazzahtava rumpukomppi sopi tähän yllättävän hyvin. Jos jotain kritiikkiä pitäisi sanoa, niin jäin ehkä kaipaamaan jonkinlaista vaihtelua, vaikkapa dynamiikan osalta. Mielestäni biisi parani loppua kohden, viimeisen minuutin mahtipontiset jousimelodiat kuulosti todella hyvältä.
0   +1 +2
 
10
musicman85 29.03.2007
Pitääkin kääntää volumea vähän isommalle että kuulee paremmin.. Hienot soundimaailmat on pystytty loihtimaan! Jotain jazz-elementtejä löytyy mutta enemmän mennään sinfonisemmissa tunnelmoinneissa. Noista pianoista pidän erityisesti. Rummut laahustavat jamitellen taustalla, se vain passaa. Harvemmin tulee tällaista kuunneltua mutta tämä on kyllä ammattimaisen kuuloista!
0   +1 +2
 
10
Artturi 27.03.2007
Aivan ihana tunnelma. Kauniin traaginen. Loppu yllättäen ja muutenkin jotenkin lyhyeen. Olisi tätä kuunnellut vaikka puoli tuntia.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 27.03.2007
Todella onnistunut tuotos jälleen! Muistan kun aikoinaan vaihdoimme ajatuksia noista virtuaaliorkesterikirjastoista, ja hyvin olet ottanut kyllä ne haltuun - nuo sinfoniasoundit ovat sopivan syvät ja pehmeät, eivätkä sorru siihen niille tyypilliseen "muovisuuteen". Elektronisten soundien ja modernien elementtien yhdistäminen näihin lipuviin viulumassoihin toimii mainiosti ja harmonisesti kappale sisältää positiivisesti jännitteitä ja mielenkiintoisia ratkaisuja. Diggaan myös kovasti tuosta hieman venkoilevasta ja nykivästä biitistä, pitää mielenkiintoa hyvin yllä olematta liian hankala tai sekava. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa, niin soundimaailma on ehkä hieman liiankin tasapaksu, jonkinlaista kerroksellisuutta olisi ollut kiva saada tähän lisää (tosin tämän kritiikin voin antaa kaikille omille biiseille myös, en osaa sitä itse).
0   +1 +2
 
8
SpeaK 26.03.2007
Alkutunnelmoinnin jälkeen ensimmäisenä huomion ottaa nuo rummut, jotka ovat mukavan luontevan kuuloisia ja jazzahtavia. Toisena huomionkiinnittäjänä toimii miksaus, josta tuntuu yläpäät puuttuvan kokonaan. Erittäin suttuista, reverbiin upotetun kuuloista.

Narinabassot ovat ehkä hieman poissa paikaltaan tässä biisissä, mutta koska narinabassoista niin kovasti pidän niin kyllä ne tässäkin minun korviini toimivat. :P Tunnelmaa biisissä on, joskin minulla on hieman vaikeuksia oikein keksiä että mikäs tunnelma tuo oikein on.

Kun miksaus olisi selkempi, toimisi biisi myöskin huomattavasti paremmin. Niin kovin terätöntä nyt. Pehmeäkin on ok, mut nyt tämä on enemmänkin suttuista. Pidin kuitenkin biisistä, joten kiitos tästä.

(9 tulisi paremman miksauksen avulla, ja kymppiin tarvitsisi jo hieman sitten pituutta lisää ja enemmän ideaa tähän)
0   +1 +2
 
8
P. Virta 26.03.2007
Ahdistava tunnelma heti alusta, sävelkorvani yrittää kokoajan tunnistaa missä skaalassa ja missä sävellajissa tässä mennään, mutta eipä taida olla minkään teorioiden avulla selitettävissä miten tämä tunnelma on luotu. Rumpupuoli tuli hieman yllättäen, en osannut odottaa sen tyylistä. Sama juttu tuo nariseva basso, jotenkin kuitenkin tukee biisiä hyvin ja vie eteenpäin, mutta itselleni tuntematon soundi, jota en osannut odottaa. Mutta mitä hittoa minä tässä valitan, sehän on erittäin hyvä juttu että biisi ei ole ennalta-arvattava, niin kuin yleensä tämän genren edustajat. Hyvää materiaalia sekä tunnelmointia. Jatkapa samaan malliin, hyvä tästä tulee. :) Kasi paukahtaa tästä.
0   +1 +2
 
Artturi Purjo 16.04.2008
aika kohtalokas tunnelma tässä. Jouset kuulostaa hyvältä. millä ne on tehty? ehkä bassokuvio on vähäsen jumittava.... siinä vois olla vähän vaihtelua
0   +1 +2