Kesä

Fatfinger Electric

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
stuntguitar 01.04.2007
Hyvä meininki tässä biisissä. Nuo lyhyet sähkökitarafillit tuossa alussa ovat hyvä idea, mutta missä oli kitarasoolo? :P Soinnut ovat yksinkertaiset mutta toimivat. Biisi jäi kuitenkin jotenkin vähän tasapaksuksi monotonisten rumpujen ja dynamiikan puutteen takia. Kannattaa ehkä investoida johonkin rumpumallinnusohjelmaan kuten EzDrummer, niin saat heti lisää variaatiota ja mielenkiintoisuutta biisin lisää.
0   +1 +2
 
7
laice 22.03.2007
Tiivistettynä ihan ookoo renkutus, ei juuri herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Laulajalla on miellyttävä ääni. Jotain jää puuttumaan biisistä, aika tasapaksu esitys tällaisenaan. Tarvitsisi huomattavan paljon räväkämmän kertosäkeen tai jotain muuta nostetta.
0   +1 +2
 
7
kikka3 21.03.2007
rillatirallati.. noi sähkikset oli kyl piristävä asia tässä laulunköyhässä lyriikkasyksyssä. miksaus oli niinkuin edellämainittussa kommentissa ehkä vähän hätäiseen tehty, mutta moniko sitten meistä tekisi yksinkertaisuudessaan parempaa rallatusta... ei monikaan. Loppuyhteenveto.. laulu, lyriikka ja miksaus ei miellyttänyt, mutta loput miellytti.
0   +1 +2
 
8
tt_tt 19.03.2007
Miksaushan ei tosiaan ole huippuluokkaa, mutta kesäistä tunnelmaa tästä biisistä kuitenkin irtosi. Sävellys itsessään on myös ihan menevä. Kasi.
0   +1 +2