pabliok model (dub me brstz)

BLAM3000

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
oi oi!!!!!!!!!!!!!! piuu pauuuu. tää on kyllä niin väntöö että huh huh!!! tällästen biisien takia mun selkärankani on vääntynyt kiemuralle, ja välilevyt turvonnu piloille. kiitos. perkeleen hyvä ralli!!!!
0   +1 +2
 
necessary evil 08.03.2005
Ilmoitan sulle heti ko muistan mistä biisistä oot suoraan kopioinu tuon melodian, okei?.
0   +1 +2
 
10
JiiiHaad 14.04.2004
Mielestäni paras kappaleesi.
Justiinsa sopivan sekava, mutta silti kaikki on jotenki kummallisesti tasapainossa??!!
Juuri näin.
0   +1 +2
 
10
Max Loco 14.03.2004
Oh, vanhan koulun junglismia! ehdottoman toimivat rumputrikkailut. Vähän olis voinu olla lisää dub-kaikuja.
0   +1 +2
 
8
DjLime 13.10.2003
Tässä biisissä ei kyllä bassoa säästellä. Breikeillä on mukavasti leikitty. Ainut mikä tässä jää hiukan epäselväksi on, millä mielentilalla tätä tulisi kuunnella. Aika pimeää meininkiä. Pilvessä tämä voisi olla pelottavaa ja kännissä jumitustilan aiheuttaja. Hienosti tehty biisi silti. Ehkä hiukan turhan paljon tavaraa tässä kyllä tuntuisi olevan sulateltavaksi ensimmäisellä kerralla.
0   +1 +2
 
9
Imp 30.09.2003
kivaa breakittelyä =)
0   +1 +2
 
Suspect 08.08.2003
kunnon urban soundi :)))
0   +1 +2
 
Nyhde 31.07.2003
Klippaili ikävästi, mutta muuten tekninen puoli tuntui olevan ihan hyvin kasassa. Vokaaleista en tosin pahemmin pitänyt, mutta kappale olisi voinut olla joiltain osin hieman tyhjähkö ilman niitä. Olen nyt kuunnellut tämän noin nelisen kertaa ja täytyy sanoa että ei tämä ehkä sinun parhaitasi ole. Perinteisempi junkka taitaa luonnistua teikäläiseltä paremmin, sillä tämä ei oikein tarjonnut mitään niin minua ilahduttavaa. Rumpulooppien rusertelua ja yleishäröilyä on kuultu aikaisemminkin ja ehkä liikaakin jotta tämä jaksaisi iskeä täysillä. Ei tämä toisaalta missään nimessä huonokaan kappale ole, vaan lähinnä hieman turhan yksitoikkoinen. Ajoittain kappale tuntuu tosin pääsevän vauhtiin ja silloin se pitääkin otteessaan ihan hyvin. Jos haluat jatkaa tällä linjalla, kannattaa varmaan hioa kikkailua hieman eteenpäin siinä seuraavassa kappaleessa. Ideoita sinulta ainakin tuntuu löytyvän, tai sitten vain naamioit niiden puutteen harvinaisen idearikkaan kuuloiseksi ideattomuudeksi. Oli miten oli, mutta ihan jees tämä on kaikesta narinastani huolimatta.
0   +1 +2
 
9
Usva 29.07.2003
helvetin kovaa vääntöä, nyt en voi sen kummempaa sanoa! Vähän lyhyeksi jää ja mä en diggaa basson ilosesta soundista.
0   +1 +2
 
10
Taajuus 20.06.2003
Jumala on olemassa. Ainakin jonkinlainen. Karkkia kaadetaan korvaan ja sellaisella tahdilla että huhhuh. Ihanat rumpukikat, squarepusher tulee elävästi mieleen. Hyvät vokaalit, sitten alkaa sopivan härö rhode-osio (sample tunnistettu..). Rummut loistavat erityisen paljon juuri tässä ennen kahta minuuttia. On muuten sopivan aavemainen padikin sekaan laitettu. Sitten, 2:47, osio oli varmaan suunniteltu ihan mua varten, rummut upposi aivan kympillä! Kappale pysyy ennenkaikkea mielenkiintoisena, juuri tuon kolmannen minuutin aikana tulee lisää tavaraa mukaan vaikka ennen sitäkin kuulluilla elementeillä olisi varmasti saanut koko biisin aikaiseksi. Hassua happoa, ennenkaikkea täyteläinen, jollei jopa ruokaisa(!) soundi.4:26, nyt alkaa jo mielenterveys järkkymään. Tasabiittiä! Loistavaa, sopi kuin tomaatti korvaan. Tuota olisi melkein kuunnellut pidempäänkin. Toi elävästi mieleen erään ruffteck kru:n miksauksen jossa soitettiin junkkaa ja hardcorea sopivasti keskenään. Vitun kova biisi, ei muuta voi sanoa. Mies osaa tehdä kyllä mikserin ehdottomasti monipuolisinta soundia, ihmettelen suuresti.10 pistettä
0   +1 +2
 
10
kontaktor 19.06.2003
Väittävät ettei suomalaisilla ole rytmitajua. Hävetköön nuo kurjat. Tajuttoman tiukkaa ja tyylikästä rutinaa.
0   +1 +2
 
10
Davil 10.06.2003
Nyt äijä sit repäs oikeen kunnolla... Vanhaa jungle meininkiä yhdistettynä squarepusher biitteihin versus darkit padit. Ja sit viä noi voksut kruunaa kaiken! Ja loppua kohden vaan paranee... Tiukkaa genre kikkailua... tai jotain.
0   +1 +2
 
9
Cuz 02.06.2003
Tiukkaa junkkaa, paukkuvii rumpuja & vääntyvää bassoo...hyvältä kuulostaa!
0   +1 +2
 
10
JM 02.06.2003
Kai tää oli jotain drum&bassii, mutta mitä oliki oli aivan helvetin hyvä! Vokaalit oli kerranki sopivat (yleensä jos ns. elektroonisessa musiikissa on vokaalit ne on perseestä. mun mielestä.) Ja meno oli kova. pitää kuunnella tää joskus arkisempana hetkkenä uuestaa. mää jatkan.
0   +1 +2