Fateseeker

PRemedy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

maaninen 23.07.2009
Sentenced tuli mieleen. Soitto toimi hienosti. Sointukierto oli tuttua ja turvallista. Laulaja veti hyvin omalta äänialueelta. Menevä biisi, joskin ennalta arvattava. Hyvä siitäkin huolimatta.
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 23.07.2009
Hyvä intro. Hyvä laulaja (englannin ääntämyskin kohdallaan! :-)) ) ja bändi. Hyvä biisi. Puhukoon musiikki puolestaan!
0   +1 +2
 
Dexteri 21.12.2008
Tosi mahtava kitara intro tuossa alussa. Laulusolistinne ääni muistuttaa paljon Zero Nine yhtyeen Kepan
äänialuetta ja musasanne on muitakin yhtäläisyyksiä. Tosi Rock asennetta. Hyvä veto kundit !
0   +1 +2
 
Zoidberg 17.11.2007
Plussat perkeleen hyvistä soundeista. Bassarissa voisi tosin olla enemmän munakkuutta. En oikein diggaa laulajan englanninlausumisesta. Kokeilepa suomeksi, laulaja vetää kuitenkin ihan hyvin. Laulu on liian pinnassa. Riffit on aika perusriffejä, mutta ihan hyviä silti.
0   +1 +2
 
7
Art Alta 26.08.2007
Kaikki on kyllä kohdillaan, mutta onko jo vähän turhankin varman päälle tehty? Kovin ennalta-arvattavaa, joskin tällaistahan tuolla radioissa tuon tuostakin kuulee. Ei vain jotenkin sytyttänyt. Tavanomaista, joskin taitavasti tehtyä sellaista.
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Soundit on kohdallaan ja a-osan rumpujutut toimii hyvänä herättäjänä. Kertsi vähän latistaa tunnelmaa, mikä ei todellakaan ole kertosäkeen tehtävä. Melodioihin lisää koukkuja ni kyllä tästä tiukka paketti tulee.
0   +1 +2
 
8
kimkorho 16.08.2007
Tuotanto ja soitanta hyvällä mallilla, a-osien rumpukoukut yllättävät hyvällä tavalla. Kertsin kaksiäänisestä laulusta jo idean tasolla pisteitä, melodia ei minusta kuitenkaan erityisen tarttuva ole ja solistin soundi ei ihan minun korvaani hivellyt. Hyvää perusvarmaa rockkausta, sanoisin.
0   +1 +2
 
Zagaar 12.08.2007
Poison remedy. Aika lähellä on nimi Insert Remedy, joka on myös rankan saran musaa. Intro oli ihan toimiva.
Biisi tuntuu olevan aika peruskamaa. Sävellyksenä menettelee. Välillä tulee 69eyes mieleen. Ihan hetkittäin vain kuitenkin.

Ihan hyvinhän tää onnistuu siinä mitä yrittää olla, mulle ei vain oikein enää uppoa tällainen mätätys.
Tää on vaan tehty niin monta kertaa.

Soundit on ihan hyvät ja laulaja vetää uskottavasti.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
poison remedy, vaihtakaa nimeä. tuo on kornein nimi jonka olen ikinä kuullut. :D ei vittu, tässä on jotenkin tosi tylsää meininkiä. tulee mieleen evanescene, joka on surkea yhtye. ei mitään mielenkiintoista, ei sitten mitään.
0   +1 +2
 
9
pohjolanvalkeus 30.09.2007
Vauhtia, melodioita, riffejä ja taitoja on. Aavistuksen vielä jos musaan saisi muista erottuvaa mielenkiintoa niin bueno!
0   +1 +2
 
Zebhyr 13.07.2007
Terhakkaa rokkia, joka koostuu perinteisistä komponenteista ja muutamista eksoottisemmista mausteista.
0   +1 +2
 
tep 08.07.2007
Rok. Olipas kyllä pro soundi, hyvin jytäsi. Biisin intro kuulostikin oikein mainiolta, joskaan ei erityisen omaperäiseltä, hardrokilta. Soitto toimi koko biisin ajan helvetin hyvin, mutta laulaja onnistui sitten jonkin verran ryssimään juttua mukaantulollaan - ääntäminen oli pikkasen kuuma peruna suussa -osastoa, ja vaikka laulumelodiat olivat oikeastaan ihan mielenkiintoisia, tuli tulkinnasta mieleen lähinnä jotkut sellaiset tosi huonot lovemetal-yhtyeet, ne, joiden vokalisteiksi ei ole löytynyt villevalo-kopioita.

Mutta siis, olihan tämä ihan toimiva, radiosoittokelpoinen ja hittipotentiaalia omaava biisi. Mutta omaperäisyyttä oli mukana kohtuuttoman vähän, ja jotenkin kun ko. genre kärsii tällä hetkellä valtavasta ylitarjonnasta, niin hieman nihkeä olo jäi. Suosittelen, että jatkossa halaatte reippaammin sitä aggressiivisempaa puoltanne, ja unohdatte poppimelodioiden ja -kertosäkeiden kehittelyn. Sillä ettehän te, isot miehet, tahdo pikkutyttöjä faneiksenne.
0   +1 +2
 
kaneheinonen 05.07.2007
Joosh, kuuntelin alun kliinit ja ilahduin, mutta sitten kun alkoi mättö niin plääh. Ei ole hevihommat mun juttuni, vaikka tässäkin selkeästi bändi osaa asiansa. Tsemppiä!
0   +1 +2
 
9
MajorForce 28.06.2007
No nii, ihan hyvä menohan tässä. Se hiljainen intro vaikutti vähän jotenkin turhalta, mutta muuten meininki olikin sitten ihan timanttia. Laulajakin osasi hommansa. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.06.2007
Biisi lähtee miellyttävästi liikkeelle ja kasvaa ns. miehen mittoihin. Hyvä hyvä!!
0   +1 +2
 
Valhalla 16.06.2007
Ihan menevää rokkia tämä on. Laulajan englanti vähän kökköä, ja laulu ei tunnu tulevan luonnollisesti ulos. Soittajat hoitavat juttunsa ihan hyvin ja riffeissä on ideaa. Rummut miksattu muuten aika pohjalle, mutta virvelifillit keulivat yli. Biisissä selvästi ideaa, mutta olisiko lyhyempi kesto kuitenkin riittänyt? Nyt ehkä vähän turhaan pitkitetty.
0   +1 +2
 
D19 12.06.2007
Mukava kuulla kunnon saundeja välillä. Äsken tuli kommenttiringissä joku vitun Boratin innoittama "huumoripläjäys". Vittu. Tämähän on aika pro kamaa. Soitto kulkee todella mallikkaasti. Laulajassa on jotain mikä häiritsee.. jotenkin.. hirmu kurkusta tulee.. jäykästi ja väkinäisesti.. kailottaen.. ikään kuin ääni loppuisi kesken. Tuopa nyt onkin ainoa seikka mikä kiinnitti huomiota negatiivisessa mielessä. Laulun "virheet" vois häivyttää jos ihan pikkasen lisää jotain efektiä tai ihan vaan kaikua.. ja pikkasen taaksemmas miksaa vaan.
0   +1 +2
 
Guitarwall 02.06.2007
Kohtuullisen hyvät soundit. Laulajakaan ei sieltä huonoimmasta päästä ole, mutta ei oikein säväytäkään. Sävellys seuraa tyypillisiä latuja, joskin muutamat triolijutut siellä väleissä on ihan hyvin oivallettuja lainauksia sitten muualta. Soolo on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan mukiinmenevä. Kohtuullisen kuuloista kamaa.
0   +1 +2
 
Deadg 02.06.2007
tuli osittain mieleen vanha kunnon ramones, skittamelodioista jopa hieman maiden mutta ikäväkseni yleisluonteesta nämä nykyajan glamrock ihannoijat, bloodpit negative ym ym
0   +1 +2
 
Meddi 01.06.2007
tää on hyvä biisi... nille jotka tykkäävät vielä. itse olen mielestäni kuulut tätä liian monesti ennenkin. toisaalta en ole asiantuntija enää. suhtkoht moitteettomasti soitto kulkee kuitenkin. laulu paikoin vähän väkinäisen kuulloinen, mutta kuitenkin persoonallinen
0   +1 +2
 
8
Ammattimaista jälkeä ja soitto toimii, laulussa hyvä soundi, soolo kiva. Sävellyksenä tämä ei ihan uponnut tajuntaan.
0   +1 +2
 
marccus 01.06.2007
Hyvin tukeva paketti, ja rajuutta tästä ei ainakaan puutu. Lauluun on kyllä miksattu pirun hyvä soundi. Kappale on hyvin perus hard rockkia, eikä yllätä. Kokonaisuutena kuitenkin erittäin jees.
0   +1 +2
 
RattleMachine 30.05.2007
Tiukkaa soitantaa. Iso plussa siitä, että laulu ei tule korkealta ja kovaa, mikä olisi tehnyt tästä liian sankariheviä omaan makuuni (varsinkin kun juuri laulajan ylärekisterissä on hienoista epävireisyyttä). Pidin kertosäkeen melodiasta. Hm, miksi mulle tulee Tarot mieleen?!
0   +1 +2
 
8
Paronie 25.06.2007
Hyvä biisi. Sovitus pelaa, kuten soittokin. Sävellyksenä mukavan kokeileva rokkibiisi. Ei siis liikaa kokeileva :) Kokonaisuutena kasi. jatkakaa...
0   +1 +2
 
Maxhine 04.06.2007
Vaikutteet tulevat selväksi biisissä. Ihan ok-menoa muttei sytytä kovasti.
0   +1 +2
 
9
Modnar 28.05.2007
Todella upea intro, sen perusteella voisi olla klassikkohittejä. Jatko ei kuitenkaan ihan samalle tasolle mene, vaikka asiallisesti kappale pidetään kasassa voimakkailla laulannoilla ja kitaravalleilla. Ihan hyvä teos joka tapauksessa, intro vaan oli liian upea ollakseen totta.
0   +1 +2
 
Hieno soundihan äijjillä on, mutta melodisesti harvinaisen tylsää... Tää muistuttaa sitä samaa mitä kaikki radiokanavat tuuttaa... Kyllä tälle kuuntelijansa on, mut musta ei oikein sellaista saa... Ei tää mitään uusia kokemuksia tuo...
0   +1 +2
 
Eversincetheday 29.08.2007
niijustniijust.... kait karilla oli jotain kikkoja taas tarjolla? ;) Nooh.. biisistä sen verran et toimii melko hyvin. Laulluihin olisin toivonut hieman parempaa menoa. Soitto kulkee tasaisen tappavasti, vaikkei sieltä koukuja löydykkään. Ei hyvä ei huono... sinne keskisarjaan uppoaa tämä veto mielestäni.
0   +1 +2
 
MKDELTA 07.06.2007
Mukava intro. Sitten kappale rävähtää käyntiin, ja meno on perin asiallista. Suvantokohdissa laulu ei oikein iske minuun, mutta muuten kappaleesta ei kyllä löydy oikeastaan mitään valittamista. On osaa rokkia kovin teknisesti kommentoida, mutta menoa piisaa.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 08.06.2007
Hemmetin hyvin tuotettu biisi. Todella tyylikäs intro, harmi kun riffiä ei jälkeenpäin kuulunutkaan. Muuten riffittely vähän tylsää, mutta toimivaa kautta linjan. Laulajalla on englanninkieli vähän hakusessa, mutta tottuihan tuohon. Muuten laulu sopii oikein mainiosti, tosin en tiedä kummassa päässä vikaa on, kun koko 5-minuuttisen mietin miten hauska tässä olisi kuulla jotain kasarityylistä rääkyjää.
0   +1 +2
 
v_salo 08.06.2007
Hyvää vahvaa powerirokkia! Hienon kuuloinen laulaja ja stemmatkin toimii mukavasti.
0   +1 +2
 
9
Fillari 20.04.2009
Kyllä tästä kuulee että tätä on jo hiottu, ja kivaa meininkiä, Omassa genressä hyvä perusjuttua, hyvin vedätte, ehkä hieman persoonaton mutta kiitettävää meininkiä.
0   +1 +2