Halo

Sad Circus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Fillari 08.01.2010
Hienon kuuloinen teos, alussa oleva sade-efekti saisi loppua aikaisemmin, mutta muuten loistava ja kymppiä.
0   +1 +2
 
repulse 20.03.2007
Mukavan kuuloista menoa, homma toimii kaikilta osin oikein hyvin...ja laulajalle propsit tunteellisesta tulkinnasta!!
0   +1 +2
 
8
Sadeääni efekti olisi voinut feidaantua pois alun jälkeen.
Tuli hieman Radioheadin "Paranoid Android"- mieleen sävellyksestä.
Musisointi hyvää, ei moittimista.
0   +1 +2
 
J!! 19.03.2007
Hyvin tunnelmallista, hyvä että särökitarat olivat lopussa tuollalailla laitettu taustalle. Laulajakin on aika hyvä.
0   +1 +2
 
tep 17.03.2007
Neofolk ei sano minulle mitään, mutta jos unohtaa genreilyt, niin tämähän oli oikein mielenkiintoista musiikkia. Hyvin tunnelmallista tavaraa, tuli biisin kelluvasta fiiliksestä mieleen jotkut OK Computerin (ja sen sinkkujen b-puolten) biisit, vaikkei tämä musiikillisesti ihan samalla osastolla ollutkaan.

Äänimaailmassa viehätti monet pikkunyanssit - kaikenlaisia perkussioita ja puhaltimia ja efektejä. Hienosti sovitettua tavaraa. Efekteistä alun sade-efekti (kai se oli sitä olevinaan?) kuulosti pikkasen turhalta, koska ko. efekti on sangen kulunut, mutta eipä sitä kauhean kauaa tarttenut ihmetellä kun biisi lähti komeasti käyntiin.

Jo toinen teiltä kuulemani oikein mainio biisi. Hienoista whinetystä tulee kyllä tällä(kin) kertaa sanoista, koska ne nyt vaan eivät oikein puhutelleet minua. Mutta kun tulkinta on tämän biisin laulajan tasolla, niin minä kuuntelen mielelläni vaikka sipsipussin tuoteselostusta sanoituksena.
0   +1 +2
 
Guitarwall 17.03.2007
Ihmeen koukuttavia tunnelmia näissä biiseissänne on. Laulajalla on erittäin kaunis ääni. Rumpusoundit ovat jotenkin turhan "ilmavat", hieman botnea olisin sille osastolle toivonut. Erittäin tunnelmoihin pohjautuvaa musiikkia tämä on, ehkä toimisi myös leffoissa?
0   +1 +2
 
Bill Cosby 16.03.2007
Sadeääniefekti, mitä helvettiä - ei tuommosia! Tykkään säkeistön koukusta, kun sointu ei vaihdukaan - näin niitä pitäisi muidenkin tehdä. Laulaja on ihan ok, pysyy housuissaan. Väliosassa ehkä turhaa tyhjäkäyntiä, vaihtelua biisistä löytyy sekä hienoja tunnelmia. Bändi soittaa mallikkaasti ja muutenkin paketti on viimeistelyä vaille kasassa. Nyt pitäisi vaan ne huippujutut kaivaa esiin.
0   +1 +2
 
9
Deadg 16.03.2007
Hieno ääni naislaulajalla tässä ja myrskyefektit folkittavat biisiä kivasti lisää. Kaunista taidemusiikkia. Voiko tästä muuta sanoa. Tunnelmaa ja sen kautta voimaa löytyy ja paljon, jatkakaa samaan malliin!!
0   +1 +2
 
9
valvetila 16.03.2007
Upea äänimaisema tässä biisissä. Laulajaneitosen ääni on myös todella miellyttävä. Soundit toimivat upeasti genren mukaisesti, erityisesti nostaisin esiin akustisen kitaran. Rummut ovat kivasti upotettu syvyyteen, soivat myös mukavan akustisesti. Tosi Amos ilman pianoa tulee mieleen, ja se on paljon sanottu!
0   +1 +2
 
8
Laulajalla tosi hyvä ääni, mutta ääntämykseen paikoitellen huomiota. Tulee vähän Suomiaksenttia liikaa. Muut soittimet tässä onkin miksattu niin taustalle, että niitä on turha ees kommentoida. Laulu toimii. Kasin paikka.
0   +1 +2
 
malvo 15.03.2007
Diggailin noista versen vikojen säkeiden "kuiskauksista", toi siistiä fiilistä biisiin. Ekoihin kertseihin sopis ehkä tommonen loppuchoruksen mahtipontisempi ote.
0   +1 +2
 
8
Nahkaturbaani 15.03.2007
Vai että luonnonläheistä rakkautta. Oli mitä oli mutta mukavan kuulosta tunnelmointia ja lopuunpäin vahvistui mukavasti :) pitänee kuunnella toisenkin kerran :)
0   +1 +2
 
10
Jälleen kerran teiltä tällainen biisi, mikä saa itseni ihmettelemään sitä että miksi minä pidän tästä jollain oudolla tavalla. Sen on pakko olla tämä haikeahko tunnelma, joka minuun iskee näissä biiseissä hyvinkin paljon. En oikein osaa tuotantopuolta sen paremmin kommentoida, mutta sen sanon että jossain te kyllä onnistutte ihan helvetin hyvin, sillä kokonaisuus on ehdotonta kommenttiringin kärkikastia. Ja tämän biisin perusteella myös naislaulaja on paras mitä mikserissä on tullut vastaan. Jotenkin rankkana hevimiehenä ahdistaa antaa tälle biisille minulta hyvin harvinainen kymppi.
0   +1 +2
 
Juise6-0 15.03.2007
meikä ei tykännyt, jotenkin ihan liian emotonaalisen tosissaan tehtyä kamaa. Mut sehän ei tarkota että tää ois huonoa, ei vaan kolise mulle. Hyvää soittoa, laulua ja miksausta.
0   +1 +2
 
9
Paradigma 15.03.2007
En haluais kuulostaa sovinistilta, mut rokki ja naislaulu ei oikein iske muhun. Eikä tää biisi oo muutenkaa mun heiniä. Jotain ihan hauskoja sointukulkuja on kyllä ja omaperäisyyttä löytyy muutenkin. Nyt ku nää within temptationit ym. on kovassa huudossa, näen et teil on kyl ihan potentiaalia!
0   +1 +2
 
Telaketju 15.03.2007
Miksi naiset osaa laulaa järestään miehiä paremmin (en tosin ole katsonut idolsia) täällä se tuntuu pätevän ainakin, tunnelmallinen piisi tuntuu ainakin olevan. Soundit voi olla myös paremmat mutten sano silläkään että soundit olis paskat. Varmasti kyseinen kipale toimii joillekkin muttei vaan minulle
0   +1 +2
 
mr4 14.03.2007
voi jeesus että toi sade on niin käytetty juttu introissa...no, koitetaan päästä sen yli :D:D tosi makee äänimaailma, kaiken maailman ryskeet ja muut toimii tuolla taustalle mukavasti. laulu on mikseritasolla katsottuna loistavaa :D mielellään tätä kuuntelee...rummuissa sais olla vielä "efektisempi" saundi. Kokonaisuudessaa mukavaa kuunneltavaa, kaikkine pikkukikkoineen. tosi makeita juttuja saatu mukaan ympättyä, niinku noi huilut jne jne (vai mitkä onkaan :D). tunnelma on tosi maanläheinen. laulun stemmat on hyvin mietitty. eihän tästä voi olla tykkäämättä ;) jatkakaa samaa rataa
0   +1 +2
 
9
vamplobj 13.03.2007
great atmosphere, reminds me björk, it is powerful and full of feeling and the song growes all the time.good recording quality and great ending, peaceful
0   +1 +2
 
esw 12.03.2007
Aika miellyttävänkuuloista tuotantoa. Rakenne ja soundit ovat kohdallaan ja toimivat. Kuten myös soitanto. Sovitus/äänimaailma on hieno. Biisin keskeisin elementti on tietysti vokalismi, joka onkin varsin korkeaa tasoa. Varsin positiivinen yllätys.
0   +1 +2
 
10
slvs 12.03.2007
Persoonallista ja kaikki osaset kohdallaan. erityisesti pidän laulajan soundista. Kaunista.
0   +1 +2
 
9
Thimns 12.03.2007
Mukavaa fiilistelyä. Laulajan ääni on loistava eikä laulutaidossakaan mitään vikaa ole...
0   +1 +2
 
Eerik 12.03.2007
hieno soundi maailma. mukavan tunnelmallista melskettä.
0   +1 +2
 
Juhgu 12.03.2007
Samat kehut musiikillisista ansioista, jotka pari päivää sitten kommentoin old water rat-biisiin, pätevät tähänkin. Hyvä sävellys, hienoja soundeja ja loistava miksaus. Tässä laulaja myös pääsee ihan laulaankin kunnolla, ja kylläpä ääni kuulostaa hyvältä!

Sanoituksista pari juttua:
No one can't see a thing - No one can see a thing
waited you coming down - ? (ei korjausehdotusta koska en tiedä mitä tuossa haettiin - kielioppivirhe kuitenkin)
embraze - embrace
enlightment - enlightenment
0   +1 +2
 
zenri 11.03.2007
Tuo sade kuulostaa rauhoittavalta tuossa taustalla. Kitarakuvio kuulostaa jostakin hyvin tutulta, mutta hyvältä silti. Laulu on kaunista, mutta jokin sen tuotannollisessa puolessa kuulostaa vähän liian kliiniseltä, vaikka mukavasti sinne on loppukuiskahdukset saatu paikoilleen. Kaikkiaan äänimaisema on varsin rikas ja hedelmällinen. Mieluusti tätä kuunteli.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 11.03.2007
Suomesta vaan löytyy hyviä laulajia ja tässä yksi sellainen. Biisi hemmetin hyvä!!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 10.03.2007
Kaunis laulu pistää ainakin ekana korvaan. Tässä on semmosta fantasiamaisuutta, sopis vaikka johonkin leffaan :D Eli juuri semmoista mistä pidän. Ihanat melodiat ja hyvin eri instrut ja laulu sopii yhteen.
0   +1 +2
 
9
Zebhyr 10.03.2007
Biisistä ei voi olla pitämättä. Sen saa aikaan upeaääninen naislaulaja ja häntä oivallisesti säestävä orkesteri. Tekemisen balanssi on hienosti kohdallaan, millä tarkoitan orkesterin antavan laulajan vaatiman tilan saada loistava laulunsa teoksen pääasiaksi.

Hattuni nousi taas korkealle.
0   +1 +2
 
10
Arnaud 09.03.2007
Wow!
Tämä on auraalista euforiaa!
Omaperäistä matskua, taitoa löytyy ja se kuuluu.
Valittamisen aiheita en yksinkertaisesti keksi.
Minä pidin tästä erittäin paljon.
0   +1 +2
 
bize 09.03.2007
Laulun ääntämisestä kyllä kuulee, että Suomesta ollaan. Soundimaailma on aikalailla tasapainossa minun korvaani, eikä biisikään erityisemmin vihantuntemuksia herätä.
0   +1 +2
 
9
tomign 10.03.2007
heti alussa toi sadeääni toi hymyn joka ei varmaa ollu tarkotus, on mukavan haikeeta meininkiä, semmonen jännä fiilis biisissä, rummuissa huono/hyvä? soundi, senverran alko kiinnostaa et täytyy kuunnella varmaan muutkin biisit..
0   +1 +2
 
10
Imp 10.03.2007
erittäin hyvä biisi! jää oikeen kuuntelemaan mitä en yleensä kovin monen biisin kohdalla tee.
0   +1 +2
 
9
Begemot 09.03.2007
Onpas taas genre keksitty. Sadeääniefekti on aina vähän niin ja näin, ja sen käyttöä tulisi harkita tarkkaan. Parhaimmillan luo tunnelmaa, huonoimmillaan tuo tahatonta komikkaa.

Aluksi täytyy todeta, että teillä on monipuolista matskua, ja siintä tämä mies tykkää. Biiseissä on sekä tunnelmaa että melodiaa, sekin saa kiitokseni. Väliosan fiilistely oli mun makuun ehkä hieman tylsä, mutta muuten hyvä sävellys.

Annan kokonaismeiningistänne ysin.
0   +1 +2
 
Zagaar 10.03.2007
Aika maalaileva tunnelma alussa sateineen ja delaykitaroineen. Tulee kertsistä ihan liikaa mieleen se yks radioheadin biisi. Tuotanto on kyl kunnos... En kyl syty tähän vaikka kaikki toimiikin helvetin hyvin.
0   +1 +2
 
10
rene 13.03.2007
Miellytävän kuuloinen tunnelma. Sovituksena erittäin hyvä kaikkine soitinvalintoineen ja vispilöiden käyttö rummuissa tuo oman säväyksensä. Laulu voisi ehkä olla hieman rohkeampi. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Piru Kange 13.03.2007
Helkkerin hieno tunnelma tähän on ainakin saatu luotua. Laulajalla on oikein karismaattinen ääni, joskin ehkä hieman tylsä pidemmän päälle. Kappale kantaa hyvin loppuun asti, mutta jää ehkä kuitenkin hieman tylsäksi loppua kohden. Jotain variaatioita kun olisi vielä kukana, tämä olisi ollut kympin arvoinen suoritus. Soolo oli kiva.
0   +1 +2