Samaa

Taiunta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Scion 05.04.2007
Rummuista tulee Rockit-fiilis, taustat on hyvät, vokaaleista tulee vähän Siekkareiden Säkelmoivasta Voimasta tunnelma. Sanoja löytyy ja ulosanti on hyvä. Ihan jees.
0   +1 +2
 
9
Von Härskiburg 26.03.2007
Perin mielenkiintoinen tapaus tämä. Ei nyt äkkiseltään tule mieleen mitään bändiä/artistia, mihin lähtisin vertaamaan, mikä siis on erittäinkin positiivista. Hienoa, että vieläkin löytyy uudenlaista musiikkia. Niin, ja olihan se biisi itsessäänkin varsin hyvä.
0   +1 +2
 
10
LauriT 15.03.2007
Avant-gardistista hip-hoppia. Varsin kiintoisaa - jotain sellaista mitä en ole ennen kuullut. Tämä menee itse asiassa vielä enemmän ulkoavaruuteen, kuin Don Johnson Big Bandin kokeilut hip-hopin parissa. Toisin sanoen tämähän on aivan loistavaa!

Kaikki on samaa virtaavaa, kuten lyriikoissa sanotaan. Yhdellä soinnulla pysyvät hitaasti epävireeseen liukuvat vokaaliharmoniat vielä vahvistavat tätä pysähtyneisyyden ja uppoamisen tunnetta. Mukavan happomaisia flange-efektejä vielä noissa voksuissa.

Trippi alkaa hillitysti, kun todellisuuden metakehys alkaa vähitellen kieroutua. Vähitellen arkimaailman rajat alkavat häipyä taka-alalle ja uudet ystävät ja uudet maailmat tulevat tervehtimään vaeltajaa aika-avaruuden illuusiossa.

Kulkija on virtaava olomuoto, joka ei ole vangittuna lihan ja maailman kahleisiin. Maailma on kaavoja ja funktioita. Kaikki vilistää läpi tajunnan hehkuvan valkoisena bittien purskeena.

Välillä käydään lepäämässä jossain kaukaisella vesiplaneetalla, jossa ei ole mitään kuolevaisten sivilisaatioon viittavaa hapatusta, mutta sitten lähdetään taas jatkamaan matkaa outoihin kaleidoskooppimaisiin ulottuvuuksiin, jossa ihmismielelle vieraat hahmot tervehtivät yksinäistä kulkijaa tajunnan virrassa.
0   +1 +2
 
9
Janne T 12.03.2007
Erittäin hienoja äänimaisemia. Ei tosiaan mitään kaikkein helpoimmin lähestyttävää settiä, mutta kyllähän tämä alkaa tästä avautua muutaman kuuntelun jälkeen.

Tuossa 1:30 jälkeen on hyvä meininki, tulee semmonen hetkellinen svengaavuus tuohon saundiin pian tuon jälkeen. Johtuu ehkä siitä, että taustalla on tuossa 2 minuutin jälkeen vähän yhtenäisempi, tasaisempi, basso-massa taustalla.

Kaiken kaikkiaan tuo hektinen meininki toimii aika hyvin - kun siihen on liimailtu noita hitaita rauhoittavia kohtia sekaan.

Syvällistä läppää hyvän tausta päällä, eipä tätä siis oikein moittia voi. Ainoa miinus on ehkä se, että biisin muodosta on hiukan hankala saada kiinni... ainakin näin pikaisella kuuntelulla.
0   +1 +2
 
sala 11.03.2007
Oot ihan hulluna pistäny uutta matskuuuu! Hienoa, pystyn siis kuuntellee kerralla enemmän uusia tuotoksia.
Tää on taas jälleen tämmönen makia pläjäytys, että ei pysty keskittyyn mihinkään muuhun ko tähän piisiin, ja se on hieno homma meikestä. Siis että heti ekalla kerralla keskittyy ihan sata prosenttisesti tähän teokseen, eikä ajatukset lähe virtaamaan muihin sfääreihin. Siihen ko kaikki pystys nii elämä ois rapiaa niinkö letut ja hillo.
Tää oli mainio kipale, tykkäsin jälleen kerran :-)
0   +1 +2
 
10
Lallallaa 08.03.2007
varmaan aika monesti sanottu, mutta loistavaahan tämä on...niin levymitassa kuin yksinäin nautittuina...niin ja sanoitukset täynnä filosofista pohdintaa...etsintää!
0   +1 +2
 
punapää 08.03.2007
Huippu hyvät sanat.. :)
0   +1 +2
 
10
HT 07.03.2007
Upeaa!! ei voi muuta sanoo
0   +1 +2
 
10
Voi jestas näitä sun biisejäsi, aivan hullannuttavan suloisia, joilla on sanomaa, oivallusta ja myös, tulkinta on aivan loistavaa, eläytyminen on omaa luokkaansa :)

Herttakympin tästä jälleen lämäsen pöytään, kaikki samaa väriähän vaan, punaista virtaa vaan suonissamme, virtaavaa vaan...
0   +1 +2
 
gerana 05.03.2007
Aina yhtä pelottavan/mielenkiintoisen/absurdin/kaunista/somaa/hassua/erikoista/o malaatuista musiikkia :>

Tykkäsin eritoten tuosta "kaikki samaa virtaavaa" kohdasta. Aika kreepy :D
Oot ainut hip-hoppaaja/räppääjä jonka musiikista ja tyylistä tykkään ;p
0   +1 +2