Joka hengittää

Taiunta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Ilmiselvä 30.08.2007
Vittu, eikö tota arvosanaa nyt saa mitenkään pois? :D
0   +1 +2
 
10
Ilmiselvä 30.08.2007
.
0   +1 +2
 
*S4tu* 01.04.2007
eii kyl nappaa yhtään ..vähä sekava..
0   +1 +2
 
Truuderi 31.03.2007
Hyvät saundit ja kompit. Vokaalit oli välillä vähän epäuskottavia.
0   +1 +2
 
karlito__ 29.03.2007
Pirun psykedeelinen meininki.. en itse pahemmin kuuntele hip-hoppia, mut tää iski oikee nätisti omituisella tyylillään. hyvät lyriikat.. ihan jees. en uskalla antaa numeroa kun en ymmärrä tästä lajista pahemmin mitää. mutta oikeen mukavaa settii tää silti on.
0   +1 +2
 
8
laice 29.03.2007
Biisissä on loistavat sanat ja tykkäsin laulutyylistä kovasti. Tausta ei jostain syystä oikein iskeny vaikka yleensä pidänkin vähän psykedeelityylisestä meiningistä. Taitaa vaatia vähän enemmän kuuntelua, että avautuu kunnolla mutta heitänpä nyt nää kommentit silti jo nyt. korjausta myöhemmin jos siltä tuntuu =)
0   +1 +2
 
8
Koka 28.03.2007
No huhhuh! Lähes ainoastaan tällaista hip-hoppia Mikseristä yritän metsästää ja liian harvoin sitä löytyy. Joko rima on korkealla tai ehdokkaiden pitää olla täydellisiä, sillä näihin ei kyllästykkää. Tämä kappale on periaatteessa hyvin lähellä tätä statusta, mutta yksi raahaa hieman perässä: kertsi.

Rytmi, laulu ja laulutyyli iskevät kaikki täysillä, mutta kertsi raahaa siis laadullisesti ja tahdinkin mukaan. Se on hieman liian hidas, mikä rikkoo hienoa kokonaisuutta valitettavan paljon.
0   +1 +2
 
Valandir 27.03.2007
Alkaa jotenkin sinun tyylisesti enemmän kuin oudoilla efekteillä. Itse räppäyksestä en pidä ollenkaan, vaikka eksperimentaalista tämä onkin. Muuten tuo biitti kuulostaa kyllä ihan jeeskamalta, basari jaksaa potkia kunnolla. 1:20 alkaakin sitten sellainen kohtaus, jota en itse ymmärrä ollenkaan. Vähän sekavan tuntuinen biisi, ihan noin kokonaisuudessaankin. En nyt oikein pysty niinkään muunlaista kommenttia tästä antaa. Tuollainen pienimuotoinen riitasointuinen melodia ei oikein ainakaan omaa korvaani miellytä. Ihan kivoja sellaisia pieniä kikkoja tähän on mukaan ängetty, mutta ei se mielestäni silti itse biisiä hyväksi tee. Tämä on tosin on jälleen vain oma henkilökohtainen mielipiteeni.
0   +1 +2
 
10
Bedjulz 03.03.2007
Onhan tämä nyt vitun hyvä tekele. Tausta on todella hieno, vaikka onkin paljon eri elementtejä, ni ei mee ns. puuroks kuitenkaan. Räpitkin toimii, tuollainen "tunteella ja nopeasti" -tyyli (kuten esim. vikan versen lopussa) kuulostaa helvetin hyvältä.
0   +1 +2
 
9
Bonq 01.03.2007
Ensiksi iso käsi sille että sulla on hyvä oma tyyli. Räpit toimiii hyvin, sanat ihan ok tasoo. Hyvin kikkailtu "sivu ääniä" biisiin. Toimii. :) Biitti on täs biisis miinusta, itteä ärsyttää hirveenä tuo melodia. Jotenki korviin ottaa ikävästi. Mut muuten ihan jees kokonaisuus! Pidä tyylis, sopii sulle.
0   +1 +2
 
9
Mahteri 27.02.2007
Aika pitkälti samoilla linjoilla kuin menninkäinen_:kin. Aloitus oli erittäin taidokkaasti tehty. Säväytti.

Biitti oli kaikin tavoin erittäin toimiva ja minun korvaani rummutuskin oli varsin toimivaa, ei tullut liikaa esiin.

Laulussa oli hieman ylienergisyyttä, hieman rauhallisempi ote olisi toiminut minusta paremmin.

Kertsi kuulosti siltä, kuin sen eteen olisi nähty selkeästi kappaleessa eniten vaivaa ja jollakin tavalla minusta tuntui kuin se olisi ollut jollakin tavalla "irtonainen" muusta kappaleesta.

Mutta joka tapauksessa onnistunut suoritus :-)
0   +1 +2
 
menninkäinen_ 27.02.2007
Piristävästi poikkeavaa. Itse pidän, kun ääntä käytetään instrumenttina muitten kanssa. Biitissä tapahtuu kaikenlaista, mitä ei yhdellä kuuntelulla ehdi huomata. Toimii pimeessä huoneessa, kun pystyy keskittymään, eikä ole muita häiriötekiöitä. Rummut jummittaa ja rummuttaa kivasti, omaan makuun vois jopa olla yksinkertasemmat, fätimällä kikillä ja läsähtävämmällä virvelillä. Saundeihin vielä lämpöä ja läheisyyttä.
0   +1 +2
 
odkid 26.02.2007
Ceebrolistics tästä tulee mielee. Hyvää sanavirtaajatusta. Ehkä ois kaivannu jotai koukkuja, mutta toisaalta nuo sanat tulee sieltä läpi paremmin näin. Tuotannollisesti tästä ei kyl oo mitää pahaa sanottavaa. Mukavan rosoinen tuo laulusoundi. Kaikkea kivaa äänimateriaalii taustalla. Tuo laulu/flow kaipais ehkä sellasta...muodollista(?) nöyryyttä, siis että sen laulais myös nöyrästi kerta sanat on myös nöyrät. Että ei ehkä ihan niin kiihkolla, vaan jotenkin rauhalla.

Mutta siis tykkäsin kyllä täst kovasti, tuo oli vaan rakentavaa kritiikkiä ;)
0   +1 +2
 
protest 24.02.2007
miksaus on raakaa, aika vaikea saada välillä sanoista selvää.
artikuloinnissa vähän parannettavaa. muutenkin räppi on jotenkin tuskasen kuulosta välillä. en tiä sit onko tarkotus?

onhan tää erilaista mutta se on sit siinä et meneekö tää "liian erikoiseksi" osa tykkää, osa ei. kyllähän se on aina plussaa ku biisi eroaa saundiltaan perus harmaasta mitä täällä on tarjolla.

sanat on kyllä hyvin kirjoitettua kun siihen paneutuu kunnolla. vaikka riimejä tässä ei paljoa tule niin on silti jotenki luonnollisen kuulosta. miksaus vaan tekee sen että pitää oikein kunnolla panostaa että saa selvän.
0   +1 +2
 
9
[*AnzQu*] 24.02.2007
Biisi ei alkanu ainakaan mun mileen,liianpaljon tämmöst samanlaista juttua.. Biitti on kyl ihan kiva,tosin vain hirveen yleinen ja tavallinen. Lyrikoista en paljoo selvii saanu,mut iha jees ne kait on. vähän erilaista hoppii vaihteeksi,seurausta eräällä tyypille. tykkään vähän kaikenlaisesta hopist,tää oli kyllä tosi jeeessii. hyvä flow sulla,jaksat vetää aika nopeest. tosin hengitykset kuulu jossain kohti häiritsevästi korvaan. kertsi ihan jees ja muutenki ihan näpsäkkä bisii. ilmoittelehan uusista jutuista. tsemppii sulle!
0   +1 +2
 
10
Olen kuunnellut tämän biisin muutamaan kertaan.

Tämä vaatii paljon kuulijalta:

Asennetta, hmm, pitkämielisyyttä, kykyä mennä tunteella mukaan tähän monivivahteiseen äänimaailmaan. Samoin sanoihin on upottava sydän ja sielu valoisina, ilman ennakkoluuloja.
Biisin alku ei ole kaikkein helpoin, sitä saattaa jopa karsastaa äkkinäinen kuulija. Suosittelen malttia uusille kuuntelijoille, tämä elähdyttää sielua, sun muuta ihmisen sisällä.

Kokonaisuus on yllättävän rikas ja pitää sisäällään paljon elementtejä, jotka eivät todellakaan aukea ensimmäisellä kuuntelukerralla, mutta toistoa vaan, se repeat namikka on keksitty :)

Ihastuttava biisi.
Joitakin tämä saattaa jopa vihastuttaakin, mutta se on vain merkki siitä, että tällä on oma, ainutlaatuinen tarinansa kerrottavanaan.
0   +1 +2
 
10
heli-] 23.02.2007
aivan mahtava nyt ei jaksa sen koommen kommentoida. Erittäin hyvä
0   +1 +2
 
10
HT 22.02.2007
taustat ihan omaa luokkaa taas kerran, oma sun hieno tyyli jatkuu, tosi magee! ei muutaku samaa meininkii lisää!
0   +1 +2
 
10
SkitZo 22.02.2007
Äänimaailma,tunnelma,sanat, kaikki toimii. tätä joutuu vaa fiilistelee. olen sanaton... psykedelik!!
0   +1 +2
 
10
M C COD 20.02.2007
erikoinen kipale mut toimii.
hyvä biisi. aika abstrack. :) jihhaa
0   +1 +2
 
7
Nasic 20.02.2007
Täs oli iha jees biitti, samoin räbät. Silti ehkä vähä tylsä ja ei jääny oikee mielee...muute kyl iha jees biisi.
0   +1 +2
 
10
Janne T 20.02.2007
on. on hienon kuuloista. välillä aika massiivisena päälle hönkivä äänimaisema luo semmoista sopivan ahdistavaa fiilistä, joka sopii tämmöiseen vähän synkempään meininkiin hyvin.

Räpeissä on ajatusta, niistä löytynee varmasti uusia assosiaatoita myöhemmillä kuuntelukerroilla - mukavaa, kun kaikki ei aukene samalta istumalta.

Kuulostaa kokeelliselta ja aika omaperäiseltä, mutta ennenkaikkea hyvältä.
0   +1 +2
 
9
moelane 20.02.2007
Ihan jees. Kyllä tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
9
^Nocturna 20.02.2007
ohhoh, aika oudon kuulosta. mutta hyvä että joku osaa tällästäkin vääntää. Sanat aika antoisat ja saa ittensä esille. Aika nopeeta koko biisi läpi eikä siinä mitään vikaa oo.

Biitti aika erikoinen eikä ainakaa ittelle tulis tollasta heti mieleen tehä.

Emmä oikee paljo mitää nyt osaa kirjotella, muuta kun että hyvin omaperästä.

-Peace

-No`c Beats
0   +1 +2
 
En osaa hip-hoppia arvostella niin hyvin, mutta tämä oli minusta erittäin hyvä biisi. Alku ei luvannut kovinkaan hyvää, mutta kun nopeampi räppääminen lähti, niin biisiin pääsi hyvin mukaan. Rytmi on tarttuva ja biitti ei todellakaan ole sitä samaa perusjumputusta. Räppääminen on sujuvaa, mutta kuitenkin minun korvaani vähän liian tavanomaista. Suurin plussa tulee omaperäisistä sanoista.

Kyllä tätä kuuntelisi jossain bileissä sen perusjumputuksen sijaan ja voisi mennä tanssahtelemaankin :) Teet hineoa musiikkia.
0   +1 +2
 
9
KrisseVaan 20.02.2007
Pirun tiukan kuuloista!!! Jätkä kehittyny pirusti viime kuuntelemasta :) kivaa kikkailua läpi biisin, miksauksetkin kohillaan!! Greit! :)
0   +1 +2
 
10
Dj Hand 20.02.2007
on tää kyl sen verran laadukasta paskaa, et pakko kuitenkin faniutua, olen pahoillani, mutta levyä mulla ei ole varaa poistaa, täl hetkellä köyhempi kuin koskaan....

en saa sanoista selvää välillä, muttaa harvoin kuuntelen sanoja, vaikka itsekin olen jonkun tapainen "sanainen taiteilija" toimii, kuvittelis et tästä vois oikeesti tulla jotain...enemmänkin...pidä oma tyylis.
0   +1 +2
 
10
RHP 20.02.2007
Omaperäinen alku. Mieletön noste kyllä vetää mukaan, itse olisin vielä nosteiden loppuun lisännyt efektiä lisätehosteena siirtymiseen kertsiin. Tässäkin biisissä on hieno rakenne, nostetta joka johtaa kertsiin. yksinkertainen mutta silti mielettömän järkevä. Hienoa =) loppu oli melko erikoinen mutta ehkäpä se kuuluu asiaan =P
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 19.02.2007
Melkoisen kriittisesti ihmiset tuntuvat suhtautuvan kaikkeen oikeasti taidolla ja sielulla tehtyyn musiikkiin, varsinkin jos verrataan siihen miten lähes kaikkea lahjatonta ja näkemyksetöntä "taidetta" yleensä kommentoidaan. Vai kuvittelenko minä vaan...

Jotenkin itselle tulee aina todella hyvä olo kun kuuntelen teoksiasi. Näistä hohkaa jotenkin sellainen aito ja pyyteetön ilo tehdä musiikkia. Se fiilis välittyy erittäin voimakkaasti. Ikäänkuin lapsi löytäisi ensimmäistä kertaa musiikin mystisen sykkeen aina uudestaan ja uudestaan.

Erikoismaininta tuosta "kaupungin katuja harmaana aaveena vaeltaa" efektoinnista. Hienoa!

En osaa sanoa tästä nyt tällä kertaa mitään järkevää. Biisi toimii taas jälleen kerran loistavasti alusta loppuun eikä jätä hetkeksikään kylmäksi. Olen vaan niin hyvissä fiiliksissä tästä kaikesta.

Tajunnan virtaa ehtymättömästä lähteestä. Taiunnan virtaa?
0   +1 +2
 
Raphis 19.02.2007
En juuri rappia yleensä diggaa, mutta pakko sanoa, että aika perkeleen kovaa settiä tämä on! Sanoihin pitäisi perehtyä tarkemmin, mutta ne vaikuttavat erinomaisilta. Biitti on kyllä erinomaisen maalaileva, mutta mielestäni silti niiden rumpujen äänenvoimakkuutta voisi laskea hiukan. Peittää hiukan alleen muita tuossa biitissä omalaatuisia ja erinomaisia osia. Itse rappi olisi kaivannut pientä parannusta. En oikein tiedä, minkälaista, mutta se oli ehkä oikeestaan biisin pieni heikko lenkki. Ehkäpä se ei vaan ollut minun tyylistä. Oli sekin siis todella hyvää ja massasta erottuvaa, mutta minuun se ei niin iskenyt. Lähinnä siis tarkoitan, että uskon sinun kykenevän vielä parempaa.

Hienoa, että omaperäistäkin hiphopia löytyy
0   +1 +2
 
10
janppa- 19.02.2007
Yritin kirjoittaa pitkää ja biisin ansaitsemaa kommenttia, mutta en keksinyt sanoja kuvailemaan tätä joten kirjoitan lyhyesti.
Tausta on loistava. Tarpeeksi vaihtelua ja äänimaailma on hienon kuuloista. Lyriikat on todellista taidetta! Räpit ja laulut menee eteenpäin todella sujuvasti.
En nyt muuta keksi. Faniudun ja tulen kuuntelemaan biisiä vielä kauan!
0   +1 +2
 
pallomember 19.02.2007
Apaattisen kuuloinen alku alkaa hitaasti soljumaan niin kuin loivaan alamäkeen, mutta sykähtää mainiosti käyntiin kun biitti tekee muutoksen ja vokalisointi nopeutuu. Loistavaa kasvattelua ja kerrostumista taustojen osalta erottuu koko biisin aikana. Näissä sinun biiseissä on mainio symbioosi rytmin ja räpäytyksen välillä, vaikka nyt laulusovitukset onkin tehty aika lailla "yks yhteen kaks kahteen". Tässä on hieman erilaista tunnelmaa, sinällään toimivassa, kertsissä, johon kumminkin pääsin kiinni vasta loppupuolella. Varmaan en tajunnut noita taustavokaaleita aiemmin.

Lyriikoiden osalta ensimmäinen ja vika säkeistö puhuttelevat kaltaistani inhorealistia, mutta tokassa tulee pieni luennon maku suuhun... Toki jos raavin poetiikkaa liian pinnalta, niin heitä joku pointteri millä niitä voisi lähteä purkamaan. =P
0   +1 +2
 
8
JM 19.02.2007
Lupaavastihan tämälähtee, mutta jostain syystä kertosäe ei oikein iske, siinä tulee jonkinlainen latistuma, säkeistöt on aika hypnoottista ja toimii. Snoitusten luoma tunnelma kyllä toimii, jotenkin tuo kertsi vain alkaa löytämään sijansa tuolla lopussa ja lopetus on muutenkin toimiva, varsinkin tuo laulu, sitä olisi oikeastaan voinut olla enemmän. Tekninen puoli tässä on täysin hallussa, loistavaa saundia. Jäi kuitenkin itse biisin iskevyys vähän hakuseen tuon kertsin ekojen kertojen vuoksi, lopussa taas olisi ollut tilaa suurempiin, teatraalisiinkin tunnelmiin, mikä ei ihan tällä pituudella toteutunut, vaikka parikin kertaa kuuntelin.
0   +1 +2
 
.Trauma 19.02.2007
Tsau, no kommentoidaas. Itselle ei varsinaisesti tällainen musiikkityyli uppoa. Rap perinteisemmällä kaavalla kyllä, muttei välttämättä näin korkealentoisilla lyriikoilla ja hämärällä taustalla. Mä tykkään helposti aukeavista biiseistä, varsinkin rapissa.. en mä noita lyriikoita jaksa montaa päivää kelailla. Liian "taiteellista" vaan tämä meikäläiselle, ehkä oon vaan liian yksinkertanen.

Itse biisiin. Aluksi, en aio yrittääkään arvostella sanoituksia millään tavalla. Alkaa hienosti, toi takana kiihtyvä tuuli(?) edistää introa hyvin. Rumpujen tullessa mukaan yllättyy hieman, ensinnäkin tuota tahditusta ja sitten niiden soundeja. Jotenkin odottelin jotain etnisempää kamaa, vähän turhan perinteisen rumpusetin kuulonen tähän äänimaailmaan. Laulusoundissa on vähän liikaa putkea mun makuun. Jos tarkoituksena on luoda sillä kontrastia taustan ja vokaalien välille, niin sen käytön ymmärtää, muuten oikeastaan ei. Hienoja noi pienet kikkailut laulusoundilla, hauskoja yksityiskohtia jotka jaksaa pitää mielenkiinnon yllä. Hyvin tämä kappale rullaa, tausta on loistavan hypnoottinen. Diggailen sitä ihan kympillä, tota rumpusettiä lukuunottamatta. Sitten ollaankin jo kertsissä, mukavan erilainen säkeistöön nähden. Onko noi taustalaulut ihan vireessä? Mun mielestä ton kertsin leadinkin olisi voinut vetää paljon rohkeammin, ei tuollalailla kuiskaten, vaan ihan täysillä.. noh, nämä on taas niitä taidejuttuja joita en yritäkkään ymmärtää. Oikeastaan samalla kaavalla kappale jatkuu tuonne neljän min. kieppeille, jossa alkaakin tapahtua enemmän. Tosi hieno tuo leadaava laulu, olisit ihmeessä viljellyt enemmänkin sitä pitkin kappaletta. Mutta ai perkele, ei noi stemmalaulut ole vireessä kyllä, harmillista. Sitten lopetellaankin.

En mä oikeastaan osaa sanoa mitään erikoista tästä biisistä. Miksauksesta voisin itkeskellä hieman, mutta jätänpä senkin tälläkertaa. Äänimaailma oli hienointa antia tässä, minulle ainakin. Varmaan noissa lyriikoissakin on joku syvällisempi pointti, en vaan sitä jaksanut kelailla. Genren diggarit varmaan ihan pähkinöinä tästä, mutta itselle jotenkin turhan korkealentoista kamaa.
0   +1 +2
 
JamesMercy 19.02.2007
Näinkin kokeellisessa projektissa näinkin yksinkertaiselle kuuntelijalle tämä levyn lähestyttävämpi puoli sopii kyllä kuin nenä päähän. Rummut potkivat oikein mukavasti, simppeliä hakkailua. Melodiapuoli on tyylikästä ja mukavan yksinkertaista. Vokaalitkin kuulostavat tässä tuota Äitisä-biisiä paremmalta, rytmiikka on oikein nautittavaa. Nuo tutut efektoinnit ja päällekkäin menevät lauluraidat ovat oikein toimivia. Älyttömän tiukasti nuo sanat pitävät otteessaan, ei vain voi jättää tätä pelkästään taustalle soimaan. Joo. Kyllä tämä kokonaisuudessaan potki jo oikein mukavasti, kolahti.
0   +1 +2
 
naf 19.02.2007
biitit on kyllä paremmat ku aikasemmissa tekeleissä mitä oon kuullu. esim. itset ja mikäs se toinen olikaan, tosin niissä on jotenki tunnelmalliset melodiat. Näissä on paremmin rullaava biitti. Parempaan suuntaan menossa ehdottomasti. Parempi on myös se kun ei oo niin nopeetemposta räppiä vaan tästä saa hyvin selvää jo eka kerralla. En päässy subbarilla vielä kuuntelee bassoja mut se hyväpuoli ettei särkeny korvia liika basso kuulokkeilla kuunnellessa.
0   +1 +2
 
9
Redfox 19.02.2007
Tällä kertaa jotenkin ylitaiteellinen tyyli räpätä, vai olisiko rummuista johtunut. En hirveästi mieltynyt, joskin nuo kohdat missä mentiin nopeampaa esim. ensimmäisen säkeistön joku 9 lainista eteenpäin olivat todella jees, eli ehkä kirjoitit liian väljiä laineja. Sanat itsessään olivat varsin mainiot taas ja biitistäkin pidin, joskin joku selkeämpi ja vahvempi melodia olisi ollut hyvä.
0   +1 +2
 
10
KAMUI 19.02.2007
Aika erikoinen biisi ja just siks kolahtaa mulle. Biitti on omaperänen ja sopii tähän biisiin tunnelmaltaan :). Lyriikat on loistavat, vaikka ei näin yhdeläl kuuntelulla vielä oikein auenneetkaan. Aamulla vähän virkeämpänä jos kuuntelis vielä pari kertaa niin jos sillon tajuais paremmin :)
~10
0   +1 +2
 
9
Michikawa 19.02.2007
Todella tyylikäs ja utuinen äänimaisema, joka velloo ja vyöryy eteenpäin unenomaisesti. Olet selvästi kehittynyt flown suhteen, vaikka rytmit eivät edelleenkään mitenkään yksinkertaisia ole. Nyt sanat tuntuvat soljuvan biittien mukana saumattomasti ja luontevasti. Pidän kerroksellisuudesta ja sitä tämäkin kappale tarjoaa enemmän kuin riittävästi. Todella vaikuttava kokemus! Projekti kulkee kyllä pirun hyvään suuntaan.
0   +1 +2
 
10
Kare_ 18.02.2007
Ei hitto, viimesen kertsin aikana väristykset matkasivat edestakaisin läpi kehon ja kyynelkanavat vuotavat kuivia kyyneleitä. Loistavan kummallista, mahtavaa.
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 18.02.2007
mahtava tausta.. hemmetin psykedeelinen.
sanat on hyvät ja mystiset.
kokonaisuutena hyvä biisi!!!

jeah
0   +1 +2
 
10
Scion 18.02.2007
Äänimaailma on jyräävä, kuten sampleri jo antoikin kertoa. Mukava välillä reggaemäinen basso kulkee biitin alla synien maalaillessa päällä. Vokaalit on hyvät, varsinkin kertsin taustakuoro. Sul on muutes vähän Ismo Alankomainen lauluääni. Ei kai tästä voi sanoa kuin, että hyvältä kuulostaa, hienoa että sait levylle.
0   +1 +2
 
10
HipediHop 28.02.2007
niin hirveetä et on pakko sanoo hyvä :D en enempää lähe kommentoimaa tästä muutaku et ei oikee napannu.
0   +1 +2
 
9
Winter84 21.02.2007
hyvä tausta..
toimivat sanat..
hyvää settiä
0   +1 +2
 
10
marienna 21.09.2007
tausta on hyvä .. pimputus otti välillä nuppiin.. mutta kokonaisti tätä.
sanat on painostavia.. kerto oli oikein, tykkäsin.
tykittää kivasti. voisin mä tätä useampaan kertaan kuunnella ..
niin omalaatuista.. arvostan. 10
0   +1 +2
 
9
ninny- 09.03.2007
Biitti toi biisiin mukavaa rauhallisuutta, omalaatuisesta tyylistä plussaa!
Lyriikat mielestäni erittäinkin onnistuneet.
Kertsi ei iskenyt ihan täysillä; miten sen nyt sanois... tuntu kun siinä olis ollu vähän liikaa tavaraa ja sen vuoksi jäi vähän epäselväksi, eikä siihen viitsinyt keskittyä ihan täysin.
Biisin outrosta tykkäsin ihan mielettömästi, toi biisiin herkkyyttä omalla tavallaan.
Äänenkäyttö toimi hyvin ja oli kivaa kuunneltavaa.
Kiva biisi kaikinpuolin :)
0   +1 +2
 
sala 09.06.2007
Mää tykkään tästä ihan hulluna. Kylymiä värreitä mennee vaan ja edelleen halluisin keikalla kuunnella tätäkin, ko ois pimmeetä ja savua ja valoja. Punasia valoja :---)
Oot kyllä makkee tyyppi.
0   +1 +2
 
GettoMajava 13.03.2007
Ihan paskaa...
Suoraan tunkiolta!!!
En tykkää ollenkaan?
0   +1 +2