Happy Valentine´s Day

Azure Mind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Mr Fobias 02.05.2007
Hyvä biisi. Iloinen tunnelma koko kipaleen ajan.
0   +1 +2
 
Zeip 09.03.2007
Mie jo oottelinkin Herra Valandirin kommenttia tähän :D..tosiaan "ei niin vakavaa" tuotantoa, niinku voi tuosta esittelytekstistä päätellä :D..niin ja sanotaan nyt ihan julkisesti, että päivän inspiksillä tehty biisi..tosin sitten tietysti viilattu viikon päivät miksausta ja saundeja.
0   +1 +2
 
Valandir 09.03.2007
Äääh, mitäs tähän nyt pitäisi sitten sanoa? Muistan sinun kertoneen tästä projektista joskus keskustellessamme. Ei vain tämä eurodance niinkään iske muhun. Melodia on kyllä tosin yllättävän kiva, eikä kuulostaa niin käytetyltä kuin yleensä eurodance -biiseissä. Ei muutenkaan ole niin sellaista nopeatempoista kuin eurodance yleensä, elikkä vähän olen yllättynytkin. Miksaus kuulostaa pääosin mielestäni moitteettomalta, kaikki kuulostaisi kuulostavan juuri siltä kuin pitääkin. Synat ovat noh.. On sanomattakin selvää, että ne ovat juustoisia, kaiken kukkuraksi tuohon on pistetty vielä offbeat bassolinja soimaan joka antaa sen kivan pienen mozzarella lisäyksen tuolle kaikelle juustoisuudelle. 2:26 lähtee kyllä mahtavan kuuloinen suvanto liikenteeseen, noista jousista pidän kyllä erittäin paljon; Harmi vain, että ne on pitänyt tälläiseen biisiin pistään. Aih, ja sieltä sitten tulee lisää juustosynaa tuossa 2:55, äääh, ei kyllä itseäni niin miellytä, luonnollisesti. Noh joo, siinähän se kipale sitten etenee hyvää tahtia loppua kohden ja loppukin sieltä vihdoinkin tulee.

Kokonaisuutena, niin.. Tämän nyt kuvittelesi olevan tälläinen ei-niin-vakava-projekti joka on vain omaksi huviksi tehty, elikkä tuskin tuo rakentava palaute oli edes kohdallaan. Tämä nyt vain on tätä peruskamaa suoraan juustovuorelta, muttei yllätyksekseni suinkaan juustovuoren huipulta, koska tämä ei tosiaan ole NIIN juustoista kuin yleensä osaa eurodancesta odottaa. Biisi on kokonaisuudessaan sellainen leppoisa pikkutekele, joka tosin ei tarjoa mitään uutta genrelleen. Kappale ei ole edes tylsä, vaan sillä on selvä päämäärä ja sen jaksaa kuunnella (juuri ja juuri :P) loppuun vaikkei olisi edes eurodancen ystävä. Näin tämä menee kelpo ystävänpäivä tuotoksena, elikkä eipä muuta kuin hyvää myöhäistä ystävänpäivää sinnekin suuntaan! :)
0   +1 +2
 
unikoi 28.02.2007
Ei tää eurodancea oo (missä ovat neekeriräpit ja naisvoksut ja klop klop-basari), mut dancea kumminkin. Alussa Mukavan pirtsakat saundit ja äänimaailma yleensäkin, kivoja pieniä melodioita. Breakdown oli varsin mallikas, hieno sello ja vähä kuoroakin messissä MUTTA! Mikä onkaan tuo ikävän muovinen ja inhan tavanomainen sahaliidi, joka pärähtää soimaan?? Hyihyi. Selityksiä nyt pöytään.
Perkussiot oli ihan hyvin hallussa, pannausta oli ja kläppi dancemaisen hiljaisella. Läskistä offbeat-haikasta en tykännyt, miksattu aivan liian eteen ja muutenkin ehkä vain liian...läski. Ei sovi muuhun äänimaailmaan. Bassolinja menee kaiken tavaran alla, mutta olisi sekin kaivannut pientä hiomista, yksinään soidessa myös hieman muovisen kuulonen.
Nojaa, toisaalta toi eurodance on iha osuva nimi, kokonaisuudessaa biisistä jäi kuva vuosien 1999-2000 dancekamasta parilla pienellä päivityksellä.
0   +1 +2
 
8
T-Sync 19.02.2007
Jeah, foorumilla olit tästä biisistä maininnut niin päätimpä suunnistaa katsomaan, mitä on mielestäsi pirteä eurodance :)

Biisin idea on aika hauska, ystävänpäivän nimeen voi tehdä mitä vain paskaa ja kaikki taputtelee selkään tyytyväisinä ja kiitollisina ;)
Noei. tämä ei ole mitään paskaa. hyvin tuotettua eurotanssiahan tämä, miksaus on ihan puhtaan kuuloista, basarin soundista vaan en yhtään tykkää.
Ei basari kelvoton ole, itse en vain ole ihan tuommoisten umts umts kickien ystävä.

Biisin melodiat ovat ehkä hiukan sekavia, tai vähintäänkin todella monipuolisia. mitään selkeää, mihin tarrata kiinni, ei oikein tarjoilla.
Breikki tuossa 2:27 kohdalla kuulostaa hyvältä, mutta siihen oltaisiin ehkä tarvittu vielä vähän isompaakin tunnelmaa.
Soundit on hyvällä mallilla, mitään muovisuutta tai muuta häiritsevää en löytänyt. Melodioihin ehkä vaan jotain selkeämpää koukkua niin tässä olisi ihan hitti. Tosin, kyllä tätä tanssisi varmasti nousuhumalassa mielellään :)
0   +1 +2
 
Fritzu 17.02.2007
jeash mittees tässä ny si tarinois. ei voi oikee muuta sanoo ko et chilli ja rento meno sai hyvälle fiilikselle:) tack så myck'! jag tycka att.
0   +1 +2