Kerran Nakkikioskilla

The Kentmiller Experience

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

accent 20.08.2007
mää halusin tähä vähän semmosta autotallimeininkiä, tiätteks niinku että just vaik jotku vanhat soittotaitoiset spurgut on löytäny soittimia ja jossai autotallis äänittää jatsia
0   +1 +2
 
Rojola 19.02.2007
saundeis o selväst jälojitelty oikkoi soittimia, basso o mun mielest hyvä mut rummut o aika tuhnut. mut kyl tää kuulostaa vähä silt niiku muutama väsyny juoppo yrittä tehdä jazzi :D 1:10 tule hauska kikkakakkone. pianoraidal olis saanu olla ehkä enemmä vaihtelu ja sointui, rummut ja basso kuitenki kanta hyvi tätä biisi.
0   +1 +2
 
e2 13.02.2007
Joo aika nakkikioskimainen meininki täs kyl kieltämättä on. Ihan kivat. Bassolinjakin toimii, mutta vähän kyllä liian selkeesti paistaa FL:n BooBass plugari soundista läpi. Ei nyt paska soundi, mutta FL Studiota käyttäessä alkaa aika nopeesti tökii koko vehje ja sen soundi. Emmä tiedä onks toi oikee genre, mut kyl tän tyyppinen kama sultakin näköjään luonnistuu. Vähän kun pääsis turhan FLstudiomaisesta soundista pois niin ois parempi.
0   +1 +2
 
9
dbgirl 12.02.2007
Hyvä tunnelma, joka lähti jo kerralla käyntiin. Kyllä tämä ihan jazzahtavaa on. Sellasta pirteetä vaihteen vuoks, kun jazzilla on tapana olla hieman surumielistä. Rummut olivat hyvät, olivat vain sivuosassa mikä on harmittavaa sillä nyt ne olivat todella onnistuneet. Mutta erittäin piristävä vaikutus, sai pään nytkähtelemään. Ja kirjoitinkin tätä samassa rytmissä musan tahdissa :) Melodia on yksinkertaisen nätti. Jotain pientä jäi puuttumaan mutta ei paljoa.
0   +1 +2