Weekend Has Come (Dj RefleX RemiX)

Dj RefleX

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Jouni's 27.12.2008
ei paha :) tsekkaa mun myös!
0   +1 +2
 
9
Hoozk 22.04.2007
Njaaa, alkuvokaalit oli huonot ku ne rääki korvat paskaks muuten hyvä alku, hyvät saw meldsut ja blääblää biitit ... ..
on tää ihan sairaan hyvää ja kuunneltavaa mut tota alkuu ei vaa kestä!!! miinukset siit..
0   +1 +2
 
7
TomyS 01.04.2007
Tästä pidin varmaan eniten näistä Weekend Has Come remixeistä, nyt on vain niin etten ole alkuperäistä muistaakseni kuullut. Tässä sun versiossa on todella mukava meno päällä, aika vauhdikas. Tykkään todella paljon noista kaiuista vokaaleissa, tosin en pidä ollenkaan voksuista, sanatkin on jotenkin pöhelöt. Sitten tässä on törkeän siisti bassolinja, se soitin on hienon kuuloinen. Melodiassa hieman häiritsee se, että en saa millään mieleeni miltä yhdeltä toiselta kappaleelta se paljon kuulostaa. Joku Neo Cortex ehkä? Se soitin on kyllä mun mielestä siinä oikein siihen sopiva. Noniin, nyt kuulostaakin hyvältä, hieman hapottelua, ehkä enemmän olisi voinut riipaista lisää. Clap toimii, myös Ride kuulostaa oikein hyvältä! Uskoisin että pituus on juuri sopiva tähän kappaleeseen/tyyliin. Hyvin kappale myös loppuu. Tuon alkuperäisen kappaleen jutut ei oikein nappaa, mutta sun osuus tuntuisi olevan hyvin tehty.
0   +1 +2
 
10
Miikku_83 22.02.2007
Aivan IHANA biisi..!!!! mä en mitää muuta teekkää ku kuuntelen sitä uudestaan ja uudestaan. :) Lisää tällasia!!!
0   +1 +2
 
9
Falcon 21.02.2007
ihan menvää perushuttua.. tuli cascada kovasti mieleen tästä :P kivoja melodioita mutta en tiedä kenelle kuuluisi kiitos kun en alkuperäistä ole kuullut.
0   +1 +2
 
9
m1ze 10.02.2007
Lähtee mun mielestä ehkä liian nopeesti käyntiin, tuohon olis sopinu hyvin alkuun semmonen reilun minsan pitunen lämmittely osuus, kenties vähän happoilua ja instrumenttien nostelua pikkuhiljaa. Meneehän se näinkin kun radiosoittoon tämä näköjään on kummiskin on tehty. Toteutus on hoidettu mallikkaasti, tykkään sahasoundeista ja bassolinjasta erityisen paljon. Mutta noi voksut on mun mielestä yksinkertaisesti kehnot, mikä ei tietenkäänsun vika ole :D Mutta keskinkertaisten voksujen ympärille olet onnistunut kasamaan menevän ja toimivan paketin. Hienoa työtä taas vaihteeksi!
0   +1 +2
 
djaero 09.03.2007
hieman erilainen ku mun.. :P
0   +1 +2