HALKO D3

Savolainen Juniori

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

A33E 25.02.2012
Ai tykkäsit Hal.NO! sta? :O

Jos mun biisit on useinkin hieman "PILKE" silmäkulmassa tehtyjä ( huom. taas yksi polttopuu vertaus ;) niin Hal.NO oli tehty sekä vitsinä että lonkalta. "Tosta vaan" mentaliteetilla.
Itse asiassa niin voikin saada hyviä tuloksia, paljon on kumminkin musiikin teossa kiinni mielentilasta. On hyvä jos rento ja kokeileva fiilis välittyy itse lopputuotokseen... ja jos välttyy vielä virheiltäkin niin aina parempi.
Tai no virheitä voi korjailla jälkeenkin päin sitä mukaa kun niitä bongaa, mut jos pääosa biisistä muodostuu kertaistumalta niin että siinä on hyvä meininki, niin ehkä niiden virheiden korjailu ei välttämättä kumminkaan tuhoa sitä siinä prosessissa.
Lopputulos on kumminkin ihan erilainen jos lähtee tekemään musiikkia kliinisen tarkasti heti alusta lähtien, jolloin siitä saattaa tulla kaavamainen ja laskelmoidun kuuloinen. Teknoa joka pohjautuu matemaattisiin kaavoihin tms.

Let it flow! Let your self go!
0   +1 +2
 
Martian Law 10.12.2008
Puuosaston Halko-sarjasta eräs yksiö. Tämä ei sytyttänyt pinoa palamaan kuten joku muu kuulemani versio, haara, oksa. Sanoisinko HAL.NO!?
+2   +1 +2