Light Wave

Solarblaze

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
spiritusandasper 10.09.2004
Jees, tuossa onkin jo tuota alkua hehkuteltu moneen otteeseen. :) Hyvältähän se kuulostaa kieltämättä. Soundit on muutenkin aika makoisia ja hyvälaatuisia. Rumpusoundit ovat myös mieleeni. Tuo pannaileva padi on ihan jees. Musta se toimii. Ainoo mikä tässä nyt oikeestaan meikäläisen musamakua vastaan sotii, on tuo liika toisto. Kyllä jotkut jumittavat biisit nappaa oikeen hyvinkin, mutta tässä jotenkin tulee sellanen fiilis, et pari minsaa olis voinu pätkästä. No jokatapauksessa siis kuitenkin soundit tässä toimii ja biitti sekä efektointi on mallillaan. Kyllä tää sellasen hyvän biisin puolelle kallistuu mun mielestä. 8p
0   +1 +2
 
aneroidit 23.08.2004
Tosi hienot soundit ja hyvä miksaus. Upeita soundeja ja fx:iä. Hyviä panerointijippoja ja ilmavuutta löytyy. Itse biisissä liian vähän tapahtumia, toisaalta tälläiseen progeiluun kelpaa oikein hyvin tälläinen jumittava meininki.
0   +1 +2
 
9
TheReal 14.04.2004
Mahtavaa.. Oli pakko faniutua.. Melodia on hyvää ja bassolinja sopii kappaleeseen hyvin. Efekteissä ainoa miinus oli että ne toistavat itseään liikaa mutta ne ovat sopivia kappaleen menoon.. Stringpadi sopii kappaleeseen ja rummut sopivat hyvin yhteen kokonaisuuden kanssa. Mun mielestä genre pitäis olla Progehouse. Aika housemaista mut tää on mun oma mielipide joka ei välttämättä ole oikeassa.. Muuten kerrassaan loistava kappale joka on hyvin miksattu ;)
0   +1 +2
 
4
Botro 03.04.2004
ihme niksutusta ja suhinaa. kenelle tätä tehdään? eihän tässä edes tapahtunut mitään koko biisin aikana. sama häiritsevä luuppi alusta loppuun. sama luuppi alusta loppuun. sama luuppi alusta loppuun... tämä oli varmaan joku pilailubiisi tai jotain. voiko näin huonoa olla? tranceako tämä muka oli? ei kyllä siltä vaikuttanut, laita vaikka humour-music ja not funny..
0   +1 +2
 
9
Solar Base 30.03.2004
Hmm...En pahemmin tykkää progesta, mutta tää biisi iski aika hyvin. Great! Ja pitäähän corterii tukee! ;)
0   +1 +2
 
Tsume 01.02.2004
Kivan kuuloista trancea. Biisin alku oli tosin mielestäni aika tavanomainen, mutta melodia ja äänipuoli toimii. Basso on myös mukavan muhkea ja perkussioita löytyy mielenkiinnon lisäämiseksi. Biisi kuitenkin jää junnaaman melodian alettua, eikä tarpeeksi monipuolisia elementtejä tuoda lisää. Biisi loppuu myös hyvin tavanomaisesti. Ehkäpä jokin kirkkaasti soiva elementti olisi sopinut vielä tuonne loppupuolelle.

Kokonaisuudessaan hyvä ja taidolla toteutettu kappale, joka silti jätti hieman kylmäksi.
0   +1 +2
 
10
sakke-makke 01.02.2004
No joo. Tässä nyt on tällainen technomeininki. Laiskaa mutta kauniisti taivaanrannan pieluksia maalailevaa biittiä. hyvät harmoniat. Ei moitetta. clapit on ihanaisesti läsähteleviä. sellasia puhtaita. rehellisiä läpsähdyksiä. kuin puhdas mereltä puhaltava eteläinen blossaus. uh. ja tilutus-nostattelut pehmeine pädeineen ujuttavat minua merta edemmäs kalaan. Juuri kun olen hyppäämässä mereen, Moby Dic tulee purkillaan laiturinrantaan ja pelastaa minut. ottaa kyytiinsä. Basari tulee mukaan. Rytmi tulee mukaan. Yhdessä pehmeiden tilutusten kera ne kuljettavat minua tasaisen hymyilevään jumitusolotilaan..........sinne lähelle horisonttia...sinne minne aurinko laskee..pääsemme lähemmäs..kuulen yksittäisiä, mielenkiintoisia elementtejä aina silloin tällöin..loistavat ja hyvin panoroidut haikat tsäksättävät minua hieman etäämmälle horisonttirajasta..aurinko siellä kun niin lämmittää..polttelee..ah..taas keskitän ajatukseni noihin ihanaisesti läsähteleviin cläppeihin. Tämä rytmi on jo vienyt meidät. Herätän Mobyn, joka soittaa sumutorveaan..on usvaista..aurinko on jo laskenut horisontin taa..pädit lopettavat soitantansa..on enää rytmi. rytmi kuljettaa meidät takasin tuolta maailman laidalta..ah. matka on päätöksessään. hyvästelen mobyn ja kiitän häntä matkasta. se on ollut upea matka. matka rauhaan ja pehmeisiin rytmeihin. clap oli upea. panoroidut haikat olivat upeita. pehmeä melodioiden harmonia hukutti minut. rytmi nosti takaisin. moby dick oli se koko biisi. määränpäänä oli maaliman raja. ja nyt olen tässä, miettimässä kuinka tarinani päättäisin. kahteen numeroon : 1 ja 0.

kaunis, kaaaaaaaunis kappale. sen suuremmitta puheitta kovalevylle talteen, ja ylläpidolle tässä olisi oiva vbv-ehdokas.
0   +1 +2
 
8
Salminen 01.02.2004
Aika tasaisena pysyi dynamiikaltaan koko kappaleen ajan tämä pitkän pitkä biisi. Tunnelmaa oli ja hauskoja soundeja, mutta ei mitään hirveän ihmeellistä. Biitti on hauska, mutta reilussa seitsemässä minuutissa siihen ehtii jo vähän kyllästyä. Hyviä efektivalintoja.
0   +1 +2
 
Psylocke 01.02.2004
Ahh loistavasti lähtee liikenteeseen.Hieman laihat soundit, jotain tukevampaa bassolinjaa olisi kaivannut.Melodiassa ideaa, ehkä jollain toisella soundilla olisi toiminut vielä paremmin. Rytmittelypuoli kaipaisi lisää variaatioita,alkaa pidemmän päälle puuduttamaan.Kokonaisuudessaan ihan toimivaa progressiivista leijuntaa, joka kuitenkin kaipaisi tukevampia soundeja ja enemmän vaihtelua percussiopuolelle.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 01.02.2004
Tämä meni oikein hyvin taustamusiikkina, ei vain oikein tuntunut kehittyvän suuremmissa määrin mihinkään suuntaan. Kaikki vaihtelu tuntui olevan haudattu taustaan eikä niinkään nostettu pintaan. Soundit kuulostivat kyllä kiitettävän täyteläisiltä ja rytmi oli ihan tarttuva. Toimisi varmaan huomattavasti paremmin bileissä kuin tässä tilanteessa.
0   +1 +2
 
7
Onioni 01.02.2004
Alku oli vähän outo. Aika yksitoikkoiselta kuulostaa. Ihan kivaa taustamusiikkiahan tämä on.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 01.02.2004
Ah. Tämä on siis se kuuluisa SolarBlaze. Jotenkin tästä nyt ei taas saa mitään erityistä irti. Basso hakkaa (kenties kuulokkeiden korostamana, eli voi olla liian amis-kuulokkeet) läpi koko biisin ja taustalla erilaisia ääniä (olihan fiksu huomio).
Jotenkin tämä on tämäntyylinen biisi, että ei tästä voi (minun musiikkimaulla) pitää, muttei oikein voi olla pitämättä. Gepu soi tätä ennen, että kyllä tästä kasi irtoaa
Tämä kommentti oli tosin valmis jo kolmen minuutin kohdalla, eikä biisi oikeastaan siitä pahemmin muuttunut. Kunhan alkoi tottumaan tuohon taustaan, eikä enää pitänyt basson hakkaamista liian lujana. Kyllä se se kasi on
0   +1 +2
 
9
.Trauma 01.02.2004
Muikeasti lähtee käyntiin. Nuo paneroidut haikat häiritsevät hiukan kuulokkeilla kuunneltuna. Bassolinjan soundia olisi voinut ehkä parantaa vähän, mukavan alhaalta soi kyllä nytkin. Basariin ehkä hieman enemmän potkua olisi voinut laittaa. Noi percussioefektit on pirun siistejä, varsinkin tuo kaikuva rimshot(?). Ehkä pieniä variaatioita niistä olisi voinut viljellä. Tilan tunnetta kappaleessa on riittävästi, tosin enemmänkin olisi voinut olla. 2:00 jälkeen tulee hyvä breikki, tässä on hyvä leijuva fiilis. Arpeggioon enemmän vaihtelua kenties? Myös nostatuksen jälkeen tunnelma säilyy mukavan leijuvana. Tilan tuntua tässä kohdassa on mukavan paljon. Biisi rupeaa toistamaan itseään vähän turhankin tehokkaasti, jotain pientä breikkiä / filliä olisi voinut viljellä mielenkiinnon ylläpitäjäksi. Masteroinnista ei pahaa sanaa, mikään ei hyppää silmille eikä puuroudu. Kyllä tästä kiitettävä on annettava. 9p.
0   +1 +2
 
9
Eurydome 01.02.2004
tämähän vaikutti erittäin mukavalta. mukava alku ja kicki potkii hyvin taustalla. makeita saundeja sekä taustalla oleva padi on hieno. clapit ovat muuten hyvät, mutta ehkä tuo "kaksois"- clappi ei aivan sovi tähän mielestäni. hyvän kuuloisia melodioita. reverbiä on ihanan sopivasti saundeissa. ainoa vakavasti varteenotettava miinus biisissä oli pituus. hieman liian pitkä biisi minun makuuni, ikävä kyllä, muuten oikein loistavaa kamaa.
0   +1 +2
 
Elektrojänis 23.12.2003
Ihan hyvää soundia mutta tuli tosiaan sellainen vaikutelma, että keskellä jumittaa itse biisi ja sitten reunoilla on erikseen kaikenisia lisäelementtejä. Hieman pitkä tämä oli minun makuuni, mutta toisaalta en muuten kuuntele paljoakaan ko. genren musiikkia joten olen vähän huono moista arvioimaan.
0   +1 +2
 
8
SarQ- 24.10.2003
en ite paljo kuuntele tällästä musaa mut tää oli kyl iha jees, eli hienon kuulonen biisi
0   +1 +2
 
7
RUMPUNEN 23.10.2003
iha hienon kuulosta amistrancea!
0   +1 +2
 
Stocco 07.10.2003
En oikeastaan jaksaisi kuunnella tätä. Tunnelma on huono. Mutta tuo taustaulina on niin kaunis, että sille voisi tehdä ambienttibiisin. Mukava kuunnella tuota ujellusta. Kaikki muu on vain höystettä.
0   +1 +2
 
DjLime 09.08.2003
Tää on just perus clubi progea. Tällästä missä ei paljoa tapahdu, mutta silti on aika vetävä tunnelma. Melodia ei oikein iske. Jos sen tilalla olis alkanut sellainen pad joka vain lisäisi tunnelmaa, niin heti olisi numero ollut kiitettävän puolella, mutta nyt täytyy todeta että eipä tämä oikeastaa ole niin mukava kun tuo melodia pilaa muuten hyvän tunnelman. Silti täytyy myöntää että alku oli hyvin tehty.
0   +1 +2
 
8
Dj Senheis 05.07.2003
Joo, no olen samaa mieltä kuin Fakap, mutta hyvä biisi tämäkin oin =)
0   +1 +2
 
7
Q 28.06.2003
Ja seiska ei siis tarkoita huonoa vaan keskitasoa omassa genressään.
0   +1 +2
 
7
Q 28.06.2003
Alku oli tosiaan oikein lupaava, kun oli sen verran kivoja soundeja, mutta biisin edetessä kuivui ne fiilikset kokoon. Tuo taustapadi, joka lentelee puolelta toiselle, aiheutti ainakin minulle päänsärkyä. :) Biitti rullaa kivasti ja ja bassolinja tukee sita ihan hyvin, mutta silti loppujen lopuksi tämä ei oikein ota iskeäkseen. Soundimaailma on eritoten loistava, mutta sitten kun riitasoinnut tulevat mukaan kuvioihin, päänsärky pahenee. Soundeja olisi myös voinut käyttää luovemmin, mutta sellainen "tietotaito" kehittyy ajan kuluessa, kun oppii enemmän kaikesta. Soundimaailma ysin tienoilla, kokonaisuus siinä seiskan luokkaa. Tästä kuitenkin on hyvä jatkaa!
0   +1 +2
 
8
Nebula_Meltdown 25.05.2003
Toimii hyvin kaikin puolin. Aanimaailma on tosi hieno ja mukava, hieman haikea atb-tyylinen tunnelma. Komppi oli tosi kiva. :)
0   +1 +2
 
8
JukkaM 23.05.2003
Erittäin mukavaa biittiä, tosin johonkin kohtaan oli heitetty vähän liikaa panorointia... Varsinkin tuo taustapädi pistää välillä pään sekaisin :/ Tuo melodia tosiaan kuulostaa vähän epävireiseltä, verottaa vähän pisteitä, mutta muuten kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
7
Fakap 22.05.2003
Alku vaikutti erittäin lupaavalta! Sheikkeri on ehkä hiukka liian voimakkaasti panoroitu, mutta toimii hyvin noinkin. Sitten.. siinä kohtaa, missä odotin melodiaa, tulikin korviaraastava riitasointu. Pizzicato-taustaliidi on aivan liian alavireessä, ja ulinakin kuulosti vähän metsään eksyneeltä. Luulisi, että olisitte jaksaneet korjata, kun kerta näin hienosti olitte kaiken muun toteuttaneet. Noh, kertakaikkiaan hienoa jälkeä jos ei ajatella "melodiaa" vaan soundimaailmaa. Meininki on tasapaksua alusta loppuun.. olisi kaivannut paisuttelua, vaikka progea onkin.
0   +1 +2